2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tamam da ozaman :)) düğnde sana bilezik takmıştım diye kimse övünmesin
aslında herkes kendine takmış oluyor bir nevi DDD
dayanışma olarak da bakabiliriz tabi ama ben şeyden yanayım kişinin neye gücü yetiyorsa onu taksın
karşılıgını aynısını beklemesin,
aman neyse kuzummmm annem düşünsün bana takılanları :))
bebişim olunca bende ona takılanları sayarım artık

Amin canım amin!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynı durumadayım olan bizimkilere oluyor

Bende aynı durumadayım olan bizimkilere oluyor

aynen öyle :))))
geçen gün aramış aynur teyzen sana ne takmıştı
dedim ne bileyim 5 sene geçmiş anne
açmışlar düğün videomu izlemişler teyy Allam
bide biliyorsun o sahnelerde kameraya an be an çeklir

canım benim gözün aydın maşşllah. Rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşaallah.

Heyecanımı yaşayamıyorum şu an 2. Teste odaklandım canım :) çok teşekkür ederim darısı isteyen herkeseeee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim gözün aydın maşşllah. Rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşaallah.

Canım seninle günlerimiz bayağı yakınmış öncelikle hayırlı olsun inş Allah kucağına da versin.... Bir şey soracağım sana son zamanlarda bir çok kişiyide sordum ama sen de hiç belirti var mı? Yani ene bileyim ben de mide bulanmıştı vs hiç bir şey yok. Kontrole daha haftaya gideceğiz de meraktan ölüyorum nasıldır? Bi de hep aklıma takılan kalbi dursa acaba anlar mıyım? Ne bileyim ya ilk hamileliğim sorular aklımdan çıkmıyor. Sende de var mı?

evet canım yakınız senle. benim ikiz olmsına rağmen şükür bendede öyle bulantı falan yok ama bazı yiyecek ve kokulardan tiksinme var birde çok nadir (sayılı desem yeridir)sol kasığımın üst tarafında ağrı oluyo belime bacağıma vuruyo bi süre sonra geçiyo.canım benim herkeste belirti olmazmış ben doktora sormuştum. bende haftaya gidecem doktora inş.o kalp durması meselesi benimde kafama takılıyo çünkü onu bildiğim kadarıyla hissedemiyosun (yani kanama falan olmuyo)ancak doktor farkeder. biz kötü düşünmeyelim bence. ben hep Rabbime emenet ettim bol bol dua etmeye çalışyorum herkes için ve kendim için. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı ve sorunsuz şekilde hayırlı ve hayırlı uzun ömürlü evlatlarımızı bütün anne ve babalarada kucağımızada almayı nasip etsin inşaallah. Allah burdaki arkadaşlara ve tüm evlat hasreti çken kullarınada en kısa amanda hayırlısıyla sağlıklı şekilde bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaallah.

Hadi inşallah canım ya süper olur inan süper

Kızlar ekimde beraber gün sayicaz ozaman ben yazin yaptırmaktan vazgeçtim temmuz zaten ramazan ağustos çok sıcak spermlere sıcak iyi değil eylülde görüşmeye gider ekimde de gelsin bebisler

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2

:)) tebrikler canım. Gözünaydın. Allahtan test günün geldi yoksa 150 kere idrar testi yapıp rekor kırcaktın :)):) Hayırlı ve sağlıklı bi şekilde devamını dilerim.
Bu vesileyle gezerken pek okuyamadım herkese sevgiler.

öncelikle tüp bebek denemesi başarıyla sonuçlamış arkadaşlar tebrik ederim.
ben 34 yaşındayım. ve 7aydır bebek istiyoruz. devlet hastNesine gittim fakat yeteri özeni göremediğim için başka hastaneye gittim. geçen ay 16mm yumurtam vardı ve ümitliydim. bu arada test yaptırmıştım. ve dünkü test sonuçlarımda amh:0,16 ve fsh:23.1 çıktı. ilk testimde ise fsh bu değerin yarısı kadardı. 1ayda değerler 2.ye katlanmıştı. dr hemen tüp bebek tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. şok olmuş durumdayım. ağlamaktan gözlerim şişti. benim gibi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü olan ve başarılı sonuç alan varmı. çok uzun yazdım. kusura bakmayın. teşekkürler.

mrb canım. egunalcim geçende yazmıştım ama görmedin galiba. benim liste değişikliğimde ufak bi değişiklik gerekiyo hayırlısıyala inşaallah tek yumurta ikizleri geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…