tamam da ozaman :)) düğnde sana bilezik takmıştım diye kimse övünmesinTabi bu olay karşılıklı sen takıyorsun o da sana takıyor yani aynı kapıya çıkıyor madem öyle kimse kimseyetakmasın diyoruz mesela. Fakat bbunun nedeni aslında şu insanlar düğünbyapınca borçlanıyor veya epey maddi sıkıntıya giriyor ve o dönemde paraya çok ihtiyaçları oluyor bu nedenle biraz sıkıntıdan kurtulmaları için düğün evlilik insanlara zor gelmesin diye böyle bir adet var. Dediğim gibi aynı kapıya geliyor ama en önemlisi o an çok ihtiyacın olduğu için insanlar birbirine dayanışma içinde oluyor
boşuna üzdün kendini bak, neyseki o üzüntünü alacak harika haberide aldın sonunda darısı bizlere inşallah
değerin kat kat artsın bebeğin bugün yarın 9 ay ve sonrasında ömür boyu seninle olsun sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah
bende çok isterim ekime kdr bi süpriz olsun ama nasip kısmet artık Rabbim hepimize nasip etsin
Otur bakayim sen yerine hamile hamile fırlama her yerden sana demedim valla
En heryerdeyimmm :)) bensiz topik olmaz phalacım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam da ozaman :)) düğnde sana bilezik takmıştım diye kimse övünmesin
aslında herkes kendine takmış oluyor bir neviDDD
dayanışma olarak da bakabiliriz tabi ama ben şeyden yanayım kişinin neye gücü yetiyorsa onu taksın
karşılıgını aynısını beklemesin,
aman neyse kuzummmm annem düşünsün bana takılanları :))
bebişim olunca bende ona takılanları sayarım artık
bu sene endometriozislilerin senesi bence elhamdülillah ya oley
Bende aynı durumadayım olan bizimkilere oluyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngaliba öyle canım inşallahhhhh isteyen herkes hamile kalsın inşallahhh
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
canım benim gözün aydın maşşllah. Rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşaallah.
canım benim gözün aydın maşşllah. Rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşaallah.
Canım seninle günlerimiz bayağı yakınmış öncelikle hayırlı olsun inş Allah kucağına da versin.... Bir şey soracağım sana son zamanlarda bir çok kişiyide sordum ama sen de hiç belirti var mı? Yani ene bileyim ben de mide bulanmıştı vs hiç bir şey yok. Kontrole daha haftaya gideceğiz de meraktan ölüyorum nasıldır? Bi de hep aklıma takılan kalbi dursa acaba anlar mıyım? Ne bileyim ya ilk hamileliğim sorular aklımdan çıkmıyor. Sende de var mı?
Kuzucum test sonucum 213.2 :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teyyyy teyyyy teyyyyy lililiiiiiii liiiiiiii liiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallah canım maşallah
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnçok güzel değer mAşallah
minnacık hafif bi enseye dokunayım mademki çok ısrar ettin
eeeee hamişsin artıkkkktadını çıkar
ekimde bende varım
Hadi inşallah canım ya süper olur inan süper
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
Kızlar listeye eklediğim ama bilgileri epey bi eksik olanlar var bir zahmet listeye bakıp bana bilgilerinizi yazarmısınız..
Bu arada listeye eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen bugün boştayım ekleyim yoksa yine kalacak
Kızlar herkeze merhaba dün akşam yazmıştım ama herkez uyuyodu sanırım ben özlem aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?