2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ankarada Başkent üniversiteside aklında bulunsun..

İyide ne takıldığını göremezsiniz ki çeyrek mi yarım mı tam mı

Amin
evet canım değerin ikiz gibi durmuyor embriyo sonradan atağa kalkmış iki kalp konmuş meğer göbüşe..
bir bedende 3 kalp atıyor şimdi
artık nasıl hormonlu bir embriyo koydularsa çok çok bölünmüş bir bebiş daha yapmış

seninki ne durumda canım tüp bebek yaptırdınmı benimki dış gebelik çok ileri safhadaydı hastaneye çok zor yetiştirdiler sol tüpüm iptal oldu çok büyümüş adet oluyorom sandım kanamam oluyodu son anda farkettik aslında hatırlamak bile beni ürkütüyo sanki aynı şeyi yaşıyomuşum gibi oluyo

Kendimi terapiye aldım lakin işe yaramıyor..
Kocam kişisiyle nasıl ekşın yaşarım bu kafayla kendisini boğmak isterken..
Yumurta çatlıyor resmen hissediyorum..
Az önce aradım bi de sanki hata bende Bana bak dedim akşama işimiz var beni daha fazla germe bu halde verici olcam alıcı olarak öncesinde beni gerecek bir hamlede daha bulunma dedim kapattımRomantiklik tavan yapmış hale bak

çok geçmiş olsun canım.
Inşallah tekrr sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
ben izmrde yaptırdım ilk deneme sonuç negatif

canım hiç üzülme inşallah 2.denemende tutar allahım isteyen herkeze versin inan sizlerle yazışırken gözlerim dolu dolu oluyo bizler çok yol kathederek bebek sahibi olucaz alahım bizleri geri çevirmez seninde çok güzel bi bebegin olucak hepimizin yüzü gülücek

Canım bende şöyle oldu önce tek taraflı kasık ağrısı başladı çok rahatsız edici ama sürekli değil ara ara şiddetli ben bebekten diye düşünüp rahattım sonra kanama gibi olmayan kahverengi lekelenmeler yaşadım o da gebelerin bir kısmında oluyor diye düşündüm yaşadık burda kızlarla bu arada kan testleri yaptırıyordum 2 günde bir değer artışlarım düzenli değildi ve değerim kese görme gününde katlanmamıştı ve bebeği göremedik doktor başka yere yerleşmiş dış gebelik bu dedi...bekleyecez kanama ile atılmaz değer düşüşe geçmezse alıcaz dedi...1 ay süründüm ağrı ve kanama ile değerim bi düşüyo bi çıkıyodu sürekli ultrason ve kan vermekten bıkmıştım..çok şükür değer düşüşe geçmişti bu da bebeğin yaşamıyor anlamını taşıdığından vücudun atmasını bekleyecez dedi ve öyle oldu..Kanamalarla gitti bebeğim...Sen son noktada gitmişsin Allah korumuş seni 3 tüp denemesi yaptım ben 1 kez gebelik oluştu devam etmedi...diğerleride negatifti..1 yılı aşkın tedaviden uzağım 4.tüpe ne zaman başlarım bilemiyorum

delüüüüüüüüüüüü ayhh çok güldüm seni seviyom kızz ben

ekimde bende varım
Sende ekim bende ekim melindam da ekimmoh oh gelsin bebeler
Canım fsh yüksekliğin için testere dişli aslan pençesi kürü yapman gerek İbrahim Saraçoğlunun sitesinde güzelce açıklamış nasıl yapılacağını. Ben yaptım fakat birde doktorum bana Bıosteron ilacı kullandırdı Fsh ım 18 den 6 ya düştü. İlk tedavimde yani kür ve ilaç kullanmadan önce bir yumurtam oluştu bu kür ve ilaçtan sonra 4 tane yumurtam toplandı. İlk tedavim iptal ikinci tedavim ise kimyasal oldu ama olsun sonuçta kürler işe yaramıştı birde ben incir kürü yapıyorum havuç yok ama çünkü havuçla beraber yaparsan o çatlatmamiçin oluyor. Sana bol şans diliyorum canım bu arada kürler 2 ay lık canım ona göre tedavini başlat
Canım mesajını gördüm ve afkadaşa cevap attım

hoşbulduk cnm. benim annemde maalesef 38yaşında menepoza girmiş. izmir.de yaşıyorum ben. dün panikle ege üniversitesine gün aldım ama oda ileri tarihe verdi. sanırım irenbe.ye gideceğim. vaktim çok önemli. zaman kaybetmek istemiyorum. senin durumun nedir? tüp tedavisi oluyormusun kaçıncı denemen?
phala sanırım burdasın. yardım et lütfen bilgilerine ihtiyacım var.

tek yumi ile gebe kalan çok arkadaşımız oldu eskilerden doğuranlar hatta üzerine kendiliğinden 2.ye gebe kalanı bile var...
sakın umutsuz olma..
çok fazla maalesef fsh yüksekliği ve erken menapoz..
bazı kürler var phala yaptı ve faydasını gördü sana yardımcı olacaktır..

tabii sen gebesin şimdi hallettin o işi biz uğraşıp duralım
adamı cezalandıracağıma ödüllendiriyorum sinirden çatliciimmmm

öyle deme ağlarım bak senin de olacak bebeğin ben Ankara'ya kadar gelip sevicem evet yaa koca kişisi bu sefer de tepemize çıkınca kızıyoruz

phala canım çok teşekkür ederim. hemen gidiyorum almaya. benim yumurtam gelişiyor geçen ay adetimin 10.ncu gününde 16mm.di ama denemekte fayda var. çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

öyle deme ağlarım bak senin de olacak bebeğin ben Ankara'ya kadar gelip sevicem evet yaa koca kişisi bu sefer de tepemize çıkınca kızıyoruz

inşallah canım...
artık gebesin sıra sende her türlü eziyeti yap kocana çok ciddiyim kullan gebeliğini ama abartma tabii..
canın bişiler istesin yerli yersiz..
hiç birşey için kendini mecbur hissetme hamileyim oram ağrır burama bişi olur aman bebek etkilenir de çıkar hıncını..
duygusal döneme girdin bu merhametli döneminden kocan fazla nasiplenmesin lütfen..
bak doğurunca çok ararsın gülden dediydi dersin

Son düzenleme:

bize bütün arkadaşlarımız akrabalarımız hastanenein doktorları hemsireleri verilmiş sadakanız varmız dediler benimde canım aynı seninki gibiydi ama ben anlamadım hamile kalmışım megersem tamda tasınma zamanımda olmuş canım ben eskişehirde oturuyorum sanırım sen izmirdesin ailemin hemen hemen hepsi izmirde oturuyo 3 ay önce izmirde abime gitmiştim gezmeye kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar bikeredaha dene canım normal yolla da kalabilirsin inşallah

Dış gebelik çok tehlikeli Allah kimseye yaşatmasın...
Koşturma sırasında anlamadın demekki...
Ben Ankaradayım tatlım..

dış gebelik çok tehlikeli allah kimseye yaşatmasın...
Koşturma sırasında anlamadın demekki...
Ben ankaradayım tatlım..

süperrr ankarada tüp bebege beraber başlıyalım o zaman hadi yaaa bak sana ugur getiririm ama anatolyada tüp bebek yaptıran arkadaşlarımın hepsi tuttu ankaradan taşındık eskişehire fatihte oturduk annem orda hemsireysi emeklige ayrılınca buraya annemin memeleketine geldik ama babam hala orda başkasıyla evlendi kaldı hangi semttesin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…