Kızlar sizler hangi merkezlerde yaptırdınız bizde esimle ankarada anatoliaya karar verdik gibi bişe ama benim birazdaha ileşmeme lazım daha birazdaha zamanı var diyo doktor daha iç yaralarım düzelicekmiş resmen sezeryan oldum çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
aynen öyle :))))
geçen gün aramış aynur teyzen sana ne takmıştı
dedim ne bileyim 5 sene geçmiş anne
açmışlar düğün videomu izlemişlerteyy Allam
bide biliyorsun o sahnelerde kameraya an be an çeklir
sağolasın canım benim o topiğede giriyorum zaten.bizde öğrendiğimizde eşimle resmen şok geçirdik diyebilirimçünkü benim 11.gün kan değerim 95 yani düşüktü bide tek kese görünce ikiz hakkında hiçbi beklentimiz yoktu ama kalp atışı için gittiğimizde çok çok mutlu olduk. Rabbim hayırlısıyla tüm evlat hasreti çeken kardeşlerime bu güzel duyguyu ve mutluluğu en kısa sürede yaşatsın inşaallah.
eveeetttt sonunda buldum değeriniiiiiimaşallahhhhhh sana ...... gebeeee gebeeeeeee
Gözün aydın değer in çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin
dış gebeliği bende yaşadım çok şükür ameliyatın kıyısından dönerek atlattım..
çok geçmiş olsun...
Daha önce bebek sahibi olmuşsun genel olarak sende bir sorun yoktur diye düşünüyorum..
Eşininde tahlilleri iyi çıkmış o zaman şansınız çok tüp bebekte..
Dip not geçeyim tüp bebek dış gebelikten kaçmanın yolu değildir tüplede dış gebelik oluşuyor..
Ben şanslı bir çift olduğunuzu düşünüyorum allahın izniyle olur canım pozitif düşün..
çok geçmiş olsun canım.
Inşallah tekrr sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
ben izmrde yaptırdım ilk deneme sonuç negatif
seninki ne durumda canım tüp bebek yaptırdınmı benimki dış gebelik çok ileri safhadaydı hastaneye çok zor yetiştirdiler sol tüpüm iptal oldu çok büyümüş adet oluyorom sandım kanamam oluyodu son anda farkettik aslında hatırlamak bile beni ürkütüyo sanki aynı şeyi yaşıyomuşum gibi oluyo
Kendimi terapiye aldım lakin işe yaramıyor..
Kocam kişisiyle nasıl ekşın yaşarım bu kafayla kendisini boğmak isterken..
Yumurta çatlıyor resmen hissediyorum..
Az önce aradım bi de sanki hata bendeBana bak dedim akşama işimiz var beni daha fazla germe bu halde verici olcam alıcı olarak öncesinde beni gerecek bir hamlede daha bulunma dedim kapattım Romantiklik tavan yapmış hale bak
Sende ekim bende ekim melindam da ekimmoh oh gelsin bebelerekimde bende varım
Canım fsh yüksekliğin için testere dişli aslan pençesi kürü yapman gerek İbrahim Saraçoğlunun sitesinde güzelce açıklamış nasıl yapılacağını. Ben yaptım fakat birde doktorum bana Bıosteron ilacı kullandırdı Fsh ım 18 den 6 ya düştü. İlk tedavimde yani kür ve ilaç kullanmadan önce bir yumurtam oluştu bu kür ve ilaçtan sonra 4 tane yumurtam toplandı. İlk tedavim iptal ikinci tedavim ise kimyasal oldu ama olsun sonuçta kürler işe yaramıştı birde ben incir kürü yapıyorum havuç yok ama çünkü havuçla beraber yaparsan o çatlatmamiçin oluyor. Sana bol şans diliyorum canım bu arada kürler 2 ay lık canım ona göre tedavini başlatbende bebek için denemediğim kür kalmamıştı. hayıt tohumu çayı, soğan kürü, en son incir havuç kürüne başlamıştım ama dünkü hüsran ve üzüntüden bıraktım onuda. teşekkür ederim umutlu_84.umarım phala.ya ulaşabilirim. tüp bebek tedavisi oldun mu.? süreç uzun sürüyor sanırım
Canım mesajını gördüm ve afkadaşa cevap attımcanım geçmiş olsun hepimiz üzülerek bu yollardan geçtik maalesef. burda PHALA diye arkadaşımız var sanırım onunda fsh yüksekti ama bazı kürler ve ilaç kullanarak düşürdü galiba. onun bi mesajını alıntı yaparak sor o görüp cvp veriri sana. inşaallah hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun..
hoşbulduk cnm. benim annemde maalesef 38yaşında menepoza girmiş. izmir.de yaşıyorum ben. dün panikle ege üniversitesine gün aldım ama oda ileri tarihe verdi. sanırım irenbe.ye gideceğim. vaktim çok önemli. zaman kaybetmek istemiyorum. senin durumun nedir? tüp tedavisi oluyormusun kaçıncı denemen?canım öncelikle aramıza hoşgeldin
burda hepimizin farklı farklı sorunları var
sende bu konuda yalnız değilsin burda birbirimize yardımcı olmak için bulunuyoruz
sanırım phala gelirse sana yardımcı olur bazı kürler yapmıştı sonuç almıştı
amh benimde düşük 27 yaşındayım buda anneden geçen miras ona yapcak bişeyimiz yok malesef
ama şöle bi örnek veriyim 36 yaşında amhsi 0,30 olan bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı tüple
bu gibi birçok örnek var sen hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra olmucak bişey yok
şimdi ağlama ve tedavi için güzel şeyler düşünmeye başla
Allah ın izniyle inşallah evladına kavuşursun içini ferah tut
nerde tedavi olacaksın bu arada?
delüüüüüüüüüüüü ayhh çok güldüm seni seviyom kızz ben
hoşbulduk cnm. benim annemde maalesef 38yaşında menepoza girmiş. izmir.de yaşıyorum ben. dün panikle ege üniversitesine gün aldım ama oda ileri tarihe verdi. sanırım irenbe.ye gideceğim. vaktim çok önemli. zaman kaybetmek istemiyorum. senin durumun nedir? tüp tedavisi oluyormusun kaçıncı denemen?
phala sanırım burdasın. yardım et lütfen bilgilerine ihtiyacım var.
tabii sen gebesin şimdi hallettin o işi biz uğraşıp duralım
adamı cezalandıracağıma ödüllendiriyorum sinirden çatliciimmmm
öyle deme ağlarımbak senin de olacak bebeğin ben Ankara'ya kadar gelip sevicem evet yaa koca kişisi bu sefer de tepemize çıkınca kızıyoruz
canım bende şöyle oldu önce tek taraflı kasık ağrısı başladı çok rahatsız edici ama sürekli değil ara ara şiddetli ben bebekten diye düşünüp rahattım sonra kanama gibi olmayan kahverengi lekelenmeler yaşadım o da gebelerin bir kısmında oluyor diye düşündüm yaşadık burda kızlarla bu arada kan testleri yaptırıyordum 2 günde bir değer artışlarım düzenli değildi ve değerim kese görme gününde katlanmamıştı ve bebeği göremedik doktor başka yere yerleşmiş dış gebelik bu dedi...bekleyecez kanama ile atılmaz değer düşüşe geçmezse alıcaz dedi...1 ay süründüm ağrı ve kanama ile değerim bi düşüyo bi çıkıyodu sürekli ultrason ve kan vermekten bıkmıştım..çok şükür değer düşüşe geçmişti bu da bebeğin yaşamıyor anlamını taşıdığından vücudun atmasını bekleyecez dedi ve öyle oldu..kanamalarla gitti bebeğim...sen son noktada gitmişsin allah korumuş seni3 tüp denemesi yaptım ben 1 kez gebelik oluştu devam etmedi...diğerleride negatifti..1 yılı aşkın tedaviden uzağım 4.tüpe ne zaman başlarım bilemiyorum
Ay sende mi aynen bende kinim kiniyorum
gozunaydin canım bebisi boşuna uzdun Rabbim kucağına almayi nasip etsin
bize bütün arkadaşlarımız akrabalarımız hastanenein doktorları hemsireleri verilmiş sadakanız varmız dediler benimde canım aynı seninki gibiydi ama ben anlamadım hamile kalmışım megersem tamda tasınma zamanımda olmuş canım ben eskişehirde oturuyorum sanırım sen izmirdesin ailemin hemen hemen hepsi izmirde oturuyo 3 ay önce izmirde abime gitmiştim gezmeye kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar bikeredaha dene canım normal yolla da kalabilirsin inşallah
dış gebelik çok tehlikeli allah kimseye yaşatmasın...
Koşturma sırasında anlamadın demekki...
Ben ankaradayım tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?