2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
mrb canım. egunalcim geçende yazmıştım ama görmedin galiba. benim liste değişikliğimde ufak bi değişiklik gerekiyo hayırlısıyala inşaallah tek yumurta ikizleri geliyo

tek yumurta ikizi anası seniiii....
şekerim ben gebelikleri ikiz ya da tek diye yazmadığımdan ondan eklemek aklıma gelmedi çünkü hamilelerde sadece hamile yazıyor diğer topiğe yazayım orayada el atmam lazım bi...hani gebelerin sohbet ettiği ayrı bi topik var ya heh işte ordaki listeye ekleme yapcam..bu arada tüp bebekte tek yumurta ikizi çok nadir rastlanır benim 2009 dan beri tüp kariyerimde gördüğüm 2.örneksin maşallah

canım geçmiş olsun hepimiz üzülerek bu yollardan geçtik maalesef. burda PHALA diye arkadaşımız var sanırım onunda fsh yüksekti ama bazı kürler ve ilaç kullanarak düşürdü galiba. onun bi mesajını alıntı yaparak sor o görüp cvp veriri sana. inşaallah hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun..

Hiç denemedim aslında şöyle anlatim ilk evliliğimden bi kızım bar bu eşimle 7 senelik evliyim simdiye kadar korunmadık ama olmadı ikimizinde tahlilleri hep iyi cıktı ama geçen hafta dış gebelikten amaliyat oldum allah düşmanıma vermesin çok zor olmadı olmadı bi tane oldu oda dış gebelik ama atrık normal yolla yasakladı doktor aynısı olur diye inşallah tüp bebege başlicaz bu esimi çok seviyorum alahımdan çok büyük bise istemiyorum hep dua ediyorum ne olur bana bilgi verin artık umudum olun bana şans getirin inşallah

bende bebek için denemediğim kür kalmamıştı. hayıt tohumu çayı, soğan kürü, en son incir havuç kürüne başlamıştım ama dünkü hüsran ve üzüntüden bıraktım onuda. teşekkür ederim umutlu_84.umarım phala.ya ulaşabilirim. tüp bebek tedavisi oldun mu.? süreç uzun sürüyor sanırım

sağolasın canım benim o topiğede giriyorum zaten.bizde öğrendiğimizde eşimle resmen şok geçirdik diyebilirim çünkü benim 11.gün kan değerim 95 yani düşüktü bide tek kese görünce ikiz hakkında hiçbi beklentimiz yoktu ama kalp atışı için gittiğimizde çok çok mutlu olduk. Rabbim hayırlısıyla tüm evlat hasreti çeken kardeşlerime bu güzel duyguyu ve mutluluğu en kısa sürede yaşatsın inşaallah.

sağol canım inşallah iyi olsunda kalan önemli değil ya.kan içinse birşey diyemeiycem hakkında hayırlısı olsun canım

sen yinede o arkadaşımıza bi sor canım benim. ben pek öyle kürler denemedim bizde sorun erkek infertilitesiydi. bende 5. tüp denememin sonunda inşaallah kavuştum bebişlerime. çok yıprandık ve üzüldük ama hiç umudumuzu kaybetmedik bol bol dua ettik 7 yılın sonunda Rabbim hayırlısıyla nasip etti inş.tüp bebek süreci o kadarda zor değil bence. sen umudunu kaybetme canım birgün bebeğin gelecek inş.

aaynenn öyle canım. ayyyy inşallah keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın 9 ay geçeeerrrr.sağlıklada kucağına alırsın canım inşallah

Haha :) evet canım vallahi haklısın ben de bir endometriyozisli hamile olarak aranızda olucam inşallah ama önce 2. Kan testi sonucumu öğrenmem lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzun uğraşlardan sonra bebeğinize kavuşmuşsunuz hatta bebişlerinize. tebrik ederim. Allah.ım o gücü ve sabrı vermiş. umarım bende dayanabilir ve güzel haberlerle gelirim buraya.

aldın mı tatlım sonucunu sonunda, kaç çıktı okuyamadım ama tebrik edenler olduğuna göre sanırım sonuç iyi :))))))

Kızlar sizler hangi merkezlerde yaptırdınız bizde esimle ankarada anatoliaya karar verdik gibi bişe ama benim birazdaha ileşmeme lazım daha birazdaha zamanı var diyo doktor daha iç yaralarım düzelicekmiş resmen sezeryan oldum çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş

Kızlar ekimde beraber gün sayicaz ozaman ben yazin yaptırmaktan vazgeçtim temmuz zaten ramazan ağustos çok sıcak spermlere sıcak iyi değil eylülde görüşmeye gider ekimde de gelsin bebisler

kesinlikle dogru tercih canım
yaaa ekim gelsin hemencikkkk gün saymaya başlayalım bizde :18:

Kızlar herkeze merhaba dün akşam yazmıştım ama herkez uyuyodu sanırım ben özlem aranıza yeni katıldım

evet canım tekrar hoşgeldin
mesajlara alıntı yaparak cevaplayabilirsin
alıntı ile cevaplamaya tıklaman yeterli çünkü diğer türlü kime yazdıgın gözden kaçabilir aklında olsun

canım öncelikle aramıza hoşgeldin
burda hepimizin farklı farklı sorunları var
sende bu konuda yalnız değilsin burda birbirimize yardımcı olmak için bulunuyoruz
sanırım phala gelirse sana yardımcı olur bazı kürler yapmıştı sonuç almıştı
amh benimde düşük 27 yaşındayım buda anneden geçen miras ona yapcak bişeyimiz yok malesef
ama şöle bi örnek veriyim 36 yaşında amhsi 0,30 olan bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı tüple
bu gibi birçok örnek var sen hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra olmucak bişey yok
şimdi ağlama ve tedavi için güzel şeyler düşünmeye başla
Allah ın izniyle inşallah evladına kavuşursun içini ferah tut
nerde tedavi olacaksın bu arada?

ne biliyim canım ya benim ilk de ondan dedim korkmıyım diye birşey demiyorlar diye düşündüm sağol canım

yok canım bişey anlamıyorsun zaten
benim sadece uyanınca çok agrım olmuştu karnımda sanki göbeğim kaymış gibi bi agrı
herkesde olmuyor ama onu da söleyim
onada agrı kesici iğne yaptılar bişeycim kalmadı
inşallah tedavinin sonunda güzel haberler verirsin bizlerede

çok geçmiş olsun canım.
inşallah tekrr sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
ben izmrde yaptırdım ilk deneme sonuç negatif

Dış gebeliği bende yaşadım çok şükür ameliyatın kıyısından dönerek atlattım..
Çok geçmiş olsun...
Daha önce bebek sahibi olmuşsun genel olarak sende bir sorun yoktur diye düşünüyorum..
Eşininde tahlilleri iyi çıkmış o zaman şansınız çok tüp bebekte..
Dip not geçeyim tüp bebek dış gebelikten kaçmanın yolu değildir tüplede dış gebelik oluşuyor..
Ben şanslı bir çift olduğunuzu düşünüyorum Allahın izniyle olur canım pozitif düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…