kızlar ben de aranıza yeni katıldım egunal beni de listeye ekleyebilirsin
mrb canım. egunalcim geçende yazmıştım ama görmedin galiba. benim liste değişikliğimde ufak bi değişiklik gerekiyohayırlısıyala inşaallah tek yumurta ikizleri geliyo
öncelikle tüp bebek denemesi başarıyla sonuçlamış arkadaşlar tebrik ederim.
ben 34 yaşındayım. ve 7aydır bebek istiyoruz. devlet hastNesine gittim fakat yeteri özeni göremediğim için başka hastaneye gittim. geçen ay 16mm yumurtam vardı ve ümitliydim. bu arada test yaptırmıştım. ve dünkü test sonuçlarımda amh:0,16 ve fsh:23.1 çıktı. ilk testimde ise fsh bu değerin yarısı kadardı. 1ayda değerler 2.ye katlanmıştı. dr hemen tüp bebek tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. şok olmuş durumdayım. ağlamaktan gözlerim şişti. benim gibi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü olan ve başarılı sonuç alan varmı. çok uzun yazdım. kusura bakmayın. teşekkürler.
bende bebek için denemediğim kür kalmamıştı. hayıt tohumu çayı, soğan kürü, en son incir havuç kürüne başlamıştım ama dünkü hüsran ve üzüntüden bıraktım onuda. teşekkür ederim umutlu_84.umarım phala.ya ulaşabilirim. tüp bebek tedavisi oldun mu.? süreç uzun sürüyor sanırımcanım geçmiş olsun hepimiz üzülerek bu yollardan geçtik maalesef. burda PHALA diye arkadaşımız var sanırım onunda fsh yüksekti ama bazı kürler ve ilaç kullanarak düşürdü galiba. onun bi mesajını alıntı yaparak sor o görüp cvp veriri sana. inşaallah hayırlısıyla en kısa sürede bebeğine kavuşursun..
tek yumurta ikizi anası seniiii....
şekerim ben gebelikleri ikiz ya da tek diye yazmadığımdan ondan eklemek aklıma gelmedi çünkü hamilelerde sadece hamile yazıyordiğer topiğe yazayım orayada el atmam lazım bi...hani gebelerin sohbet ettiği ayrı bi topik var ya heh işte ordaki listeye ekleme yapcam..bu arada tüp bebekte tek yumurta ikizi çok nadir rastlanır benim 2009 dan beri tüp kariyerimde gördüğüm 2.örneksin maşallah
bu durumda benimde sana 5i bi yerde takmam lazım
malum ne ekersen onu biçersin bu işlerde
yalnız ben o mantıgı anlamış değilim hala
düğün videolarını defalarca izleyip ayşe,fatma,hasan,hüseyin, sana ne takmıştı düğünde diye sormaları annemlerin tilt ediyo beni
gr mına kadar tartıp aynısını alıp gitmek de ilginç :)) acaba ilk takan sonra geri geleni gidip tarttırıyo mu ki:44::44:
ayyy sabah sabah saçmaladımDDDDD
yok tatlım bişi saklamıyoruzzz
harika yorum dediğim bence çok güzel opu narkoz alıyorsun falan demiş ya nazan
ona güldüm ben:))) narkozu seven biri çıktı diye
beni çok etkiliyorda narkoz ondan şaşırdım
belki sonraki konuşmalarımızıda okumuşsundur
inşallah opun harika geçer çok sağlıklı emriyoların olur canım
hoşgeldin özlemcim,arkadaşlar sormuştur diye neden tüp bebek yaptırdıgını sormuyorum illaki ilerki sayfalarda okuyacagım az sonra[/
ne biliyim canım ya benim ilk de ondan dedim korkmıyım diye birşey demiyorlar diye düşündüm sağol canım
bence korkma canım,bana rahim filminden farklı değildir gibi geliyor.Sen uyuyacaksın işlem yapılacak.uyanacaksın...inşallah en yakın zamanda bize müjdeli haberi verirsin haberlerini bekliyoruz.
hastaye ben de çarşamba günü geleceğim.pazartesi çağırsalardı keşke sana desteğe gelirdim valladün hastaneyi aradım sağlık raporumu alıp geleyimmi diye oradaki kız bana daha sonuç belli olsun öyle alırsınız dedi.dış heyet raporu için.Ama çarşamba günü neden kan tahlili yapacaklarını inan anlayamadım.Çünkü bana dedi sonucunuz ne der bilemeyiz.belki tedavi öderir belki raporu onaylar dedi.kafam karıştı..
bende bebek için denemediğim kür kalmamıştı. hayıt tohumu çayı, soğan kürü, en son incir havuç kürüne başlamıştım ama dünkü hüsran ve üzüntüden bıraktım onuda. teşekkür ederim umutlu_84.umarım phala.ya ulaşabilirim. tüp bebek tedavisi oldun mu.? süreç uzun sürüyor sanırım
E illaki sonrasi ne olacak diye merak ediyoruz biz de,bitmiyo zaten bu merakopu sonrasi pek az bi kasik agrisi olur sadece,2 gune geciyor.tabi sen dollenmeyi kastediyorsun:)) insallah iyi olacak deyip yatacaksin..ben de simdi kese gorebilecek miyim diye merak ediyorum:18:
çok sevindim canım maşallahdeğerin bayağı güzel
Allah tamamını göstersin inşeAllah
:)) tebrikler canım. Gözünaydın. Allahtan test günün geldi yoksa 150 kere idrar testi yapıp rekor kırcaktın :)):) Hayırlı ve sağlıklı bi şekilde devamını dilerim.
Bu vesileyle gezerken pek okuyamadım herkese sevgiler.
uzun uğraşlardan sonra bebeğinize kavuşmuşsunuz hatta bebişlerinize. tebrik ederim.sen yinede o arkadaşımıza bi sor canım benim. ben pek öyle kürler denemedim bizde sorun erkek infertilitesiydi. bende 5. tüp denememin sonunda inşaallah kavuştum bebişlerime. çok yıprandık ve üzüldük ama hiç umudumuzu kaybetmedik bol bol dua ettik 7 yılın sonunda Rabbim hayırlısıyla nasip etti inş.tüp bebek süreci o kadarda zor değil bence. sen umudunu kaybetme canım birgün bebeğin gelecek inş.
Haha :) evet canım vallahi haklısın ben de bir endometriyozisli hamile olarak aranızda olucam inşallah ama önce 2. Kan testi sonucumu öğrenmem lazım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eveeetttt sonunda buldum değeriniiiiiiKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
Kızlar ekimde beraber gün sayicaz ozaman ben yazin yaptırmaktan vazgeçtim temmuz zaten ramazan ağustos çok sıcak spermlere sıcak iyi değil eylülde görüşmeye gider ekimde de gelsin bebisler
Kızlar herkeze merhaba dün akşam yazmıştım ama herkez uyuyodu sanırım ben özlem aranıza yeni katıldım
öncelikle tüp bebek denemesi başarıyla sonuçlamış arkadaşlar tebrik ederim.
ben 34 yaşındayım. ve 7aydır bebek istiyoruz. devlet hastNesine gittim fakat yeteri özeni göremediğim için başka hastaneye gittim. geçen ay 16mm yumurtam vardı ve ümitliydim. bu arada test yaptırmıştım. ve dünkü test sonuçlarımda amh:0,16 ve fsh:23.1 çıktı. ilk testimde ise fsh bu değerin yarısı kadardı. 1ayda değerler 2.ye katlanmıştı. dr hemen tüp bebek tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. şok olmuş durumdayım. ağlamaktan gözlerim şişti. benim gibi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü olan ve başarılı sonuç alan varmı. çok uzun yazdım. kusura bakmayın. teşekkürler.
ne biliyim canım ya benim ilk de ondan dedim korkmıyım diye birşey demiyorlar diye düşündüm sağol canım
Kuzucum test sonucum 213.2 :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sizler hangi merkezlerde yaptırdınız bizde esimle ankarada anatoliaya karar verdik gibi bişe ama benim birazdaha ileşmeme lazım daha birazdaha zamanı var diyo doktor daha iç yaralarım düzelicekmiş resmen sezeryan oldum çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
Hiç denemedim aslında şöyle anlatim ilk evliliğimden bi kızım bar bu eşimle 7 senelik evliyim simdiye kadar korunmadık ama olmadı ikimizinde tahlilleri hep iyi cıktı ama geçen hafta dış gebelikten amaliyat oldum allah düşmanıma vermesin çok zor olmadı olmadı bi tane oldu oda dış gebelik ama atrık normal yolla yasakladı doktor aynısı olur diye inşallah tüp bebege başlicaz bu esimi çok seviyorum alahımdan çok büyük bise istemiyorum hep dua ediyorum ne olur bana bilgi verin artık umudum olun bana şans getirin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?