- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim benim aramıza hosgeldin geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin kizinida allah bagislasin inşallah ilk denemen de bebişine kavusursunKızlar sizler hangi merkezlerde yaptırdınız bizde esimle ankarada anatoliaya karar verdik gibi bişe ama benim birazdaha ileşmeme lazım daha birazdaha zamanı var diyo doktor daha iç yaralarım düzelicekmiş resmen sezeryan oldum çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
Kız şimdiden başlayalım saymayakesinlikle dogru tercih canım
yaaa ekim gelsin hemencikkkk gün saymaya başlayalım bizde :18:
evet canım tekrar hoşgeldin
mesajlara alıntı yaparak cevaplayabilirsin
alıntı ile cevaplamaya tıklaman yeterli çünkü diğer türlü kime yazdıgın gözden kaçabilir aklında olsun
canım öncelikle aramıza hoşgeldin
burda hepimizin farklı farklı sorunları var
sende bu konuda yalnız değilsin burda birbirimize yardımcı olmak için bulunuyoruz
sanırım phala gelirse sana yardımcı olur bazı kürler yapmıştı sonuç almıştı
amh benimde düşük 27 yaşındayım buda anneden geçen miras ona yapcak bişeyimiz yok malesef
ama şöle bi örnek veriyim 36 yaşında amhsi 0,30 olan bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı tüple
bu gibi birçok örnek var sen hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra olmucak bişey yok
şimdi ağlama ve tedavi için güzel şeyler düşünmeye başla
Allah ın izniyle inşallah evladına kavuşursun içini ferah tut
nerde tedavi olacaksın bu arada?
yok canım bişey anlamıyorsun zaten
benim sadece uyanınca çok agrım olmuştu karnımda sanki göbeğim kaymış gibi bi agrı
herkesde olmuyor ama onu da söleyim
onada agrı kesici iğne yaptılar bişeycim kalmadı
inşallah tedavinin sonunda güzel haberler verirsin bizlerede
Kendimi terapiye aldım lakin işe yaramıyor..
Kocam kişisiyle nasıl ekşın yaşarım bu kafayla kendisini boğmak isterken..
Yumurta çatlıyor resmen hissediyorum..
Az önce aradım bi de sanki hata bendeBana bak dedim akşama işimiz var beni daha fazla germe bu halde verici olcam alıcı olarak öncesinde beni gerecek bir hamlede daha bulunma dedim kapattım Romantiklik tavan yapmış hale bak
Bende bende izmirdenhoşbulduk cnm. benim annemde maalesef 38yaşında menepoza girmiş. izmir.de yaşıyorum ben. dün panikle ege üniversitesine gün aldım ama oda ileri tarihe verdi. sanırım irenbe.ye gideceğim. vaktim çok önemli. zaman kaybetmek istemiyorum. senin durumun nedir? tüp tedavisi oluyormusun kaçıncı denemen?
phala sanırım burdasın. yardım et lütfen bilgilerine ihtiyacım var.
Malesef kuzumahhh kuzum sendemi
bu hafta sonu piyango bize vurdu anlaşılan diğer kızlar aşk yaşıyorlar biz gerilim saçıyoruz
öyle deme ağlarımbak senin de olacak bebeğin ben Ankara'ya kadar gelip sevicem evet yaa koca kişisi bu sefer de tepemize çıkınca kızıyoruz
Bende bende izmirdenhemsom aramıza hosgeldin
Hoşgeldin tatlım..
Tabiki eklerim listeye..
Ama azcık bilgi ver öyle ekliimm
merkez
İnfertilite sebebi
Aşama...
canim benim aramıza hosgeldin geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasin kizinida allah bagislasin inşallah ilk denemen de bebişine kavusursun
Kız şimdiden başlayalım saymayaSüper olcak phala sen ben parsenide ikna edelim hep beraber gün sayıp beraber doguralim doğurgan hatunlar olarak
bitanem nasıl moral oldun var ya okurken koptum resmen
Malesef kuzumnedeni yok ama barışma hamleleri var ama ben bu durumdayım aksamada yatılı misafir var eksindan yirttim
CANIM BEBEGİN HAYIRLI OLSUN İNŞALAAAAAAAAAAAAAAAAAH SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAGINA ALIRSIN SEN SİMDİ HAMİLESİN DUALARIN KABUL OLUR BİZEDE ÇOKKK DUA ET
inşallah canım...
artık gebesin sıra sende her türlü eziyeti yap kocana çok ciddiyim kullan gebeliğini ama abartma tabii..
canın bişiler istesin yerli yersiz..
hiç birşey için kendini mecbur hissetme hamileyim oram ağrır burama bişi olur aman bebek etkilenir de çıkar hıncını..
duygusal döneme girdin bu merhametli döneminden kocan fazla nasiplenmesin lütfen..
bak doğurunca çok ararsın gülden dediydi dersin
hoşbuldukbu arada sen hangi hastanede tedavi gördün? hamişsin galiba.
melindacım çok teşekkür ederim aminnnnnn inşallahh hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Canim benim aramıza hosgeldin geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin kizinida allah bagislasin inşallah ilk denemen de bebişine kavusursun
Kız şimdiden başlayalım saymayasüper olcak phala sen ben parsenide ikna edelim hep beraber gün sayıp beraber doguralim doğurgan hatunlar olarak
Malesef kuzumnedeni yok ama barışma hamleleri var ama ben bu durumdayım aksamada yatılı misafir var eksindan yirttim
Kizlar simdi kontrolden geldim (irenbe- kaan bozkurt)amh degerim 3.98 cikmasina ragmen yumurtalarim cok azmiskimisi cok buyukmus kimisi kucucuk (( 8-9 yumurta saydi doktor deger iyi de olsa gordugumu baz aliyorum dedi dogum kontrol hapi ile cetrotide igne verdi..yumurtalarin hepsinin ayni seviyede kalmasi gerekiyormus..moralim bozuldu biraz bugun tam tedaviye baslariz diye umuyordum.. bu igne cok acitiyor mu kizlar...
süperrr ankarada tüp bebege beraber başlıyalım o zaman hadi yaaa bak sana ugur getiririm ama anatolyada tüp bebek yaptıran arkadaşlarımın hepsi tuttu ankaradan taşındık eskişehire fatihte oturduk annem orda hemsireysi emeklige ayrılınca buraya annemin memeleketine geldik ama babam hala orda başkasıyla evlendi kaldı hangi semttesin kuzu
yaş 34 ilk kez deneyeceğim bir senelik evliyim ama olmadı.bahçeci fulyada başladım. sorun olmadığını söylediler. sebepsiz kısırlık deniyo herhalde:2:
Tamam tatlım bakalım görcezz :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar simdi kontrolden geldim (irenbe- kaan bozkurt)amh degerim 3.98 cikmasina ragmen yumurtalarim cok azmiskimisi cok buyukmus kimisi kucucuk (( 8-9 yumurta saydi doktor deger iyi de olsa gordugumu baz aliyorum dedi dogum kontrol hapi ile cetrotide igne verdi..yumurtalarin hepsinin ayni seviyede kalmasi gerekiyormus..moralim bozuldu biraz bugun tam tedaviye baslariz diye umuyordum.. bu igne cok acitiyor mu kizlar...
bende kavga ettım kocamla bıle demek ıstemıyom.resmen evden kovdum,üstunede kapıyı kılıtleyıp surgusunu cektım,acmamda ama dıyorum kı arkadaşımı arayım gelsın alsın benı onda kalayım..
inşallah hamilelik haberi alırız senden. ben ilk kez deneyeceğim. yada bana uygun bulacaklar mı? ama irenbe.ye gitmeye karar verdim. çok methediyorlar. sende deneyebilirsin. vaktin ve sabrın varsa?Canım allahmi soyletti hamile değilim malesEF
1.deneme ege Ünv Erol tavmergen özel hastasiydim
2.ve 3.denede izmir eurofertil su Hastanesi onlarda negatif 4.deneme için de bursa Acıbadem düşünüyorum koca izmirde bir merkez bulamadım
bak seennn demek ankaradan taşındın eskişehire
anatolia yı hiç düşünmedim canım bir kaç arkadaş olumsuz yazınca bende başkent üniversitesini tercih ettim..
etimesguttayım ben
evet canım ama çok uzun zamandır gitmiyorum ankaraya bende hiç güzel izler bırakmadı şimdi bebek için gidicem uzun bi zamandan sonra ahh bebek sen nelere kadirsin eskişehie çok güzel burayı seviyorum buraya gezmeye gelin seni gezdirim çok güzel yerleri var aslında bende yaptıranlardan ümitlendim sanırım kendi kendime plan kuruyorum acaba doktorum nereye yönlendiricek daha bilmiyorum bile etimesgutta asgari lojmanlarda kaldık babam astsubay emeklisi sonra fatihten ev aldı biz buraya geldik o fatihte kaldı evlendi onun bile çocukları oldu o yaşta ben 7 seneden beri ugrasıyom isyan etmiyorum ama üzülüyorum
kesinlikle dogru tercih canım
yaaa ekim gelsin hemencikkkk gün saymaya başlayalım bizde :18:
evet canım tekrar hoşgeldin
mesajlara alıntı yaparak cevaplayabilirsin
alıntı ile cevaplamaya tıklaman yeterli çünkü diğer türlü kime yazdıgın gözden kaçabilir aklında olsun
canım öncelikle aramıza hoşgeldin
burda hepimizin farklı farklı sorunları var
sende bu konuda yalnız değilsin burda birbirimize yardımcı olmak için bulunuyoruz
sanırım phala gelirse sana yardımcı olur bazı kürler yapmıştı sonuç almıştı
amh benimde düşük 27 yaşındayım buda anneden geçen miras ona yapcak bişeyimiz yok malesef
ama şöle bi örnek veriyim 36 yaşında amhsi 0,30 olan bi arkadaşım ilk denemede hamile kaldı tüple
bu gibi birçok örnek var sen hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra olmucak bişey yok
şimdi ağlama ve tedavi için güzel şeyler düşünmeye başla
Allah ın izniyle inşallah evladına kavuşursun içini ferah tut
nerde tedavi olacaksın bu arada?
yok canım bişey anlamıyorsun zaten
benim sadece uyanınca çok agrım olmuştu karnımda sanki göbeğim kaymış gibi bi agrı
herkesde olmuyor ama onu da söleyim
onada agrı kesici iğne yaptılar bişeycim kalmadı
inşallah tedavinin sonunda güzel haberler verirsin bizlerede
napıcan işte cidden çok kırgın ve üzgünüm lakin anne olmak için yapmayacağım şey yok
seninde çatlama günün olsaydı misafir falan dinlemezdin bence...
Tahliller yapıldımı rahim filmi çekildinmi...
Bahçeciye iyi bir merkez inşallah ilk denemede bebeğin gelir..
sana bol aşermeli günler diliyorum canım..
gerçi artık manavlarda yaz kış herşey bulunuyor zor olmaz ama yinede aşer sen
moralini bozma sakın önemli olan amh değerin şahane..
bazıları bir kerede 40 tane yumi çıkarıyor bazılarıda 10 tane...
yumurta olduktan sonra gerisini düşünme nolur..
hem gayet iyi bir sayı bu hepsinin toplanıp olgunluğa aynı zamanda gelebilmesi içinde iğne verilmiş tamamdır..
bir zamanlar her opusunda 30 civarı yumurta toplanan bir arkadaşımız vardı ama 5.denemesinde hamile kaldı çok sayı değil embriyo kalitesi önemli..sakın canını sıkma..bu doktorlarda azcık moral verici konuşsa nolur sanki
etti 3
sen ,ben melindamm koca mağduruyuz
evden ayrılma sakın olmaz...
Vallahı ben bayağı kötü kavga ettım telını felan kırdım,arabanın evin hepsinin anahtarını bıraktırdım.hiç umrunda degıl tek derdım ınsallah şu sabiye bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?