Evet bayiliyorum bu kiza bana benziyor benim kizim olsa bu kadar benzer..:):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy inşallah seninde böyle kızın olur canım
valla çok güzel yaa yirim onu yirimmmm
selam kızlar nasılsınız biz 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk çok şükür şimdi iyiyiz.
Kısaca anlatayım pcos vardı bizde 4 yıldır olmuyordu aşılama çatlatma iğnesi felan derken tüp bebek ünitesi'nde bulduk kendimizi.çok şükür ilkinde tuttu ama çok korkuyorum kalbimi durdu kanamam mı geldi kafayı yicem nerdeyse :18:
Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?
Kuzum ben öyle hamis kaldım 1.denemenin ertesi ay öğrendiğim de değer 1250oooo çok iddalısın editörcüğümayy inşallahhhhhh Rabbim versinnn sana ikiz ikizzzzzz
ama ben senden daha iddialı çıktım bu ay gebe oldugumu düşünüyorum
hani bi inanışa göre tüp bebek sonrası ilk aylarda şans artması ona inandım ben yürekten
hissediyorumm içimde bişi var
kuzum bi bakıyorum aşağıdasın
bi bakıyorum yoksun
Allah kabul etsin yüreği güzel arkadaşımSalat-ı Tefriciye duam 1.500 oldu Allaha şükür
Sittt afiyet olsun kuzumSevgili eşim bebeğimin babası geliyor geç kaldı azcık yoğundu bugün inşallah yumi çatlamasına yetişir süpermenler
Kendisine sunumum olacak önce yemek sonra tatlı
herkese iyi pazarlar
Günaydınnnn
Iyi pazarlarr kızlarr.
günaydınlar iyi pazarlar
Günaydın canlarrriyi pazarlar
Sizlerede iyi pazarlar kızlar.....ben bişey soracam ama sızlere gecen palardan beri crınone kel kullanıyorum ama bugün ılk defa aplıkatorun ucu kanlı gibiydi neden acaba ya :26::26:
Canım yaa o jel hepimizin kabusu...Ben doktoruma her seferinde soruyorum o da önemseme diyo...Sanırım içerde kalan ve biriken tortular kahverengi geri geliyomuş
İnşallah canım ya ama kahverengı degıldı kan rengınde olunca korktum
Doktorunu ara o zaman önemli olabilir...Sonra pişman olmaktansa pazar pazar arardım ben olsam:26:
Sizlerede iyi pazarlar kızlar.....ben bişey soracam ama sızlere gecen palardan beri crınone kel kullanıyorum ama bugün ılk defa aplıkatorun ucu kanlı gibiydi neden acaba ya :26::26:
sitenin havuzu diyince kadınlar kulubü sitesinin diyon sandım ben bi ara
ne kdar geniş düşündüm daha yüzeysel düşünsem iyiymiş yaaa
ayy bebişinle ayağının değdiği kadar yüzersin sende inşallah
hem herkes yüzme bilcek değil ya boşver öğrenme
gel öğretcem diyenlere de hiç inanma valla
öğretcem derken daha çok fobi yaratıyorlar
bir zamanlar benimde bu konuda deneyimim olmuştu çünkü ordan biliyorum
bende sulu şakalardan hoşlanmam denizde boğuluveririm valla
o yüzme bilen ben bi anda bilmez oluveririm panik oluyorum çünküm:18:
dediğin 2 kaşık suda boğulabilirm yani öle bi tipim
bende çok salladım o bayrakları
hemde hamiş haberlerine tebrik mesajı yazarken
millet ne sanmıştır acaba ozamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?