2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet bayiliyorum bu kiza bana benziyor benim kizim olsa bu kadar benzer..:):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy inşallah seninde böyle kızın olur canım
valla çok güzel yaa yirim onu yirimmmm

alevcim inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsın sitres yapma bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun minigin seninle tüp bebegi nerde yaptırdın canım herkeze soruyorum iyi bi merkez secicez bizde

Kizlar iyi geceler,
Aksam yuruyuse cikmistim,neler konsmussunuz diye bakayim dedim ne cok konusmussunuz ancak okudum.gec oldu yatacagim,hepinize iyi uykular

Canim gecms olsun.benim gecen tup denememde 9.pembe akinti ie baslayan kanamam oldu seninki gibi.11.gun degerim dusuk de olsa pizitifti.zeynep kamilde yaptirmstim,gecen aralikta.pozitif cikinca sonuc dr gunde 2kez progestan igne verdi.surekli de kan tahlili..bhcg degerim 2katlayarak yukseliyordu ama ignelere ragmen kanamam kesilmedi,azaldi.usg ile kontrolde kese ile ilgili degil dediler.cok mral verdi dr,cok ugrasti ama 8.hafta basi,kesede bebek olusmadigi gerekcesiyle kurtaj oldum..tek tesellisi gebe kalabildigimdi..tabi benle ugrasan dr tanimak oldu zira ozelde ayni dr Kenan Sofuoglu hekimliginde bebegime hamileyim cok yeni..
Yani kanama olsa da gebelik olusup devam ediyor.benim sansima kesede bebek olmasi,bos kese gebeligi deniyor.
Hayirlisi olsun canim hakkinda.dilerim seni uzmeden ne olacaksa olur.is uzayinca daha uzucu oluyor.devam edecekse saglikla devam eder insallah..test mutlaka yaptir yani..benim dr soyle der,bu bebek cok kiymetli,ne kadar acisa da igne olacaksin..bu igne cok acitiyordu da(

Kuzum ben öyle hamis kaldım 1.denemenin ertesi ay öğrendiğim de değer 1250 malesef keseyi gördük kalp atışı yoktu inşallah bu mucize seni de bulur
kuzum bi bakıyorum aşağıdasın
bi bakıyorum yoksun

Kuzum ben telefondan giriyorum bi boşluk buluyorum hop urdayimsayfalar çok hızlı ilerliyor okurken cevaplara yetisemiyorum bu aralarda çok yoğunum hatta bebekli yatılı misafirm içerde uyuyorlar:2::2: ve ben bugun yeni evlenen 3 kişinin hamilelik haberini duydum birde bebekli misafir çok mutsuzum birtek tüp bebekle yada bizler gibi yıllarca bebise hasret kalıp hamile kalanlara seviliyorum ay böyle değildim ne oluyor bana gece gece ne çok yazdım

Sevgili eşim bebeğimin babası geliyor geç kaldı azcık yoğundu bugün inşallah yumi çatlamasına yetişir süpermenler
Kendisine sunumum olacak önce yemek sonra tatlı
Sittt afiyet olsun kuzumbu saatte kesin tatlı servisi bitmiştir
Buarada kocisle barışıkmisafir var diye uzamadan kavga yaşandı ve bitti birdahaki kavgaya kadar esen kalın kesinsende barismissindir

Sizlerede iyi pazarlar kızlar.....ben bişey soracam ama sızlere gecen palardan beri crınone kel kullanıyorum ama bugün ılk defa aplıkatorun ucu kanlı gibiydi neden acaba ya :26::26:

Canım yaa o jel hepimizin kabusu...Ben doktoruma her seferinde soruyorum o da önemseme diyo...Sanırım içerde kalan ve biriken tortular kahverengi geri geliyomuş

evet kk nın havuzu
yok yok bu sitede kızııımmmm
çocuk havuzları iyidir fazlasında gözüm yok benim
denizi olan bir memlekette yaşasam belki gaza gelirdim ama Ankarada olunca çokta ihtiyaç duymuyorum
gerçi her yağmurda ankarayı sel götürüyo alt yapımızın şahaneliğinden öğrenmekte fayda var bir gün o sele kapılabilirim
bence çok az kişi onları bayrak olmadığını biliyor..bi konu açsam bunun için anlarız aslında

Son düzenleme:
Sizlerede iyi pazarlar kızlar.....ben bişey soracam ama sızlere gecen palardan beri crınone kel kullanıyorum ama bugün ılk defa aplıkatorun ucu kanlı gibiydi neden acaba ya :26::26:

KALINTILAR GELİYOR CANIM bak ne anlatacağım GEÇEN YILIDI BİR KOMŞUM TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE ARADI BENİ(ağlıyor) ABLA BEN JEL KULANIYORUM YA İŞTE BİR ŞEY GELDİ KAN GİBİ KAHVE SANIRIM EMBİRYOM GELDİ BEBEĞİMİ KAYBETTİM HEMDE KENDİ HATAM YÜZÜNDEN İÇİNE O KADAR SOKMASAYDIM AMA BEN OLDUM SONRA DUR DİYE BAŞLADIM ANLAT ANALAT BELKİ 1 SAAT SONRA İKNA OLDU ŞİMDİ 7 AYLIK OLDULAR VE DİYORKİ ABLA YAAA BE O GÜN ÇORKMUŞTUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…