Sizlerede iyi pazarlar kızlar.....ben bişey soracam ama sızlere gecen palardan beri crınone kel kullanıyorum ama bugün ılk defa aplıkatorun ucu kanlı gibiydi neden acaba ya :26::26:
Sittt afiyet olsun kuzumbu saatte kesin tatlı servisi bitmiştir
Buarada kocisle barışıkmisafir var diye uzamadan kavga yaşandı ve bitti birdahaki kavgaya kadar esen kalın kesinsende barismissindir
Gebelikle ilgili olduğundan olabilir bir de tahriş olmuştur jel kullanmaktan bir sebepte bu olabilir ama ben gebelikten diyorum
evet ben hatırladım ay sevindim ya inşlh bu sefer ki sorunsuz gebelik yaşar ve 9 ayın sonunda sağlıkla evladını kucağına alıp evine gider..darısı da sana olsun güzelim ummadığın anda sende böyle bi haber veresin ailene ve bizlereKIZLAR BİLİYORSUNUZ (size hep yazıyorum )BİR KARDEŞİM VAR BİRİLİKTE EVLENDİK DİYE HANİ ÇOK DÜŞÜK YAPTI VS DİYE ARADA YAZIYORUM YAAA DÜNN ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIK KARDEŞİM HAMİLE İNŞ BU SEFER SAĞLIKLA KUCAKLAR
Canım göç drun numarasını istemedım benım ki bır değişik zaten,umursamazdı..neyse Allah'a emanet olsun bakalım
KIZLAR BİLİYORSUNUZ (size hep yazıyorum )BİR KARDEŞİM VAR BİRİLİKTE EVLENDİK DİYE HANİ ÇOK DÜŞÜK YAPTI VS DİYE ARADA YAZIYORUM YAAA DÜNN ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIK KARDEŞİM HAMİLE İNŞ BU SEFER SAĞLIKLA KUCAKLAR
KIZLAR BİLİYORSUNUZ (size hep yazıyorum )BİR KARDEŞİM VAR BİRİLİKTE EVLENDİK DİYE HANİ ÇOK DÜŞÜK YAPTI VS DİYE ARADA YAZIYORUM YAAA DÜNN ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIK KARDEŞİM HAMİLE İNŞ BU SEFER SAĞLIKLA KUCAKLAR DUALRINIZI BEKLİYORUM
evet ben hatırladım ay sevindim ya inşlh bu sefer ki sorunsuz gebelik yaşar ve 9 ayın sonunda sağlıkla evladını kucağına alıp evine gider..darısı da sana olsun güzelim ummadığın anda sende böyle bi haber veresin ailene ve bizlere
Inşallah güldenim ya inşallah....
Eeeeeee senın gece nasıldı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTEŞEKÜR EDERİM CANIM İNŞŞŞŞŞŞ BU SEFER HER ŞEY GÜZEL İLERLER YARIN BERABER (bensiz olmaz )DR GİDECEĞİZ VEEEEE İNŞŞŞŞ RABBİM EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE MUCİZELERİMİZİ YAŞAMAYI NASİP EDER
Gayet verimli bir gece idi
Transferim oldu 14 gün sonra kan testiyle gebeliğimi resmileştirecem inşallah
Öncesinde idrar testi yapmadan da olmaz tabii
Çok güzel bir haber bu Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah..
Kötü günlerin geride kalmış olmasını diliyorum canım..
Ailecek gözünüzaydın ve darısı sana olsun
TEŞEKÜR EDERİM KIZLARDarısı sana olsun tatlım
KIZLAR BİLİYORSUNUZ (size hep yazıyorum )BİR KARDEŞİM VAR BİRİLİKTE EVLENDİK DİYE HANİ ÇOK DÜŞÜK YAPTI VS DİYE ARADA YAZIYORUM YAAA DÜNN ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIK KARDEŞİM HAMİLE İNŞ BU SEFER SAĞLIKLA KUCAKLAR DUALRINIZI BEKLİYORUM
gayet verimli bir gece idi
öncesinde idrar testi yapmadan da olmaz tabii
canım benim allahım bu sefer yüzüne baksın karadesinin sağlıklı bı gebelık yasasın inşallah 9 ay,en kısa zamanda da sana nasıl olsun canım..
tebrikler günde 2 dilim ananas ye kuru yemiş ye bol bol su iç tmm mı
kan testtinde de bol ++lı değerler...
heyecanla beklicezzzzzzzzz
Gayet verimli bir gece idi
Öncesinde idrar testi yapmadan da olmaz tabii
tabikiiii bi kutu idrar testim var ziyanmı olsunlaridrar testi olmadan olmaz
TEŞEKÜR EDERİM KIZLARDÜN BIDIKIN YEMEĞİ (sünnet yemeği)VARDI EVDE YAPMIŞ TESTİ KARDEŞİM GETİRİ BAKIN NE OLUR DİYE SONRA ÜÇÜMÜZ (bıdıkık cimcimein annesi ben ve hamiş kardeş)SEVGİ YUMAĞI OLUP SARILDIK BİR GÜZEL AĞLADIK AMA BU DEFA MUTLULUKTAN
Inşallah hadi bakalım artık senı takıpteyım:)))))
Bu arada bızım nıkah yıldönümümüz ya kalkmış benım kı,kalk benı bı yerlere götür,yüzük al bana dıyor aklı sıra taklıdımı yapıyor....bı de kadın erkek eşıt dıyorsun dedıbende hayrıma kahvaltıya goturuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?