şubat olursa da süper olur yaza kadar ele gelmiş olurlar
deniz plaj kum daha rahat hareket edebiliriz bebişlerimizle
bu hayaller gerçek olucak Allah ın izniyle bende inanıyorummmmm
bir zamanlar ölesine salladıgın bayrakları sallamanın şimdi tam zamanı
Ohooo o da bişey mi biz senin futbol takımını sevmeye gelicez Güldenim
merhaba kızlar bu sayfa çok hareketli çok hızlı akıyor bi kaç gün önce yazmıştım ama kaybolup gittim sizin sohbetin için.. gün sayıyorum bekliyorum bir an önce tedaviye başlamak için daha önce iki kez aşılama yaptırdım ama aşılamadan sonra sonuç beklerken bile zaman bundan daha hızlı geçmişti.. doğum kontrol hapı kullanıyorum 20. günde cetrotide kullanacağım adet olduğumdada iğnelere başlayacağız ama daha 10 gün var adet olmama. biraz sizlerle sohbet edeyim hem yeni birşeyler öğrenirim hemde sohbet ederek zamanı hızlandırırız
siz tüp bebek tedavisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yemememiz tüketmememiz gereken gıdalar var mı?
İnsallah olumlu sonuçlanır canim tedavin,yediklerinin önemi var ama hangimiz dikkat ediyoruz ki canim.doğal beslenmek lazım ama herşeyde hormon varmerhaba kızlar bu sayfa çok hareketli çok hızlı akıyor bi kaç gün önce yazmıştım ama kaybolup gittim sizin sohbetin için.. gün sayıyorum bekliyorum bir an önce tedaviye başlamak için daha önce iki kez aşılama yaptırdım ama aşılamadan sonra sonuç beklerken bile zaman bundan daha hızlı geçmişti.. doğum kontrol hapı kullanıyorum 20. günde cetrotide kullanacağım adet olduğumdada iğnelere başlayacağız ama daha 10 gün var adet olmama. biraz sizlerle sohbet edeyim hem yeni birşeyler öğrenirim hemde sohbet ederek zamanı hızlandırırız
siz tüp bebek tedavisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yemememiz tüketmememiz gereken gıdalar var mı?
Vallahı ben sınırle senı boşayacam bile dedım,kaç gündür evdeyım annem ızmıtte transfer olacağı gunü donecekti güya donmedı orada gezip duruyor,babam kendı havasında dıdım de yazlıkta,kendımı yalnız hıssettım bugün ve patladım iyi de olda dıyecem ama çocuğuma üzülüyorum
haziranda mı dogurcaz ozaman
olsun yaaa iyiymiş yine çok sıcaklara kalmadan dogurcaz
ama ben bu ay gebe kalabilirim
Benide alsanizaaaabu gidisle bende o tarihte denicem esimle konusup anlastik ramazandan sonra tatil ardindan tedavi dedi tmm dedim elim mahkum k zamana dek morfolijilerimizde duzelir inslhhh....
aynen canım yaza kadar doğurmak lazım önce sitenin havuzuna sokar alıştırırım kuzularımı sonra denize
bu arada ben yüzme bilmiyorum inatlada bilmek istemiyorum su beni korkutuyor küççüklüğümden beri
her denize gidişimiz gel sana yüzmeyi öğreteyim diyenlere cevap vermekle geçiyor hayııırrr istemiyorum
su boynumdan yukarı geçemez ayaklarım yerden kesilemez..
birgün herifim kişisi arkam dönükken sarılıverdi denizde ve ayaklarım yerden kesildi kucakladığı için ben nasıl bağırıyorum insanlar kadın boğuluyormu diye döndü baktılarkocama bile güvenmem ben onu bi kaşık suda boğmayı düşünüyorum sonuçta o denizde çok rahat yapar dimi
ayy bebelerden nerelere geldim
öylesine yerli yersiz salladığım çamaşırlar anlam kazandı artık
gecenin ilerleyen saatlerinde sallicam
Benide alsanizaaaabu gidisle bende o tarihte denicem esimle konusup anlastik ramazandan sonra tatil ardindan tedavi dedi tmm dedim elim mahkum k zamana dek morfolijilerimizde duzelir inslhhh....
teşekkürler kızlar inşallah hepimiz birgün mutlu sonuça ulaşacağız
evet yediklerimizin doğal olmasına dikkat edeceğiz ama benim demek istediğim hani bazı besin maddeleri gebeliğe engel diye rivayetler var ya onları soruyorum mesela maydonuzun bununla ilgili bir adı çıkmış 9 a inmez 8 e hikayesi var ve ben çok sevdiğim halde çekinerek yiyorum bunun gibi gıda maddeleri var mı? siz diyetinizden çıkarttınız mı onları
Selam kızlar nasılsınız biz 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk çok şükür şimdi iyiyiz.
Kısaca anlatayım pcos vardı bizde 4 yıldır olmuyordu aşılama çatlatma iğnesi felan derken tüp bebek Ünitesi'nde bulduk kendimizi.çok şükür ilkinde tuttu ama çok korkuyorum kalbimi durdu kanamam mı geldi kafayı yicem nerdeyse :18:
Ohooosen kalabilirsen ben hayli hayli kalırım
Selam kızlar nasılsınız biz 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk çok şükür şimdi iyiyiz.
Kısaca anlatayım pcos vardı bizde 4 yıldır olmuyordu aşılama çatlatma iğnesi felan derken tüp bebek Ünitesi'nde bulduk kendimizi.çok şükür ilkinde tuttu ama çok korkuyorum kalbimi durdu kanamam mı geldi kafayı yicem nerdeyse :18:
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Tabi Ankara anatolian hakan yaralı cnmCanim oncelikle seni tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin insallah.bende tup bebek tedavisine basliycam onun icin merkezleri arastiriyorum.sen hangi merkezde tedavi gordun? Yardimci olursan sevinirim
Salat-ı Tefriciye duam 1.500 oldu Allaha şükür
Bilmiyordum cnm ilgincmis..ben en cok kilo vererek yumurtalarima yardimci oldum simdi hem incir yiyorum hemde duzgun beslenmeye calisiyorum kendimce..esimin hala ayni morfolojileri duzelme var diyor dr.ama hani %100 duzeldi denmedigi icin dr. Yanasmiyor tup bebege bide sayimizda az oldugu icin bizde o yuzden bari agustosa kadar tedavi gorelim dedik ..hakkimiza insl hayirlisi olur..Ayyy inşallah canım inşallah spermde ki bazı hasarları yumurta iyileştiriyormuş biliyormuydun bunu sende bu arada yumurtalarının kalitesini arttır ne olur ne olmaz
Eşinin son durumu ne tatlım
Salat-ı Tefriciye duam 1.500 oldu Allaha şükür
Bilmiyordum cnm ilgincmis..ben en cok kilo vererek yumurtalarima yardimci oldum simdi hem incir yiyorum hemde duzgun beslenmeye calisiyorum kendimce..esimin hala ayni morfolojileri duzelme var diyor dr.ama hani %100 duzeldi denmedigi icin dr. Yanasmiyor tup bebege bide sayimizda az oldugu icin bizde o yuzden bari agustosa kadar tedavi gorelim dedik ..hakkimiza insl hayirlisi olur..
Masallah rabbim kabul etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senn profil resminn ne kadar güzel yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?