Amin
Canım benim çok sağol
Bende sürekli sizinle olmak istiyorum anne olma yolunda birlikte yürüyoruz çok değerli ve unutulmayacak zamanlar paylaşıyoruz..
Eski kızçelerimden biri derdiki gülden ben yeni transfer olmuş ve çok umutsuzdum sıkıntılarım vardı sen bana öyle bir yazı yazdın ki o gün gebe olduğumu hissetim ve anne olacağıma inandım gerçekten de hamileydi ve geçenlerde evimde yaptığımız tüp günümüzde kızıyla birlikte bendeydi..Bunun gibi çok hikaye var sizinle olmak bana çok iyi geliyor..Eski yeni tüm kızçelerimi çok seviyorum
ahahahha :)) ekimdekilere satışşşşşşşşş ha
ozaman biz bu ay şansımızı deneyelim
haziranda doguracağımıza martta dogururuz
tekrar çok geçmiş olsun dış gebelik geçirmişsin
en yakın zaman da(hatta bu geceki ekşinda) sağlıklı hamiş kalırsın inşallah
eee filmlere bakarsan hamile olduklarını hep önce bayılıp sonra hastanede gözlerini açtıklarında öğreniyorlar
hatta kendilerinden önce ailesi öğreniyo
Sevgili eşim bebeğimin babası geliyor geç kaldı azcık yoğundu bugün inşallah yumi çatlamasına yetişir süpermenler
Kendisine sunumum olacak önce yemek sonra tatlı
AminCanım benim çok sağol
Bende sürekli sizinle olmak istiyorum anne olma yolunda birlikte yürüyoruz çok değerli ve unutulmayacak zamanlar paylaşıyoruz..
Eski kızçelerimden biri derdiki gülden ben yeni transfer olmuş ve çok umutsuzdum sıkıntılarım vardı sen bana öyle bir yazı yazdın ki o gün gebe olduğumu hissetim ve anne olacağıma inandım gerçekten de hamileydi ve geçenlerde evimde yaptığımız tüp günümüzde kızıyla birlikte bendeydi..Bunun gibi çok hikaye var sizinle olmak bana çok iyi geliyor..Eski yeni tüm kızçelerimi çok seviyorum
ekim ayı bizim ayımız
Ekim ayı bizim ayımız
haziranda doğum
Banada bişeyler yaz bakalım bende hissedecemmi
evet editörüm tahliller yapıldı rahim filmi de çekildi. hatta başladım tedaviye kaç gündür iğne yemekten göbek delik deşik oldu. çarşamba opu var bakalım hayırlısı:44:
ahahahha :)) ekimdekilere satışşşşşşşşş ha
ozaman biz bu ay şansımızı deneyelim
haziranda doguracağımıza martta dogururuz
tekrar çok geçmiş olsun dış gebelik geçirmişsin
en yakın zaman da(hatta bu geceki ekşinda) sağlıklı hamiş kalırsın inşallah
eee filmlere bakarsan hamile olduklarını hep önce bayılıp sonra hastanede gözlerini açtıklarında öğreniyorlar
hatta kendilerinden önce ailesi öğreniyo
Neyse canım sen git hazırlan
Olacak olacak bu sefer olacak
Sevgili eşim bebeğimin babası geliyor geç kaldı azcık yoğundu bugün inşallah yumi çatlamasına yetişir süpermenler
Kendisine sunumum olacak önce yemek sonra tatlı
Kız bu seneryoları sen mi yazıyon:18::18::18:aynısı oldu vallahi
ayy tüp günümü yapıyorsunuz ne güzelbanada buyrun gelin
ne güzel dostluklar oluşuyor burda da,
tek yürek oluyoruz her aşamada sevincimiz üzüntülerimiz ortak
ve ben hep iyiki bulmuşum kk yı diyorum
bizde seni seviyoruz kiiiicanımız editörümüzzz güldenimizzzz
Benide alsanizaaaabu gidisle bende o tarihte denicem esimle konusup anlastik ramazandan sonra tatil ardindan tedavi dedi tmm dedim elim mahkum k zamana dek morfolijilerimizde duzelir inslhhh....
sağol canım..
Ben Martta doğuralım diyorum ikiz yaparsak şubatta erken alabilir doktorlarımız diye tahmin ediyorum
Evrene pozitif enerji yayıyoruz dönüşüde pozitif olcak:
Ne bilim hic deneme yapmadim bende hemen yapasim varda esim de kiziyor acele etme kaloteli olsun bol olsun denemeyee rahat ol diyr ne yapalim vardir hay bunda zaten dr.umla grustuk ben muaynemi oldum hamdolsun sorun yok iignelerimde elimde rahat rahat beklicem artik stres yapmicam yoksa basim agridan kurtulmuyor..ayy sirayla hamis haberi veririz kizzztatlım ne güzel dinlenmiş olarak başlayacaksın tedaviye işte
hem dediğin gibi belki morfolojilerde düzelir
yani herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın
Gelll sen gelll ekime gelll
şubat olursa da süper olur yaza kadar ele gelmiş olurlar
deniz plaj kum daha rahat hareket edebiliriz bebişlerimizle
bu hayaller gerçek olucak Allah ın izniyle bende inanıyorummmmm
Mybabay kiz bugunde falim a baktim sabredersen cok istediyin seye kavusacaksin diyo esime dedim sanada bakalim yuru git yaaa dedi
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
duygulanıyorum ama ben böyle sözleri okuyunca
fazla yaşanmışlık var 2009 dan beri..
çok güzel dostluklarımız oldu bir kısmı ikincilere hamileler inşallah sizlerinde o günlerini görecem..
ben dedim bi kere baktırınca hep baktırıyor insan diye
kavuşacaksın tabiiii Rabbim ol diyecek ve olacak
bir zamanlar ölesine salladıgın bayrakları sallamanın şimdi tam zamanı
Ne bilim hic deneme yapmadim bende hemen yapasim varda esim de kiziyor acele etme kaloteli olsun bol olsun denemeyee rahat ol diyr ne yapalim vardir hay bunda zaten dr.umla grustuk ben muaynemi oldum hamdolsun sorun yok iignelerimde elimde rahat rahat beklicem artik stres yapmicam yoksa basim agridan kurtulmuyor..ayy sirayla hamis haberi veririz kizzz
bende sen gibiydim tedaviye başlamadan önce bir an evvel başlamak istedim heycanlandım çok
ama bi şekilde geçiyor zaman
bak ne güzel muayenede olmuşsun herşey yolunda çok şükür
geriye sadece biraz sabır birazda sakinlik kalıyorr
veririzzz tabiiii canım niye vermeyelim
Insl tatlim guzel gunlere az kaldi o gobislerimiz artik kiloda degil hamislikten sisecekkkk
şimdi sakladıgım göbüşümü ozaman meydana çıkarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?