Ben kışt pişşt derken çok nazik davranıyorum ondan anlamıyorlar tabii yakalayıp 3-5 tüyünü yolacaksın ki anlasınlar
Patates kızarmış mı haşlanmış mı yoksa pişmemişmi olacak
Sonra atarım çiğ çiğ yine gelirler benim ki haşlanmıştı deme
Arsızlıkta tavan yaptılar Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler bu durumda da geçerlimi acaba
Kızlar tüp bölümünün geyik versiyonunu geyik sohbeti bölümüne açalımmı ne dersiniz?
Talep çok olursa bir topikte oraya açıp tüp bebek özel bölümünün kızlarını geyik muhabbeti için oraya çağıracam
Yemin ederim 2. kan testini beklerken ölebilirim...İlki hiç bişeymiş:18::18::18::18::18: Dua edin kızlar
tam böyle soymaya başlamışken ucundan az bişey soyulmuş pattes olcak
burda boyutta çok önemli tabiki öle kocaman pattes olmucak az ufak olcakki atışın tam isabet etsin
tüylerine gelince ben yolmadım lakin kendileri artık nasıl oluyorsa tüylerini bırakmadan ayrılmıyorlar olay yerinden
Yok bu o yuvadan değil canım yık sen yık(( çok mu kötü oldu bu fikir :26: ))
Yemin ederim 2. kan testini beklerken ölebilirim...İlki hiç bişeymiş:18::18::18::18::18: Dua edin kızlar
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz
Tüy yolma yuva yıkma derken birazdan hayvanseverler derneğinden topiği basıcaklar
burda hayvansevmiyo gibi bişey mümkün olabilemez
burdaki hassas nokta bizm yaşam alanımızı izinsiz kullanma çabaları
biz ağaca çıkıp pisletiyormuyuz canım
orasıda onların yeri dimi ama
balkon tüy den kakadan geçilmiyo hergün yıka hergün yıka
bide kuruyo kazıyorum onları
aynen canım sürekli temizlemek gerekiyor
ben evde yokken aklım evde kalıyor düşün ya geldilerse ailecek pislettilerse diye sürekli temizleyemem ki..
geyik bizim işimizzz
ohoho sen evde yokken parti veriyorlardır dıpp tıss dıp tıss
Burda da yapıyoruz geyiği ama bilgilenmek isteyen sürekli geyik muhabbeti okumak zorunda kalabilir..
Sorular arada kaynayabilir o sebeple canımız sıkıldığında orada geyik yapmak mantıklı geldi bana..
Buraya gelir kızlar iğneler oramı buramı morarttı ne yapabilirim diye yazarız geyik versiyona gider iğnelerin yan etkisinden kocama çemkirdim diye dert yanarız
Hatta ilk ben yazayim:))) cetrotide igne cok yakiyo mu...
Naber kızlar evde sonuç bekliyorum çok canım sıkılıyor patlıyorum
Burda da yapıyoruz geyiği ama bilgilenmek isteyen sürekli geyik muhabbeti okumak zorunda kalabilir..
Sorular arada kaynayabilir o sebeple canımız sıkıldığında orada geyik yapmak mantıklı geldi bana..
Buraya gelir kızlar iğneler oramı buramı morarttı ne yapabilirim diye yazarız geyik versiyona gider iğnelerin yan etkisinden kocama çemkirdim diye dert yanarız
topuklarına sıkıcam ikisininde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?