2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tam böyle soymaya başlamışken ucundan az bişey soyulmuş pattes olcak
burda boyutta çok önemli tabiki öle kocaman pattes olmucak az ufak olcakki atışın tam isabet etsin
tüylerine gelince ben yolmadım lakin kendileri artık nasıl oluyorsa tüylerini bırakmadan ayrılmıyorlar olay yerinden
Yok bu o yuvadan değil canım yık sen yık (( çok mu kötü oldu bu fikir :26: ))

Yemin ederim 2. kan testini beklerken ölebilirim...İlki hiç bişeymiş:18::18::18::18::18: Dua edin kızlar

verdin mi kanını canım ?

Tüy yolma yuva yıkma derken birazdan hayvanseverler derneğinden topiği basıcaklar

Son düzenleme:
Yemin ederim 2. kan testini beklerken ölebilirim...İlki hiç bişeymiş:18::18::18::18::18: Dua edin kızlar

Heyecansız olurmu canım...
Ben dış gebelik geçirdiğimde aksine değer düşsün diye heyecan yaşardım düşmezse operasyona girecektim çünkü..
Sürekli kan verip o sonuca netten bakmak eziyet gibiydi..
Ben düşsün diye dua ediyordum sen katlansın diye..
Bence sorun yok ama ne desem boş şimdi görmeden rahatlayamazsın..

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Tebrik ederim öncelikle..
İlaçlar için lütfen aşağıdaki linki ziyaret edin..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677656

Tüy yolma yuva yıkma derken birazdan hayvanseverler derneğinden topiği basıcaklar

burda hayvansevmiyo gibi bişey mümkün olabilemez
burdaki hassas nokta bizm yaşam alanımızı izinsiz kullanma çabaları
biz ağaca çıkıp pisletiyormuyuz canım
orasıda onların yeri dimi ama
balkon tüy den kakadan geçilmiyo hergün yıka hergün yıka
bide kuruyo kazıyorum onları

aynen canım sürekli temizlemek gerekiyor
ben evde yokken aklım evde kalıyor düşün ya geldilerse ailecek pislettilerse diye sürekli temizleyemem ki..

geyik bizim işimizzz

Burda da yapıyoruz geyiği ama bilgilenmek isteyen sürekli geyik muhabbeti okumak zorunda kalabilir..
Sorular arada kaynayabilir o sebeple canımız sıkıldığında orada geyik yapmak mantıklı geldi bana..
Buraya gelir kızlar iğneler oramı buramı morarttı ne yapabilirim diye yazarız geyik versiyona gider iğnelerin yan etkisinden kocama çemkirdim diye dert yanarız

Hatta ilk ben yazayim:))) cetrotide igne cok yakiyo mu...

Spermler ilişkiden sonra 24 saat rahim ve vajende canlı kalabiliyorlarmış.
Ama döllemeye en elverişli süre ilişkiden sonraki ilk 6 saatmiş..
Vajen içindeki mukoza yapısı ve bununla birlikte başka sebeplerle spermler vajinaya gelir gelmez kadının salgıları spermlere saldırmaya ve öldürmeye başlarmış..Örneğin; 40 milyon spermden döllemek için sadece 100-150 bin tanesi ancak yumurtaya ulaşabilirmiş tabii bu sağlıklı çiftlerde geçerli olan rakam..Bunlardan da bildiğiniz gibi 1 ya da 2 tanesi döllemeyi gerçekleştirebiliyor..Bunu neden anlattım Bugün tek taraflı ağrım var şiddetli galiba dün gece değil bu saatlerde yumurtluyorum ben..Ağrı hissedildiğinden hemen sonra çatlama olurmuş bunun sebebide yumurta kabuğundan atıldığında tüplere doğru ilerlerken sıvı yayılırmış o sıvının geçişi sırasında yumurtalıklarda ağrı yaparmış bu da hangi taraftan yumurtluyorsak o tarafa ağrı vermesiyle anlarmışız bende sağ tarafımda ciddi hissediyorum..Şimdi tüm bu veriler eşliğinde ben dün gece ekşın yaşadım verimli olan ilk 6 saat geçti ama 24 saat canlı kalabildiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şimdi..Eşim kişisi işe gitti bugün çalışıyor yok yani..Olsa değerlendirirdim şimdi...

çok güzel olur bence
diğer kızlar ne diyecek acaba ?

topuklarına sıkıcam ikisininde

patates tek çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…