kızzzzzzzz bizim erkek infrt topiğini bir geyik topiği vardı kiiii ooooooooooooooooo muhteşemdi muhabet sohbet fıkra şahane günlerdi ama şimdi hiç kimse kalmadı o günlerden
sıcak olmayan ortamda sevişin derler ya sonrasında da sıcak banyo yapmayında derler hatta transferden sonrada sıcak sudan uzak durun derler duşu ılık suyla alın derler...bu diyenleri bi bulsam bende onlara bişi dicem
o sebeple dün akşamki süpermenlere zarar verir sıcak su torbası diye yapamıyorum aklıma geldi aslında..
benimde çok ağrım oluyor ovu günlerimde
sanki su dolu balon varmışda ben yürüdükçe zıplıyomuş gibi oluyo
hatta o agrı ilişki sırasında daha bi rahatsız ediyor beni
ben hepinizi bir arada tutarım dağıtmam eskidikçe gidecekse kızlar bir kısmı gider tutamayız zaten ama yeni gelenlerde olacak sürekli aktif tutarız gibime geliyor..
ben hepinizi bir arada tutarım dağıtmam eskidikçe gidecekse kızlar bir kısmı gider tutamayız zaten ama yeni gelenlerde olacak sürekli aktif tutarız gibime geliyor..
adet sancılarımı sadece sıcak su torbasıyla keserdim
dr a sölediğimde karnına koyma ayaklarına koy demişti cidden
bencede koyma torba, ilk defa mı bu kdr şiddetli ovu günün?
belki fazla yumi olgunlaşmıştır bunada sevinmelisin
Bendede açın geyik bölümü.ben bazen sadece geyik için arkadaş arıyorum gulmeyede ihtiyacımız var yani.hem ben sizi hiç birakmammmmmm
inşş canım o gruptan kk de bir ben kaldım çoğunluk anne oldu zaten bebişten gelemiyorlar
canım sürekli yatmıyorsun değil mi bu iyi bişey değil hareket lazım taze kan akışını sağlamak için..
evden çıkmayınca bebek kesin tutar diyemi düşünüyor acaba:26:
Kızlar test günüm yarın zaten ama ben bugünden kalp atışlarımı durduramıyorum...Allahın izniyle çok iyi olcak inşallah sonucum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok abla evd e kahvaltı hazırlıorum felan ama sadece dışarı izin yok
aynen canım özellikle bizlerin gülmeye ihtiyacı var..
bizi bırakma tabii
bu uzun süreli takıldığım 3.topik benim çooook eskiler oldu dediğin gibi çoğu doğurdu onlarla özelde görüşüyorum ve kk ya gelemiyorlar ama her daim yeni arkadaşlarımız oluyor sende biliyorsun eski yeni farketmez birlikte olabilmeyi başarmak lazım..Gittiği yere kadar devam ederiz bizde
ay ben kan verdinde ondan heyecan yaptın sandım
bekliyorum öyle sonucunu...
dayanamadı bugünde baktıracek dedim kendi kendime..
bencede iyi bir sonuç gelecek değerin zaten ikiz değeri kaç embriyo konmuştu unuttum ben..
peki geyik topiğimizin ismi ne olmalı..
peki geyik topiğimizin ismi ne olmalı..
Kızzz demeeee ikiz değeri değil olursa kocam kişisi çok kızar( daha doğrusu ikiz olursa benim çok yorulacağımdan korktuğu için öyle diyo...2 Embriyoydu Güldenn ikiz demeee ikiz demeeee :)))
yok abla evd e kahvaltı hazırlıorum felan ama sadece dışarı izin yok
Tüpçü geyik topiği :))
hımmm:44: güzel soru :26:
ikizler canım kusura bakmasın kocacın ama paşa paşa ikiz babası olacak
tabii Allah bilir ama öyle görnüyor şu an..
değerinde 500 civarı rahat gelir..
önümüzdeki hafta içi de keseleri görür gülden dediydi ikizlermiş dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?