hava güzelse dışarı çık yürü biraz kapatma kendini eve..
az kaldı zaten test gününe güzel geçirmeye çalış..
çok güzel olur bence
diğer kızlar ne diyecek acaba ?
patates tek çözüm
Hatta ilk ben yazayim:))) cetrotide igne cok yakiyo mu...
Spermler ilişkiden sonra 24 saat rahim ve vajende canlı kalabiliyorlarmış.
Ama döllemeye en elverişli süre ilişkiden sonraki ilk 6 saatmiş..
Vajen içindeki mukoza yapısı ve bununla birlikte başka sebeplerle spermler vajinaya gelir gelmez kadının salgıları spermlere saldırmaya ve öldürmeye başlarmış..Örneğin; 40 milyon spermden döllemek için sadece 100-150 bin tanesi ancak yumurtaya ulaşabilirmiş tabii bu sağlıklı çiftlerde geçerli olan rakam..Bunlardan da bildiğiniz gibi 1 ya da 2 tanesi döllemeyi gerçekleştirebiliyor..Bunu neden anlattımBugün tek taraflı ağrım var şiddetli galiba dün gece değil bu saatlerde yumurtluyorum ben..Ağrı hissedildiğinden hemen sonra çatlama olurmuş bunun sebebide yumurta kabuğundan atıldığında tüplere doğru ilerlerken sıvı yayılırmış o sıvının geçişi sırasında yumurtalıklarda ağrı yaparmış bu da hangi taraftan yumurtluyorsak o tarafa ağrı vermesiyle anlarmışız bende sağ tarafımda ciddi hissediyorum..Şimdi tüm bu veriler eşliğinde ben dün gece ekşın yaşadım verimli olan ilk 6 saat geçti ama 24 saat canlı kalabildiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şimdi..Eşim kişisi işe gitti bugün çalışıyor yok yani..Olsa değerlendirirdim şimdi...
Gülden abla çıkarmıyo ki eşim
kıyamam ben patatesime çok severim kızartır yerim
kızlar anca yarın görürler mesajımı o zaman genel çoğunluğa bakarız..
ben hiç acı çekmedim o iğnelerde
en çok proluton yakıyor hayatımdaki en feci iğneydiiiiiiii
o dediğin agrı benim yumurtlama günümde bende de oluyor hemde tek taraflı
ama hemen o agrı olur olmaz ilişki olcak diye bişey yokki ya
çünkü o agrı varken ovu testi yaptım silik çıkmıştı
sonraki gün koyu çıktı:44:
sen bu akşamıda değerlendir ne olur olmaz
kızartma mıdiyetteki insana bu denir mi ama yaa
denmez canımmmmkızartma mıdiyetteki insana bu denir mi ama yaa
yahu zaten ekşın sırasında konuşmak gerekmiyorevet canım ağrı oldu diye hemen ilişki olacak diye bir kaide yok ama şansı yükseltmiş oluyoruz bilim öyle diyooo...
konuşmadığım kişiyle bu gecede birlikte olma fikri çok iticiiiii..
bebeğimin babası der bağrıma basarım artık napiiimm
sıcak su torbası iş görür mü acaba????Sanırım kafam kadar yumi çatlatmaya çalışıyorum ben çünkü fena ağrım var
Adetliyken bile böyle ağrım olmuyor noluyor içerde yaaa:26::26::26:
Bişi yapmak istiyorum bu ağrı abarttı ciddi rahatsız ediyor aynı dış gebelik zamanımdaki gibi
kızlar tüp bölümünün geyik versiyonunu geyik sohbeti bölümüne açalımmı ne dersiniz?
Talep çok olursa bir topikte oraya açıp tüp bebek özel bölümünün kızlarını geyik muhabbeti için oraya çağıracam
denmez canımmmm
böyle anlarda nickimi çok seviyorum ben yaaaa...... iyiki kk seçtiğim her nicke "kullanılıyor" demiş de ben de kkya sitem olsun diyeee amayaaaaa demişim
yahu zaten ekşın sırasında konuşmak gerekmiyor
evet canım ağrı oldu diye hemen ilişki olacak diye bir kaide yok ama şansı yükseltmiş oluyoruz bilim öyle diyooo...
konuşmadığım kişiyle bu gecede birlikte olma fikri çok iticiiiii..
bebeğimin babası der bağrıma basarım artık napiiimm
kızart - ma olarak oku sen onu
Allahım topiğin kızları egunal hastalığından kırılıyoooo
Herşeyin başı sağlık demekki ben hasta ediyorum
Sağlıklı günler dilerim
doğru canım sitede yazışıyoruz yazıştığımız sitede havuz olduğunu düşünmen çok doğal
konuyu buraya açamayız geyik bölümü var oraya açmak lazım
sıcak su torbası iş görür mü acaba????
bir onay daha geldiii
bascan artık yapcak bişi yok
neticede bebeğinin babası
:104: bu kdr mı olur yaaa biri kızartma yapıyoooooooooooooooo
psikolojik mi dedim balkona çıktım yok dogru kızartıyo işte
bende kızartcam banane banane:95::95:
yalnızca kızart kısmı dikkatimi çekiyor şuan
evet ben geceki ekşını aklımdan çıkarıverdim karın ağrısı diyince...sıcak olmayan ortamda sevişin derler ya sonrasında da sıcak banyo yapmayında derler hatta transferden sonrada sıcak sudan uzak durun derler duşu ılık suyla alın derler...bu diyenleri bi bulsam bende onlara bişi dicem
o sebeple dün akşamki süpermenlere zarar verir sıcak su torbası diye yapamıyorum aklıma geldi aslında..
denmez canımmmm
böyle anlarda nickimi çok seviyorum ben yaaaa...... iyiki kk seçtiğim her nicke "kullanılıyor" demiş de ben de kkya sitem olsun diyeee amayaaaaa demişim
yahu zaten ekşın sırasında konuşmak gerekmiyor
Sanırım kafam kadar yumi çatlatmaya çalışıyorum ben çünkü fena ağrım var
Adetliyken bile böyle ağrım olmuyor noluyor içerde yaaa:26::26::26:
Bişi yapmak istiyorum bu ağrı abarttı ciddi rahatsız ediyor aynı dış gebelik zamanımdaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?