2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tüple ilgili bir kelime olsun dedim kendim kendime sonra başkaları girmez topiğe tamamen bizbize oluruz dedim yani tüp dersek sınırlamış oluruz..sınırlayalımmı herkes gelsinmi..

Valla bence sınırlayalım dışardan talep geleceğini sanmıyorum tüp bebek özel bölümde takılan herkes gelsin işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tüple ilgili bir kelime olsun dedim kendim kendime sonra başkaları girmez topiğe tamamen bizbize oluruz dedim yani tüp dersek sınırlamış oluruz..sınırlayalımmı herkes gelsinmi..

bende tam tüple ilgili isim bulmuştum
sınırlandırılmalı diye oyumu kullanıyorum
yani öbür türlüsü pek iyi olmaz diyorum ben

Tüpçülerin Matrak Mekanı
tüpçüysen gel geyiğe,değilsen başka topiğe

Kızzzz dilini ısır!! :)))) ben isterim ikiz ben istedim 1 göz Allah verdi 2 göz olur :)

iki embriyo ikiz olma olasılığı demek zaten hatta kızlardan biri tek yumurta ikizine gebe şimdi...
tek koydursanda iki bebiş olabilir..nasip diyelim..
değerine göre diyorum ben tabii olmayadabilir..
dilimi ıssırmam olsun 2 tane ne var..
Allah verir kolaylığını nakarsın ne güzelde olur

Valla bence sınırlayalım dışardan talep geleceğini sanmıyorum tüp bebek özel bölümde takılan herkes gelsin işte

Tüpçülerin Matrak Mekanı
tüpçüysen gel geyiğe,değilsen başka topiğe

tamam tüplü bişi olcak

Kızzzz dilini ısır!! :)))) ben isterim ikiz ben istedim 1 göz Allah verdi 2 göz olur :)

yaaa ne güzel işte sende yaa
evet ikiz olunca biraz daha fazla yorulcaksın ama olsun
sonuçta hepsi geçicek ve iyiki ikiz olmuş diceksin sonra
ben çok isterimmmmm ikizim olsunnnnn

herkeze iyi pazarlar nasıl gidiyo bakalım benim bok gibi gidiyo dün akşam esimle bi düğüne gittik arkadasımı gördüm uzun zamandan sonra 2.hamileymiş tabi eşim anladı benim içim içimi yedik digimi eve geldik aşkım bak üzülme sana bizim çocuğu getiricem deyip asagı depoya indi bi kapıyı actım minik piknik tüpü almış gelmiş bak masrafıda yok deyip iste sana tüp bebek demezmi

ayy ciddimisin

Kizlar dunden beri moralim bozuk bana bir akil verin lutfen..dun ki doktor kontrolumda ki yeni tedavi surecim soyle devam edecek.amh degerim ile yumurta sayilarim ters oranti oldugu icin dogum kontrol hapi ve 7 adet cetrotide igne kullanicam yumusleri dizginlemek hepsinin ayni oranda buyumesi icin..ben simdi incir kuru falan uygulasam amh degerim yukselir mi..cunku tam sinirda deger 3.98.sadece yumurta sayimi arttirmak icin ne yapabilirim..

Kızlar yaa dün sonucu alınca uçtum ama şu an sevinemiyorum yaa...Gerçi değerimin yükselmemesi için hiçbir neden yok değil mi? Boşuna evham yapıyorum değil mi?

Gülden yine ben
Sol tarafım bacağımlq kazığımın birleştiği yer acayıp ağrıyor.dolanınca sankı ıyı oluyor gıbı....
Not: transferden oncede sol tarafımda ağrı oluyordu.hsg fılmıne bakıp Dr sol tüpün şiş olabilir( hıdrosalpenks) Buda çocuğun tutunması engeller dıyordu.acep onlamı alaka:26::26:
Bu arada kocam senı Dr sanıyor

Sen yanımda olsaydın ben bunları yapardım sana
Rahat ol bı ya
Neyse fala kızdım herhal

amh degeri annemizin bize mirası diyelim
malesef arttıran bişey yok öncelikle bunu söylemeliyim
ama sanıyorum senin 3.98 neden sınırda dediğini anlamadım :44:
dr un gerekenleri yapıyor zaten sen neden panik oldun bu kadar canım
kürleride tedavi sırasında kullanmayı ben tercih etmiyorum

1-4 arasi normal degerler diye hatirliyorum ustu oluncada alti olunca da sorun oluyor diye okumustum bi yerde..offf ne bileyim istee abartiyorum biraz belki ama canim cok sikldi depresyona giriyorum herhalde... gelecek ay gittigimde yumurtalarim cok,iyi ve kaliteli olsun istiyorum cok mu sey istiyorum ne... :)

hımm anladım canım bende amh yi yükseltmek istiyorsun sandım yanlış anlamışım
amh yi bişey yükseltmiyor diye biliyorum:26:
tedaviye önümüzdeki aymı başlıcaksın ?
sakin ve sabırlı olmalısın canım böyle stres yapma lütfen
kontrol altındasın sonuçta dr iğne vs vermiş endişelenme
çok şey istemiyorsun tabiki hepimiz istiyoruz kaliteli yumilerimiz olsun
belki başka bi yardımcı olan arkadaş çıkar kürler konusunda

Enişteme selamlar
Çocuğun tutunmasını engeller dediği konunun neden icabına bakmadı bende onu merak ediyorum...
Hidrosalpenks gerçekten tutunmayı engelliyor ve ağrıda yapabilir..
Ama kötüyü düşünmeyelim biz aynı ağrıyı gebeliktende yaşıyor olabilirsin..
Net birşey diyemem risk almışsınız..

Demiyim demiyim diyorum ama dicem artık...
Aynı senin gibi bir hatun vardı herşey güzel başladı ama sürekli panik halinde eşiylede sorunları vardı bu arada...
Ya olmadıysa ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duyamazsam diye diye yedi bitirdi kendini sonunda cidden kalp atışını duyamadı boş gebelikmiş..Yapma böyle lütfen sürekli kötüyü çağırıyorsun olmaz böyle..Kendimi kontrol edemiyorum dersen psikolojik destek al rahatla biraz..Endişeleniyorum ciddi ciddi

Tamam canım sakinleşmeye çalışıcam

Tamam canım sakinleşmeye çalışıcam

Canım tadını çıkar nolur..
Allah korusun kötü sonuçlansa bile bunun önüne geçebilirmiyiz hayır...
Bundan sonra Rabbime emanet..
Olacakların önüne geçemezsin..
İkinci değerini alınca rahatlayacağına inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…