tüple ilgili bir kelime olsun dedim kendim kendime sonra başkaları girmez topiğe tamamen bizbize oluruz dedim yani tüp dersek sınırlamış oluruz..sınırlayalımmı herkes gelsinmi..
peki geyik topiğimizin ismi ne olmalı..
tüple ilgili bir kelime olsun dedim kendim kendime sonra başkaları girmez topiğe tamamen bizbize oluruz dedim yani tüp dersek sınırlamış oluruz..sınırlayalımmı herkes gelsinmi..
Tüpçülerin Matrak Mekanı
tüpçüysen gel geyiğe,değilsen başka topiğe
Kızzzz dilini ısır!! :)))) ben isterim ikiz ben istedim 1 göz Allah verdi 2 göz olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bence sınırlayalım dışardan talep geleceğini sanmıyorum tüp bebek özel bölümde takılan herkes gelsin işte
Tüpçülerin Matrak Mekanı
tüpçüysen gel geyiğe,değilsen başka topiğe
Kızzzz dilini ısır!! :)))) ben isterim ikiz ben istedim 1 göz Allah verdi 2 göz olur :)
herkeze iyi pazarlar nasıl gidiyo bakalım benim bok gibi gidiyo dün akşam esimle bi düğüne gittik arkadasımı gördüm uzun zamandan sonra 2.hamileymiş tabi eşim anladı benim içim içimi yedik digimi eve geldik aşkım bak üzülme sana bizim çocuğu getiricem deyip asagı depoya indi bi kapıyı actım minik piknik tüpü almış gelmiş bak masrafıda yok deyip iste sana tüp bebek demezmi
ikizler canım kusura bakmasın kocacın ama paşa paşa ikiz babası olacak
tabii Allah bilir ama öyle görnüyor şu an..
değerinde 500 civarı rahat gelir..
önümüzdeki hafta içi de keseleri görür gülden dediydi ikizlermiş dersin
Kızlar yaa dün sonucu alınca uçtum ama şu an sevinemiyorum yaa...Gerçi değerimin yükselmemesi için hiçbir neden yok değil mi? Boşuna evham yapıyorum değil mi?
Kizlar dunden beri moralim bozuk bana bir akil verin lutfen..dun ki doktor kontrolumda ki yeni tedavi surecim soyle devam edecek.amh degerim ile yumurta sayilarim ters oranti oldugu icin dogum kontrol hapi ve 7 adet cetrotide igne kullanicam yumusleri dizginlemek hepsinin ayni oranda buyumesi icin..ben simdi incir kuru falan uygulasam amh degerim yukselir mi..cunku tam sinirda deger 3.98.sadece yumurta sayimi arttirmak icin ne yapabilirim..
amh degeri annemizin bize mirası diyelim
malesef arttıran bişey yok öncelikle bunu söylemeliyim
ama sanıyorum senin 3.98 neden sınırda dediğini anlamadım :44:
dr un gerekenleri yapıyor zaten sen neden panik oldun bu kadar canım
kürleride tedavi sırasında kullanmayı ben tercih etmiyorum
1-4 arasi normal degerler diye hatirliyorum ustu oluncada alti olunca da sorun oluyor diye okumustum bi yerde..offf ne bileyim istee abartiyorum biraz belki ama canim cok sikldi depresyona giriyorum herhalde...gelecek ay gittigimde yumurtalarim cok,iyi ve kaliteli olsun istiyorum cok mu sey istiyorum ne... :)
Gülden yine ben
Sol tarafım bacağımlq kazığımın birleştiği yer acayıp ağrıyor.dolanınca sankı ıyı oluyor gıbı....
Not: transferden oncede sol tarafımda ağrı oluyordu.hsg fılmıne bakıp Dr sol tüpün şiş olabilir( hıdrosalpenks) Buda çocuğun tutunması engeller dıyordu.acep onlamı alaka:26::26:
Bu arada kocam senı Dr sanıyor
Kızlar yaa dün sonucu alınca uçtum ama şu an sevinemiyorum yaa...Gerçi değerimin yükselmemesi için hiçbir neden yok değil mi? Boşuna evham yapıyorum değil mi?
Demiyim demiyim diyorum ama dicem artık...
Aynı senin gibi bir hatun vardı herşey güzel başladı ama sürekli panik halinde eşiylede sorunları vardı bu arada...
Ya olmadıysa ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duyamazsam diye diye yedi bitirdi kendini sonunda cidden kalp atışını duyamadı boş gebelikmiş..Yapma böyle lütfen sürekli kötüyü çağırıyorsun olmaz böyle..Kendimi kontrol edemiyorum dersen psikolojik destek al rahatla biraz..Endişeleniyorum ciddi ciddi
Tamam canım sakinleşmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?