2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canım kendi saçma kuruntularımı unuttum yeminle!! Belki Allahın işidir saçma şeyleri kafama taktığım için...

Allah başka dert verip bugünümüzü aratmasın sabah neyin derdindeydin şimdi neyi düşünüyorsun..
Hepimizin sahip olmak istediği bir durumun içindesin gebesin şimdi neler vermezdim biliyormusun gebe olabilmek için tabiki etrafta olup biten şeyler beni üzebilirdi ama asıl hayalimi gerçekleştirmişken gücümü bebeğimden alırdım ben ve sağlam dururdum..Anne oluyorsun artık ve olaylara yaklaşımın daha sakin ve iki kere düşünerek olsun..Her türlü gerilim stres bebeğini etkiler..İleri zamanlarda bir sürü test ve tetkik yapılacak rutin şeyler bunlar Allah korusun ufak da olsa bir sorun görülürse kendini suçlarsın bugünler gelir aklına ve pişman olursun.Gebelik sürecini dingin geçirmeye çalış etrafındaki her türlü olumsuzluğa rağmen ANNE OLUYORSUN ANNE bundan güzel birşey varmı

Son düzenleme:
Yaa ben yarin yokum olsun aksama grlirim hemen..
ayyyy ne güzel çıkmışşşş
her gün baktırıyorum bende

geyik topiğimiz açılcak inşallah orda geyiğin dibine vurcaz belli ki
Evet ya insanin be hosuna gidiyor okutken..oo geyigin dibine vurcaz biz
evet şahane olacak
Hemde nasilll

ikinci tercih olmaz çünkü benim geyik topiklerinde ve diğer bölümlerde çok tanıdığım kızlar var gelmek isterler ayrım yapmış olmayayım..
sadece tüp bölümüne takılmıyorum yanee

Sinemaya geldim film seyredeceğime buraya yaziyom))
Elit tupculerin geyik mekanı olabiler,

Yaa ben yarin yokum olsun aksama grlirim hemen..

Evet ya insanin be hosuna gidiyor okutken..oo geyigin dibine vurcaz biz

Hemde nasilll

canım kızlara yarın duyurcaz öncelikle belki yarın açmayız çoğunluğa duyurabilirsek yarın açarız sende akşama gelirsin olmadı ertesi güne kalır..

star tv deki kızlara bakın
Maşallah Maşallahhhh güzelliklere bak yaaaaa
ikizzz ikizzz harikalarrrrrrrr

hahhaha tüpçününde eliti olur mu
bence olurrr

muhabbet elit olmalı o zaman...
haliyle başlığı gören içerikte elit üslup arar
örneğin;
mybaby24 kuzum nasılsınız bu akşam iyisinizdir umarım
ya da
desdo canım bugün gününüz nasıl geçti inşallah eşinizle olan tartışmanız bir son bulmuştur
gibi

ne izliceksiniz bizden vakit bulursan
fikirde güzelmiş valla..
biraz ukala ve kendini beğenmişler topiği izlenimi veriyiiii

Tom cruise oynuyor diye girdik,ama habire ölüp diriliyor)))
Elit insanlarız kizimmmmm biz.bi seviyemiz var yani)) ama karar senin

Lennnnnn sesli sesli güldüm vallahi))

Haahahhahhahhahaa
öle geyik olmazzz benceee

Güldenim inan işin ucunda kedim olmasa bukadar takmazdım...Ama inan çok utandım bebeğimi düşünmem lazımdı çok gerildim bebeğimi de huzursuz ettim... Evet çok istedim anne olmayı Allah nasip etti ben neler yapıyorum(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…