KIZ DELİİİİİİİİİİİ TABİKİ YANAKTAN ÖPECEĞİMMMKAVGA EVLİLİĞİN TUZU BİBERİDİR (der büyükler )
Fazla tuz ve biberden evliliğimizde yüksek tansiyon gelişti hiç tansiyonumuz düşmüyoo tuz zararlı inan ki
açılış organizatörü gibisin yeminleee
nerden buldun hemen bunlarııı yaaaaaaaaa
bunlar süpermişşşşşşşşşşşş
Evet canım kendi saçma kuruntularımı unuttum yeminle!! Belki Allahın işidir saçma şeyleri kafama taktığım için...
Yaa ben yarin yokum olsun aksama grlirim hemen..çok iyi düşündün yarın sabah bir saat belirleriz ve kızlarda görmüş olur bir kaç kişi hariç kimse bilmiyor şu an..
topik buluşması yapıyorduk ya dua vs.. için bunun içinde toplanma saati veririz herkes burda toplanmışken ben gider topiği açarım sonra gelir buraya linkini veririm herkes oraya gelir
Evet ya insanin be hosuna gidiyor okutken..oo geyigin dibine vurcaz bizayyyy ne güzel çıkmışşşş
her gün baktırıyorum bende
geyik topiğimiz açılcak inşallah orda geyiğin dibine vurcaz belli ki
Hemde nasilllevet şahane olacak
ikinci tercih olmaz çünkü benim geyik topiklerinde ve diğer bölümlerde çok tanıdığım kızlar var gelmek isterler ayrım yapmış olmayayım..
sadece tüp bölümüne takılmıyorum yanee
Sinemaya geldim film seyredeceğime buraya yaziyom))
Elit tupculerin geyik mekanı olabiler,
Sinemaya geldim film seyredeceğime buraya yaziyom))
Elit tupculerin geyik mekanı olabiler,
ne izliceksiniz bizden vakit bulursan
fikirde güzelmiş valla..
biraz ukala ve kendini beğenmişler topiği izlenimi veriyiiii
Yaa ben yarin yokum olsun aksama grlirim hemen..
Evet ya insanin be hosuna gidiyor okutken..oo geyigin dibine vurcaz biz
Hemde nasilll
hahhaha tüpçününde eliti olur mu
bence olurrr
ne izliceksiniz bizden vakit bulursan
fikirde güzelmiş valla..
biraz ukala ve kendini beğenmişler topiği izlenimi veriyiiii
muhabbet elit olmalı o zaman...
haliyle başlığı gören içerikte elit üslup arar
örneğin;
mybaby24 kuzum nasılsınız bu akşam iyisinizdir umarım
ya da
desdo canım bugün gününüz nasıl geçti inşallah eşinizle olan tartışmanız bir son bulmuştur
gibi
star tv deki kızlara bakın
Maşallah Maşallahhhh güzelliklere bak yaaaaa
ikizzz ikizzz harikalarrrrrrrr
muhabbet elit olmalı o zaman...
haliyle başlığı gören içerikte elit üslup arar
örneğin;
mybaby24 kuzum nasılsınız bu akşam iyisinizdir umarım
ya da
desdo canım bugün gününüz nasıl geçti inşallah eşinizle olan tartışmanız bir son bulmuştur
gibi
Allah başka dert verip bugünümüzü aratmasın sabah neyin derdindeydin şimdi neyi düşünüyorsun..
Hepimizin sahip olmak istediği bir durumun içindesin gebesin şimdi neler vermezdim biliyormusun gebe olabilmek için tabiki etrafta olup biten şeyler beni üzebilirdi ama asıl hayalimi gerçekleştirmişken gücümü bebeğimden alırdım ben ve sağlam dururdum..Anne oluyorsun artık ve olaylara yaklaşımın daha sakin ve iki kere düşünerek olsun..Her türlü gerilim stres bebeğini etkiler..İleri zamanlarda bir sürü test ve tetkik yapılacak rutin şeyler bunlar Allah korusun ufak da olsa bir sorun görülürse kendini suçlarsın bugünler gelir aklına ve pişman olursun.Gebelik sürecini dingin geçirmeye çalış etrafındaki her türlü olumsuzluğa rağmen ANNE OLUYORSUN ANNE bundan güzel birşey varmı
Lennnnnn sesli sesli güldüm vallahi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?