2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayyy noluyooooo
Dışardan yiyelim desen bişi demez belki durumunu anlat istersen idare etsin seni bir iki gün...
Ya da kahvaltılık çıkar aperatif bişiler koy masaya yemek yokmu derse ağrının olduğunu söyle..

Hayatımda 2. Kez bu kadar sinirleniyorum öfkeden kudurdummm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mahale ağzımı HIHHHHHH TESÜF EDERİM ÇOK KIRILDIM ŞU ANDA

ama niye kırılıyosun hemen fikir alışverişi yapıyoruz şurda...
mahalle ağzı senin ağzın değil seçtiğin hitap şekilleri mahalleden mahallenin pazarcı abilerinden alıntı bi kere
tüpçü geldi hanıımmm diyede eskiden bohçacı geldi hanııımmm diye teyzeler gezerlerdi gelinlik kızlara çeyizlik bişiler satarlardı bi de kalaycı geldi hanıımmmm derlerdi kalaycı amcalar vardı bi de eski eşyanı verince leğen ve mandal veren abiler ablalar vardı haksızmıyım heeeyyy gidi günler hey bak çocukluğuma döndüm

Hayatımda 2. Kez bu kadar sinirleniyorum öfkeden kudurdummm

durup dururken olmaz bu kesin bi diyalog geçti aranızda yemeği hazırla geliyorum gibi bişi olabilir halini hatrını sormadan nasıl olduğunu ve durumunu önemsemeden direk yemek istemiş galiba....Bişi olmuş belli..

32 yaşındayım.7 ay önce çikolata kisti olduğunu öğrendim.geçen ekim ayında bebek için denemelere başlamıştık.gittiğim tüm drlar çikolata kisti ebeliği engelliyor aşılama vs ile uğraşma bir an önce tüp bebek yap dediler.3 ay önce rahim filmi çektim sorun yok tüpler açık ama olmuyor.ayrıca eşimde test yaptı sorun yok onda.ben de yumurtlama vs oluyo ama gebelik gerçekleşmiyor

Son düzenleme:

Doktorlar tüp önerdiyse bencede direk tüpe başlamak en doğrusu..
Çikolata kisti ile gebe kalan çok arkadaşımız oldu lütfen olumsuz düşünme ve ağlama artık
Çok şükür ki çaresi var tüp bebek gibi bir şansımız var anne olabilmek için ya o da olmasaydı ve beklemekten dua etmekten başka çaremiz olmasaydı...
Allahın izniyle olur inan buna...

durup dururken olmaz bu kesin bi diyalog geçti aranızda yemeği hazırla geliyorum gibi bişi olabilir halini hatrını sormadan nasıl olduğunu ve durumunu önemsemeden direk yemek istemiş galiba....Bişi olmuş belli..

Ya bu arkadaşıyla bizim bahçede 1 şişe viski içti sarhoşlar napar? bi süre sonra sapıtır! Benim kedim 2 senedir dışarı çıkmıyo çünkü en son çıktığında kayboldu 2 gün sonra zor bulduk o kedi benim en yakın arkadaşım bunu anlar mısınız bilmiyorum! Kediyi aldı kucağına dışarı çıkardı e buda korktu tabi bahçede saklandı ve hava da kararmak üzereydi arkadaşıyla ikisi gülerek bişeyler dediler çıldırdım! Terliksiz filan dışarı fırladım ortancaların altında kediyle dört döndüm şimdi pis sarhoş yemeğini kendi hazırladı! Allah ıslah etsin!! Yarın sonucumla ilgili arasın bak neler oluyor

Geyik topiğimizin adı '' TÜPÇÜ KIZLARIN GEYİK TOPİĞİ'' olsun tamammıııııı
Havalı bişi olmadı ama ne düşünecez be açalım gitsin yani

Canım ben de 1.5 sene içinde 3. Tüp bebekten sonra ilk pozitifimi aldım Allah devam ettirirse inşallah Allahım isteyen herkese versin!!! Bende de çift taraflı çikolata kisti var canım tüp bebek yapmaktan utanma çekinme bizim kaderimizde yazılan buysa bu şekilde olacak

:60 ::60 ::60 ::60 :

çok haklısın canım..
farklı zamanlarda 3 kedi 1 köpek sahibi biri olarak yazıyorum seni çok iyi anlıyorum..
alkollü olması bu davranışlarını açıklıyor zaten..
şu an hiç bir şekilde aynı dili konuşamazsınız..
kedini bulamadın dimi

2 gündür topikteyim hiç gelmiyon nerdesin sen gibi sözler sarfeden eyyyy firardaki kimseler ben burdaydım ama bu kez siz yoktunuz..
daha da bişi diyemezsiniz bana..

evet burdaydın ben şahidim
o balkon senin bu balkon benim bütün gün sohbetteydik

evet burdaydın ben şahidim
o balkon senin bu balkon benim bütün gün sohbetteydik

balkonlardaki güvercinleri kovalayıp biz yerleştik balkonlara
ben sapan almaya karar verdim sapana patatesi koyup fırlatıcam başka çaresi yok
akşam yine geldiler en az 3 posta yokluyorlar balkonu..

her kafadan bir ses çıkacak en güzeli hemen karar vermek
nerden baksan 50-100 civarı kafayız şurda akli dengemi kaybedebilirim hepsinden fikir gelirse

Tüpçü Hatunların Geyik Mekanı
Tüpçüysen Gel geyiğe ,Değilsen başka topiğe (yallah yallah gibi oldu bu)

sen ne koyarsan koy aıdnı biz ordayızzzzz

Son düzenleme:
balkonlardaki güvercinleri kovalayıp biz yerleştik balkonlara
ben sapan almaya karar verdim sapana patatesi koyup fırlatıcam başka çaresi yok
akşam yine geldiler en az 3 posta yokluyorlar balkonu..

pattesi dene mutlaka ben pattesi atalı daha gelmediler
ama bak pattesin özelliklerini yazmıştım o kısmı atlama lütfen
ben kazandımmmm pattes kazandı

Biraz önce buldum kocam da bugün yalnız yatacak çünkü bunu hakikaten haketti...Arkadaşı da aynı evin içersinde 2 senedir karısıyla iletişim kurmayıp kendini elit kesimden sanan zavallılardan...İnsan buna kızıyor ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…