Ayyy noluyooooo
Dışardan yiyelim desen bişi demez belki durumunu anlat istersen idare etsin seni bir iki gün...
Ya da kahvaltılık çıkar aperatif bişiler koy masaya yemek yokmu derse ağrının olduğunu söyle..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mahale ağzımı HIHHHHHH TESÜF EDERİM ÇOK KIRILDIM ŞU ANDA
Hayatımda 2. Kez bu kadar sinirleniyorum öfkeden kudurdummm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar
10 ay kısa bir süre aslında denemeler için..
Kistinin olması olumsuz etkiliyor olabilir..
Direk tüp bebek yapmayı nerden düşündünüz yaşlarınızdan dolayımı merak ediyorum çünkü tüpten önce daha basit tedavi yolları var belki daha az uğraşı ile gebe kalırdın..
Ankarada Başkent üniversitesi hastanesini öneriyorum kızların bir kısmı ordalar tecrübe ettiğimizden tavsiye ediyorum bilhassa kadın kaynaklı sorunlarda iyiler..Bu arada eşin hiç sperm analizi yaptırdımı? İstanbulda da Bahçeci yi tercih edebilirsin Memorial de iyidir..
32 yaşındayım.7 ay önce çikolata kisti olduğunu öğrendim.geçen ekim ayında bebek için denemelere başlamıştık.gittiğim tüm drlar çikolata kisti ebeliği engelliyor aşılama vs ile uğraşma bir an önce tüp bebek yap dediler.3 ay önce rahim filmi çektim sorun yok tüpler açık ama olmuyor.
durup dururken olmaz bu kesin bi diyalog geçti aranızda yemeği hazırla geliyorum gibi bişi olabilir halini hatrını sormadan nasıl olduğunu ve durumunu önemsemeden direk yemek istemiş galiba....Bişi olmuş belli..
32 yaşındayım.7 ay önce çikolata kisti olduğunu öğrendim.geçen ekim ayında bebek için denemelere başlamıştık.gittiğim tüm drlar çikolata kisti ebeliği engelliyor aşılama vs ile uğraşma bir an önce tüp bebek yap dediler.3 ay önce rahim filmi çektim sorun yok tüpler açık ama olmuyor.ayrıca eşimde test yaptı sorun yok onda.ben de yumurtlama vs oluyo ama gebelik gerçekleşmiyor
ama niye kırılıyosun hemen fikir alışverişi yapıyoruz şurda...
mahalle ağzı senin ağzın değil seçtiğin hitap şekilleri mahalledenmahallenin pazarcı abilerinden alıntı bi kere
tüpçü geldi hanıımmm diyede eskiden bohçacı geldi hanııımmm diye teyzeler gezerlerdi gelinlik kızlara çeyizlik bişiler satarlardı bi de kalaycı geldi hanıımmmm derlerdi kalaycı amcalar vardıbi de eski eşyanı verince leğen ve mandal veren abiler ablalar vardı haksızmıyım heeeyyy gidi günler hey bak çocukluğuma döndüm
Ya bu arkadaşıyla bizim bahçede 1 şişe viski içti sarhoşlar napar? bi süre sonra sapıtır! Benim kedim 2 senedir dışarı çıkmıyo çünkü en son çıktığında kayboldu 2 gün sonra zor bulduk o kedi benim en yakın arkadaşım bunu anlar mısınız bilmiyorum! Kediyi aldı kucağına dışarı çıkardı e buda korktu tabi bahçede saklandı ve hava da kararmak üzereydi arkadaşıyla ikisi gülerek bişeyler dediler çıldırdım! Terliksiz filan dışarı fırladım ortancaların altında kediyle dört döndüm şimdi pis sarhoş yemeğini kendi hazırladı! Allah ıslah etsin!! Yarın sonucumla ilgili arasın bak neler oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geyik topiğimizin adı '' tüpçü kızların geyik topiği'' olsun tamammıııııı
Havalı bişi olmadı ama ne düşünecez be açalım gitsin yani
sayende küççüklüğüme bir yolculuk yaptım
Allah tuttuğunu bebek etsin inşallah
2 gündür topikteyim hiç gelmiyon nerdesin sen gibi sözler sarfeden eyyyy firardaki kimseler ben burdaydım ama bu kez siz yoktunuz..
daha da bişi diyemezsiniz bana..
hayırlara vesile olsunnn
evet burdaydın ben şahidim
o balkon senin bu balkon benim bütün gün sohbetteydik
her kafadan bir ses çıkacak en güzeli hemen karar vermek
nerden baksan 50-100 civarı kafayız şurda akli dengemi kaybedebilirim hepsinden fikir gelirse
balkonlardaki güvercinleri kovalayıp biz yerleştik balkonlara
ben sapan almaya karar verdim sapana patatesi koyup fırlatıcam başka çaresi yok
akşam yine geldiler en az 3 posta yokluyorlar balkonu..
ooooooooooooooooooooooo tutmayın beni eguşu öpecemmmmmmm:60 :
çok haklısın canım..
farklı zamanlarda 3 kedi 1 köpek sahibi biri olarak yazıyorum seni çok iyi anlıyorum..
alkollü olması bu davranışlarını açıklıyor zaten..
şu an hiç bir şekilde aynı dili konuşamazsınız..
kedini bulamadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?