Tüpçü Hatunların Geyik Mekanı
Tüpçüysen Gel geyiğe ,Değilsen başka topiğe (yallah yallah gibi oldu bu)
sen ne koyarsan koy aıdnı biz ordayızzzzz
ikinci tercih olmaz çünkü benim geyik topiklerinde ve diğer bölümlerde çok tanıdığım kızlar var gelmek isterler ayrım yapmış olmayayım..
sadece tüp bölümüne takılmıyorum yanee
Bebegim24 nasılsın bakalim pas vermiyon;((
Biraz önce buldum kocam da bugün yalnız yatacak çünkü bunu hakikaten haketti...Arkadaşı da aynı evin içersinde 2 senedir karısıyla iletişim kurmayıp kendini elit kesimden sanan zavallılardan...İnsan buna kızıyor ya!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ben onları dışlamış gibi oldum bi an
kendimi kınım kınım kınıyorum
valla canım sen adını ne koyarsan koy adsızda olsa biz ordayızzz
nanaklarımdan öp sadece gerisi bebeğimin babasının her ne kadar kendisini bir kaşık suda boğmak istesemde boşamayı düşünmüyorum sonuçta
Tamam canım açarız bi isimle amaç bir arada olmak zaten eğlenmek kafa dağıtmak..
Şu güzel anlarını böyle geçirdin ya çok üzülüyorum..
Neyse üzerinde durmamaya çalış canım..
Artık herşeyden önemli bebeğin gerisi teferruat..
Bahçede erkek erkeğe takılıp adamlık yapıyorlar sonra eşlerine ne diyim Allah ıslah etsin bir an evvel..
Evet canım kendi saçma kuruntularımı unuttum yeminle!! Belki Allahın işidir saçma şeyleri kafama taktığım için...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım kendi saçma kuruntularımı unuttum yeminle!! Belki Allahın işidir saçma şeyleri kafama taktığım için...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende gelicemmmmmmne zaman açılış
büyük bi açılış yapalım şu saatli günler düzenliyorsunuz ya
onun gibi olsun olmaz mıkurdalede kesersin
dıpp tısss dıp tısss
dans da ederizzzz
canımmmüzüldüm böyle bişey yaşamana bu günlerde
inşallah hemencik herşey yoluna koyulur
sen sıkma canını tamam mı
ne zaman açılış
büyük bi açılış yapalım şu saatli günler düzenliyorsunuz ya
onun gibi olsun olmaz mıkurdalede kesersin
dıpp tısss dıp tısss
dans da ederizzzz
Hayatımda 2. Kez bu kadar sinirleniyorum öfkeden kudurdummm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende gelicemmmmmm
şekerim bugün gene kahve içtim ayy ben gırgır olsun diye baktırıyorum malum hergün içince bide böle bişey bulunca bakılsın dedim ne çıktı bugün bak
falınız
etrfaında sana derdini anlatacak birisi var dikkat et. .....bebek hayali kuran birisinin dilekleri gerçekleşmek üzere mutluluk yakın...üç vakte kadar uzun süredir beklediğin hayırlı bir haber alacaksınbi hoşuma gittiiii anlatammmmmmmm
süpersiniz kızlar burda böyleyseniz geyik topiğinde coşarsınızzz tabi bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok iyi düşündün yarın sabah bir saat belirleriz ve kızlarda görmüş olur bir kaç kişi hariç kimse bilmiyor şu an..
topik buluşması yapıyorduk ya dua vs.. için bunun içinde toplanma saati veririz herkes burda toplanmışken ben gider topiği açarım sonra gelir buraya linkini veririm herkes oraya gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?