2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Haklısın cnm ya beklemekten başka çare yok gibi görünüyor hayırlısı versin allah öpüyorum hepinizi yarın is başı yapıyorum Dinlence yeter garip. Görüşürüz

doğru söylüyosun canımm.
güvenilecek dr.bulmam lazım:26::26::26::26:

Kesinlikle dr aguvenmek çok önemli.ben güvenmiyorum mesala;(((( güvendiğim bir dr var ama oda başka hastaneye geçmiş oda hastane mi değilmi belli değil oyuzden gitmiyorum..önemli olan embriyo vallahi hangi dr gidersen git aynı igneler verecek yumurta büyütüp toplayacak.önemli olan sonra ki safha

bende onun için sormuştum arkadaşa..
transferi olmuşmu onun acaba
değişik bi yöntem ilk defa duyuyorum yaa:26::26::26:

Haklısın cnm ya beklemekten başka çare yok gibi görünüyor hayırlısı versin allah öpüyorum hepinizi yarın is başı yapıyorum Dinlence yeter garip. Görüşürüz

Anammmm hep evdemiydin vallahi ben ilk bi gün dinlensin ertesi gün okula gitmedim ama evde hep biseyler yaptım.acaba ben kendime dikkat etmedim mi;(((

bencede önemli olam embriliyologun iyi olması.
bilmiyorum valla bu konuda kafam çok karışık

bende onun için sormuştum arkadaşa..
transferi olmuşmu onun acaba
değişik bi yöntem ilk defa duyuyorum yaa:26::26::26:

ben denk gelmiştim daha öncede okudum olabiliyor
her dr un her hastaya göre farklı prosedürleri var
ona yapıldı bana niye yapılmadı,bana niye o ilacı vermedi gibi soru işaretlerine yer vermeyellim bence
herkesin tedavisi kişiye özel bir nevi
bende tedavi sürecinde kapıda dr u beklerken bir çok kişiyle sohbet ettim onlarda da farklı ilaçlar farklı dozlar vs vardı yani

Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..

Maşallah canım maşallah Allahtan istediğim tek şey, yani bu konu hakkında sağlıklı ve hayırlı evlat olması ile birlikte ikiz ve ikisinide kız istiyorum Yarabbim Allahım inşallah banada verir inşallah

hoşgeldinnnn nerelerdeydin bugün yoktun

Bu gün babam kahvaltıya geldi annem kardeşimle kısa bir tatile çıktı kardeşimi yanlız bırakmamak adına evimiz var yazlıkta ona yardımcı olmak için. Neyse İzmite gittik kocacığıma ciciler aldık sinemaya girdik anca geldik. O yüzden bu gün sadece dua 150 tane okuyabildim:26:

Son düzenleme:

yok canım ben hiç öyle şeyler düşünmem..
tabiki herkesin farklı olacak

hadi ya..dr dan dr a da değişiyor bak görüyomusun.

bak mesela benm dr bana opu günü başlamak kaydıyla proluton iğne verdi(düşük önleyici)(ve acayip agrı yapıyor berbat bi iğne)
5 gün arayla 3 doz vuruldum. bende kimsede bu iğnenin kullandıgını görmedim mesela :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…