Canim bende onu diyecem prengly yumurta çatlama iğnesi değilmi ya.bana vermediler.ben Estrofem bide jel kullanıyorum ama drlar farklı ve bence senin dr daha iyi güven bence.canını sikmayim ama iğneden kaynaklı olabilir o çizgi..çünkü daha erken testte çıkması icin..ama diyorumya ben cçok inanıyorum
doğru söylüyosun canımm.
güvenilecek dr.bulmam lazım:26::26::26::26:
Canim şimdi baktimda tutunmayı desteklemek ve kendi hormonlarinizdan yararlnamk icin,birde kan seviyesi düşük ve yumurta sayınsi az olan hastalara uygulanır demiş bi dr...sen hergün mu vuruluyorsun.?
Hem bak hatiye de dru farklı farklı iğneler vurdu etti şimdi hamile,bence biraz sabırlı ol kanda test yap..
kızlar ben uyumaya gidiyorum :)
öpüyorum hepinizi :)
Haklısın cnm ya beklemekten başka çare yok gibi görünüyor hayırlısı versin allah öpüyorum hepinizi yarın is başı yapıyorum Dinlence yeter garip. Görüşürüz
Kesinlikle dr aguvenmek çok önemli.ben güvenmiyorum mesala;(((( güvendiğim bir dr var ama oda başka hastaneye geçmiş oda hastane mi değilmi belli değil oyuzden gitmiyorum..önemli olan embriyo vallahi hangi dr gidersen git aynı igneler verecek yumurta büyütüp toplayacak.önemli olan sonra ki safha
bende onun için sormuştum arkadaşa..
transferi olmuşmu onun acaba
değişik bi yöntem ilk defa duyuyorum yaa:26::26::26:
bende onun için sormuştum arkadaşa..
transferi olmuşmu onun acaba
değişik bi yöntem ilk defa duyuyorum yaa:26::26::26:
Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..
bende geldiiiiim
Evet canim olsu onun saliydi herhalde benim perşembe günüydü.aynı hastanede vaat başka drlara tedavi oluyoruz
kızlar ben uyumaya gidiyorum :)
öpüyorum hepinizi :)
hoşgeldinnnnnerelerdeydin bugün yoktun
ben denk gelmiştim daha öncede okudum olabiliyor
her dr un her hastaya göre farklı prosedürleri var
ona yapıldı bana niye yapılmadı,bana niye o ilacı vermedi gibi soru işaretlerine yer vermeyellim bence
herkesin tedavisi kişiye özel bir nevi
bende tedavi sürecinde kapıda dr u beklerken bir çok kişiyle sohbet ettim onlarda da farklı ilaçlar farklı dozlar vs vardı yani
hadi ya..dr dan dr a da değişiyor bak görüyomusun.
hadi ya..dr dan dr a da değişiyor bak görüyomusun.
Hosgeldinnnn gece kusu)) herkes yatacak sen yeni geliyorsun ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?