2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Telefondan görüntü nasıl ekleyebilirim 5. Gün test yaptımda azcık :) belli belirsiz ince bi çizgi var sanki offf offf akilsiz başım

Abovvvv yandık desene test gününe kadar,)))) insallah canim benim sonuçta şu betahcg değerini yüksek yapan ignelerden felan kullanmadık oldu bence bu sefer niyeyaem hem senin için hem kendim için çoook ümitliyim

Son düzenleme:

beş altı dediyse yine iyi canım merak etme,en az beş tane toplanır görürsün bakk..
öyle olabiliyormu dr.demişti bi taraf bi tarafı baskılarmış.normal yani üzme kendini

canım 5.güne gitmesi için 3.günde sağlıklı ve fazla 3.gün embriyoların olması gerek
yani 3 gün transfer yaptırmazsın mesela ama 5.güne gitmez bu sefer embriyoların boşa gider anladın mı
ona embriyolog karar veriyor o sebeple senin 5.gün istemenle olmuyor malesef
inşallah dediğin gibi olur 5.güne gider bu sefer hepimizin

Abovvvv yandık desene test gününe kadar,)))) insallah canim benim sonuçta şu betahcg değerini yüksek yapan ignelerden felan kullanmadık oldu bence bu sefer niyeyaem hem senin için hem kendim için çoook ümitliyim

Canim sende başkentte tedavi görüyorsun sanada pregnly igne verdiler mi. Beni biraz o suphelendiriyor. Ayrıca cumaya kadar hergün test yapcam hobi oldu artık vazgeçemem :)))) bağımlıyim ben bagimli hiiihi

hakkında hayırlısı olsun canım benimde yarın opu inşallah güzel yumilerimiiz vardır allaha emanet ol

evet ya onuda düşündüm ama.beşinci güne gider inşallahh

Desdo kız inşallah ikimizde yani hepimiz hamile kalırız yaaaa ahh ahh Rabbim göster o günleri bizee

beş altı dediyse yine iyi canım merak etme,en az beş tane toplanır görürsün bakk..
öyle olabiliyormu dr.demişti bi taraf bi tarafı baskılarmış.normal yani üzme kendini

Canim mybaby demiş ama bende duyum 5. Güne gitmesi için yumurta sayının fazla olması lazım ki riske girip 5. Güne kadar bekleyebilsinler.biliyorsun gelişimlerini devam ettirmeleri dış ortamda zor oluyor.ben ogün bi dru dinledim normal gebelikte embriyo 3. Gün rahme gelip yerleşmeye başlıyormuş.o yüzden herhalde az yumurtası olanlar için ideal gün 3

canım mybabyninde dediği gibi gelişimine ve sayıya göre karar veriyorlar :) mesela benim 8 tane vardı 3. günde drum daha opudan önce 3. gün yapacağım demişti kızımdaki tüp bebekte :) 2 tane transfer etti kalanları 5. güne bekletti 2 tane 5. günde dondurulmuştu :) o iki tane de tutmuştu yani 3. gün ama 5. gün donmuş daha kaliteli olanlar sonraki denemede tutmadı :) druna güven ne derse o :) (aslında zamanı geldiyse hepsi bahane) :)

İns. Canım sende saglıklı sıhhatli alırsın bebişini kucagına.. benım 5. Denemede oldu.. olmuyor tutunmuyor derken Rabbim çifte mutluluk yasattı bize..canım valla ilk zamanlar yanı bebek tekme atmaya baslayana kadar her önünden gectiğim hastaneye gittim acaba kalbı atıyomu bı sorun varmı diye.. sonra onlar oynasmaya basladıktan sonra , doktor ne zaman cagırdıysa o zaman gıttım.. simdi doktor her hafta cagıyor zaten.. buyuk ihtimal senınde oyle olur çünkü tüp bebek değince doktorlar degerli bebek diyolar daha bir titizlenıyolar ıyı oluyor...
?

benim merakım bana kalsa iyice dışarda büyüsün öyle transfer etsinler
hayırlısı bakalım bi başlıyımda ne olcak..daaa var

Canim sende başkentte tedavi görüyorsun sanada pregnly igne verdiler mi. Beni biraz o suphelendiriyor. Ayrıca cumaya kadar hergün test yapcam hobi oldu artık vazgeçemem :)))) bağımlıyim ben bagimli hiiihi

Canim bende onu diyecem prengly yumurta çatlama iğnesi değilmi ya.bana vermediler.ben Estrofem bide jel kullanıyorum ama drlar farklı ve bence senin dr daha iyi güven bence.canını sikmayim ama iğneden kaynaklı olabilir o çizgi..çünkü daha erken testte çıkması icin..ama diyorumya ben cçok inanıyorum

benim merakım bana kalsa iyice dışarda büyüsün öyle transfer etsinler
hayırlısı bakalım bi başlıyımda ne olcak..daaa var

parsencim inşallah 5.güne gider hepimizin
ama riskede girme elbet dr un ne derse o canım
bak kafunder ve desto da anlatmış aynı ben gibi demişler bize inan

doğru söylüyosun canımm.
güvenilecek dr.bulmam lazım:26::26::26::26:

Canim şimdi baktimda tutunmayı desteklemek ve kendi hormonlarinizdan yararlnamk icin,birde kan seviyesi düşük ve yumurta sayınsi az olan hastalara uygulanır demiş bi dr...sen hergün mu vuruluyorsun.?
Hem bak hatiye de dru farklı farklı iğneler vurdu etti şimdi hamile,bence biraz sabırlı ol kanda test yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…