2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ohh iyi yapmışsın canım sende tom'un filmine mi gittin yoksa desto gibi
acelesi yok ya canım bugün de okumuşsun neticede Allah kabul etsin
Yani ben yine mybaby e katılıyorum ve bu sefer aynı şeyleri anlatmak istemiyorum.yazilmisi var diyorum))

tşk ettim

Ayyy tek merakım ne biliyon ku okuduğum sayıları nasıl aklında giriyom ben kağıda yazıyordum sayıları hep şaşırıyorum yoksa...ben kendim için yaptım ya 744 tane okudum ama eminim daha fazla oldu

Ayyy tek merakım ne biliyon ku okuduğum sayıları nasıl aklında giriyom ben kağıda yazıyordum sayıları hep şaşırıyorum yoksa...ben kendim için yaptım ya 744 tane okudum ama eminim daha fazla oldu

zikirmatik kullansaydın tatlım daha iyi olurdu

Bu gün yoğun bir gündü gelemedim yaaa hatta duamı bile çok okuyamadım. Sen ne yaptın eş durumunu barıştınız mı?

Oooooo çok mesut bir gün geçirdik kendileriyle))) bizde sinemaya gittik ama igrencti tom cruise in filmi ismini bile hatirlamiyom

ohh iyi yapmışsın canım sende tom'un filmine mi gittin yoksa desto gibi
acelesi yok ya canım bugün de okumuşsun neticede Allah kabul etsin

tşk ettim

Allaha şükür azda olsa okudum
Nuri Bilge Ceylanın filmine gittim Kış Uykusu filmin adı
Seni çok öpüyorum yatmaya hazırlanacağım yarın malum iş var

Ya eğer benim bu bebeğim tutarsa niyeyse tutmuş hatta erkek olacak hissediyorum)))
Hepiniz tüp bebek yaptiginizda herbiriniz için ayrı ayrı yapalim.Salati tefriciye duasindan.burda paylasiriz...ben seve seve okurum sizler icin

Allaha şükür azda olsa okudum
Nuri Bilge Ceylanın filmine gittim Kış Uykusu filmin adı
Seni çok öpüyorum yatmaya hazırlanacağım yarın malum iş var

tamam canım iyigeceler Allah rahatlık versin
yarın görüşrüz

Küçük bir sayaç aldım dini kitaplar satanbyerlerde satılıyor okudukça basıyorum ama ona rağmen bastım mı basmadım mı diye bende şaşırıyorum ama olsun önemli olan niyet Allah bizim kaçtane eksik okumuşluğumuz kaçtane fazla okumuşluğumuza göre değerlendirmez yanlış bile okumuş olabiliriz Allah bizler gibi eksik aramaz o kalbimize bakar

Oooooo çok mesut bir gün geçirdik kendileriyle))) bizde sinemaya gittik ama igrencti tom cruise in filmi ismini bile hatirlamiyom

Amarikan filmlerini protesto ediyorum izlemiyorum bütün dünyayı yönetmeye çalışan sahip olmaya çalışan istediğini savaştıran istediğini öldürenler kanlar dökenlerle işim olmaz

Eeeee hadi bizde yatalim yarin bende okula gidecem.....ama iş güç yok girerim yine buraya...zaman çabuk geçiyor sizler sayesinde iyiki varsınız canlarimmmmmmm.

aynen bende gidiyorum artık banada müsade sabahtır burda oyalanıyorum fırsat buldukça
hadi iyigeceler hepinizeeee Allah rahatlık versinnn

Amarikan filmlerini protesto ediyorum izlemiyorum bütün dünyayı yönetmeye çalışan sahip olmaya çalışan istediğini savaştıran istediğini öldürenler kanlar dökenlerle işim olmaz

Arkadaşlar ovduler bizde gittik.kış uykusunu bende istiyordum ama 200 dakika bide ara dayanamazdim malum yeni tüp aldım))))
Benimde uykum geldi canim benim.iyi geceler allah rahatlık versin

Arkadaşlar ovduler bizde gittik.kış uykusunu bende istiyordum ama 200 dakika bide ara dayanamazdim malum yeni tüp aldım))))
Benimde uykum geldi canim benim.iyi geceler allah rahatlık versin

Sanada canım iyi geceler örtmenim

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir...bende daha iyim parmağım iyileşti sayılır ama bu surede tüp bebek için tedaviye başlıyoruz bu ay ara ara serum kullanıcaım kandaki sorunu düzeltip öbür aya inşallah tüp bebe başlıyacağız....dualarınızı esirgemeyin lütfen ramazana denk geldi inşallah mübarek ayda rabbim kucağımı boş çevirmez benim ve benim gibi bekleyenleride inşallah kavuşuruz yavrularımıza

bu arada kendim için yasin okumaya başladım inşallah 41 i tamamlarsam dualatıcağım geçen sene 41 yasin okumuştum inşallah bu senede nasip olurda tamamlarım

Sabahın 7:30'unda hortladım :)) 9 gibi gidicem kan testine kızlar...Vallahi çok rahatım artık herşey nasib kısmet...Ama dualarınızı esirgemeyin lütfen :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada kendim için yasin okumaya başladım inşallah 41 i tamamlarsam dualatıcağım geçen sene 41 yasin okumuştum inşallah bu senede nasip olurda tamamlarım

Günaydın canim parmağının iyileşmesine sevindim vallahi nasıl zordur kimbilir,insallah tedavimde hayırlısıyla baslar ve allah gönlüne göre verir.şimdiden allah kabul etsin dualarını canim.o kadar yıpratıcı sitelerden geçiyoruz insallah sonunda hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…