Bu gün babam kahvaltıya geldi annem kardeşimle kısa bir tatile çıktı kardeşimi yanlız bırakmamak adına evimiz var yazlıkta ona yardımcı olmak için. Neyse İzmite gittik kocacığıma ciciler aldık sinemaya girdik anca geldik. O yüzden bu gün sadece dua 150 tane okuyabildim:26:
Yani ben yine mybaby e katılıyorum ve bu sefer aynı şeyleri anlatmak istemiyorum.yazilmisi var diyorum))
Bu gün babam kahvaltıya geldi annem kardeşimle kısa bir tatile çıktı kardeşimi yanlız bırakmamak adına evimiz var yazlıkta ona yardımcı olmak için. Neyse İzmite gittik kocacığıma ciciler aldık sinemaya girdik anca geldik. O yüzden bu gün sadece dua 150 tane okuyabildim:26:
Ayyy tek merakım ne biliyon ku okuduğum sayıları nasıl aklında giriyom ben kağıda yazıyordum sayıları hep şaşırıyorum yoksa...ben kendim için yaptım ya 744 tane okudum ama eminim daha fazla oldu
Bu gün yoğun bir gündü gelemedim yaaa hatta duamı bile çok okuyamadım. Sen ne yaptın eş durumunu barıştınız mı?
zikirmatik kullansaydın tatlım daha iyi olurdu
ohh iyi yapmışsın canım sende tom'un filmine mi gittin yoksa desto gibi
acelesi yok ya canım bugün de okumuşsun neticede Allah kabul etsin
tşk ettim
Allaha şükür azda olsa okudum
Nuri Bilge Ceylanın filmine gittim Kış Uykusu filmin adı
Seni çok öpüyorum yatmaya hazırlanacağım yarın malum iş var
Ayyy tek merakım ne biliyon ku okuduğum sayıları nasıl aklında giriyom ben kağıda yazıyordum sayıları hep şaşırıyorum yoksa...ben kendim için yaptım ya 744 tane okudum ama eminim daha fazla oldu
tamam canım iyigecelerAllah rahatlık versin
yarın görüşrüz
hadi ya..dr dan dr a da değişiyor bak görüyomusun.
Oooooo çok mesut bir gün geçirdik kendileriyle))) bizde sinemaya gittik ama igrencti tom cruise in filmi ismini bile hatirlamiyom
Eeeee hadi bizde yatalim yarin bende okula gidecem.....ama iş güç yok girerim yine buraya...zaman çabuk geçiyor sizler sayesinde iyiki varsınız canlarimmmmmmm.
Eeeee hadi bizde yatalim yarin bende okula gidecem.....ama iş güç yok girerim yine buraya...zaman çabuk geçiyor sizler sayesinde iyiki varsınız canlarimmmmmmm.
Amarikan filmlerini protesto ediyorum izlemiyorum bütün dünyayı yönetmeye çalışan sahip olmaya çalışan istediğini savaştıran istediğini öldürenler kanlar dökenlerle işim olmaz
Arkadaşlar ovduler bizde gittik.kış uykusunu bende istiyordum ama 200 dakika bide ara dayanamazdim malum yeni tüp aldım))))
Benimde uykum geldi canim benim.iyi geceler allah rahatlık versin
bu arada kendim için yasin okumaya başladım inşallah 41 i tamamlarsam dualatıcağım geçen sene 41 yasin okumuştum inşallah bu senede nasip olurda tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?