2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Testere dişli aslan pençesi kürü:
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık uygulama tekrar edilir. Ve sonlandırılır

insallah canim :))
hayirlisi artik hepimiz icin... :))
bu sefer daha deneyimliyim , daha sogukkanli olcam insallah :)

Çok sağol canım yardımcı olduğun için ama çalıştığım için avrupa yakasını tercih ediyorum

Çok sağol canım yardımcı olduğun için ama çalıştığım için avrupa yakasını tercih ediyorum

tarif için çoook teşekkürler phala, bnm için sormuştu maybeybi, tesadüfen kendim görmüş bulundum. 6 ay önce 9 küsurdu, geçen ay 11 küsur çıktı da FSH, dr'um uyardı. ben de merak ettim birşeyler yapıp fayda gören var mı diye, genelde hayıta rastladım ama bunu da denerim olmazsa. senin kaç değerin? ve gebeliği zorlaştıran durumunuz bu mu ayıptır sorması? :26:

tamam canım tşk ederim
sen bu adetinle yine baktırcakmısn fsh a peki ?

İnşallah tedavin olumlu olur canım. Bende kanda pıhtılaşmaya baktırdım sorun çıkmadı ama kanda beyaz hücreler mi nedir onu bilmiyorum o testin ismi ne canım?

genetik tahlilleri yaptırmıştım ondaki değerlerde cıktı ve lenfosit subset analizi diye söylendi bana o tahlile baktılar kandaki sorunu öyle buldular ummoloji doktoru ankalife merkezinde buğra hoca adamın alanı niye bebek tutmuyor ve düşüyor sırf ona bakılıyor sorunu bulup çözünce dr gurur bey de tüp bebek yapıcak hayırlısı artık farklı bir tedavi şekli

hosbulduk canimm, evet dogru hatirliosun, ameliyata gerek kalmadan 2 doz ilacla dustu bebisim..
simdi 2. denemeye basliyorum, esimin bile haberi yok daa, once size soyledim :)) aksam solicem ona

Benim fsh değerim 18 di, sonra bu kürü yaptım 2 ay en son değerim 6 çıktı fakat ben birde biosteron ilacı da kullandım canım. Bu arada incir kürüde yap o da yumurta sayısını arttırıyor. Hatta amayaa diye bir arkadaş var ona doktor biosteronla birlikte incir kürünü yap demiş daha iyi sonuçlar çıkıyormuş

Hayırlı olsun canım, benimde aklımda olsun bu test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…