tebrıkler canım ya..
darısı başımıza
kuzummmmm senin fsh için neydi yaptıkların bana ayrıntılı yazarmısn acaba ?
ben de testlerime baktım 6 7 8 arasında seyretmiş bu 3 senedir
ama ben kendim için değil arkadaşım için istiyorum tarifini
hoşgeldin canım tekrar
hayırlı olsun yeni tedavin
dış gebelik için ameliyatmı olmuştun sen dogru hatırlıyorum dimi ?
Yok hayatım normal yolla değil, tedavi ile haziranda olacak doğru ama bir ay öne çektim doktorumdan çok çok memnun kaldım tekrar orada başlayacağım ama Ekim ayında, senin de yeni tedavin hayırlı olsun inşallah yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturacak sonuçlar alırsın inşallah
merhaba saras
ben histereskopimi yeditepe üniversitesinde cem fıçıcıoğluna olmuştum
birkaç sene oluyor ama fiyat çok yüksek geldi seninki
hastane anadolu yakasında ama gidiş zor olmuyor bakırköy ido ile bostancı ordan 10 dk taksi
fikrin olsun
merhaba saras
ben histereskopimi yeditepe üniversitesinde cem fıçıcıoğluna olmuştum
birkaç sene oluyor ama fiyat çok yüksek geldi seninki
hastane anadolu yakasında ama gidiş zor olmuyor bakırköy ido ile bostancı ordan 10 dk taksi
fikrin olsun
Hoşgeldin cnm,
İnşallah içindeki bu umutla bebeğinde gelir.
Bu kez güzel olacakkk hissettimmmm :16
Dualarım seninle
Testere dişli aslan pençesi kürü:
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık uygulama tekrar edilir. Ve sonlandırılır
Testere dişli aslan pençesi kürü:
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık uygulama tekrar edilir. Ve sonlandırılır
Canım istersen benım bı Dr arkadaşım var kozyatagında iyi bi Dr ama fıyat bılmıyorum ıstersen sorabılırım
Hoş geldinnnn gözlerim seni arıyordu ne zamandır.
Tedavin hayırlı olsun, sonu güzel olsun inşallah!
İnşallah tedavin olumlu olur canım. Bende kanda pıhtılaşmaya baktırdım sorun çıkmadı ama kanda beyaz hücreler mi nedir onu bilmiyorum o testin ismi ne canım?
insallah canim :))
hayirlisi artik hepimiz icin... :))
bu sefer daha deneyimliyim , daha sogukkanli olcam insallah :)
kuzummmmm senin fsh için neydi yaptıkların bana ayrıntılı yazarmısn acaba ?
ben de testlerime baktım 6 7 8 arasında seyretmiş bu 3 senedir
ama ben kendim için değil arkadaşım için istiyorum tarifini
hoşgeldin canım tekrar
hayırlı olsun yeni tedavin
dış gebelik için ameliyatmı olmuştun sen dogru hatırlıyorum dimi ?
tarif için çoook teşekkürler phala, bnm için sormuştu maybeybi, tesadüfen kendim görmüş bulundum. 6 ay önce 9 küsurdu, geçen ay 11 küsur çıktı da FSH, dr'um uyardı. ben de merak ettim birşeyler yapıp fayda gören var mı diye, genelde hayıta rastladım ama bunu da denerim olmazsa. senin kaç değerin? ve gebeliği zorlaştıran durumunuz bu mu ayıptır sorması? :26:
tamam canım tşk ederim
sen bu adetinle yine baktırcakmısn fsh a peki ?
kızlar anestezili transfer olan var mı aranızda????
genetik tahlilleri yaptırmıştım ondaki değerlerde cıktı ve lenfosit subset analizi diye söylendi bana o tahlile baktılar kandaki sorunu öyle buldular ummoloji doktoru ankalife merkezinde buğra hoca adamın alanı niye bebek tutmuyor ve düşüyor sırf ona bakılıyor sorunu bulup çözünce dr gurur bey de tüp bebek yapıcak hayırlısı artık farklı bir tedavi şekli
Bende öyle, işten de ayrılacağım zaten kafam daha rahat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?