evet canım 3 olacak
1 kendiliğinden kimyasal gebeliğim
1 de tüp bebekle 9 haftalık kürtajım
1de negatifim var
kolay gesin tatlım...
evet canım yaa cok tatlı kuzum dün büütn gün benm göğsümdeydi yavrucak..Rabbim bizleede nasip etsin inşallah
amin canım bu yüzden lütfen cok üzülme aylarca hissedip son zamanlarda bile kaybedenler var dua et bol bolallah sana sabır vesin canım seninki daha zormus onu hissedip daha sonradan kaybetmek rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallah
Senin ilk transferinde mi 3. gündü...İnan tutmadıysa zaten boşuna iğne ilaç vs. kullanmak istemiyorum ben yaaa o yüzden erken ögrenme kaygım bundan dolayı birazda. Bencede çıkar kanda.
evet canım 3 olacak
1 kendiliğinden kimyasal gebeliğim
1 de tüp bebekle 9 haftalık kürtajım
1de negatifim var
kolay gesin tatlım...
evet canım yaa cok tatlı kuzum dün büütn gün benm göğsümdeydi yavrucak..Rabbim bizleede nasip etsin inşallah
evet canım 2 günde 1 baazen hergün görüyorum..amin canım yeğende evlat yarısı gibi onun koklamak insana nasıl iyi geliyor dimi oooy yerşm men kuzumu yaaaa canımın parçası o
sen şanslısın her zaman görüyosun ben uzaktayım resimlerle idare ediyorum
canım ben o sayfayı aboneliklere ekleyip sonra kullanıcı kontrol panelinden buluyorum
slm kizlar, bu ay 2. tup bebek denememe basliyorum, bugun ilk gonal f imi vurucam :)
ilki dis gebelikle sonuclanmisti..
yaz sonu dusunuodum 2.yi, bugun uyandim, aa adetimin 3.gunu
hadi bugun basliym dedim :))
dualariniza ihtiyacim var, ramazan hepimize ugur, huzur ve bebiş getirsin insallahhh :)))
Ahhh canım nerelerdesin sen seni ne merak ettim.
Bende kimyasal gebelik yaşadım o sıralar sen yoktun. Bende dahil bir çok kişi olumsuzlukları geride bıraktık inşallah son tedavilerimiz olur ve bebeklerimize kavuşuruz
merhaba arkadaslar bende bu sayfanın eski takipcilerindenim ara ara okuyordum ama yazmamıştım ilk tüp bebek denememi subat ayında yaptırmıstım hamiş arkadasların hepısını tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin bende su anda ikinci tüp bebegimi yaptırdım bu gün 10 gün ve ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve sonuc negatif cok kötü oldum agladım üzğldüm aslında ben buraya hamileyim diye aranıza düşünmeyi hayal etmiştim böyle iste paylaşmak istedim
aslında bi çok seyin kolayı var sitedede acak öğreniyoruzHııım bilmiyordum bende öyle yapayım, bende diyorum ne zor buluyorum demek kolay yolu varmış
merhaba arkadaslar bende bu sayfanın eski takipcilerindenim ara ara okuyordum ama yazmamıştım ilk tüp bebek denememi subat ayında yaptırmıstım hamiş arkadasların hepısını tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin bende su anda ikinci tüp bebegimi yaptırdım bu gün 10 gün ve ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve sonuc negatif cok kötü oldum agladım üzğldüm aslında ben buraya hamileyim diye aranıza düşünmeyi hayal etmiştim böyle iste paylaşmak istedim
Evet canım benım transferımde 3. Gündü...bende acaba senın bıtane kötü çözülmüş ya dıyorum kı benımkıde kötüydü söylemeden transfer mı ettiler dıyorum,zaten bı tane donmuştum vardı....sonuçta 1000 lırayı yatırıyorsun verilen ilaçları kullanmıyorsun birden sana transferi iptal dıyecekler belkı boyle yapmadan dırek transfer ettiler ne bilim pek bı güvenmıyorum
ciddi misin( kimyasal gebelik derken, normal yolla mi tup bebek miydi? çok gecmis olsun...
e haziranda yaptircamdemistin en son.. ne durumdasin canim suan?
aslında bi çok seyin kolayı var sitedede acak öğreniyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730184yapacağım ama o sayfayı bulursam
canım benim dondurulmuş transferim gerçekleşti, 15. güne test tarihi verdiler.
Cuma günü 15. günümdü ve kan verdim, 4677 çıktı
Allah'a çok şükür, devamı nasip olursa bu sefer oldu canım. Darısı başına inşallah.
slm kizlar, bu ay 2. tup bebek denememe basliyorum, bugun ilk gonal f imi vurucam :)
dualariniza ihtiyacim var, ramazan hepimize ugur, huzur ve bebiş getirsin insallahhh :)))
Hııım bilmiyordum bende öyle yapayım, bende diyorum ne zor buluyorum demek kolay yolu varmış
ciddi misin( kimyasal gebelik derken, normal yolla mi tup bebek miydi? çok gecmis olsun...
e haziranda yaptircamdemistin en son.. ne durumdasin canim suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?