2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

allah sana sabır vesin canım seninki daha zormus onu hissedip daha sonradan kaybetmek rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallah

allah sana sabır vesin canım seninki daha zormus onu hissedip daha sonradan kaybetmek rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallah
amin canım bu yüzden lütfen cok üzülme aylarca hissedip son zamanlarda bile kaybedenler var dua et bol bol

Senin ilk transferinde mi 3. gündü...İnan tutmadıysa zaten boşuna iğne ilaç vs. kullanmak istemiyorum ben yaaa o yüzden erken ögrenme kaygım bundan dolayı birazda. Bencede çıkar kanda.

Evet canım benım transferımde 3. Gündü...bende acaba senın bıtane kötü çözülmüş ya dıyorum kı benımkıde kötüydü söylemeden transfer mı ettiler dıyorum,zaten bı tane donmuştum vardı....sonuçta 1000 lırayı yatırıyorsun verilen ilaçları kullanmıyorsun birden sana transferi iptal dıyecekler belkı boyle yapmadan dırek transfer ettiler ne bilim pek bı güvenmıyorum

amin canım yeğende evlat yarısı gibi onun koklamak insana nasıl iyi geliyor dimi oooy yerşm men kuzumu yaaaa canımın parçası o

sen şanslısın her zaman görüyosun ben uzaktayım resimlerle idare ediyorum

amin canım yeğende evlat yarısı gibi onun koklamak insana nasıl iyi geliyor dimi oooy yerşm men kuzumu yaaaa canımın parçası o

sen şanslısın her zaman görüyosun ben uzaktayım resimlerle idare ediyorum
evet canım 2 günde 1 baazen hergün görüyorum..
aynen evlat kokusu gibi...onu sevdşiikçe yürek yangınım azaldı..
tam zamanında geldi meleğim

slm kizlar, bu ay 2. tup bebek denememe basliyorum, bugun ilk gonal f imi vurucam :)
ilki dis gebelikle sonuclanmisti..
yaz sonu dusunuodum 2.yi, bugun uyandim, aa adetimin 3.gunu
hadi bugun basliym dedim :))

dualariniza ihtiyacim var, ramazan hepimize ugur, huzur ve bebiş getirsin insallahhh :)))

Ahhh canım nerelerdesin sen seni ne merak ettim.
Bende kimyasal gebelik yaşadım o sıralar sen yoktun. Bende dahil bir çok kişi olumsuzlukları geride bıraktık inşallah son tedavilerimiz olur ve bebeklerimize kavuşuruz

Ahhh canım nerelerdesin sen seni ne merak ettim.
Bende kimyasal gebelik yaşadım o sıralar sen yoktun. Bende dahil bir çok kişi olumsuzlukları geride bıraktık inşallah son tedavilerimiz olur ve bebeklerimize kavuşuruz

ciddi misin ( kimyasal gebelik derken, normal yolla mi tup bebek miydi? çok gecmis olsun...
e haziranda yaptircamdemistin en son.. ne durumdasin canim suan?

Merhaba canım tekrar hoş geldin, bende mayısta tedaviye başladım ve maalesef kimyasal gebelik yaşadım. Olsun gene başlarız inşallah

canım benim hakkında hayırlısı olsun ama henüz kan vermemişsin ki lütfen umutsuz olma 12. günse test tarihin ogün değerine baktır yinede. Hepimiz aynı haldeyiz inan. O güzel haberi almak için neleri vermeyiz inşallah şimdiden kötü düşünmede sen yine. Hakkında hayırlısı olsun.

İnan bende aynısını düşündüm ne yalan söyleyim. Zaten ilk gittiğimizde hiç embriyolar hakkında bilgi vermeden parayı yatırın hemen dediler para yattı 10 dk sonra kötü çözüldü beklicez olmazsa 2.yi çözdürücez dediler nerde bizim ülkemizde dürüst insanlarlar özellikle sağlık sektörü tam bi ranta dönüşmüş. Parayı aldıktan sonra olmadı geri iade ediyoruz diyeceklerine ihtimal bile vermiyorum malesefki... Allah'a sıgınmaktan başka çaremiz yok. Güzel düşünelim güzel olsun her şeye rağmen..

ciddi misin ( kimyasal gebelik derken, normal yolla mi tup bebek miydi? çok gecmis olsun...

Yok hayatım normal yolla değil, tedavi ile haziranda olacak doğru ama bir ay öne çektim doktorumdan çok çok memnun kaldım tekrar orada başlayacağım ama Ekim ayında, senin de yeni tedavin hayırlı olsun inşallah yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturacak sonuçlar alırsın inşallah

tebrıkler canım ya..
darısı başımıza

canımmm uzulme ya..
ıdrar testınde hemen cıkmayabılır amaaa

Hoşgeldin cnm,
İnşallah içindeki bu umutla bebeğinde gelir.
Bu kez güzel olacakkk hissettimmmm :16
Dualarım seninle

Hııım bilmiyordum bende öyle yapayım, bende diyorum ne zor buluyorum demek kolay yolu varmış

kuzummmmm senin fsh için neydi yaptıkların bana ayrıntılı yazarmısn acaba ?
ben de testlerime baktım 6 7 8 arasında seyretmiş bu 3 senedir
ama ben kendim için değil arkadaşım için istiyorum tarifini

hoşgeldin canım tekrar
hayırlı olsun yeni tedavin
dış gebelik için ameliyatmı olmuştun sen dogru hatırlıyorum dimi ?

Hoş geldinnnn gözlerim seni arıyordu ne zamandır.
Tedavin hayırlı olsun, sonu güzel olsun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…