hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
a a inanamıyorummmm, flyingmom hamile olduğuna İNANMIŞ, sonunda
canım bunu yaşayan ilk ve son değilsin lütfen üzülme hem daha 2 gün var gününü bekle ve o zaman kan testi vermerhaba arkadaslar bende bu sayfanın eski takipcilerindenim ara ara okuyordum ama yazmamıştım ilk tüp bebek denememi subat ayında yaptırmıstım hamiş arkadasların hepısını tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin bende su anda ikinci tüp bebegimi yaptırdım bu gün 10 gün ve ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve sonuc negatif cok kötü oldum agladım üzğldüm aslında ben buraya hamileyim diye aranıza düşünmeyi hayal etmiştim böyle iste paylaşmak istedim
canım çok tebrik ederim ama şu iki sonucunu bulmak için sabahtan beri 100 sayfa falan okudum, yeminlen bezdim.
Lütfen artık kendini hiçbir şey için üzme, rahatla. Her şey bu kadar yolunda giderken "(" böyle biten cümlelerini görmek istemiyorum.
Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin.
Gözünaydın. Seninle aynı günlerde doğuracağız inşallah.
Yaa tamam yaaa dövme artık :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim.. darisi basimiza artik..:)
Ay canım çok teşekkür ederim :) Beraber gün sayıcaz ne güzel :) Sen keseleri gördün mü? Bana haftaya pazartesi gününe verdiii
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bunu yaşayan ilk ve son değilsin lütfen üzülme hem daha 2 gün var gününü bekle ve o zaman kan testi ver
canım zaten inancımızı yitirdiğimizde toparlanmamaız daha uzun sürüyor..saol canım destegin için tesekkür ederim aslında bu kez o kadar inanmıstım ki olacagına batmalarım ve agrılarım olmustu nasip artık rabbim vakti saati gelince banada nasip eder insallah
Kızlarrr, bişey sorcam yaaa :26: histeroskopi yaptırıcak biyer bulamadım, istanbul avrupa yakasında uygun fiyata histeroskpi yapan hastane biliyomusunuz ?.
Çalıştığım hastanede alet kırıkmış, tüp bebek merkezinde 3150 tl istediler.
Çevre özel hastanelerin hemen hemen hiçbirisi yapmıyo. yardımcı olur musunuz
Beni de o gün çağırmıştı aslında ama doktorun kongresiyle çakışıyormuş, bu yüzden çarşamba gidebileceğim anca. 2 Temmuz yani.
Ben o kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım herhalde hamile olduğuma, hiçbir belirtim de yok. Bir yanlışlık olmuş gibi geliyor tövbe tövbee
saol canım insallah yanılmısımdır insallah rabbim bana iki gün sonra o mucizeyi yasatırcanım zaten inancımızı yitirdiğimizde toparlanmamaız daha uzun sürüyor..
bak kacıncı denemesi olan arkadaslar var..
benm 3. denemem olacak herkesin hikayesi farklı lütfen cabuk toparlan
hem bakalım daha 2 gün var önünde
Arkadaşım çoook teşekkür ederim. Sizlerin desteği sayesinde dayandım bu kadar. Dondurulmuş embriyolarda değer zaten yüksek çıkarmış fresh e göre. Tek de olabilir yani. Sağlıklı olsun da kaç kişilerse razıyız.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor, kızının adı belli mi? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
aminn canım inşallahsaol canım insallah yanılmısımdır insallah rabbim bana iki gün sonra o mucizeyi yasatır
Canım ne zaman gittin kontrole? Nasıl bebişin iyi mi? Ben de inş Cumartesi günü gideceğim.
aminn canım inşallah
canım yaa bilmiyorum sadece cok AMACOK HAFİF Bİ ÇİZGİ gördük test bzuktur diyorum ama bellide olmaz tabiki...
burada kan testi 3 gün sonra geliyor canım bursayada gidemem malesef..
bu aksam eve gidince testi alıp bi yarın sabahta bakıcam..
inşallah gönlümden gecendir diyorum ama kötüsüde aklımdan cıkmıyo tabiki...
sen nasılsın
Kızlarrr, bişey sorcam yaaa :26: histeroskopi yaptırıcak biyer bulamadım, istanbul avrupa yakasında uygun fiyata histeroskpi yapan hastane biliyomusunuz ?.
Çalıştığım hastanede alet kırıkmış, tüp bebek merkezinde 3150 tl istediler.
Çevre özel hastanelerin hemen hemen hiçbirisi yapmıyo. yardımcı olur musunuz
evet canım 3 olacaksizin de 3 denemenizmi canım
kolay gesin tatlım...ben iyiyim canım işlerim çok yoğun o yüzden çoğu zaman okuyup çıkıyorum
yeğen çok tatlı dimi benim balım yanında olduğum zaman hep göğsümde uyuyodu çok özledim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?