2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaslar bende bu sayfanın eski takipcilerindenim ara ara okuyordum ama yazmamıştım ilk tüp bebek denememi subat ayında yaptırmıstım hamiş arkadasların hepısını tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin bende su anda ikinci tüp bebegimi yaptırdım bu gün 10 gün ve ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve sonuc negatif cok kötü oldum agladım üzğldüm aslında ben buraya hamileyim diye aranıza düşünmeyi hayal etmiştim böyle iste paylaşmak istedim

canım bunu yaşayan ilk ve son değilsin lütfen üzülme hem daha 2 gün var gününü bekle ve o zaman kan testi ver

Ay canım çok teşekkür ederim :) Beraber gün sayıcaz ne güzel :) Sen keseleri gördün mü? Bana haftaya pazartesi gününe verdiii

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım çok teşekkür ederim :) Beraber gün sayıcaz ne güzel :) Sen keseleri gördün mü? Bana haftaya pazartesi gününe verdiii

Beni de o gün çağırmıştı aslında ama doktorun kongresiyle çakışıyormuş, bu yüzden çarşamba gidebileceğim anca. 2 Temmuz yani.
Ben o kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım herhalde hamile olduğuma, hiçbir belirtim de yok. Bir yanlışlık olmuş gibi geliyor tövbe tövbee

canım bunu yaşayan ilk ve son değilsin lütfen üzülme hem daha 2 gün var gününü bekle ve o zaman kan testi ver

saol canım destegin için tesekkür ederim aslında bu kez o kadar inanmıstım ki olacagına batmalarım ve agrılarım olmustu nasip artık rabbim vakti saati gelince banada nasip eder insallah

saol canım destegin için tesekkür ederim aslında bu kez o kadar inanmıstım ki olacagına batmalarım ve agrılarım olmustu nasip artık rabbim vakti saati gelince banada nasip eder insallah
canım zaten inancımızı yitirdiğimizde toparlanmamaız daha uzun sürüyor..
bak kacıncı denemesi olan arkadaslar var..
benm 3. denemem olacak herkesin hikayesi farklı lütfen cabuk toparlan
hem bakalım daha 2 gün var önünde

:18:

Sana yemin ederim daha bugün nasıl değerim yükselcek hiçbişey hissetmiyorum diye kendi kendime söylenmiştim tövbeeeee estağfurullahhhh :)

saol canım insallah yanılmısımdır insallah rabbim bana iki gün sonra o mucizeyi yasatır

Hımmm tamam evet dondurulmuş embriyoda deger cok yüksek çıkıyor ben taze embriyo sandim da çok şaşırdım Rabbim hayirlisi ile kucagına almayı nasip etsin canım biz zeynep ile Betül arasinda kaldik henüz ismimiz netlesmedi

ben iyiyim canım işlerim çok yoğun o yüzden çoğu zaman okuyup çıkıyorum

yeğen çok tatlı dimi benim balım yanında olduğum zaman hep göğsümde uyuyodu çok özledim onu

merhaba saras

ben histereskopimi yeditepe üniversitesinde cem fıçıcıoğluna olmuştum

birkaç sene oluyor ama fiyat çok yüksek geldi seninki

hastane anadolu yakasında ama gidiş zor olmuyor bakırköy ido ile bostancı ordan 10 dk taksi

fikrin olsun

sizin de 3 denemenizmi canım
evet canım 3 olacak
1 kendiliğinden kimyasal gebeliğim
1 de tüp bebekle 9 haftalık kürtajım
1de negatifim var

ben iyiyim canım işlerim çok yoğun o yüzden çoğu zaman okuyup çıkıyorum

yeğen çok tatlı dimi benim balım yanında olduğum zaman hep göğsümde uyuyodu çok özledim onu
kolay gesin tatlım...
evet canım yaa cok tatlı kuzum dün büütn gün benm göğsümdeydi yavrucak..Rabbim bizleede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…