Benim fsh değerim 18 di, sonra bu kürü yaptım 2 ay en son değerim 6 çıktı fakat ben birde biosteron ilacı da kullandım canım. Bu arada incir kürüde yap o da yumurta sayısını arttırıyor. Hatta amayaa diye bir arkadaş var ona doktor biosteronla birlikte incir kürünü yap demiş daha iyi sonuçlar çıkıyormuş
bence anesteziye gerek yok kolay bi işlem zaten
nerde yaptirdin canim? kaca kadar cikti hcg?
Hayırlı olsun canım, benimde aklımda olsun bu test
anladıım, ne güzel ya, bravoincir kürünü biliyorum da cağızım prolaktini zor tutuyorum ben biraz agresif kendisi, o yüzden başka bi yol aradım hayıt tohumuna rastladım, aldım duruyo evde şimdilik. dr.uma danıştım ama ilaçla çözümü yok malesef demişti
Canlar ben geldim özledim ya okul bitti seminer haftası fln giremedim ya ne var ne yok bakalim yeni hamislerimız var mi güzel haberler almışızdır insallah ben yokken. Hep aklımdaydınız giremesem de hep dualarımdaydiniz kızlar:)
canım hoşgeldinnnnnn yeni hamişlerimizde var yeni topiğimizde var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730184&page=24&p=35847464&posted=1#post35847464
Hoşbuldum canimmm:)) Oo süper kimler hamiş:) hemen yeni topike de bakiyom bu topike noldu ya:)
Hoşbuldum canimmm:)) Oo süper kimler hamiş:) hemen yeni topike de bakiyom bu topike noldu ya:)
saol arkadaşım bugün ilk serumu yedim geldim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
monicagaller hamiş nazane hamiş flyingmom hamiş başka aklıma gelmedi
bu topik duruyo canım
diğer taraf şarj olma yeri geyik ve tüp dışı diğer konuları konuşmamız açısından
Kuzum seni merak ettik phala geçen gün seni soruyordu bidaha bizi bu kadar habersiz bırakma
kontrol değildi kız acile gitmek zorunda kaldıkta orda gördük bebişi normal muayenem bu perşembe
Bence de tövvvbeeeeBeni de o gün çağırmıştı aslında ama doktorun kongresiyle çakışıyormuş, bu yüzden çarşamba gidebileceğim anca. 2 Temmuz yani.
Ben o kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım herhalde hamile olduğuma, hiçbir belirtim de yok. Bir yanlışlık olmuş gibi geliyor tövbe tövbee
Nafis sen idrar testi yaptin da silik mi cikti, biri senin yazini alintilamis oylebi sey okudum oluyom meraktanevet canım 3 olacak
1 kendiliğinden kimyasal gebeliğim
1 de tüp bebekle 9 haftalık kürtajım
1de negatifim var
kolay gesin tatlım...
evet canım yaa cok tatlı kuzum dün büütn gün benm göğsümdeydi yavrucak..Rabbim bizleede nasip etsin inşallah
Canım kötü bısey yok akıllı ıdrar testı yapmış çizgi silik çıkmış,sonra bı tane daha yapmış silik çıkınca ajanda çocuk gıttık dıyıp acıle yollanmış,tabı hıc bır sorun yok şükürler olsunHaykırdım inş canım. Kötü birşey yoktur inş?? Hadi hayırlısı inş
kızlar anestezili transfer olan var mı aranızda????
canım benim dondurulmuş transferim gerçekleşti, 15. güne test tarihi verdiler.
Cuma günü 15. günümdü ve kan verdim, 4677 çıktı
Allah'a çok şükür, devamı nasip olursa bu sefer oldu canım. Darısı başına inşallah.
merhaba arkadaslar bende bu sayfanın eski takipcilerindenim ara ara okuyordum ama yazmamıştım ilk tüp bebek denememi subat ayında yaptırmıstım hamiş arkadasların hepısını tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin bende su anda ikinci tüp bebegimi yaptırdım bu gün 10 gün ve ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve sonuc negatif cok kötü oldum agladım üzğldüm aslında ben buraya hamileyim diye aranıza düşünmeyi hayal etmiştim böyle iste paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?