2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

anladıım, ne güzel ya, bravo incir kürünü biliyorum da cağızım prolaktini zor tutuyorum ben biraz agresif kendisi, o yüzden başka bi yol aradım hayıt tohumuna rastladım, aldım duruyo evde şimdilik. dr.uma danıştım ama ilaçla çözümü yok malesef demişti

Var çözümü canım doktorlara inanma nasıl düştü benim ki rezervi değiştiremeyiz ama o ay ki çıkan sayıyı arttırabiliriz.

Canlar ben geldim özledim ya okul bitti seminer haftası fln giremedim ya ne var ne yok bakalim yeni hamislerimız var mi güzel haberler almışızdır insallah ben yokken. Hep aklımdaydınız giremesem de hep dualarımdaydiniz kızlar:)

Hoşbuldum canimmm:)) Oo süper kimler hamiş:) hemen yeni topike de bakiyom bu topike noldu ya:)

monicagaller hamiş nazane hamiş flyingmom hamiş başka aklıma gelmedi
bu topik duruyo canım
diğer taraf şarj olma yeri geyik ve tüp dışı diğer konuları konuşmamız açısından

monicagaller hamiş nazane hamiş flyingmom hamiş başka aklıma gelmedi
bu topik duruyo canım
diğer taraf şarj olma yeri geyik ve tüp dışı diğer konuları konuşmamız açısından

Oh oh maşallah darısı başımıza:) bizdexyarın kocama sperm testi yaptırmaya gitcez bakalim kaç çıkcak spermlerimiz:)) o zaman diğer topik yıkılır:)

Kuzum seni merak ettik phala geçen gün seni soruyordu bidaha bizi bu kadar habersiz bırakma

Kızlar özür ya valla benim de içim gitti giremedim diye ama burdayım ya ole uzun saat olmasa da kaçarım ara ara:)

Bence de tövvvbeeeekizdiriyonuz zorlaaaaa
Nafis sen idrar testi yaptin da silik mi cikti, biri senin yazini alintilamis oylebi sey okudum oluyom meraktan hakkat kocamin dedigi kadar merakli taze miyim nedir

Haykırdım inş canım. Kötü birşey yoktur inş?? Hadi hayırlısı inş
Canım kötü bısey yok akıllı ıdrar testı yapmış çizgi silik çıkmış,sonra bı tane daha yapmış silik çıkınca ajanda çocuk gıttık dıyıp acıle yollanmış,tabı hıc bır sorun yok şükürler olsun

merhaba anladığım kadarıyla kan testi yaptırmamışsınız idrar testleri bazen doğru sonuç vermeyebiliir umudunu kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…