2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya kimseden duymadım ben ishal olan Korkuyorum bebişe bişey olmaz de mi?:18:

canım ben kızıma 16-17 haftalık hamile iken oldum :) 10 gün sürdü :) bir haftadan sonra ilaç verdi hatta :) birseycikler olmadı :)
sen haşlanmış patates ve pirinç lapası ye 1-2 güne düzelir :) çok da yeme kabız olma :)

canım dondurulmuş tedavim de ben de lucrin kullanmıştım 3-4 gün gecikti :) merak etme :) hersey güzel olacak inşallah :)

hosbulduk canimm, evet dogru hatirliosun, ameliyata gerek kalmadan 2 doz ilacla dustu bebisim..
simdi 2. denemeye basliyorum, esimin bile haberi yok daa, once size soyledim :)) aksam solicem ona

canım hayırlı olsun :) inşallah sonu sağlıklı bebişli olsun :)

Canım benimki daha 4.5 haftalık keseyi bile görmedim daha o yüzden endişelendim:26: çok saol

hosbulduk canimm, evet dogru hatirliosun, ameliyata gerek kalmadan 2 doz ilacla dustu bebisim..
simdi 2. denemeye basliyorum, esimin bile haberi yok daa, once size soyledim :)) aksam solicem ona

Hosgeldin demek ikinciye denicen hayirli olsun bu defa bebegin seninle olsun ...

benim bebiş meğer kaybolmuş

Eklentiler

• $images.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
canım hayırlı olsun :) inşallah sonu sağlıklı bebişli olsun :)

amin canim, insallah bu sefer guzel olur hersey :)) hormonlarim guzel cikti, folik asit verdim aksam, o da iyi cikarsa yarin baslicam igneye.. :))

anestezi alacağımız için bişey yiyip içmememiz gerekiyor ama nasıl sıkışık olacaz o zaman

Sabahsa transferin wc ye girmeyeceksin cnm.yemek içmek yasak.ögleden sonra ise sabah 7 gibi kahvaltı yapıp su içebilirsin sonrasında wc ye gitmezsin

Topikçiler gebe kalasıcılar ben başladım işe huuuuu kalkın yawww

Topikçiler gebe kalasıcılar ben başladım işe huuuuu kalkın yawww

günaydın arkadaşım ben çalışmıyorum ama erken kalkanlardanım bide biz beraber yaşıyoruz kaynanacığımla sabah 9 10 civarı ona geçiyorum akşam yatmaya geliyorum eve ondan genelde sabahları forma giriyorum evimiz bahçeli aynı bahçenin içindeyiz 10 senedir kocamı ikna edemedim evimi ayırmaya

Gunaydin kizlar.cok pozitifsiniz canlarim benim sohbete girmesemde sizi takipteyim sizinle moral buluyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun...henuz bi merkeze karar veremedim yaaa offf allahim... (

Boş ver sende kaynananın etinden suyundan faydalanmaya bak

Gunaydin kizlar.cok pozitifsiniz canlarim benim sohbete girmesemde sizi takipteyim sizinle moral buluyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun...henuz bi merkeze karar veremedim yaaa offf allahim... (

İlk denemen mi olacak canım?

canlar günaydın hepinize..
dün idar testimdeki silik çizgiden bahsetmiştim..
malesefki bu sabahkinde bişey yoktu..
hep banamı denk gelir bu bozuklar yaa bide silik çizgi hemen cıkıncada sevinmiştim..
yeminle başım agrıyo sabah saabah

evet canım da malesef bugunkündede hiç bişey yok..

Yapma yaaa, olsun hayatım tedaviyle olur inşallah ben diyorum ki normal yolla kalmışım kalmamışım hiç önemli değil olsun da hangi yoldan olursa olsun

Yapma yaaa, olsun hayatım tedaviyle olur inşallah ben diyorum ki normal yolla kalmışım kalmamışım hiç önemli değil olsun da hangi yoldan olursa olsun
aynen canım bende öyle düşünüyrum zaten ama ne bileyim bi umut yaa

Boş ver sende kaynananın etinden suyundan faydalanmaya bak

yani öyle yapıyoruz ben doktora filan giderken her işi ve benim ev işlerini yemek filan elti kaynana yapıyor o yönlerden iyiler çok şükür sorunumuz da yok ama işte sabah kalk git yat maya gel biraz sıkıcı o kadar insan kendi evi gibi olmuyor sonuçta ama çok şükür yinede iyi anlaşıyoruz kızları yok 2 geliniz ondan heralde

Neden her gün gitmek zorundasın, neden sadece yatmaya gidiyorsun kendi evine, kendi evinde ol ara sıra git yemeğedir kahvaltıyadır çayadır. Birde diğer gelin nerde oturuyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…