Ya kimseden duymadım ben ishal olanKorkuyorum bebişe bişey olmaz de mi?:18:
Canim sen gor diye ozellikle soracagim konuyla alakasiz yazindan alinti yaptim.gecen hafta pazartesi 21. Gun uzun protokol lucrinle igneme basladim.bugun adet gunumdu olamadim.hicbir belirtide yok guldencim.normal mi korkuyom olmazsa diye hemen sana bir sorayim dedim(
hosbulduk canimm, evet dogru hatirliosun, ameliyata gerek kalmadan 2 doz ilacla dustu bebisim..
simdi 2. denemeye basliyorum, esimin bile haberi yok daa, once size soyledim :)) aksam solicem ona
canım ben kızıma 16-17 haftalık hamile iken oldum :) 10 gün sürdü :) bir haftadan sonra ilaç verdi hatta :) birseycikler olmadı :)
sen haşlanmış patates ve pirinç lapası ye 1-2 güne düzelir :) çok da yeme kabız olma :)
hosbulduk canimm, evet dogru hatirliosun, ameliyata gerek kalmadan 2 doz ilacla dustu bebisim..
simdi 2. denemeye basliyorum, esimin bile haberi yok daa, once size soyledim :)) aksam solicem ona
canım hayırlı olsun :) inşallah sonu sağlıklı bebişli olsun :)
Hosgeldin demek ikinciye denicen hayirli olsun bu defa bebegin seninle olsun ...
anestezi alacağımız için bişey yiyip içmememiz gerekiyor ama nasıl sıkışık olacaz o zaman
Topikçiler gebe kalasıcılar ben başladım işe huuuuu kalkın yawww
evet canım da malesef bugunkündede hiç bişey yok..Nafis sen idrar testi yaptin da silik mi cikti, biri senin yazini alintilamis oylebi sey okudum oluyom meraktanhakkat kocamin dedigi kadar merakli taze miyim nedir
günaydın arkadaşım ben çalışmıyorum ama erken kalkanlardanım bide biz beraber yaşıyoruz kaynanacığımla sabah 9 10 civarı ona geçiyorum akşam yatmaya geliyorum eve ondan genelde sabahları forma giriyorum evimiz bahçeli aynı bahçenin içindeyiz 10 senedir kocamı ikna edemedim evimi ayırmaya
Gunaydin kizlar.cok pozitifsiniz canlarim benim sohbete girmesemde sizi takipteyim sizinle moral buluyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun...henuz bi merkeze karar veremedim yaaa offf allahim...(
evet canım da malesef bugunkündede hiç bişey yok..
aynen canım bende öyle düşünüyrum zaten ama ne bileyim bi umut yaaYapma yaaa, olsun hayatım tedaviyle olur inşallah ben diyorum ki normal yolla kalmışım kalmamışım hiç önemli değil olsun da hangi yoldan olursa olsun
Boş ver sende kaynananın etinden suyundan faydalanmaya bak
aynen canım bende öyle düşünüyrum zaten ama ne bileyim bi umut yaa
yani öyle yapıyoruz ben doktora filan giderken her işi ve benim ev işlerini yemek filan elti kaynana yapıyor o yönlerden iyiler çok şükür sorunumuz da yok ama işte sabah kalk git yat maya gel biraz sıkıcı o kadar insan kendi evi gibi olmuyor sonuçta ama çok şükür yinede iyi anlaşıyoruz kızları yok 2 geliniz ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?