2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İlk denemen mi olacak canım?

Canim ben yurtdisinda yasiyorum iki asilama ve bi tupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim.sansimi bide trkiyede denemek istiyorum onun icin iyi bi merkez arastiriyorum.sen nerde tedavi goruyosun? Bana onerecegin bi merkez varmi?burda bi arkadas memorial sisliliyi siddetle bana tavsiye ediyo bilmiyorum yaa ooff :-(

Canım ben Bursa Acıbademde tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. İlk tedavimi İstanbul Brükselde yaptırmıştım fakat hiç memnun kalmadım o yüzden 2. bursa da yaptırdım olmadı ama olsun ben çok memnun kaldım 3. denememi de orada yaptıracağım. Ben ilkini saymıyorum çünkü transferim olmadı o yüzden bursa 2. tedavim olacak benim

Hayirlisiyla sonuc alirsin insallah canim.ilkinde transfer neden olmadi?

Kaç gündür yumi çatlıyooo dedim anladım ki dün çatladı
Ağrım bugün kesildi dün gecede transferimi oldum 14 gün sonra kan verip Hamileyim yazıcam buraya

Ağrım bugün kesildi dün gecede transferimi oldum 14 gün sonra kan verip Hamileyim yazıcam buraya
Çatladığını nasıl anlıyorsun yaaa, ben hiç bir şey anlamıyorum

aynen bende senin gibiyim yaaa..
kaç sene oldu onlar yüzünden evimi benimseyemedim..
kendi evime bile girmek gelmiyo içimden...

Boş ver umutlar her zaman olacak içimizde, yen tedaviye ne zaman başlayacaksın?
genetikler cıkıcak canım benm omları bekliyorum.
sonra histereskopi var kurbandan sonra inşallah diyeyim..
hadi bakalım inşallah canım

Neden her gün gitmek zorundasın, neden sadece yatmaya gidiyorsun kendi evine, kendi evinde ol ara sıra git yemeğedir kahvaltıyadır çayadır. Birde diğer gelin nerde oturuyor:26:

diğer gelinde beraber 3 katlı ev altlı üstlüyüz üstelik onun 2 çocuğu var oda aynı sabah çıkıp akşama evine geçiyor çünki koçişler ayrılmıyor ama arkadaşlarımız filan gelince kendi evimizde ağırlıyoruz aliş verişimize filan karışmaz lar öyle alıştım bu duruma ama ne bilim 24 saat kendi evinde durmak başka şimdilik iyiyiz

:)))))) sanada gunaydin canim

Merkez arayışındasın bakıyorum...
Ankarada Başkent üniversitesi ve Centrum..
İstanbul da Bahçeci ve Memorial tavsiyelerim devam ediyor

Çatladığını nasıl anlıyorsun yaaa, ben hiç bir şey anlamıyorum

Canım bir kaç gün önceden çamaşırımda ıslaklık gibi bişi oluyooo çatlama zamanı gelincede ağrım oluyor akıntımın kıvamı değişiyor uzayan bişi oluyor yumurta akı gibi...bu kez ağrım bir kaç gün önceden başladı o beni yanılttı aslında ama dün herşey çatlama gününe uygundu ve bugün ne ağrım var ne akıntım...Herkes hissetmiyor bunları..

inşallahhhhh

Kız sahiden benim de beklenen doğum tarihi 20 Şubat çıkıyor... Allahım her günümüz bir yahu, ne güzel kıvırcık bir göbek kardeşim olacak benim... Çocuğum da arkadaşıyla aynı günlerde doğacak. Ay inşallah o günleri de görelim hep beraber!

Bende ekim ayın başlayacağım inşallah. Genetik testi eşim yaptırdı bende yaptıracağım

Anlaştıktan sonra aslında çok güzel şeyler bunlar eşleriniz kayınvalide kayınpederiniz ne mutludurlar bu durumdan sizde mutluysanız sorun yok bence

Aslında bazen akıntım fazla oluyor o uzayan şeyde fazla olunca bende anlıyorum bak sen diyince hatırladım

Bende ekim ayın başlayacağım inşallah. Genetik testi eşim yaptırdı bende yaptıracağım
yaptır canım bizde martta yaptırdık fakültede hala cıkmadı spnuclar..
[
kocamla aram çok iyi beraber oturma olmasa kaynanayla iyiz onlarlada sorun yok ama insan biyerde sıkılıyor her an beraber inşallah bir gün o da olur evimizde ayrılır
canım benmde eşmle bi problem yok ama kv ile anlaşamıyoruz haliyle bazen eşimle ilişkiimizede yansıyor..
benmki etliye sütlüye herşeye karısır..
birinde makarna yapmıs 5 liralık kıyma aldım sos yapayım diye neler dedi bi bilsen..
sustum sustum en sonunda sabahın köründe çalışmaya gidiyorum ben 5 liralık kıyma alamıccaksam oturayım senin gibi koca parası yiyeyim dedim çekti gitti

Anlaştıktan sonra aslında çok güzel şeyler bunlar eşleriniz kayınvalide kayınpederiniz ne mutludurlar bu durumdan sizde mutluysanız sorun yok bence

yani öyleyizde kaynananın yanında ayağını uzatıp tv izliyemiyoruz saygısızlık oluyormuş yada eşortmanlarla akşama kadar dolaşamıyosun filan bunlar dışında çok iyiz sorun yok sadece sıkıldım artık bu durumdan istediğim zaman anneme ablama filan gidiyorum onlarda geliyor problemimiz yok ama çocuğumu sadece kendim yetiştirmek istiyorum beraber olunca ister istemez karışıcaklar yoksa her şeyimizi alıyor k.baba kocalar olmayınca bize şoförlük yapıyor her dedimiz yere götürüyor haklarını yiyemem yani

çok şükür bizlerde öyle şeyler yok biz ne dersek istersek k.baba gider alır bazende biz gideriz alırız o kasaya geçer hesabı öder öyle şeylerimiz yok ben işte çocum olunca çok istiyorum kendi evimde onunla yalnız kalayım onlar karışmasın istiyorum neyse inşallah ayrılırız birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…