aynen canım inşallah...çok şükür bizlerde öyle şeyler yok biz ne dersek istersek k.baba gider alır bazende biz gideriz alırız o kasaya geçer hesabı öder öyle şeylerimiz yok ben işte çocum olunca çok istiyorum kendi evimde onunla yalnız kalayım onlar karışmasın istiyorum neyse inşallah ayrılırız birgün
Bende ekim ayın başlayacağım inşallah. Genetik testi eşim yaptırdı bende yaptıracağım
Oluyordur tabii dikkat etmek lazım uzayan olunca hemen eşini kıstır tenhada
Bende yaptirsam mi genetik testlerini acaba ne dersin
Günaydın birbirinden doğurgan hatunlar
Teşekkür ederim canım, hep dua ediyorum, edeceğim. Hepimizin sağlıklı minikleri olsun inşallah..
idrar tutma olayı çok kasıyo beni o kadar heyecan varken nasıl başarıcam bilmiyorum
kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum
Günaydın güldencim..
ikinci tüp bebek denemende başarısız oldu malesef. üçüncüyü başkentte yaptırmayı düşünüyorum fakat rapor çıkarttırmayı deneyeceğimi artık.
2 aşılama 2 tüp bebek 4 yıllık evliyiz rapor verirler mi?
rapor çıkartmak ne kadar zaman alıyor yani şimdiden başlaşam ne zaman çıkar?
bide çok yoğun bir yer olduğunu duydum çok mu sıra oluyor çalıştığım için artık izinlerime söylenmeye başladılar.
Ne çok soru sordum değilmi şimdilik bu kadar
Ne diyeceğimi bilemiyorumcanım benim en başta bi tek sen suçlusun ama onunda annene yaptığı hata çok büyük...Öyle mesajı hiç atmamalıydın çünkü erkeğin onurunu zedelersen hamile falan dinlemezler...Onlar için sadece varsa yoksa onurları-gururları...Bence ilk adımı sen at akşam eve gidince yemek hazırla filan mumlar filan hani sonra onun özür dilemesini bekle dilemezse 'evet o mesajı sana atmamalıydım hatalıydım ama senin de anneme yaptığın yanlıştı.Senden de özür bekliyorum' demelisin yavrum ilişkinizi zedelemeyin
Tenhalarda menhalarda ben onu sıkıştırırım sıkıştırırım da sonucu etkilemez
Ya bu iki sayfayı birleştirsen zor oluyor başlığı değiştir iki başlığı birleştir öteki sayfamız yalnız kaldı
eskiden olsa siler atardım ama ortada bebeğimiz var öyle zaten bişey olmaz allahın izniyle ama çok kırdım ve çok kırıldım ya ufffff
kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum
Neden annene bu şekilde davrandı bunu anlaman çok zor olmamalı..
Senin kullandığın küfürde onun annesi var ve hem annesine hem kendisine hakaret etmişsin..
Hiç bir erkek bu lafı yiyemez..
Üzerine kendiside hata yapmış ve annene saygısızlık etmiş...
Öyle bir mesaj atmamalıydı evet hem hamilesin hem de eşisin kıskanman doğal hamileyken bu espri yersiz olmuş ama cezası o küfür değildi...
Hata hatayı doğurmuş...
Çok üzüldüm..
Sonra sen küfür etmişsin
En sonunda da o annene saygısızlık etmiş...
Onun hatası daha fazla şu durumda özürdileme ilk hareket ondan gelmeli...
ya kuzucumm bıde bu evden gitmen ıcın 3 gun var demiş.bu da yanlış bence..
benım fıkrım bizim kızın azcık alttan alması lazım
Kız sahiden benim de beklenen doğum tarihi 20 Şubat çıkıyor... Allahım her günümüz bir yahu, ne güzel kıvırcık bir göbek kardeşim olacak benim... Çocuğum da arkadaşıyla aynı günlerde doğacak. Ay inşallah o günleri de görelim hep beraber!
Olsun sen sıkıştır yinede
İki başlık birleşir ama aynı bölümde olursa biri tüp biri geyik alakasız yavrucuummm
kimseyle konuşamasanda biz varız burda merak etme canım
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz inan
kolu komşu baskısı, akrabalardan hani siz daha bebek yapmıyormusunuz vs gibi bi sürü şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?