2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aynen canım inşallah...

Oluyordur tabii dikkat etmek lazım uzayan olunca hemen eşini kıstır tenhada

Tenhalarda menhalarda ben onu sıkıştırırım sıkıştırırım da sonucu etkilemez
Ya bu iki sayfayı birleştirsen zor oluyor başlığı değiştir iki başlığı birleştir öteki sayfamız yalnız kaldı

Bende yaptirsam mi genetik testlerini acaba ne dersin

Bak bence yaptır, Üniversitede çok pahalı değil doktorun önüne koyarsın böylelikle olmadığına tutmadığına bahane bulamazlar. Kesinlikle yaptır doktorum benden ilk bunları istedi.

kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum

Günaydın birbirinden doğurgan hatunlar

Günaydın güldencim..
ikinci tüp bebek denemende başarısız oldu malesef. üçüncüyü başkentte yaptırmayı düşünüyorum fakat rapor çıkarttırmayı deneyeceğimi artık.
2 aşılama 2 tüp bebek 4 yıllık evliyiz rapor verirler mi?
rapor çıkartmak ne kadar zaman alıyor yani şimdiden başlaşam ne zaman çıkar?
bide çok yoğun bir yer olduğunu duydum çok mu sıra oluyor çalıştığım için artık izinlerime söylenmeye başladılar.
Ne çok soru sordum değilmi şimdilik bu kadar

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım benim en başta bi tek sen suçlusun ama onunda annene yaptığı hata çok büyük...Öyle mesajı hiç atmamalıydın çünkü erkeğin onurunu zedelersen hamile falan dinlemezler...Onlar için sadece varsa yoksa onurları-gururları...Bence ilk adımı sen at akşam eve gidince yemek hazırla filan mumlar filan hani sonra onun özür dilemesini bekle dilemezse 'evet o mesajı sana atmamalıydım hatalıydım ama senin de anneme yaptığın yanlıştı.Senden de özür bekliyorum' demelisin yavrum ilişkinizi zedelemeyin

Tatlım öncelikle geçmiş olsun...
Başkente başlayacaksan raporu hiç düşünme hemen çıkarırlar..
Sen oraya görüşmeye git ve rapor istediğini söyle gerekli basit evrakları isterler ve tedavinle birlikte raporun aktif hale gelir hemen..
Randevulu bile gitsen farketmiyor hemende muayene olabilirsin 1 saat bekleyebilirsinde belli olmuyor canım...

eskiden olsa siler atardım ama ortada bebeğimiz var öyle zaten bişey olmaz allahın izniyle ama çok kırdım ve çok kırıldım ya ufffff

Olsun sen sıkıştır yinede
İki başlık birleşir ama aynı bölümde olursa biri tüp biri geyik alakasız yavrucuummm

eskiden olsa siler atardım ama ortada bebeğimiz var öyle zaten bişey olmaz allahın izniyle ama çok kırdım ve çok kırıldım ya ufffff

O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum dedim ya zaten:26: Neyse canım kendini üzme bebişini düşün olur mu Sen eşini tanıyosun nasıl yumuşar biliyosun bi şekilde halledersiniz bence rahat ol emi

Ahh be haticemm neden bu kadar olay büyüdü anlamadım...
eşin sana takılmış belli ki ama tabi doğru bi şekilde değil..
ama senın dediğin ona baya ağır gelmiş.keşke demeseydin..2.hatan ona öyle not yazman...
neden bu kadar olayı büyüttünüz anlamadım ya

Neden annene bu şekilde davrandı bunu anlaman çok zor olmamalı..
Senin kullandığın küfürde onun annesi var ve hem annesine hem kendisine hakaret etmişsin..
Hiç bir erkek bu lafı yiyemez..
Üzerine kendiside hata yapmış ve annene saygısızlık etmiş...
Öyle bir mesaj atmamalıydı evet hem hamilesin hem de eşisin kıskanman doğal hamileyken bu espri yersiz olmuş ama cezası o küfür değildi...
Hata hatayı doğurmuş...
Çok üzüldüm..
İlk mesaj atıp olayı başlatan kendisi
Sonra sen küfür etmişsin
En sonunda da o annene saygısızlık etmiş...
Onun hatası daha fazla şu durumda özürdileme ilk hareket ondan gelmeli...

Son düzenleme:

ya kuzucumm bıde bu evden gitmen ıcın 3 gun var demiş.bu da yanlış bence..
benım fıkrım bizim kızın azcık alttan alması lazım

ya kuzucumm bıde bu evden gitmen ıcın 3 gun var demiş.bu da yanlış bence..
benım fıkrım bizim kızın azcık alttan alması lazım

Ağır bir küfür etmiş ama ortada fiili 3.kişi yok...
Burada annesiyle bizzat muhatap olan ve olaya direk annesini karıştıran bir koca var..
3.kişi direk içinde yani buna hakkı yoktu ne sorunu varsa karısına derdi hatta daha ağır bir konuşmayı 4 duvar arasında karısı ile yapsa pek bişi diyemezdik...Ne demek kızınız ayağını denk alsın asla kabul edilecek şey değil..Ben çocukmuyumda velime şikayet ediyor..Karı koca aralarında her türlü şeyi yaşar ama halledebilir aileler girerse direk olmaz olamaz..Bunuda onun anlaması haddini aşmaması lazım yoksa bundan sonra her hareketinde çocuk gibi annesine şikayet eder haticeyi...

Son düzenleme:

Sende yapsana yaa su alttaki takvimden..bence de cok guzel bisii,bebelerimizin ayni gun oldugunu bilmekDollenme gunu ayni olan arkadasi olacaklar,mucize gibi kiz seninkiler ikiz galiba,cocuklu bulusmamiz cok gurultulu olacak

Olsun sen sıkıştır yinede
İki başlık birleşir ama aynı bölümde olursa biri tüp biri geyik alakasız yavrucuummm

Olsun alakasız olsun mesela adı da
2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği ve Sürreal Geyiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…