Ağır bir küfür etmiş ama ortada fiili 3.kişi yok...
Burada annesiyle bizzat muhatap olan ve olaya direk annesini karıştıran bir koca var..
3.kişi direk içinde yani buna hakkı yoktu ne sorunu varsa karısına derdi hatta daha ağır bir konuşmayı 4 duvar arasında karısı ile yapsa pek bişi diyemezdik...Ne demek kızınız ayağını denk alsın asla kabul edilecek şey değil..Ben çocukmuyumda velime şikayet ediyor..Karı koca aralarında her türlü şeyi yaşar ama halledebilir aileler girerse direk olmaz olamaz..Bunuda onun anlaması haddini aşmaması lazım yoksa bundan sonra her hareketinde çocuk gibi annesine şikayet eder haticeyi...
kuzucumm umarımm bu sefer yüzün güler ya..
rabbım hayırlı evlar nasip etsin hepimize..
off ya zor bi durum rabbım yüzümüze gülsün..
maşallah ya...
ohooo kızım ya senın de canın sıkılıyo heralde..
aaaa kızıcam ama nese kı hamişsin
ARTIK İDRAR TESTLERİNİ Bİ KENARA BIRAK...
O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum dedim ya zaten:26: Neyse canım kendini üzme bebişini düşün olur muSen eşini tanıyosun nasıl yumuşar biliyosun bi şekilde halledersiniz bence rahat ol emi
kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum
Ahh be haticemm neden bu kadar olay büyüdü anlamadım...
eşin sana takılmış belli ki ama tabi doğru bi şekilde değil..
ama senın dediğin ona baya ağır gelmiş.keşke demeseydin..2.hatan ona öyle not yazman...
neden bu kadar olayı büyüttünüz anlamadım ya
Neden annene bu şekilde davrandı bunu anlaman çok zor olmamalı..
Senin kullandığın küfürde onun annesi var ve hem annesine hem kendisine hakaret etmişsin..
Hiç bir erkek bu lafı yiyemez..
Üzerine kendiside hata yapmış ve annene saygısızlık etmiş...
Öyle bir mesaj atmamalıydı evet hem hamilesin hem de eşisin kıskanman doğal hamileyken bu espri yersiz olmuş ama cezası o küfür değildi...
Hata hatayı doğurmuş...
Çok üzüldüm..
İlk mesaj atıp olayı başlatan kendisi
Sonra sen küfür etmişsin
En sonunda da o annene saygısızlık etmiş...
Onun hatası daha fazla şu durumda özürdileme ilk hareket ondan gelmeli...
ikinizde hatalısınız bence ama senin özel bi durumun varken anlayışlı olması lazımdı. Bence uzatmayın yinede umarım her şey gönlünüzce olur cnm benim. sakın üzme kendini olur mu
acaba her hatasın da şikayet etti mi annesine bunu sormak lazım.
bence hepimizin eşi o lafı kaldıramaz.
ayrıca elbette sana katılıyorum bi sorun varsa karı koca arasında çözülmeli..ama demek adamın çok gücüne gitti hatice de annesinde die ona dert yanmış olabilir.
yanlışlar yanlışları doğurmuş..
bu saatten sonra olayları büyütmek yerine iki tarafta hatasını anlayıp birbirine karşı ılımlı olur inşallah
canım bu olay kapatılır gider ama eşim hep böyle benm o değişmez..çok sağol bitanem
kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum
Sende yapsana yaa su alttaki takvimden..bence de cok guzel bisii,bebelerimizin ayni gun oldugunu bilmekDollenme gunu ayni olan arkadasi olacaklar,mucize gibi kiz seninkiler ikiz galiba,cocuklu bulusmamiz cok gurultulu olacak
Sabahsa transferin wc ye girmeyeceksin cnm.yemek içmek yasak.ögleden sonra ise sabah 7 gibi kahvaltı yapıp su içebilirsin sonrasında wc ye gitmezsin
Canim haticim,kocanin seni bile bile kiskandirmasi kotu bisii, sana nispet yapmis. Ama sunu asla aklindan cikarma, erkekler anneleri ile ilgili kufure asla ve kat'a boyun egmezler.su dunyadaki kavga,cinayet gibi kotu olaylarin cogu boyle kufurden baslar..o kizginlikla o da senin annene cikismis.bence en acilinden sen bu laf icin ozur dile ve konuyu kapat.emin ol o da senin annene dedikleri icin o da senden ozur diler..kızlar çok kötüyüm herzamanki gibi ya.neden bütün belalar beni buluyor anlamıyorum..dün kan sulandırıcı iğnemi eczaneye sipariş vermiş eşim..evdede 1 tane bile kalmamıştı akşam aslaaa unutmam dedi.iş çıkışı yinede aradım unutma diye meğerse iğneyi eczaneden almayı unutmuş bile..hiçbişey demedim bulacaksın mecbur o iğneyi bi tane bile yok dedim sonuçta onun hatası alacaktı bu kadar önemli bişey unutulurmu...nöbetçi eczane aradı gece 23 te iğne gelecekmiş bekleyecek tabi mecbur..neyse bende sinirliyim ama hiç belli etmiyorum ona.mesaj atıyoruz birbirimize takılıyoruz neyse eşime yazdımki beklemek sana ceza oldu dedim güldüm :) böyle.oda yazmışki burda zaten güzel kızlar var vakit su gbi geçer diye saçma sapan bi mesaj yazmış şok oldum.kendince espri yapıyo ama ben kıskancım biliyo ve bilerek yapıyo bende o kadar sinirlendimki küfür ettim. o..çocuğu yazdım biliyorum dememem lazımdı ama hazmedemedim o lafını bile bile yaptı çnkü.oda gece iğneyi aldı geldi annemdeydim bi güzel annemi azarlaya azarlaya aşağılaya aşağılaya beni şikayet etti.annem yumuşatmaya çalışıyo eşim diyoki bi daha eyvallahım olmaz ayağını denk alsın.bu ne demekti yani bi daha derse biter bu evlilik dimi...bende daldım odaya biterse bitsin dedim eve gittik eşim burnundan kıl aldırmaz konuşmadı bile.battaniye yastığını salona attım yatak odasını kitledim ve uyudum.bide not yazdım bu evden gitmen için sana 3 gün...neden yazdın demeyin eşim öyle biriki burnu sürtünmeden hata yaptğnı anlamaz.sabah oldu işe tek geldim onu uyandırmadım.şimdide konuşmuyoruz.hatamı elbette biliyorum ama neden eşim bu halimi bildiği halde böyle anlayışsız annemle neden böyle konuştu ne hakla.napmam lazım bilmiyorum ama onu görmek istemiyorum
tamam dur yapıyım bari...Keseyi kalbi falan görmeden havaya girmiyim diyorum ama hiç yardımcı olmuyorsun
Doktorun usg ölçümünde farklı sonuç ve tarih de çıkabilir, onu da o zaman güncelleriz madem.
İkiz olursa çok sevinirim ama gerçekten hayatım kayar, hayırlısı diyelim.
çnkü eşimin karakteri bu neye sinir olursan onun üzerine gider o yüzden artık patladım bende
eşim diyoki para getiriyosun o yüzden dilin uzuyo sana laf geçmiyo o yüzden annene anlatcam diyo her tartışmada.saçma olan bu işte..ben naparsam yapayım onun gözünde para getiriyorum üstte ben kalırım pozisyonundayım.oysaki ne saçma annem tam tersi ikimizede kızdı
aynen cnm neler unutulmuyor ki o da şuan senin gibi vidan muhasebesi yapıyordur inşallah değişir ama erkekleri değiştirmek kadar zor bi iş yok malesefki..sende bebeğinde iyi olunda gerisi kendi bilir pehhh
bende eşimle tartıştığım zaman öfkeyle "şu çocuğu bi yapim de seni boşıcam " diyorum mesela ne kadar saçma ama bazen laf söyleyince rahatlıyoruz işteee...
Yazmış olduğun o laf asla kabul edilebilir bir şey değil, bu konu da maalesef seni savunamayacağım.
Eşinin yapmış olduğu bu şaka ya da takılma diyelim bir çok erkeğin baş vurduğu hareketlerden biri, ne yani sen eşine güvenmiyor musun da buna bu kadar sinirleniyorsun. Benim eşim üniversitede çalışıyor ve öğrencilerin %80 bayan, iş arkadaşları da aynı şekilde bayan, 5 yıllık evliyiz ve bir kere bile yanlış şeyler yapmadım, kıskanacağım şeyler olmadı diyemem ama bu durumu asla ayaklar altına almadım.
Senin bu durum da yapacağın bundan hoşlanmadığını söylemek veya en azından en fazla konuşmamak olacaktı. Fakat sen çok kötü bir kelime kullanmışsın. Gerisi içinde eşini suçlamıyorum çünkü ben eşime aynısını yapmış olsaydım inan benim eşim senin eşinden daha kötüsünü yapardı.
Benimkine ikiz olabilir diyolar benimki ihtimalse seninkiler kesin ikiz şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?