2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

acaba her hatasın da şikayet etti mi annesine bunu sormak lazım.
bence hepimizin eşi o lafı kaldıramaz.
ayrıca elbette sana katılıyorum bi sorun varsa karı koca arasında çözülmeli..ama demek adamın çok gücüne gitti hatice de annesinde die ona dert yanmış olabilir.
yanlışlar yanlışları doğurmuş..
bu saatten sonra olayları büyütmek yerine iki tarafta hatasını anlayıp birbirine karşı ılımlı olur inşallah

O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum dedim ya zaten:26: Neyse canım kendini üzme bebişini düşün olur mu Sen eşini tanıyosun nasıl yumuşar biliyosun bi şekilde halledersiniz bence rahat ol emi

yok üzmüyorum kendimi bebişe bişey olmasında

ikinizde hatalısınız bence ama senin özel bi durumun varken anlayışlı olması lazımdı. Bence uzatmayın yinede umarım her şey gönlünüzce olur cnm benim. sakın üzme kendini olur mu

çnkü eşimin karakteri bu neye sinir olursan onun üzerine gider o yüzden artık patladım bende

evet olay olayı doğurdu bende kendimi savunmuyorum ama eşimin her zaman yaptğı şey bu işte.hakaret küfür etmez ama inadına sevmediğin ne varsa yapar.annesine ben gidip asla onu şikayet etmem etmedimde hiçbizaman.aramızda halletmeye çalıştık.sinrden dediğimi biliyo üstüme üstüme geliyo bilerek annesine dermiyim bu lafı ben yoksa

ikinizde hatalısınız bence ama senin özel bi durumun varken anlayışlı olması lazımdı. Bence uzatmayın yinede umarım her şey gönlünüzce olur cnm benim. sakın üzme kendini olur mu

canım bu olay kapatılır gider ama eşim hep böyle benm o değişmez..çok sağol bitanem

eşim diyoki para getiriyosun o yüzden dilin uzuyo sana laf geçmiyo o yüzden annene anlatcam diyo her tartışmada.saçma olan bu işte..ben naparsam yapayım onun gözünde para getiriyorum üstte ben kalırım pozisyonundayım.oysaki ne saçma annem tam tersi ikimizede kızdı

canım bu olay kapatılır gider ama eşim hep böyle benm o değişmez..çok sağol bitanem

aynen cnm neler unutulmuyor ki o da şuan senin gibi vidan muhasebesi yapıyordur inşallah değişir ama erkekleri değiştirmek kadar zor bi iş yok malesefki..sende bebeğinde iyi olunda gerisi kendi bilir pehhh
bende eşimle tartıştığım zaman öfkeyle "şu çocuğu bi yapim de seni boşıcam " diyorum mesela ne kadar saçma ama bazen laf söyleyince rahatlıyoruz işteee...

Yazmış olduğun o laf asla kabul edilebilir bir şey değil, bu konu da maalesef seni savunamayacağım.
Eşinin yapmış olduğu bu şaka ya da takılma diyelim bir çok erkeğin baş vurduğu hareketlerden biri, ne yani sen eşine güvenmiyor musun da buna bu kadar sinirleniyorsun. Benim eşim üniversitede çalışıyor ve öğrencilerin %80 bayan, iş arkadaşları da aynı şekilde bayan, 5 yıllık evliyiz ve bir kere bile yanlış şeyler yapmadım, kıskanacağım şeyler olmadı diyemem ama bu durumu asla ayaklar altına almadım.
Senin bu durum da yapacağın bundan hoşlanmadığını söylemek veya en azından en fazla konuşmamak olacaktı. Fakat sen çok kötü bir kelime kullanmışsın. Gerisi içinde eşini suçlamıyorum çünkü ben eşime aynısını yapmış olsaydım inan benim eşim senin eşinden daha kötüsünü yapardı.

Küfür etmen doğru olmamış inşallah en kısa zaman da aranız düzelir sonuçta ortada bebek var

Sende yapsana yaa su alttaki takvimden..bence de cok guzel bisii,bebelerimizin ayni gun oldugunu bilmekDollenme gunu ayni olan arkadasi olacaklar,mucize gibi kiz seninkiler ikiz galiba,cocuklu bulusmamiz cok gurultulu olacak

tamam dur yapıyım bari...Keseyi kalbi falan görmeden havaya girmiyim diyorum ama hiç yardımcı olmuyorsun
Doktorun usg ölçümünde farklı sonuç ve tarih de çıkabilir, onu da o zaman güncelleriz madem.
İkiz olursa çok sevinirim ama gerçekten hayatım kayar, hayırlısı diyelim.

Sabahsa transferin wc ye girmeyeceksin cnm.yemek içmek yasak.ögleden sonra ise sabah 7 gibi kahvaltı yapıp su içebilirsin sonrasında wc ye gitmezsin

teşekkürler Fatma ama zaten ben tuvalete sıkışmamamak için anestezi istiyodum sen nerde yaptırdın.bazı arkadaşlar serum falan takılıyo dediler

Canim haticim,kocanin seni bile bile kiskandirmasi kotu bisii, sana nispet yapmis. Ama sunu asla aklindan cikarma, erkekler anneleri ile ilgili kufure asla ve kat'a boyun egmezler.su dunyadaki kavga,cinayet gibi kotu olaylarin cogu boyle kufurden baslar..o kizginlikla o da senin annene cikismis.bence en acilinden sen bu laf icin ozur dile ve konuyu kapat.emin ol o da senin annene dedikleri icin o da senden ozur diler..
Eger bu tekrar ederse eminim evliliginiz cikmaza girer.bosanmasa bile sana saygisini yitirir..
Sonuc lami cimi yok,uzatma,sen hatalisin!
Sana bisii anlatayim,
Benim kocam lokum gibidir.birgun tatilde sacma bir konudan arkadasi ile tartisti,kizda esime boyle anneli bir kufur etti....ben kac yildir tanirim,ilk kez icinden Kadiri cikti,kizin ustune yurudu,erkek olsa gebertecek,kukredi,kukredi...ben dondum kaldim,ilk kez gordum boyle...orda kizi biraktik,bir daha da yuzune bakmadik,yurt disindaydik ustelik...bu arkadas,es degil elbet ama bur erkek icin bu kufur kirilma noktasi,bunun bil diye ornek verdim hayatim

Son düzenleme:

Benimkine ikiz olabilir diyolar benimki ihtimalse seninkiler kesin ikiz şekerim

çnkü eşimin karakteri bu neye sinir olursan onun üzerine gider o yüzden artık patladım bende

haydaa..bu nasıl bi düşünce ya..evde mi oturmanı istiyor ki..
hem herşeyde çocuk gibi annene anlatçam diyosa orda haksız bıtanem..
neyse sen yıne de buyukluk yap olayı daha fazla büyütme bence..
her ınsanın bir karakteri var maalesef bazen değiştirmek mümkün olmuyor

biliyorum haklısın canım bizde çenemizi tutamıyoruz aslında

güvenmiyorum evet

Benimkine ikiz olabilir diyolar benimki ihtimalse seninkiler kesin ikiz şekerim

Kız Allah'a çok şükür, sağlıklı olsunlar da bakarız elbet bir şekilde ama... Ben 2 odalı kutu gibi bir evde yaşıyorum. Annem yurt dışında, kayınvalidem başka bir şehirde. Gelseler bile uzun süre kalamazlar, 2 çocuk, biz bir de onlar sığamayız rahat da edemeyiz.
Ben bir başıma 2 siyle birden nasıl başa çıkarım ya yeminle korkuyorum yalan yok... İşi de bırakmak zorunda kalırım muhtemelen. Buna rağmen bakıcıya ihtiyacım da olur, bir maaşla ne yaparız falan ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…