2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dayanamıcamm ne demek bitanemm smdı sınırlısın sakın dusunemıyorsun
sedam cok farklı bi boyuta geçtik artık biz..
o bazı üzüntülerini sevinclerini benle değil arkadaşlarıyla paylaşmayı tercih ediyor bense onunla eş oldugumuzun farkında bile değil afedersin ben onu evde yatak arkadası ve hizmetçisiyim..
evet cok seviyorum onu ama dayanma noltamın sınırına geldi daha bi sürü sebepler var annesiyle ilgili filan bi kerede bu kızın dediği olsun demiyor yinede Rabbim dayandırsın da cok zor ve sedam cok zor tıkandım iiyice bunu ona farkettirmem lazım konusarak yazarak olmuyor son carem susmak anlamazsada bilmiyrum..
dün nasıldım bugün nasılım bezdiriyo beni yinede sabırrr

Son düzenleme:
Kızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım

Canım çok üzüldüm inan. Umutla haberini bekliyordum. Şimdi kendine zaman tanı. Yine güçleneceksin inan.. Allah sabrını da verecek gücünüde..

Memorial Şişlide yaptırıyorum Nur Hn doktorum..
sen Aret beye dimi cnm.. çok severim kendisini..

vazgectim canım ya, medicana selman bey var b.düzünde ona gitmiştim görüşmeye benime ve yakın olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum.. orası bana bayağı uzak.evim avcılarda geri gelmek zor olur.

nişanlıken ne sorsam kahvedeyim dedi eşim, evlenince bu böyle olmaz bilesin dedim... ilk aylar çok dalga geçtiler muhtemelen, hatta bana da sataştı arkadaşları arada izin ver yenge diye.... şimdi haftada 2-3 gece... çok çok nadiiren 4ü bulduğu olmuştur haftada... belki 1 en fazla 2 iki kez....

ama geçenlerde -sanırım 2-3 ay oluyo- çok pis küstüm... ben küsmem de normalde, ilk kez küstüm hatta, erken gel diyerek evden uğurladığım kocamı 12 de 1 de ve en son 2 de ayarınca; insan azcık ayar olabiliyo tabi.... bi de yoldayım diyo, burda bi baştan bi başa 15-20 dk da gidersin yürüyerek nası bi yoldasın sen, karacabeyde olmadığın kesin de dedim.... güzel bi yoldaymış, güzel mi değil mi bilmem ama yalnış bi yoldasın dedim... o yatarken yatmadım, uyuduktan sonra gidip yattım, sabah da selam bile vermeden çıktım gittim işe... öğlen aradı, konuşmuyorum ya, böylece konuşmaya başlıycaz.... ama olmadı tabi....

ben de çok sinir oluyorum bu duruma.... sonuç : evden çıkarken erken gelirim dediğinde gelmezsen olacaklar tecrübeyle sabittir herhalde dedim aman aman dedi ve 10 da evde

Canim cok zor bir durumdasin anliyorum,tam olarak bunlari yasamamis olsamda..tv de uzmanlardan dinlemistim boyle sorunlar icin..once yapici olmak icin calismalisin,adamlar buyuk ihtimal evdeki sikinti,sorun veya bunlari hatirlatan seylerden kacmak icin(bilincli degil tabii) arkadaslari ile gorusmeyi arttirirlarmis..bizim ozellikle bu bebek meselesi cogu erkegi kendini yetersiz hissettiriyor maalesef,senin bisii demene gerek yok.arkadaslari ile halbuki eski gunlerindeki gibi sorumsuzluk zamanini yasiyor kendince..
Acaba o geldiginde senin yatma vaktine kadar onun hosuna gidecek bisiler yapsaniz,sorunlari hic acmasan diyorum,belki eve gelmek zor olmaz..
Su acidan da bakiyorum,sen her turlusunu denemissin..birgun ne kadar ciddi oldugunu en acik sekilde ama uzatmadan net olarak anlat ..su kadar sure veriyorum eger bu surede bunu yapmazsan sunu yaparim diye cezasini soyle..artik bu sana kalmis,konusmamak mi olur yoksa o yokmus gibi davranmak (mesela hic onun esyalarina dokunma,yikama,toplama) mi olur,sen bilirsin.
Benim esimden ogrendigim ima anlamiyorlar,ne istiyorsam soylememi istiyormus bi de biz kadinlar fazla konustugumuz icin dinlemis gorunup dinlemiyorlar..boyle ciddi seyleri cok kisa ve net soyleyip susmak gerek..

çok üzüldüm cnm ya bende çok umutluydum senden.allah sabır versin ne kadar ilaçlardan bıksanda cnm bebiş için tekrar yapacaksındır.bir süre ara verir tekrardan denersin kendini iyi hissedince

vazgectim canım ya, medicana selman bey var b.düzünde ona gitmiştim görüşmeye benime ve yakın olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum.. orası bana bayağı uzak.evim avcılarda geri gelmek zor olur.

Selman beyin çok duydum methini.. hayırlısı cnm..

Selman beyin çok duydum methini.. hayırlısı cnm..

baksana ensucum ya başka erkekten ne tahlili istiyorlar,o gün sperm testi için izin alacak izin almışken yaptırsın diye düşünüyorum temmuz geçiçek bari ağustosu atlamayayım çok geç kalmak istemiyorum canım

canım ben devlet hastanesinde baktırdım, senden kan alıyorlar kanı ben 9 da verdim 2 de sonuç çıkmıştı

hep evde ol demiyorum ki phalacım haftada 2 gün yaa bu bile yeticek ama yok yok yok..
Allah sanada sabırlık versin canım oda zordur tabi

Hafta istediğin o iki gün o kadar makul bir istek ki sana anlatamam seni dinlemeyip bunu sana yapıyorsa arkadaşımı üzdüğü için onu kınıyorum.

canım bizdede böyle oldu tamam dedi oda cok üzüldü yaptıgına 1-2 hafta sonra yine aynı bende aynı senin gibi davrandım 1-2 baktı o yapsada eninde sonunda onun dediği oluyor değişmedi ama bu sefer baska bıktım yaa bıktım canım sabah kalkarken suclu ya oda kalktı soyundum giyindim hayırlı işler dedi öylece yüzüne baktım bişey demeden cıktım..
az önce aradı konusmaya calısıyor
---napıyon canım yimisin dedi
iyiyim dedim
---yogunmusun askım
hayır değilim
--napıyomus benm karım
oturuyorum
--gelince anene gidicenmi canım
evet gitcem
--konusmak istemiyosun galiba dedi cevap vermedim hadi hayırlı işler o zaman görüşürüz dedi
iyi güner dedim kapattım daha napayım

nazancım bunlarıda yaptım canım
eve erken geldiğinde bi problem yok ki vaktimizi dolu dolu geçirebiliyoruz evde ama mesele gelmemesi zaten..
babadan öyle görmüşler bide rahmetli epey bi borc bırakınca bide tedaviler oda bunalıyor ama hafta 7 gün iki gün 10 bilemedin11 de gelmek cok mu zor benm adamım bunu anlamıyor
diyorumki benmi sıkıyorum cokmu konusuyorum güler yüzlümü değilim diyorum hayır cok memnunum ne istesem yapaıyosun yaparsında biliyorum hatalıyım diyor ama demekle kalıyor
en son artık net ve kararlı bi şekilde artık yeter ya bu iş bi düzene varacak yada ben gidiyorum demek kaldı

coğunuz yasca benden büyüksünüz söyledikleriniz cok önemli ama yapabildiğim herşeyi anlattım daha tavsiyeniz varmı napabilirim

Canm yenu gördüm tlfdan girince böyle oluyor. Moralini her seye ragmen yüksek tut bi dahaki tedaviye odaklan. Ama yine de adet görmezsen baktir erken yaptirdin sonuçta. Ne bileyim yaaaa insan umudunu kaybetmemeli. Agustos eylul gibi aksilik olmazsa baskentte son tedavimi baslaticam o da olmaz ise merkezi degisitiriccok içime sinmiyor artik. offf offfff yarabbim nolacak halimizzz yaaa

ala ala kuzucum yaaa neden böyle oldu pekı?
konuşmayı denemedın mı dıcem ama adamı gormuyorsun kı nasıl konuşçaksın.
hep mı boyleydı sonradan mı oldu?
bide acaba dıyorum bıraz gozunu korkutsan hanı senı kaybedeceğini anlasa yola gelır mı dıye düşünmüyor değilim.
cnku bazen kaybetmekten korkutuğumuz zaman yola gelebiliyoruz ya ondan dedım
rabbım sana sabır versın esınlede sana mutluluk versın.
umarımm herşey yoluna girer

hadı yaaaa cok uzuldum canım.
ne dıyebılırım kı rabbımın taktiri
ama kolay bi durum hiç değil

canım cok erken yapıyosunuz su testleri yaa daha 8. gün bu..
ben 12. gün 3. gün dondurulmus embriyoda 54 ü gördüm 5000lere kadar cıktık 10. gün baktırsaydım 20 lerde bile olmazdı kaldıki 8. gün 0 ı görürdüm..
idrarda gebelik testim bile 14. gün pozitif oldu benm lütfen biraz dhaa bekle

Hafta istediğin o iki gün o kadar makul bir istek ki sana anlatamam seni dinlemeyip bunu sana yapıyorsa arkadaşımı üzdüğü için onu kınıyorum.
yeminle 2 gün yaa 2 gün fazlasında gözüm yok eve hep benle vakit geçirse iyi ama yok işte..
seviyo sayıyo kırmıyo Allah razı olsun ikimiz arasındaki tek sorun bu diğer sorunlarda var ama en azından kapımızı kapatııgımızda onları görmemeyi biliyoruz

nafişim cnku o yaptığının doğru olduğunu düşünüyor o yüzden hiçbirşey olmamış gibi senı arıyor konuşuyor.
ne var kı dıyordur esım nede olsa evde..
ben arkadaşlarımla görüşeyim modundalar.
bzen benım esımde dışarı gıdıcem ama sende yatma otur benı bekle gelınce fılm ızlerız dıyor.
ben o gece ınadıma erken yatıyorum eve gelınce de hıcbırsey olmamış gıbı hemen yatıyorsun der sankı butun gece onu bekleyecekmısım gibi....
bide sonrakı zamanlarda yıne aynısı yapar..
bak bak esım bana kızıyor erkenden yatıyor bende gıtmeyım demek yok.
bide ustune benım esım 3 vardıya çalışıyor zaten ayın 2 haftası ya 12-8 yada 4-12 gerıye kalan 8-4 vardıyasında da haftada 2 kere falan gece dışarda

eşin sağlık ocağında ücretsiz olarak HBsAg, Anti HCV, Anti HIV, Anti HBS yaptırsın cnm.. birde Semeni zaten yaptıracakmışsınız..
bunun dışında ilk başka erkek için çok fazla birşey istemiyorlar.. çok farklı testler isteyenlerde oluyor ama o artık zamanla araştırma amaçlı doktoruna göre farklılık gösteren testler oluyor..
canım aklında olsun sağlık ocağının ve devlet hast. nin yapmadığı testler olursa Bakırköy Kızılay her türlü testi çok uygun fiyata yapıyor..

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim demek ki hayırlısı böleymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

c<nım o kaldı zaten bir..
hep böyleydi canım nişanlıyken bile değişicem dedi ama değişen bişey yok..
benm eşim 1 de gider dükkana 10-11 olur yazın iş bitmesi abisi dabah 9 öğlen 1 olur saolsun hiçte kardeşim sen de evlisin akşamları nöbetleşelim demez..
eşimde onların cocugu var babasıyla vakit geçirecekler diye bişey söylemez.
borc desen dünya kadar mecburen kar kardır hesabı herseyimiz dükkana gider..
off iki ucu pis değnek yani canım hiç bi yerinden tutamıyorum..

yemin ederim 7 yıldır tanıyorum bi kötü lafı yoktur küfür bilmez en basidinden deli salak bile demez ama işte bu huyu yedi bitirdi benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…