2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşım bi kendine oku üfür belki iyi gelir yada dışarı filan çık birşeylerle uğraş bunaltma kendini
işteyim canım.. gergin bi akşam geçirdimeşim kişisiyle konuşmamak kavga etmemek içinde kendimi kastım agzımı bile acmadım..
ama bana yaramadı gergin bi şekilde dolanıyorum ortalıkta

çok mesuduummm sonunda beni gördünnnnnnnn
bilgilerini eklicem canımcım...

kiz o laflar bana miydi askolsun seni niye gormezden geliim,estagfurullah oyle bisii yapmam da..ilk kez az once alintili yazdin baska bana msj hic gelmedi.yanlis anlasildiysam da kusuruma bakma son derece nazik biriyim ben:26:

Hayirli ramazanlar herkese oruc tutan herkesi orucu kabul olsun ins...desdo guzel haberini bekliyorum...

herzamanki şeyler canım yaa artık yoruldum..
üzülüyorum ama üzüldüğümü farkeden yok krılıyorum farkeden yok

kırıldığının farkında değillerse kıracak birşey yapmadıklarını düşündükleri içindir yani haklı olduklarını düşündükleri içindir..
insanlardan beklentini ne kadar aza indirgersen o kadar mutlu oluyorsun hayatta..
senin hassasiyetlerin olabilir karşıdakilerde de bunu anlayacak bir incelik olmayabilir..
ya kırıldığını farkettireceksin ya da kırılmayacaksın bekleme birileri anlarda durumu düzeltirler diye..
tabii farkında olup bişi yapmamaları ayrı kırdığının farkında olmamaları ayrı...

Son düzenleme:
kiz o laflar bana miydi askolsun seni niye gormezden geliim,estagfurullah oyle bisii yapmam da..ilk kez az once alintili yazdin baska bana msj hic gelmedi.yanlis anlasildiysam da kusuruma bakma son derece nazik biriyim ben:26:

daha önce alıntı yapmadım canımcım sadece ismini yazarak seslendim
arada kaynamıştır tabii
latife yapıyorum zaten...
takılıyorum bugün gözüme seni kestirdim uğraşmak için arada gelirler bana

daha önce alıntı yapmadım canımcım sadece ismini yazarak seslendim
arada kaynamıştır tabii
latife yapıyorum zaten...
takılıyorum bugün gözüme seni kestirdim uğraşmak için arada gelirler bana

Burasi cok hizli akiyo yaa,ama seviyorum kalabalik alinmadiysan iyi,tanismis olduk

işteyim canım.. gergin bi akşam geçirdimeşim kişisiyle konuşmamak kavga etmemek içinde kendimi kastım agzımı bile acmadım..
ama bana yaramadı gergin bi şekilde dolanıyorum ortalıkta

ben genelde eşimle tartışınca ve haklıysam onun sinirinin geçmesini bekliyor ve mesaj çekiyorum kendimi anlatan yada facebook tan yazıyorum şöyle oldu böyleydi sen niye bukadar bana yüklendi filan diye sonra o sakinleştiği için durumlar düzeliyor tavsiye ediyorum yazarak kendini anlata bilirsin mesaj çek yada bir kağıda söyleyeceklerini filan yaz onun göreceği bir yere koy

işte ikinci sık canım kırılıgımın farkında ama düzelmek için bi çabası yok olsada hemen eskiye dönüyor..
canım bunu yapan eşim ve her zamanki meseleler 4 senedir anlatmaktan bıktım ama o dinlemekten huzurumuzun kacmasından bıkmadı...
biliyosun esnaf eşim zten gec kapatıyor yazın dükkanı ona diyecek bişeyim yok artık onu kabullendim..
ama o ısrarla gec kapattıktan sonra arkadaslarının yanına gitmekten vazgecmşyor bak bugun haftanın 5. günü ve biz sadece pazar günü birlikteydşk eve erken gideyim eşimle vakit geçireyim yok..
onların yanından geldikten sonra vakit geçirmek istiyo ama ben dayanamıyorum çünkü 12 bucuk 1 de geliyoo ee ben ne zaman vakit geçirip yatıcamda 6 bucukta kalkıp işe giicem kafası almıyo kac senedir..

bu seferde ilk kez kavga etmemek için sustum hiç ama hiç konusmadım ama susmak bana yaramadı..

canım denemediğim şey kalmadı hepsini yaptım ama yok yok olmuyo olsada en fazla 1 hafta düzenli..
kaç kez diyorum haftada 2 gün yaa 2 gün bari bana ayır diye ama yok canım yaa yok..
onu da anlıyorum dükkan ev baska bişeyi yok su lanet olası borçlar yüzünden ama bende insanım 2 gün onlarla 1 gün benle olsun bunu anlamıyo işte

Hadi hayırlısı olsun güzelim bende kan verdim ama 8. Gün benim bilmiyorum nasıl olacak bende de acayip heyacan var
Inşallah güzel sonuç alırsın canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum benim bugün 8. Günüm bende mi yarın yaptırsam inşallah bebişin seninle birliktedir sana sıkı sıkı tutunmuştur( âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba biliyorsunuz geçen ay olumsuz tüp bebek denememiz olmuştu o günden bu yana ara ara tansiyon sorunu yaşıyorum düşüyor bir bakiyorum nabzim 117 lere çıkıyor başımı ateş basıyor sizede böyle oluyor muydu cevap verirseniz sevinirim :26:

Son düzenleme:
haklısın ama ne dim inşallah bir gün anlar
ama öyle ama böyle anlayacak konusarak yazısarak kavgayla bi yere varamadık bide küsmeyi denicem canım baska care yok yinede olmuyosa artık ben değil o düşünsün bıktım..
anası ayrı danası ayrı

nafişimmmmmmm kıyamam yaaa üzüldüm bak smdı bu duruma.
ama sana bısey dıyeyım mı bende eşimle bu konu hakkında çok tartışırım azcık bana da zaman ayır derim..
ama sunu anladım kı bı ınsan neyse o arkadaş değişmiyor.
he arada değişenler düzelenler olur amaaaaaaaa çok nadir bence..
sende kafana takma bence o geçmi geliyor sende eve geç gel arkadaşlarınla görüş gez eğlen.
kafana taksan da kendıne edersin cnku

sen haklısın şu durumda...
işten geç çıkması üzerine arkadaşlarıyla zaman geçirmesi cidden kabul etmesi zor bir durum bir de sürekli bunu yapıyor olması kötü..
ne güzel valla bi de eve gelince sen gönlünü edeceksin
ne zaman yumurtladığında belli olmuyor düzenli ilişki şart sizde..5 günde bir olur tabi de zor olur...
nasıl çözersin bu durumu inan bilmiyorum kitlendim resmen...
eminim sıkıntını uygun bir zamanda ve güzel bir üslupla anlatmışsındır sen..
anlamıyorum arkadaş kadın milletinin gezmeye tozmaya ihtiyacı yok sanki bu evlilik denen kurumun kuralları sadece kadınlar uysun diyemi var..canları istediği zaman eve girip çıkabilmek ne büyük lükstür..susma ciddi ciddi konuş bence..evlilik ikimizin ben tek başıma yaşıyorum sanki sen yoksun de..

canım bizim burası bide küçük bi yer arkadaş ortamını filan biliyorum..
ama ben onun gibi arkadaşlarımla görüşemem hepsi çoluklu cocuklu kafam almıyo hemde üzülüyorum görüştüğümde ee gecte gelemem işe gidiyorum yani kısasa kısas olmuyor..
değişmiyorda bıktım usandım bide böyle deneyeceğim bakalım nolacak

phala okadar tatlısınki sana Allahımdan ikiz diliyorum.. ikizlere vermekten bozuk para biriktiremezsin ama olsun:))

Ah be arkadaşım ah be arkadaşım beni nasıl duygulandırdın
O kadar iyisin ve o kadar temizsin ki Allahım sana tüm güzellikleri yaşatsın hiç bir şeyi eksik yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…