2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm seni çok iyi anlıyorum bizdede eşimin kendi işyeri var çok stersliyim ve yoğunum diyor akşamları çoğu zaman eve gelmeden direk bizim orada Hisar derneği var oraya gidiyor arkadaşları ile oturuyor sohbet ediyor kafa dağıtıyormuş..
ilk evlendiğimiz yıllarda bu semte uzakta oturuyorduk hiç böyle sorunlar yaşamazdım şimdi ikimizinde çocukluğunun geçtiği semte geri taşındık ve o mutlaka haftada 4-5 akşam arkadaşlarını görmek kafa dağıtmak için derneğe gitmezse kafayı yiyor.. kaç kez tartıştık bu yüzden çoğu zaman 20.30 dan önce eve gelmiyor ve ben artık derneğin telefonunu öğrendim cebini açmazsa direk derneği arayıp istiyorum eve gelince bana kızıyor orayı arayan tek bayan eş sensin diyor ama umrumda değil :))

Ayyy hadi ya başlıyorsun artık
bak bana dedin sende yap incir kürünü biosteronla beraber

bende düşündüm akşam kendimce ve aynen dediğin gibi olduğuna karar verdim... olabilir yani, bugün de arayamadım daha doğrusu denedim de düşmedi... sonra da vazgeçtim.... 11 temmuzda gidicem o zaman sorarım noldu neden böyle oldu diye.... koydum gitti valla

sağol tatlım ya o zaman eczacıma söyliyim de hepsini bir ödiyim ben....

Dheayı da iciyormusun canım bana bIrak dedi şimdi infolik başlıyorum bu regliyle incir kuru yapıcam tedaviye kadar bal polen karışımı alicam seninkinin markası ne:26:

Evet içiyorum canım bende bir sorayım bakayım inofolik kullanayım mı diye. Beni o karışım apitera canım Arısütü+bal+polen+propolis

Çektir canım birde kanda pıhtılaşma var mı ona da baktır o da çok önemli

anladım bıtanem o konuda da haklısın ya.
ama kımı ınsan ıcın arkadaş çok onemlı oluyor .keşke değişseler de bızde üzülmesek ama ne yapcan işte.
hep iyi yonlerını de dusunup sesımızı pek çıkartmıyoruz.
evlilik,geçim ne zor arkadaş

sen ekime kadar biostero içcen mi şekerim... çok pahalı yaaa

İçeceğim canım oda değil sadece, solgar da kullanıyorum o da 75 lira birde bir marka karışım içiyorum o da 45 lira e bide eşime alıyoruz o da 30 lira toplam 250 lira
solgarı bırakacağım galiba

Ha ha haaa süpersin yaaa

canım normalde sakin biri değilimdir eşimde sinirli değildir ama inan o sinirli olmadıgı için ben sinirili olsamda ona karsı bagıramıyorum 4 sene yaa nişanlıykende böyleydi düzelir dedim konustum olmadı..
tarsukun dediği gibi mektup yazdım mesajlar attım hep özür diliyo 1 hafta sonra yşne ayrı ben her gün evde olsun istemiyorum onunda canı var ne sıkıntılar cektiğini ben biliyorum gezsin eglensin isterim tbi ama 2 kendineyse 1 günü bana olmalı..
al işte pazar günü vakit geçirdik piknikti filan sonra evde vait geçirdik saat 2 di yattıpımda 6 bucukta kalktım..

hadi dedim p.tesi sesimi cıkartmayayım salıda öyle carsamba günüde yufka yaptık gec geleyimmi dedi tamam dedim gec geldi bide gönlünü yapmamı istiyo torgunum dedim oda öyle dedimki perşembe kesin evde..
kuaföre gittim cıkışta süslendim evde saat 10 da dükkanı kapatıyor 10 buçukta mesaj atmıs okey oynamaya gidiyoruz yarım saate gelirim ne okeyi yaa evde vakit geçirmicekmidik dedim yarım saate söz dedi..
iyi dedim 11 e kadar bekledim meyva salatası yaptım.
saat 11 bucukta aradım tamam 5 dakikaya dedi..,
saat 12 de not yazdım tabagı afiyetle yiyebilirsin iyi geceler yazdım ve yattım 12 bucukta geldi sevdi özür diledi..ben senin evde bekleyen hizmetçin veya annen değilim böyle cekemem dedi o konustuda konustu sucluyum ıvır zıvır durum bu yani cnım

canım hep aynı seyler işte yaa seninki 4-5 gün diyosun benm adam hergün ve bu 4 senedir böyle bıktım artık ama farkında değil

aynen canımm aynen

canım hep aynı seyler işte yaa seninki 4-5 gün diyosun benm adam hergün ve bu 4 senedir böyle bıktım artık ama farkında değil

aynen canımm aynen

hep aynı şeyler canım bebişlerimiz olsun bu adamlar bekar adam modundan belki çıkarlar..

of yaaa benimkisi de ev kuşu hiç ama hiç bir yere gitmez o da dert biliyor musun, ben çıkıp gidiyorum arkadaşlarıma o evde oturuyor.

Son düzenleme:
Çektir canım birde kanda pıhtılaşma var mı ona da baktır o da çok önemli

Hım ona nasıl baktırıyoz canim sekretere söylesem bakar mi ki? Ve ne kadar sürede cikiyo sonucu çarş gitcem hsg için o gün söylesem sekretere pıhtılasma testi yaptırmak istiyorum diye yaptırır mi ki ayy çok sordum:))

of yaaa benimkisi de ev kuşu hiç ama hiç bir yere gitmez o da dert biliyor musun, ben çıkıp gidiyorum arkadaşlarıma o evde oturuyor.
hep evde ol demiyorum ki phalacım haftada 2 gün yaa bu bile yeticek ama yok yok yok..
Allah sanada sabırlık versin canım oda zordur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…