işte ikinci sık canım kırılıgımın farkında ama düzelmek için bi çabası yok olsada hemen eskiye dönüyor..
canım bunu yapan eşim ve her zamanki meseleler 4 senedir anlatmaktan bıktım ama o dinlemekten huzurumuzun kacmasından bıkmadı...
biliyosun esnaf eşim zten gec kapatıyor yazın dükkanı ona diyecek bişeyim yok artık onu kabullendim..
ama o ısrarla gec kapattıktan sonra arkadaslarının yanına gitmekten vazgecmşyor bak bugun haftanın 5. günü ve biz sadece pazar günü birlikteydşk eve erken gideyim eşimle vakit geçireyim yok..
onların yanından geldikten sonra vakit geçirmek istiyo ama ben dayanamıyorum çünkü 12 bucuk 1 de geliyoo ee ben ne zaman vakit geçirip yatıcamda 6 bucukta kalkıp işe giicem kafası almıyo kac senedir..
bu seferde ilk kez kavga etmemek için sustum hiç ama hiç konusmadım ama susmak bana yaramadı..
Ayyy hadi ya başlıyorsun artık
bak bana dedin sende yap incir kürünü biosteronla beraber
bende düşündüm akşam kendimce ve aynen dediğin gibi olduğuna karar verdim... olabilir yani, bugün de arayamadım daha doğrusu denedim de düşmedi... sonra da vazgeçtim.... 11 temmuzda gidicem o zaman sorarım noldu neden böyle oldu diye.... koydum gitti vallaAmayacim,senin dr yeni bisiiler denemek istiyor,cok guzel..kafana takma noolur.bu arada haklisin,ucretli olabilir ilaclar ama dr uyarsaydi keske onceden,hazirlikli olurdun en azindan..aman olsun drlar oyle para islerini pek bilmez..raporun tedavi baslangici ile aktiflesir bence.su an devlet karsilamadigi icin bu ilaclari,raporu gormuyorlardir..senin esas tedavi ilaclarini devlet karsilayacak tabii.sonuc cok guzel olacak,o yuzden hic stres olma,koy gotune rahvan gitsin
Ah be arkadaşım ah be arkadaşım beni nasıl duygulandırdın
O kadar iyisin ve o kadar temizsin ki Allahım sana tüm güzellikleri yaşatsın hiç bir şeyi eksik yaşatmasın.
Bu durumu kınaman gerekirken destekleyip bi de geyiğe yol veriyorsun duygularım ağlıyor şu an
sağol tatlım ya o zaman eczacıma söyliyim de hepsini bir ödiyim ben....Kuzum bence kesinlikle çektir tedavide elinde olmasi daha iyi özelde gün içinde çıkıyor ama devlette bilmiyorum onda da 1 2 güne çıkar hazır randevun varken kaçırma
Kuzum tedaviye baslamissin hayırlı olsun Biz ilaçları alırken Ecz hiç para vermedik tedavi boyunca sürekli aldık Ecz alınanlari not etti bizede verdi tedavi sonrasi toplami alındı raporlu hali dusuldu 1500 lira para Ecz para odedik işlem basliyor ilaç raporu sonra çıkıyor benimki öyle oldu
sen ekime kadar biostero içcen mi şekerim... çok pahalı yaaatamam canım bende başlayacağım benim tedavi ekimde ya biraz daha bekleyeyim diyorum
Dheayı da iciyormusun canım bana bIrak dedi şimdi infolik başlıyorum bu regliyle incir kuru yapıcam tedaviye kadar bal polen karışımı alicam seninkinin markası ne:26:
:) yok canim biz direk eşimin durumdan dolayı gittiğimiz için istemediler demediler bise çünkü öyle çocuk olmama durumuyla gitmedik biz hiç tatlm. Şimdi hazır başlamışken çektireyim diye düşündüm sizden de fikir alayım dedim:)
canım bizim burası bide küçük bi yer arkadaş ortamını filan biliyorum..
ama ben onun gibi arkadaşlarımla görüşemem hepsi çoluklu cocuklu kafam almıyo hemde üzülüyorum görüştüğümde ee gecte gelemem işe gidiyorum yani kısasa kısas olmuyor..
değişmiyorda bıktım usandım bide böyle deneyeceğim bakalım nolacak
sen ekime kadar biostero içcen mi şekerim... çok pahalı yaaa
canımm seni çok iyi anlıyorum bizdede eşimin kendi işyeri var çok stersliyim ve yoğunum diyor akşamları çoğu zaman eve gelmeden direk bizim orada Hisar derneği var oraya gidiyor arkadaşları ile oturuyor sohbet ediyor kafa dağıtıyormuş..
ilk evlendiğimiz yıllarda bu semte uzakta oturuyorduk hiç böyle sorunlar yaşamazdım şimdi ikimizinde çocukluğunun geçtiği semte geri taşındık ve o mutlaka haftada 4-5 akşam arkadaşlarını görmek kafa dağıtmak için derneğe gitmezse kafayı yiyor.. kaç kez tartıştık bu yüzden çoğu zaman 20.30 dan önce eve gelmiyor ve ben artık derneğin telefonunu öğrendim cebini açmazsa direk derneği arayıp istiyorum eve gelince bana kızıyor orayı arayan tek bayan eş sensin diyor ama umrumda değil :))
canım normalde sakin biri değilimdir eşimde sinirli değildir ama inan o sinirli olmadıgı için ben sinirili olsamda ona karsı bagıramıyorum 4 sene yaa nişanlıykende böyleydi düzelir dedim konustum olmadı..sen haklısın şu durumda...
işten geç çıkması üzerine arkadaşlarıyla zaman geçirmesi cidden kabul etmesi zor bir durum bir de sürekli bunu yapıyor olması kötü..
ne güzel valla bi de eve gelince sen gönlünü edeceksin
ne zaman yumurtladığında belli olmuyor düzenli ilişki şart sizde..5 günde bir olur tabi de zor olur...
nasıl çözersin bu durumu inan bilmiyorum kitlendim resmen...
eminim sıkıntını uygun bir zamanda ve güzel bir üslupla anlatmışsındır sen..
anlamıyorum arkadaş kadın milletinin gezmeye tozmaya ihtiyacı yok sanki bu evlilik denen kurumun kuralları sadece kadınlar uysun diyemi var..canları istediği zaman eve girip çıkabilmek ne büyük lükstür..susma ciddi ciddi konuş bence..evlilik ikimizin ben tek başıma yaşıyorum sanki sen yoksun de..
canımm seni çok iyi anlıyorum bizdede eşimin kendi işyeri var çok stersliyim ve yoğunum diyor akşamları çoğu zaman eve gelmeden direk bizim orada Hisar derneği var oraya gidiyor arkadaşları ile oturuyor sohbet ediyor kafa dağıtıyormuş..
ilk evlendiğimiz yıllarda bu semte uzakta oturuyorduk hiç böyle sorunlar yaşamazdım şimdi ikimizinde çocukluğunun geçtiği semte geri taşındık ve o mutlaka haftada 4-5 akşam arkadaşlarını görmek kafa dağıtmak için derneğe gitmezse kafayı yiyor.. kaç kez tartıştık bu yüzden çoğu zaman 20.30 dan önce eve gelmiyor ve ben artık derneğin telefonunu öğrendim cebini açmazsa direk derneği arayıp istiyorum eve gelince bana kızıyor orayı arayan tek bayan eş sensin diyor ama umrumda değil :))
aynen canımm aynenanladım bıtanem o konuda da haklısın ya.
ama kımı ınsan ıcın arkadaş çok onemlı oluyor .keşke değişseler de bızde üzülmesek ama ne yapcan işte.
hep iyi yonlerını de dusunup sesımızı pek çıkartmıyoruz.
evlilik,geçim ne zor arkadaş
canım hep aynı seyler işte yaa seninki 4-5 gün diyosun benm adam hergün ve bu 4 senedir böyle bıktım artık ama farkında değil
aynen canımm aynen
artık onun bile olmamasının sebebini buna yoruyorum canım ben böyle giderse dayanamıcamhep aynı şeyler canım bebişlerimiz olsun bu adamlar bekar adam modundan belki çıkarlar..
canım normalde sakin biri değilimdir eşimde sinirli değildir ama inan o sinirli olmadıgı için ben sinirili olsamda ona karsı bagıramıyorum 4 sene yaa nişanlıykende böyleydi düzelir dedim konustum olmadı..
tarsukun dediği gibi mektup yazdım mesajlar attım hep özür diliyo 1 hafta sonra yşne ayrı ben her gün evde olsun istemiyorum onunda canı var ne sıkıntılar cektiğini ben biliyorum gezsin eglensin isterim tbi ama 2 kendineyse 1 günü bana olmalı..
al işte pazar günü vakit geçirdik piknikti filan sonra evde vait geçirdik saat 2 di yattıpımda 6 bucukta kalktım..
hadi dedim p.tesi sesimi cıkartmayayım salıda öyle carsamba günüde yufka yaptık gec geleyimmi dedi tamam dedim gec geldi bide gönlünü yapmamı istiyo torgunum dedim oda öyle dedimki perşembe kesin evde..
kuaföre gittim cıkışta süslendim evde saat 10 da dükkanı kapatıyor 10 buçukta mesaj atmıs okey oynamaya gidiyoruz yarım saate gelirim ne okeyi yaa evde vakit geçirmicekmidik dedim yarım saate söz dedi..
iyi dedim 11 e kadar bekledim meyva salatası yaptım.
saat 11 bucukta aradım tamam 5 dakikaya dedi..,b
saat 12 de not yazdım tabagı afiyetle yiyebilirsin iyi geceler yazdım ve yattım 12 bucukta geldi sevdi özür diledi..ben senin evde bekleyen hizmetçin veya annen değilim böyle cekemem dedi o konustuda konustu sucluyum ıvır zıvır durum bu yani cnım
Çektir canım birde kanda pıhtılaşma var mı ona da baktır o da çok önemli
hep evde ol demiyorum ki phalacım haftada 2 gün yaa bu bile yeticek ama yok yok yok..of yaaa benimkisi de ev kuşu hiç ama hiç bir yere gitmez o da dert biliyor musun, ben çıkıp gidiyorum arkadaşlarıma o evde oturuyor.
artık onun bile olmamasının sebebini buna yoruyorum canım ben böyle giderse dayanamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?