canım cok erken yapıyosunuz su testleri yaa daha 8. gün bu..
ben 12. gün 3. gün dondurulmus embriyoda 54 ü gördüm 5000lere kadar cıktık 10. gün baktırsaydım 20 lerde bile olmazdı kaldıki 8. gün 0 ı görürdüm..
idrarda gebelik testim bile 14. gün pozitif oldu benm lütfen biraz dhaa bekle
yeminle 2 gün yaa 2 gün fazlasında gözüm yok eve hep benle vakit geçirse iyi ama yok işte..
seviyo sayıyo kırmıyo Allah razı olsun ikimiz arasındaki tek sorun bu diğer sorunlarda var ama en azından kapımızı kapatııgımızda onları görmemeyi biliyoruz
nafişim cnku o yaptığının doğru olduğunu düşünüyor o yüzden hiçbirşey olmamış gibi senı arıyor konuşuyor.
ne var kı dıyordur esım nede olsa evde..
ben arkadaşlarımla görüşeyim modundalar.
bzen benım esımde dışarı gıdıcem ama sende yatma otur benı bekle gelınce fılm ızlerız dıyor.
ben o gece ınadıma erken yatıyorum eve gelınce de hıcbırsey olmamış gıbı hemen yatıyorsun der sankı butun gece onu bekleyecekmısım gibi....
bide sonrakı zamanlarda yıne aynısı yapar..
bak bak esım bana kızıyor erkenden yatıyor bende gıtmeyım demek yok.
bide ustune benım esım 3 vardıya çalışıyor zaten ayın 2 haftası ya 12-8 yada 4-12 gerıye kalan 8-4 vardıyasında da haftada 2 kere falan gece dışarda
canım arkadaşlarıda evli coğu esnaf o yüzen biz eşler delirme modundayız ama benmki daha fazla düşkün dükkana filan bizim zaten sabah görüşme lüksümüz yok çünkü ben sabahlarım yokum eee 6da evde olsam koca işte yemek arası 1 saat görüşüyoruz sonrada dükkandan artan vakitte işte onlar en azından sabahları görüyolardır bende o da yok..arkadaş faktörü bence buyuk sorun canım.
elınden gelse de keşke taşınabılsen ordan.ah bı anlasalar anadan babadan eşten gerisi yalan..
ama yokkkkkkkk koca kafalılar
eşin sağlık ocağında ücretsiz olarak HBsAg, Anti HCV, Anti HIV, Anti HBS yaptırsın cnm.. birde Semeni zaten yaptıracakmışsınız..
bunun dışında ilk başka erkek için çok fazla birşey istemiyorlar.. çok farklı testler isteyenlerde oluyor ama o artık zamanla araştırma amaçlı doktoruna göre farklılık gösteren testler oluyor..
canım aklında olsun sağlık ocağının ve devlet hast. nin yapmadığı testler olursa Bakırköy Kızılay her türlü testi çok uygun fiyata yapıyor..
canım cok erken yapıyosunuz su testleri yaa daha 8. gün bu..
ben 12. gün 3. gün dondurulmus embriyoda 54 ü gördüm 5000lere kadar cıktık 10. gün baktırsaydım 20 lerde bile olmazdı kaldıki 8. gün 0 ı görürdüm..
idrarda gebelik testim bile 14. gün pozitif oldu benm lütfen biraz dhaa bekle
yeminle 2 gün yaa 2 gün fazlasında gözüm yok eve hep benle vakit geçirse iyi ama yok işte..
seviyo sayıyo kırmıyo Allah razı olsun ikimiz arasındaki tek sorun bu diğer sorunlarda var ama en azından kapımızı kapatııgımızda onları görmemeyi biliyoruz
nazancım bunlarıda yaptım canım
eve erken geldiğinde bi problem yok ki vaktimizi dolu dolu geçirebiliyoruz evde ama mesele gelmemesi zaten..
babadan öyle görmüşler bide rahmetli epey bi borc bırakınca bide tedaviler oda bunalıyor ama hafta 7 gün iki gün 10 bilemedin11 de gelmek cok mu zor benm adamım bunu anlamıyor
diyorumki benmi sıkıyorum cokmu konusuyorum güler yüzlümü değilim diyorum hayır cok memnunum ne istesem yapaıyosun yaparsında biliyorum hatalıyım diyor ama demekle kalıyor
en son artık net ve kararlı bi şekilde artık yeter ya bu iş bi düzene varacak yada ben gidiyorum demek kaldı
coğunuz yasca benden büyüksünüz söyledikleriniz cok önemli ama yapabildiğim herşeyi anlattım daha tavsiyeniz varmı napabilirim
Kızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım
c<nım o kaldı zaten bir..
hep böyleydi canım nişanlıyken bile değişicem dedi ama değişen bişey yok..
benm eşim 1 de gider dükkana 10-11 olur yazın iş bitmesi abisi dabah 9 öğlen 1 olur saolsun hiçte kardeşim sen de evlisin akşamları nöbetleşelim demez..
eşimde onların cocugu var babasıyla vakit geçirecekler diye bişey söylemez.
borc desen dünya kadar mecburen kar kardır hesabı herseyimiz dükkana gider..
off iki ucu pis değnek yani canım hiç bi yerinden tutamıyorum..
yemin ederim 7 yıldır tanıyorum bi kötü lafı yoktur küfür bilmez en basidinden deli salak bile demez ama işte bu huyu yedi bitirdi benii
Sor bakalım tatlım böyle daha iyi oluyorsağol tatlım ya o zaman eczacıma söyliyim de hepsini bir ödiyim ben....
Bende alayım o zaman olsun sifa olsun hepimizeEvet içiyorum canım bende bir sorayım bakayım inofolik kullanayım mı diye. Beni o karışım apitera canım Arısütü+bal+polen+propolis
Ben 5 ay içtimsen ekime kadar biostero içcen mi şekerim... çok pahalı yaaa
Nasip buymus kuzum seni çok iyi anlıyorum bir dahakine inşallah hep beraber bebisimize kavusuruzKızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım
sağol canım ya iyimiş, bu tahlilleri ilk gittiğimzide yaptırmışız zaten kız şimdi baktım sonuçlara :))))))) benim aile hekimi rubella ve aPTT varmış onalrı yapmıyormuş.rubella için zaten aşısını olmuştum. diğerini ve onu da bakırköyde yaptırabilirmiyim ?
canım arkadaşlarıda evli coğu esnaf o yüzen biz eşler delirme modundayız ama benmki daha fazla düşkün dükkana filan bizim zaten sabah görüşme lüksümüz yok çünkü ben sabahlarım yokum eee 6da evde olsam koca işte yemek arası 1 saat görüşüyoruz sonrada dükkandan artan vakitte işte onlar en azından sabahları görüyolardır bende o da yok..
arkadaşları gerçekten kardeş gibi iyi kötü her gününde bir olurlar onlarıda cok severim ama eşimin sorumsuzlugu beni deli ediyo..
neyse bi süre konusmıcam bakalım nolacak en son carede acıkcası gözünü korkutmak olacak yapacak tek o kaldı
anladım canım anladımda ninen gibi işte istemeye devamBenim ananem 80 dedem 85 yaşındalardı ananem eşinin hala o yaşta bile değişmesini istiyordu onca yıl geçmiş değişmemiş ama gene de istiyordu. Ona değişmez artık kabullen derdik hep ama o hala değiştiremeyemeye çalışır ve değişmesini isterdi, neyse dedem sonra vefat etti ve dedem hala değişmemişti. Anladın değil mi canım
canım kırılmıyorum gerçekten cevap vermeniz hoşuma gidiyor..Canim yasla alakasi yok bunun,biraz tecrube diyelim..8yillik evliyim,toplamda 10yildir birlikteyiz.ayrica seni kirmak istemem,sen sikintini anlattigin icin kendimce cevap veriyorum.adamlari degistirmek mumkun degil gibi bisii.ama cocuk gibi olduklarini kabul etmek lazim.yani net olacaksin,gozdagi verdin mi uygulayacagini bilmeli,kurallarin olmali ve cezanin sebebini bilmeli..kabul etmek lazim ki bu eve gelmeyip kahveye gitme aliskanligi kotu,nasil gecer bilmiyorum.sana eglencelisin diyor da onun gozunden de bak..diceksin ki banane,eve gelmesi icin eglenceli,mutlu olmak zorunda miyim,sen de haklisin..malesef kadinlar daha fedakar oluyor,yuvanin devami icin de lazim sanirim..
Bu kusme isine gelince bence oyle tlf.filan cevap verme,yaninda giyinip soyunma,bana kalsa yataktan postalaesyalarini yikama,toplama..tam kus yani ama bu yok sayma olayini niye yaptigini net soyle.nasilsa ben gonlunu alirim diye dusunmesin...
rubellayı benim doktorda istemişti kızılaydaki doktorda kabul edip yazmıştı ama gıcıkk laboratuvarı yapmamıştı üstünde çalışmıyoruz demişti..
aptt yaptırdım ama nerede yaptırdığımı unuttum cnm, ama internetten telefonu ile arayıp laboratuvara bağlanırsan ne yapılıyor söylüyorlar.. zaten doktorunda farklı birşeyler isteyebilir selman beyle ön görüşme yaptınmı..
rubellayı benim doktorda istemişti kızılaydaki doktorda kabul edip yazmıştı ama gıcıkk laboratuvarı yapmamıştı üstünde çalışmıyoruz demişti..
aptt yaptırdım ama nerede yaptırdığımı unuttum cnm, ama internetten telefonu ile arayıp laboratuvara bağlanırsan ne yapılıyor söylüyorlar.. zaten doktorunda farklı birşeyler isteyebilir selman beyle ön görüşme yaptınmı..
Canım rubella ne?
Bu arada benim yaptıracağım bir test var mı sana yaptırdıklarımı yazayım da
- Hormon testleri
- Amh ve progesteron testleri
- hsg filmi
- Sarılık testi
- Kanda pıhtılaşma
- Kanda kromozon testinide yaptırmadım ama yaptıracağım
Canım rubella ne?
Bu arada benim yaptıracağım bir test var mı sana yaptırdıklarımı yazayım da
- Hormon testleri
- Amh ve progesteron testleri
- hsg filmi
- Sarılık testi
- Kanda pıhtılaşma
- Kanda kromozon testinide yaptırmadım ama yaptıracağım
Canım Rubella kızamıkçık hastalığı olması lazım
rubella kızamıkçıkmış, ben ilk hamile kalmaya karar verdiğimde doktora gidince yaptırdılar.aşısını oldum...hamileyken o hastalığı geçirirsen çocukta sağırlığa sebep oluyormuş onun için istiyorlar..kanda pıhtılaşmayı nerede yaptırdın ?
Ben kızamıkçık çocukken geçirdim canım. gene de olma ihtimalim var mı?
Kanda pıhtılaşmayı devlet hastanesinde yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?