2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

arkadaş faktörü bence buyuk sorun canım.
elınden gelse de keşke taşınabılsen ordan.ah bı anlasalar anadan babadan eşten gerisi yalan..
ama yokkkkkkkk koca kafalılar

arkadaş faktörü bence buyuk sorun canım.
elınden gelse de keşke taşınabılsen ordan.ah bı anlasalar anadan babadan eşten gerisi yalan..
ama yokkkkkkkk koca kafalılar
canım arkadaşlarıda evli coğu esnaf o yüzen biz eşler delirme modundayız ama benmki daha fazla düşkün dükkana filan bizim zaten sabah görüşme lüksümüz yok çünkü ben sabahlarım yokum eee 6da evde olsam koca işte yemek arası 1 saat görüşüyoruz sonrada dükkandan artan vakitte işte onlar en azından sabahları görüyolardır bende o da yok..
arkadaşları gerçekten kardeş gibi iyi kötü her gününde bir olurlar onlarıda cok severim ama eşimin sorumsuzlugu beni deli ediyo..
neyse bi süre konusmıcam bakalım nolacak en son carede acıkcası gözünü korkutmak olacak yapacak tek o kaldı

sağol canım ya iyimiş, bu tahlilleri ilk gittiğimzide yaptırmışız zaten kız şimdi baktım sonuçlara :))))))) benim aile hekimi rubella ve aPTT varmış onalrı yapmıyormuş.rubella için zaten aşısını olmuştum. diğerini ve onu da bakırköyde yaptırabilirmiyim ?

Benim ananem 80 dedem 85 yaşındalardı ananem eşinin hala o yaşta bile değişmesini istiyordu onca yıl geçmiş değişmemiş ama gene de istiyordu. Ona değişmez artık kabullen derdik hep ama o hala değiştirmeye çalışır ve değişmesini isterdi, neyse dedem sonra vefat etti ve dedem hala değişmemişti. Anladın değil mi canım

Canim yasla alakasi yok bunun,biraz tecrube diyelim..8yillik evliyim,toplamda 10yildir birlikteyiz.ayrica seni kirmak istemem,sen sikintini anlattigin icin kendimce cevap veriyorum.adamlari degistirmek mumkun degil gibi bisii.ama cocuk gibi olduklarini kabul etmek lazim.yani net olacaksin,gozdagi verdin mi uygulayacagini bilmeli,kurallarin olmali ve cezanin sebebini bilmeli..kabul etmek lazim ki bu eve gelmeyip kahveye gitme aliskanligi kotu,nasil gecer bilmiyorum.sana eglencelisin diyor da onun gozunden de bak..diceksin ki banane,eve gelmesi icin eglenceli,mutlu olmak zorunda miyim,sen de haklisin..malesef kadinlar daha fedakar oluyor,yuvanin devami icin de lazim sanirim..
Bu kusme isine gelince bence oyle tlf.filan cevap verme,yaninda giyinip soyunma,bana kalsa yataktan postala esyalarini yikama,toplama..tam kus yani ama bu yok sayma olayini niye yaptigini net soyle.nasilsa ben gonlunu alirim diye dusunmesin...

Canıııım bak bizimde yok bebeğimiz üzülme yalnız değilsin gene beraber yol alacağız ve beraber kucağımıza alacağız bebeklerimizi.

ısın zor valla bu durumda ne desem bılemedım kı ya..
hakkınızda hayırlısı

sağol tatlım ya o zaman eczacıma söyliyim de hepsini bir ödiyim ben....
Sor bakalım tatlım böyle daha iyi oluyor
Evet içiyorum canım bende bir sorayım bakayım inofolik kullanayım mı diye. Beni o karışım apitera canım Arısütü+bal+polen+propolis
Bende alayım o zaman olsun sifa olsun hepimize
sen ekime kadar biostero içcen mi şekerim... çok pahalı yaaa
Ben 5 ay içtimşimdi doktor biraktirdi infolik kullan dedi bugün başlayacağım
Nasip buymus kuzum seni çok iyi anlıyorum bir dahakine inşallah hep beraber bebisimize kavusuruz

rubellayı benim doktorda istemişti kızılaydaki doktorda kabul edip yazmıştı ama gıcıkk laboratuvarı yapmamıştı üstünde çalışmıyoruz demişti..
aptt yaptırdım ama nerede yaptırdığımı unuttum cnm, ama internetten telefonu ile arayıp laboratuvara bağlanırsan ne yapılıyor söylüyorlar.. zaten doktorunda farklı birşeyler isteyebilir selman beyle ön görüşme yaptınmı..

canım ne kadar ıyı olsa da oyle durma durma olmaz ya...ala alaaaaa..
tmm ıyılerdır ama herkesın yerı ayrı..
ne kadar kızsakkta afedersınız bı yerlerımızı de yırtsak olan bıze oluyor aslında..
sen takma uzulme desem de ne fayda adam anlamıyor kı..
ortada ona gore bı sorun da yoktur zaten..ay bısey demıcem canım yaa sınırım zıpladı smdı...

anladım canım anladımda ninen gibi işte istemeye devam

canım kırılmıyorum gerçekten cevap vermeniz hoşuma gidiyor..
hani demişsin ya eğlenceli mutlu olmak zorundamıyım diyebilirsin diye inan bunu hiç demedim
evet böyle olmak zorundayım çünkü onu seviyorum onu mutlu etmeliyim diye hep böyle oldum..
annesiyle o kaadar problem oluyo bıtbıt bıt basının etini yemem bi kez söyler geçerim..
borc ödicem diye yiyip içip gezmez maasımdan tedvi için ayırdıklarım dısında kalanla planlar yapıp hadi gidiyoruz derim coguna gidemeyiz.
bari sinemaya gidemiyoruz evde izleyelim derim sineme gibi yaparım evi gelir mutlu olur birlikte güzel vakit geçiririz
bunları hep yaptım yaparımda ama işte karsılık göremedikçe yoruldum..
evllik yıl dönümüüz vardı15 gün önce bi yer kiraladım gecelik oraya gitik orda çalışan yengem var her yeri süsledi püsledi ona süpriz yaptım bütün gün belki bi çiçek almıstır diye bekledim oda yok sadece kuru bi ebrik iyiki hayatımdsasın demekvar.
ona ragmen surat yapmadım tek o tadını cıkarsın diye cok utandı sonra kendine dikkat etti 1 hafta al son 1 haftadır yine aynı daha napayım ki ben bende insanım

neyse kızlar yaa cok teşekkür ederim hepinize
ben gerçekten cok kötüyüm daha da anlatmayayım burda zaten sıkıntılarımız var bide beni cekmeyin olurmu..
Allah razı olsun hepinizden

Canım rubella ne?
Bu arada benim yaptıracağım bir test var mı sana yaptırdıklarımı yazayım da

• Hormon testleri
  • Amh ve progesteron testleri
  • hsg filmi
  • Sarılık testi
  • Kanda pıhtılaşma
  • Kanda kromozon testinide yaptırmadım ama yaptıracağım

yaptık canım.Muayene etti.ikimizinde sonuçlarına baktı.bir sperm testi istedi onun sonucuna göre tekrar görüşelim dedi.her yer illa kendi sperm testi sonucunu istiyor.sperm testi randevumuz da salı günü,raporu alacağımız gün salı günü,benim adet günüm salı günü geçti bir ay daha bakalım hayırlısı ağustosta beraber yaptırırız. benim bir sonraki adetim ağustos başı senin ne zaman.

Canım Rubella kızamıkçık hastalığı olması lazım

rubella kızamıkçıkmış, ben ilk hamile kalmaya karar verdiğimde doktora gidince yaptırdılar.aşısını oldum...hamileyken o hastalığı geçirirsen çocukta sağırlığa sebep oluyormuş onun için istiyorlar..kanda pıhtılaşmayı nerede yaptırdın ?

Ben kızamıkçık çocukken geçirdim canım. gene de olma ihtimalim var mı?
Kanda pıhtılaşmayı devlet hastanesinde yaptırdım canım

Ben kızamıkçık çocukken geçirdim canım. gene de olma ihtimalim var mı?
Kanda pıhtılaşmayı devlet hastanesinde yaptırdım canım

ooo geçirdiysen daha bile iyi benimde toksoplazma negatif çıktı evde kedim var doktorum tanımadığım kedi köpeğe dokunmamamı istedi ve ben tam bir hayvan manyağıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…