2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım bence tedavideyken kürtleri karıştırma ters de tepebilir.

Yaaa tam tüy dökme mevsimleri kuzuların ben eve vileda virobi denen bir süpürge aldım sosyal medya'dan bakarsın müsait olunca...Sadece kedi tüyü için aldım ama çok harika saç topluyo kendileri

Buarada yine geyik yaptık burada Editörüm kızacak

kızlar sohbete daldım yemek yapmadım..
kek yapacağım bu sıcakta canım çekti:))
taze fasulye, pilav ve cacık yeter sanırım:))

yeter tabıkı canım benım..

selam canım hoşgeldın tedavın hayırlı olsun

yeter tabıkı canım benım..

selam canım hoşgeldın tedavın hayırlı olsun

canımsın:))

canım hoşgeldin.. aynı merkezdeyizz bende ağustos başı adetimle başlıyorum..
nur hanım doktorum.. senin doktorun kim.. semra hanımla ve doktorunla ön görüşmeni yaptınmı..

Ya bende ona içermiyorum bişeyler eksık gıbı ne bılım tutunmadı hıc iki tedavide de yanı ne bılım bır tahlil ıste genetıkdır sudur budur bı araştırın hıc bısey yok...okadar para veriyoruz uğraşıyoruz uzuntumuzle kalıyoruz.....haberleşelim ya ben Turan cetınde bı Dr vardır şimdi ankadada belkı onunla görüşmeye gıderım

canımsın:))

canım hoşgeldin.. aynı merkezdeyizz bende ağustos başı adetimle başlıyorum..
nur hanım doktorum.. senin doktorun kim.. semra hanımla ve doktorunla ön görüşmeni yaptınmı..

Hoşgördüm Ensucum.
Ne güzel, aynı zamanlarda başlıyoruz nasipse
Biz bu ay görüştük ve tüm tetkitleri yaptırdık. Benim dr. Sevinç hanım, eşimin Murad bey. İlk görüşmede semra hanımla da görüştük. Nur hanımla görüşmek istiyordum lakin randevuları hep dolu oluyor.

evet aynı dönemde başlıyoruz bakarsın rastlaşırız o dönemde konuşuruz yine cnm..
çok iyi yapmışsın ön görüşmeni yapmakla..
Sevinç hanımında methini çok duydum çok iyi bi doktor onunda hastası çok.. zaten protokollara Semra hn karar veriyor..
bende Nur hanımla çok zor denk düştüm laparaskopime bile giremedi rahatsızdı Ayşe hanım girdi.
hayırlısı cnm hepimizin hakkında.. bizdede erkek infertilitesi var.

Merhaba kızlar..aslında bu sene tüp bebek yaptirip yaptirmayacagimiz belli değil ama araniza katilip kaynaşmak istedim
Kendimden bahsedeyim 25 yasindayim 3 senelik evliyiz hic korunmadik ama 1 defa bile gebe kalamadim bende şükür sorun yok adetlerim düzenli tüplerim açık yumurtlamada sıkıntı yok..yani en son şubat ayında öyleydi..eşim ise 2012 haziranda varikoselden ameliyat oldu.ilk basta değerler 7 milyona hareket %2 ye kadar düştü.En son şubat ayindaki tahlilinde sayi 115 milyon hareket %66 ya çikti.tabi bu değerlere ulaşana kadar ilaçlar kürler vs.kullandı..tam sayi düzeldi derken simdi de spermlerinde dna hasari cikti.ocak ayında %70 ti.mayista %55 e düştü.amaç %20 nin altına düşürmek.o zaman doğal yollardan olabilirmiş..ama Dr ilk gittiğimizde ilaç tedavisinden cevap alamazsak tüp yapariz demisti..şükür cevap aliyoruz ama ben artik beklemek istemiyorum.Bu DNA hasar tedavisi görenler tedavi esnasinda hep hamile kaliyolar.biz 7.aya girdik ve ben bugün yine adet oldum Esim çarşamba günü yine tahlil verecek bakalim hasar ne durumda..22 temmuzda da sonuçla birlikte Dr te gidicez randevumuz var o zaman ya ilaca devam diyecek ya da tüp..Allah biliyor ya Esim 2 senedir sürekli farklı farklı ilaçlar kullanıyor ben artik ilaç kullansin istemiyorum.Tüp bebek yaptirip hamile kalmak istiyorum..tabi onun da sonucundan korkuyorum olmazsa diye..offff çok uzun anlattim ama kafam çorba gibi hakkinizi helal edin..

kızlar sohbete daldım yemek yapmadım..
kek yapacağım bu sıcakta canım çekti:))
taze fasulye, pilav ve cacık yeter sanırım:))

canım selam nasılsın sana bişey sormak istiyorum
bu kanda pıhtılaşma için aptt baktılar bana bi tek:26:
başka bi adı mı var bu pıhtılaşmanın bende her testim tmm gideyim 2.denemeye istiyorumda.

hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sende iyisindir umarım
inşallah sonuçların çok güzel çıkar cnm hiçbi sorun yoktur
bide canım genetik testler için ücret ödüyormusun devlet hastanelerinde? bide ne kdr ?
sende devlwt hastanesinde mi yaptırdın ?

kızlarrr moral bozmak yok bu yolda beraber yürümeye devam
napalım hayırlısı böyleymiş demek lazım
bugün olmadı diye yarın olmucak değil ya dimi ama
Rabbim tez zamanda hepimize versin inşallah
öpüyorum sizi

canım iki gün daha ignelerini kullanıp mutlaka testini tekrarlamalısın bence.. çok erken yaptırdın.

Haberleşelim Hayırlısı olsun inşallah. Siz de mikrotese mi olacaksınız? Eşimde hiç canlı sperm yok, çok korkuyorum:26: inşallah ameliyatla bulunur.

Canım çok üzüldüm inan. Umutla haberini bekliyordum. Şimdi kendine zaman tanı. Yine güçleneceksin inan.. Allah sabrını da verecek gücünüde..

çok üzüldüm cnm ya bende çok umutluydum senden.allah sabır versin ne kadar ilaçlardan bıksanda cnm bebiş için tekrar yapacaksındır.bir süre ara verir tekrardan denersin kendini iyi hissedince

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim demek ki hayırlısı böleymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canıııım bak bizimde yok bebeğimiz üzülme yalnız değilsin gene beraber yol alacağız ve beraber kucağımıza alacağız bebeklerimizi.

ne oldu sonuçlar ?

Kızlar hepınıze coooook teşekkür ederim tabı kı takdir boyle amaz çaresiz olmakta kötü,benım bütün en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle ben hergün onlarla vakti gecırıyorum üzülmüyorum ama bende heveslendım olacak dıye beraber cocuklarımızı buyuturuz dedım hayal kurdum ama kısmetımde yokmuş.......

canım selam nasılsın sana bişey sormak istiyorum
bu kanda pıhtılaşma için aptt baktılar bana bi tek:26:
başka bi adı mı var bu pıhtılaşmanın bende her testim tmm gideyim 2.denemeye istiyorumda.

protein S,Protein C ,APTT yapılıyor canım birde Trombofili Paanelleri isteniyor genelde onlarda aşağıdakiler canım;
lupus antikoagulan D
Faktör 5
Faktör 2
MTHFR

bu arada merhaba canım sağol iyiyim sende iyisin dimii:))

Son düzenleme:

valla ben 3 ay korundum...ama 3yıl da korundum :44::44::44::44: boşuna korunmuşum yaaaavvv

Çok şükür iyim canım, devlette yaptırdım canım ve gittiğim genetik bölümü çok sakindi 2 saat içinde hallettim, devlette genetiklere ücret almıyolar canım merak etme, tüp bebek doktorunun isteği çok önemli hemen yapıyolar zaten.

Haberleşelim Hayırlısı olsun inşallah. Siz de mikrotese mi olacaksınız? Eşimde hiç canlı sperm yok, çok korkuyorum:26: inşallah ameliyatla bulunur.

canım bizde teseye gerek yok sperm var ama durumu çok kötü içinden imsi ile en iyisi seçilecek.
sayı 200 bin, hareket %10, morfoloji 0
bulunur cnm opu günümü olacaksınız teseyi..

Hormon testlerimin içinde prololaktinde var canım, ben bu arada çocukken kızamıkçık çıkardım gene de yaptırmam gerekiyor mu? Kanda kromozon testlerini eşim yaptırdı 1 ay sonra sonuç çıktı bende yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…