Kizlar tupbebek ignelerini vurulurken incir kuru yapaniniz var mi?sizce incir kuru yapayim mi?2 ay oncesindede cok duzenli olmasada kullanmistim. Bir sorum daha var.ben sadece igneleri sgk raporlu aldim.sadece 1000 nini karsiliyomus.insallah tutarda daha gerek kalmaz ama birdaha ki denemede almak istesem hakkim doldu mu simdi?
Aferim sana benimde eşim kedi hastası eve sokmaya çalışıyordu izin vermedim ben yokken eve alıyormuş dışardan geliyorum kapıda karşıma dikilmiş arkadan güneş vuruyor tüyler uçuşuyor üstünden bu ne diye bağırıyorum filmlerde ki gibi görüntü çok komikti bir kızdım bir kızdım, hemen çıkar sende dışarı. kediyi içeri aldığını anladım zaman tam gün kadın tutuyorum ceza olsun diye hem işime geliyor hem içeri almaktan vaz geçiyor
kızlar sohbete daldım yemek yapmadım..
kek yapacağım bu sıcakta canım çekti:))
taze fasulye, pilav ve cacık yeter sanırım:))
Selam hatunlar nasılsınız bakalım, bugün gittim genetik testlerimi yaptırdım çok şükür 1 ay sonra çıkıcakmış, şimide reglimi bekliyorum histeroskopi yaptırıcam, inşalah sorunsuz geçer bu süreçlerim kafamı çok meşgul ediyolar çünkü
Merhaba Egunal beni de listeye ekler misiniz?
28 yaşındayım, eşim azosperm, 4 yıllık evliyiz, ilk kez temmuz sonu adetimle tüp tedavisine başlayacağız nasipse. Merkezimiz şişli memorial.
Tüm sayfaları okudum, okuyorum ve her birinize ayrı ayrı dua ediyorum
yeter tabıkı canım benım..
selam canım hoşgeldın tedavın hayırlı olsun
Merhaba Egunal beni de listeye ekler misiniz?
28 yaşındayım, eşim azosperm, 4 yıllık evliyiz, ilk kez temmuz sonu adetimle tüp tedavisine başlayacağız nasipse. Merkezimiz şişli memorial.
Tüm sayfaları okudum, okuyorum ve her birinize ayrı ayrı dua ediyorum
Canm yenu gördüm tlfdan girince böyle oluyor. Moralini her seye ragmen yüksek tut bi dahaki tedaviye odaklan. Ama yine de adet görmezsen baktir erken yaptirdin sonuçta. Ne bileyim yaaaa insan umudunu kaybetmemeli. Agustos eylul gibi aksilik olmazsa baskentte son tedavimi baslaticam o da olmaz ise merkezi degisitiriccok içime sinmiyor artik. offf offfff yarabbim nolacak halimizzz yaaa
canımsın:))
canım hoşgeldin.. aynı merkezdeyizz bende ağustos başı adetimle başlıyorum..
nur hanım doktorum.. senin doktorun kim.. semra hanımla ve doktorunla ön görüşmeni yaptınmı..
yeter tabıkı canım benım..
selam canım hoşgeldın tedavın hayırlı olsun
Hoşgördüm Ensucum.
Ne güzel, aynı zamanlarda başlıyoruz nasipse
Biz bu ay görüştük ve tüm tetkitleri yaptırdık. Benim dr. Sevinç hanım, eşimin Murad bey. İlk görüşmede semra hanımla da görüştük. Nur hanımla görüşmek istiyordum lakin randevuları hep dolu oluyor.
kızlar sohbete daldım yemek yapmadım..
kek yapacağım bu sıcakta canım çekti:))
taze fasulye, pilav ve cacık yeter sanırım:))
Selam hatunlar nasılsınız bakalım, bugün gittim genetik testlerimi yaptırdım çok şükür 1 ay sonra çıkıcakmış, şimide reglimi bekliyorum histeroskopi yaptırıcam, inşalah sorunsuz geçer bu süreçlerim kafamı çok meşgul ediyolar çünkü
Kızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım
16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss
Kızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım
evet aynı dönemde başlıyoruz bakarsın rastlaşırız o dönemde konuşuruz yine cnm..
çok iyi yapmışsın ön görüşmeni yapmakla..
Sevinç hanımında methini çok duydum çok iyi bi doktor onunda hastası çok.. zaten protokollara Semra hn karar veriyor..
bende Nur hanımla çok zor denk düştüm laparaskopime bile giremedi rahatsızdı Ayşe hanım girdi.
hayırlısı cnm hepimizin hakkında.. bizdede erkek infertilitesi var.
Canım çok üzüldüm inan. Umutla haberini bekliyordum. Şimdi kendine zaman tanı. Yine güçleneceksin inan.. Allah sabrını da verecek gücünüde..
çok üzüldüm cnm ya bende çok umutluydum senden.allah sabır versin ne kadar ilaçlardan bıksanda cnm bebiş için tekrar yapacaksındır.bir süre ara verir tekrardan denersin kendini iyi hissedince
ala ala kuzucum yaaa neden böyle oldu pekı?
konuşmayı denemedın mı dıcem ama adamı gormuyorsun kı nasıl konuşçaksın.
hep mı boyleydı sonradan mı oldu?
bide acaba dıyorum bıraz gozunu korkutsan hanı senı kaybedeceğini anlasa yola gelır mı dıye düşünmüyor değilim.
cnku bazen kaybetmekten korkutuğumuz zaman yola gelebiliyoruz ya ondan dedım
rabbım sana sabır versın esınlede sana mutluluk versın.
umarımm herşey yoluna girer
hadı yaaaa cok uzuldum canım.
ne dıyebılırım kı rabbımın taktiri
ama kolay bi durum hiç değil
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedimdemek ki hayırlısı böleymiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canıııım bak bizimde yok bebeğimiz üzülme yalnız değilsin gene beraber yol alacağız ve beraber kucağımıza alacağız bebeklerimizi.
Sor bakalım tatlım böyle daha iyi oluyor
Bende alayım o zaman olsun sifa olsun hepimize
Ben 5 ay içtimşimdi doktor biraktirdi infolik kullan dedi bugün başlayacağım
Nasip buymus kuzum seni çok iyi anlıyorum bir dahakine inşallah hep beraber bebisimize kavusuruz
ne oldu sonuçlar ?
canım selam nasılsın sana bişey sormak istiyorum
bu kanda pıhtılaşma için aptt baktılar bana bi tek:26:
başka bi adı mı var bu pıhtılaşmanın bende her testim tmm gideyim 2.denemeye istiyorumda.
Ben ilk, cocuk olmuyo diye gittigimde amerikan hastanesindeki salak drum,fsh ,e2 gibi hormon bakacagina bana rubella baktirdi dunya paraya..bende bagisiklik yokmus,cocukken asisini olup hastaligi gecirdigim halde..asisini olunca 3ay korunmak lazimdi,bende 3ay bekleyemem diye olmadimbenim ablam da cocuk gelisimci,artik bu hastalik kalmadi panik yapma,en fazla gebe iken cocuklara yaklasmazsin demisti..bunu simdiki dr anlatmadim,soyleyimde bi zilgitini yiyim yakinda yememistim,ondan habersiz kan testi yaptim diye az kizdi
canım selam nasılsın sana bişey sormak istiyorum
bu kanda pıhtılaşma için aptt baktılar bana bi tek:26:
başka bi adı mı var bu pıhtılaşmanın bende her testim tmm gideyim 2.denemeye istiyorumda.
hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sende iyisindir umarım
inşallah sonuçların çok güzel çıkar cnm hiçbi sorun yoktur
bide canım genetik testler için ücret ödüyormusun devlet hastanelerinde? bide ne kdr ?
sende devlwt hastanesinde mi yaptırdın ?
kızlarrr moral bozmak yok bu yolda beraber yürümeye devam
napalım hayırlısı böyleymiş demek lazım
bugün olmadı diye yarın olmucak değil ya dimi ama
Rabbim tez zamanda hepimize versin inşallah
öpüyorum sizi
HaberleşelimHayırlısı olsun inşallah. Siz de mikrotese mi olacaksınız? Eşimde hiç canlı sperm yok, çok korkuyorum:26: inşallah ameliyatla bulunur.
hormon testlerinden prolaktini mutlaka yaptır cnm
trombofili panelini de yaptırabilirsin cnm genetik bölümü olan üniversite hastaneleri yapıyor ama tabi kadın doğumdan randevu alıp on tane tantana ile yazdırabiliyorsun.. bir aya çıkıyor.. ben cerrahpaşada bu ay yaptırdım haftaya çıkacak sonucu..
CD56 naturel kıller doktorunada sor gerekli derse yaptır.. bazı doktorlar önemsiyor bazısı önemsemiyor bunu..
TSH ları yaptır canım önemli..
İnsülün Direncinede baktırabilirsin embriyonun tutunmasında önemli..
Rubella bu canım;
Gebelik düşünen herkese gebelikten önceki kontrolde kızamıkçık yani rubella IgG testi yapılarak bağışık olup olmadığı öğrenilmelidir. Bağışıklık kazanmamış kişilere mutlaka kızamıkçık aşısı yapılmalıdır. Aşıdan sonra 1 ay gebe kalınmaması önerilir fakat bu süre içerisinde gebe kalanlarda bir problem oluştuğu görülmemiştir.
arkadasslar 14 gün kan degerim 477 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?