Ben bildigim halde asi olmadim bosvergene cocuk ve cocugu olanlarla opusup koklasmamak hatta ayni ortamda bulunmamak gerekiyo..cocuklar cok tasiyici oldugundan..yani gene benim dr dedigine geliyoruz,kimseyle opusme..
ben de kedileri çok severim ama böyle apartman dairesinde bilemiyorum, köyde bahçemizde gayet özgür takılan bi kedim benim de var, bebekliğimden itibaren olmuştur. benimle yatan, yalayıp uyandıran kedilerimaman şimdi sakın tüyünü yutmuşundur ondan çocuk olmuyo deme senin koca abartı ama o konuda katılıyorum.... benim kocam da bursaspor için gecenin bey vakti totosunu yerinden kaldırır hiç üşenmez ama bazen su bile almaya üşenir kendine.... düşün benim için bile değil, kendi susuzluğunu gidermez.... aa başkan geliyomuş diyip koşar adım gecenin bey vakti karşılama komitesinde yerini alır....
:))))) bizim de kedi köpek yok -ben istemediğimden- ama köye önce köpek sonra civciv-şimdi tavuk oldular- götürdük.... çok büyüdü köpüş... bi de kedim vardı köyde zaten :) burda da bizim evde 2 muhabbet kuşumuz var bi de eşimin annesinin evinde kocaaamaaannnnn bi duvarı kaplayacak şekilde akvaryumu var. balıkları çok seviyo kocamcımPhalacım hayvan seven adam iyi yürekli olur, merhametli, şefkatli olur, iyi adam olur be :) Ne güzel böyle bir eşin var, aynı duyguları paylaşmasan bile azıcık hoşgörü göster kız adama
Bu arada benim eşim de evde hayvan istemiyor, onu razı edebilsem evi kediyle köpekle doldururum...
Phalacım hayvan seven adam iyi yürekli olur, merhametli, şefkatli olur, iyi adam olur be :) Ne güzel böyle bir eşin var, aynı duyguları paylaşmasan bile azıcık hoşgörü göster kız adama
Bu arada benim eşim de evde hayvan istemiyor, onu razı edebilsem evi kediyle köpekle doldururum...
Umarım tüyü yutmamışsındır
Bu kocalar çok ağır çok, benim babam var ya pire gibi, annem onu yavaşlatmak için kadın kendini yavaşlattı ki babamı sakinleşsin diye.Babamdan o hıza alışınca kocam çekilmez geliyor. Eve ekmek lazım olacakta babam üşenecek gidip annem alacak ha... ya babam işe inerken bize uğruyor kapıya ekmek bırakıyor düşünün yani. Bizimki de babamı arıyor olmadı bir daha kine gazetede isteriz diyorhaftaya bir bakıyoruz gazetede var. Bir gün komşu görmüş kağıt yazıp torbama "bende isterim" notu atmış babama söyledim ondan sonra ki hafta ona da ekmek e gazete bırakmış asla ama asla hiç bir şeye üşenmez. Kocam boluya gidiyor bende annemde kalıyorum 2 gün, sabah kalkıyorum babam bize kahvaltı masasını hazırlamış bile, akşamları oturmaya gidiyoruz diyelim çayları babam koyar getirir çünkü ailesine bunları yapmayı o kadar çok seviyor ki
:)))) şaka gibi.... gerçekten annen jinekolog muBu yeterliyse öpüşmem tabii ama konu çok huzursuz etti beni yaa... Ben 6,5 aylık ve 950 gr doğduğum için bana rutin aşılar maşılar yapılmamış hiç, anne sütü de hak getire. Hayatta kalsa razıyız kafası. Bunu yapan annem de bizzat jinekolog. Ay ben ona diyim şimdi...
:))))) bizim de kedi köpek yok -ben istemediğimden- ama köye önce köpek sonra civciv-şimdi tavuk oldular- götürdük.... çok büyüdü köpüş... bi de kedim vardı köyde zaten :) burda da bizim evde 2 muhabbet kuşumuz var bi de eşimin annesinin evinde kocaaamaaannnnn bi duvarı kaplayacak şekilde akvaryumu var. balıkları çok seviyo kocamcım
veee evet hayvanseven tüm insanlar, merhametli ve iyi yüreklidir bence de.... tabi evde hayvan istemeyenler kötü yüreklidir demiyorum yanlış anlaşılmasın
o babanın ellerinden öpüyorum, ne mutlu sana. Allah uzun ömürler versin. Kendi babamı hatırladım burnumun direği sızladı.
maşallah kız babanaUmarım tüyü yutmamışsındır
Bu kocalar çok ağır çok, benim babam var ya pire gibi, annem onu yavaşlatmak için kadın kendini yavaşlattı ki babamı sakinleşsin diye.Babamdan o hıza alışınca kocam çekilmez geliyor. Eve ekmek lazım olacakta babam üşenecek gidip annem alacak ha... ya babam işe inerken bize uğruyor kapıya ekmek bırakıyor düşünün yani. Bizimki de babamı arıyor olmadı bir daha kine gazetede isteriz diyorhaftaya bir bakıyoruz gazetede var. Bir gün komşu görmüş kağıt yazıp torbama "bende isterim" notu atmış babama söyledim ondan sonra ki hafta ona da ekmek e gazete bırakmış asla ama asla hiç bir şeye üşenmez. Kocam boluya gidiyor bende annemde kalıyorum 2 gün, sabah kalkıyorum babam bize kahvaltı masasını hazırlamış bile, akşamları oturmaya gidiyoruz diyelim çayları babam koyar getirir çünkü ailesine bunları yapmayı o kadar çok seviyor ki
:)))) şaka gibi.... gerçekten annen jinekolog mu
Hormon testlerimin içinde prololaktinde var canım, ben bu arada çocukken kızamıkçık çıkardım gene de yaptırmam gerekiyor mu? Kanda kromozon testlerini eşim yaptırdı 1 ay sonra sonuç çıktı bende yaptıracağım.
maşallah kız babana
benim babam da rahmetli, çok severdim ama bazen hakikaten karadeniz fıkralarını ayatmıyoduk birlikte...
o zaman uzaktan kumandalı değil tv miz... gidip yakından kanal değiştirmek lazım.... oldukça küçüğüm yaniuyuyorum.... babamın beni dürtüp ayşeeee ayşeeee diyen sesiyle uyanıyorum. tek gözümü açıp noldu baba hayırdır diyorum... babamcım bişey demeden çıkıyo odadan sonra bende kalkıyorum peşinden gidiyorum.... salonda oturuyo çekyatta efendim baba noldu???
babam : KANALI DEĞİŞTİR....
ben :odaya gelip beni uyandırana kadar değiştireydin ya baba....
babam : küçükler varken büyükler kanal değiştirmez....
ben : yokum ki baba uyuyorum....
babam: bunca şey söyleyene kadar kanalı değiştirseydin ya-pis pis gülme-
ben : benden aldığını bana satma babaaaaakanalı değiştirir tripli bi şekilde gider yatarım
hımm ben kendim istek yazdırıcam da inşallah halledebilrm bu işi
dr umun bişey istediği yokherşeyi kendi kafamdan yaptırmaya kalkıyorum işte:26:
2. deneme içinde aynı yere gidip gitmeme konusu ztn belli değil
o zaman üniv. hast gideyim bu hafta içi hem adet de olursam ona göre hormonlarada baktırırım
hem bunu da konuşurum kadın dogumcuyla tşk ederim.
eşimede yaptırmak lazım dimi ya ?
canım bizde teseye gerek yok sperm var ama durumu çok kötü içinden imsi ile en iyisi seçilecek.
sayı 200 bin, hareket %10, morfoloji 0
bulunur cnm opu günümü olacaksınız teseyi..
Canim bende başkente gidiyorum ama asilamada zaten catlamismi diye bakmıyorlar pek 35_36 saat sonra asilamayi yapıyorlar.ben hiç drdan tel istemedim.hemsirelerin nosu var aradığımda ne soruyorsam telefonu kapatmadan hemen dra sorup bana ne diyorsa iletiyorlar ki dr unda sesini duyuyorrum...ama daha önceden turan cetinde feza veya gitmiştim histereskopi için felan onun cebi vardı ihtiyacım olduğunda ariyordum
Merhaba Egunal beni de listeye ekler misiniz?
28 yaşındayım, eşim azosperm, 4 yıllık evliyiz, ilk kez temmuz sonu adetimle tüp tedavisine başlayacağız nasipse. Merkezimiz şişli memorial.
Tüm sayfaları okudum, okuyorum ve her birinize ayrı ayrı dua ediyorum
Elam 88 tesekkur ederim onerin içinbenimde istediğim tüp yaptirmak ama nasil olur prosedurlerle ilgili bir bilgim yok..rapor için bildiğim asilama yaptirmak gerekiyor biz yaptirmadik.ama eşimin Dr önermedi ilaç tedavisine cevap vermezse tüp dedi napalim yaniii
Bide merkezlerle ilgili bilgim yok.yasadigim şehirde yapilmiyor Dr ye hatta tahlillere bile ankaraya gidip geliyoruz.tüp yaptirirsak oda ankarada olacak..eşimin Dr birkaç kişiye genarti önermiş.ordada bildiğim rapor gecmiyo burada bir arkadaş öyle demişti.raporlu mu raporsuz mu yaptirsak onu da bilmiyorum devlet hastanesi mi yoksa özel de mi yaptirmaliyiz karar veremiyorum..rapor cikarsa diye 3.senemizi de bekledik ama asilama yaptirmadigimiz için o da sıkıntırapor ciksa bu sefer merkez sıkıntı Rabbim cumlemize bunlarla ugrasmadan dogal yollardan versin su mübarek günlerin hurmetine inşallah..ne kadar zor sureclermis..Allah yardimcimiz olsun hepimize bol bol sabir ve maddi manevi kuvvet versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?