2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben bildigim halde asi olmadim bosver gene cocuk ve cocugu olanlarla opusup koklasmamak hatta ayni ortamda bulunmamak gerekiyo..cocuklar cok tasiyici oldugundan..yani gene benim dr dedigine geliyoruz,kimseyle opusme..

Bu yeterliyse öpüşmem tabii ama konu çok huzursuz etti beni yaa... Ben 6,5 aylık ve 950 gr doğduğum için bana rutin aşılar maşılar yapılmamış hiç, anne sütü de hak getire. Hayatta kalsa razıyız kafası. Bunu yapan annem de bizzat jinekolog. Ay ben ona diyim şimdi...

Umarım tüyü yutmamışsındır
Bu kocalar çok ağır çok, benim babam var ya pire gibi, annem onu yavaşlatmak için kadın kendini yavaşlattı ki babamı sakinleşsin diye.Babamdan o hıza alışınca kocam çekilmez geliyor. Eve ekmek lazım olacakta babam üşenecek gidip annem alacak ha... ya babam işe inerken bize uğruyor kapıya ekmek bırakıyor düşünün yani. Bizimki de babamı arıyor olmadı bir daha kine gazetede isteriz diyor haftaya bir bakıyoruz gazetede var. Bir gün komşu görmüş kağıt yazıp torbama "bende isterim" notu atmış babama söyledim ondan sonra ki hafta ona da ekmek e gazete bırakmış asla ama asla hiç bir şeye üşenmez. Kocam boluya gidiyor bende annemde kalıyorum 2 gün, sabah kalkıyorum babam bize kahvaltı masasını hazırlamış bile, akşamları oturmaya gidiyoruz diyelim çayları babam koyar getirir çünkü ailesine bunları yapmayı o kadar çok seviyor ki

:))))) bizim de kedi köpek yok -ben istemediğimden- ama köye önce köpek sonra civciv-şimdi tavuk oldular- götürdük.... çok büyüdü köpüş... bi de kedim vardı köyde zaten :) burda da bizim evde 2 muhabbet kuşumuz var bi de eşimin annesinin evinde kocaaamaaannnnn bi duvarı kaplayacak şekilde akvaryumu var. balıkları çok seviyo kocamcım

veee evet hayvanseven tüm insanlar, merhametli ve iyi yüreklidir bence de.... tabi evde hayvan istemeyenler kötü yüreklidir demiyorum yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

Kesinlikle doğru söylüyorsun çok merhametli şefkatli ama sorarım sana ben işten çıkıp pazar market alış verişi yapıp iki büklüm o torbalarla eve dönerken o evde otururken o merhamet şefkat nerde

o babanın ellerinden öpüyorum, ne mutlu sana. Allah uzun ömürler versin. Kendi babamı hatırladım burnumun direği sızladı.

:)))) şaka gibi.... gerçekten annen jinekolog mu

Al işte babam aradı kızım ekmek alma sana yumurtalı pide yaptırıyorum, kocan nerde diye sor evde keyifte

Elam 88 tesekkur ederim onerin için benimde istediğim tüp yaptirmak ama nasil olur prosedurlerle ilgili bir bilgim yok..rapor için bildiğim asilama yaptirmak gerekiyor biz yaptirmadik.ama eşimin Dr önermedi ilaç tedavisine cevap vermezse tüp dedi napalim yaniii
Bide merkezlerle ilgili bilgim yok.yasadigim şehirde yapilmiyor Dr ye hatta tahlillere bile ankaraya gidip geliyoruz.tüp yaptirirsak oda ankarada olacak..eşimin Dr birkaç kişiye genarti önermiş.ordada bildiğim rapor gecmiyo burada bir arkadaş öyle demişti.raporlu mu raporsuz mu yaptirsak onu da bilmiyorum devlet hastanesi mi yoksa özel de mi yaptirmaliyiz karar veremiyorum..rapor cikarsa diye 3.senemizi de bekledik ama asilama yaptirmadigimiz için o da sıkıntı rapor ciksa bu sefer merkez sıkıntı Rabbim cumlemize bunlarla ugrasmadan dogal yollardan versin su mübarek günlerin hurmetine inşallah..ne kadar zor sureclermis..Allah yardimcimiz olsun hepimize bol bol sabir ve maddi manevi kuvvet versin .

o babanın ellerinden öpüyorum, ne mutlu sana. Allah uzun ömürler versin. Kendi babamı hatırladım burnumun direği sızladı.

Ayyy canım benim işte egunal haklı burada başka şeylerden bahsediyoruz o zamanda başka şeyler hatırlanıyor kusuruma bakma yaaa

Kızlar ben kaçtım sonra gene görüşürüz

maşallah kız babana

benim babam da rahmetli, çok severdim ama bazen hakikaten karadeniz fıkralarını ayatmıyoduk birlikte...

o zaman uzaktan kumandalı değil tv miz... gidip yakından kanal değiştirmek lazım.... oldukça küçüğüm yani uyuyorum.... babamın beni dürtüp ayşeeee ayşeeee diyen sesiyle uyanıyorum. tek gözümü açıp noldu baba hayırdır diyorum... babamcım bişey demeden çıkıyo odadan sonra bende kalkıyorum peşinden gidiyorum.... salonda oturuyo çekyatta efendim baba noldu???

babam : KANALI DEĞİŞTİR....
ben : odaya gelip beni uyandırana kadar değiştireydin ya baba....
babam : küçükler varken büyükler kanal değiştirmez....
ben : yokum ki baba uyuyorum....
babam: bunca şey söyleyene kadar kanalı değiştirseydin ya -pis pis gülme-
ben : benden aldığını bana satma babaaaaa kanalı değiştirir tripli bi şekilde gider yatarım

:)))) şaka gibi.... gerçekten annen jinekolog mu

Evet amayaacım ama yaşı oldukça ileri, emekli olalı 20 seneyi buluyor. O yüzden bu tüp bebek vs. konularında hiç deneyimi yok, ablamın da benim de doktorlarımıza hiç karışmadı. Güvenilir birini bulup bizi ona emanet ediyor genelde. Yakınlarının doktorluğunu yapmak istemez hiç. Ben sadece bir kere ona muayene olmak zorunda kalmıştım da çok utanmıştım bi daha tövbe ettim.

Ben dr.a yeni aşı oldum dememe ragmen yinede istemişti rubella testini

Ayyy çok güldüm ne tatlıymış yaaa... Mekanları cennet olsun canım.

Evet canım doktor ikimiz içinde istemişti, bencede yaptır aklında soru işareti kalmadan başla tedaviye

MErhaba... Tüp bebek tedavisine başladım... Aynı doktorla aynı hastaneyle...

Siz ne yaptınız?

Merhaba tatlım hoşgeldin...
Ekledim listeye inşallah son durumun olarak hamile yazarım en kısa zamanda...
Erkek faktörlü infertilitede başarı oranı daha fazla..
Dualarında da olmak ayrıca çok güzel Allahrazı olsun gönlünün muradını versin

canım Allah bi kolaylık veriyor sen yeterki başlamaya karar ver
içine neresi siniyorsa orda yaptır kimi özel hastaneler devlettekiyle aynı para raporun yoksa
merkezleri ara sor fiyat edin bilgi edin bi yerden başla canım tüp bebek düşünüyorsan
çok zor karar vermek haklısın bizde aynı süreçlerden geçtik
dediğin gibi şu mubarek günlerde inşallah bizimde mujdemiz gelir tez vakitte
Rabbim hepimize tedavimizde kolaylıklar sabır versin

kızlar be geldimmmmm KADERDŞİMİN KESESİNİ GÖRMEYE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜKİNŞŞŞ 15 GÜN SONRA KALP ATIŞINA ÇAĞIRDI DR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…