geçirdiysen gerek yok aşısına.ama kan testi isterler... ben de o zaman devlet hastanesinde randevu alayım
protein S,Protein C ,APTT yapılıyor canım birde Trombofili Paanelleri isteniyor genelde onlarda aşağıdakiler canım;
lupus antikoagulan D
Faktör 5
Faktör 2
MTHFR
bu arada merhaba canım sağol iyiyim sende iyisin dimii:))
Hormon testlerimin içinde prololaktinde var canım, ben bu arada çocukken kızamıkçık çıkardım gene de yaptırmam gerekiyor mu? Kanda kromozon testlerini eşim yaptırdı 1 ay sonra sonuç çıktı bende yaptıracağım.
valla ben 3 ay korundum...ama 3yıl da korundum :44::44::44::44: boşuna korunmuşum yaaaavvv
Merhaba
Merhaba kızlar..aslında bu sene tüp bebek yaptirip yaptirmayacagimiz belli değil ama araniza katilip kaynaşmak istedim
Kendimden bahsedeyim 25 yasindayim 3 senelik evliyiz hic korunmadik ama 1 defa bile gebe kalamadimbende şükür sorun yok adetlerim düzenli tüplerim açık yumurtlamada sıkıntı yok..yani en son şubat ayında öyleydi..eşim ise 2012 haziranda varikoselden ameliyat oldu.ilk basta değerler 7 milyona hareket %2 ye kadar düştü.En son şubat ayindaki tahlilinde sayi 115 milyon hareket %66 ya çikti.tabi bu değerlere ulaşana kadar ilaçlar kürler vs.kullandı..tam sayi düzeldi derken simdi de spermlerinde dna hasari cikti.ocak ayında %70 ti.mayista %55 e düştü.amaç %20 nin altına düşürmek.o zaman doğal yollardan olabilirmiş..ama Dr ilk gittiğimizde ilaç tedavisinden cevap alamazsak tüp yapariz demisti..şükür cevap aliyoruz ama ben artik beklemek istemiyorum.Bu DNA hasar tedavisi görenler tedavi esnasinda hep hamile kaliyolar.biz 7.aya girdik ve ben bugün yine adet oldum Esim çarşamba günü yine tahlil verecek bakalim hasar ne durumda..22 temmuzda da sonuçla birlikte Dr te gidicez randevumuz var o zaman ya ilaca devam diyecek ya da tüp..Allah biliyor ya Esim 2 senedir sürekli farklı farklı ilaçlar kullanıyor ben artik ilaç kullansin istemiyorum.Tüp bebek yaptirip hamile kalmak istiyorum..tabi onun da sonucundan korkuyorum olmazsa diye..offff çok uzun anlattim ama kafam çorba gibi hakkinizi helal edin..
arkadasslar 14 gün kan degerim 477 nasıl sizce
çokta uygun fiyatı mutlaka yaptır. Beni kadın doğumcu sevk etmişti
tşk ederimbende iyiyim canım valla bi yandan Ramazan geldi onun telaşı
bi yandan tedaviye hazırlık hepsi bi arada
bu sene de çok sıcak valla Allah yardımcımız olsun oruçlarda
peki yumilerim için ekim tedavisi olursa inciri hangi ay yapayım ne kdr süre yapayım?
incirden önce bide sogan yapsam mı diye de düşünüyorum içim temizlensin
Hemen olacak ya bebek,o yuzden yaptirmamistimbende bilseydim 3yil beklicem,asiyi dr verince olurdum..napiim kismet buymus,ha bu ay ha onumuzdeki ay diye diye vakit gecti...
Çok şükür iyim canım, devlette yaptırdım canım ve gittiğim genetik bölümü çok sakindi 2 saat içinde hallettim, devlette genetiklere ücret almıyolar canım merak etme, tüp bebek doktorunun isteği çok önemli hemen yapıyolar zaten.
Eve kedi atiyo hii?cok komik,benim esimde cok sever kedileri..eve almak istiyo o da ama ben diyorum ki,kedi ile paspasta uyumak istiyorsan sen bilirsin
beraber başlayacağız ozaman opuya el ele gireriz eylül adetiyle on görüşmeye gidicem ay şimdiden heyecan bastı sanki ilk denemem incir kurune ne zaman basliyim sence ekime kadar yumilerimi hazirliyacagim
Yaaa tam tüy dökme mevsimleri kuzularınben eve vileda virobi denen bir süpürge aldım sosyal medya'dan bakarsın müsait olunca...Sadece kedi tüyü için aldım ama çok harika saç topluyo kendileri
Buarada yine geyik yaptık burada Editörüm kızacak
ben de kedileri çok severim ama böyle apartman dairesinde bilemiyorum, köyde bahçemizde gayet özgür takılan bi kedim benim de var, bebekliğimden itibaren olmuştur. benimle yatan, yalayıp uyandıran kedilerimİnan ben resmen kedileri kıskanıyorum ben desem çarşıya inmez onlar için alış verişe iner, diyelim inemedi beni arar telefonuda canım hayatım diye açar bana aldıracak çünkü mamayı başka zaman olsa demez, yemekler pişirir, yemeğinden arttırır verir. Annesine şikayet ettim ben desem gidip ekmek almaz kediler için her yere gidiyor, ya sabah gözünü açıyor kedileri besliyor bir keçe bir kalktı ne oluyor dedim yorgunum zaten koştur koştur indi bahçeye mama çıkardı döndüğünde iyi misin sen dedim saat kaç haberin var mı efendim o o kadar erken olduğunu fark etmemiş töbe töbeee neyse anneside der ki bana, çocuğu yok ya onla oyalanıyor napsın, e benimde yok ben niye sarmıyorum kediyehatta tüyü müyü yutucam hiç olmayacak işte o zaman düşünüm dedim. Kedi baştan aşağı perdemi bile yırttı eşimde tülün önüne geçmiş ben görmiyim diye.
Ben ilk, cocuk olmuyo diye gittigimde amerikan hastanesindeki salak drum,fsh ,e2 gibi hormon bakacagina bana rubella baktirdi dunya paraya..bende bagisiklik yokmus,cocukken asisini olup hastaligi gecirdigim halde..asisini olunca 3ay korunmak lazimdi,bende 3ay bekleyemem diye olmadimbenim ablam da cocuk gelisimci,artik bu hastalik kalmadi panik yapma,en fazla gebe iken cocuklara yaklasmazsin demisti..bunu simdiki dr anlatmadim,soyleyimde bi zilgitini yiyim yakinda yememistim,ondan habersiz kan testi yaptim diye az kizdi
Kızlar hepınıze coooook teşekkür ederim tabı kı takdir boyle amaz çaresiz olmakta kötü,benım bütün en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle ben hergün onlarla vakti gecırıyorum üzülmüyorum ama bende heveslendım olacak dıye beraber cocuklarımızı buyuturuz dedım hayal kurdum ama kısmetımde yokmuş.......
hangi hastane ?
Ayy bana yapıldı mı ki bu test yaaa? Hatırladığım kadarıyla yapılmadı. Ben kabakulak dışında çocuk hastalığı da geçirmedim. Hayırlı olsun napıcam şimdi???:18::18::18::18:
İnan ben resmen kedileri kıskanıyorum ben desem çarşıya inmez onlar için alış verişe iner, diyelim inemedi beni arar telefonuda canım hayatım diye açar bana aldıracak çünkü mamayı başka zaman olsa demez, yemekler pişirir, yemeğinden arttırır verir. Annesine şikayet ettim ben desem gidip ekmek almaz kediler için her yere gidiyor, ya sabah gözünü açıyor kedileri besliyor bir keçe bir kalktı ne oluyor dedim yorgunum zaten koştur koştur indi bahçeye mama çıkardı döndüğünde iyi misin sen dedim saat kaç haberin var mı efendim o o kadar erken olduğunu fark etmemiş töbe töbeee neyse anneside der ki bana, çocuğu yok ya onla oyalanıyor napsın, e benimde yok ben niye sarmıyorum kediyehatta tüyü müyü yutucam hiç olmayacak işte o zaman düşünüm dedim. Kedi baştan aşağı perdemi bile yırttı eşimde tülün önüne geçmiş ben görmiyim diye.
Ayy bana yapıldı mı ki bu test yaaa? Hatırladığım kadarıyla yapılmadı. Ben kabakulak dışında çocuk hastalığı da geçirmedim. Hayırlı olsun napıcam şimdi???:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?