2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tşk ederim bende iyiyim canım valla bi yandan Ramazan geldi onun telaşı
bi yandan tedaviye hazırlık hepsi bi arada
bu sene de çok sıcak valla Allah yardımcımız olsun oruçlarda
peki yumilerim için ekim tedavisi olursa inciri hangi ay yapayım ne kdr süre yapayım?
incirden önce bide sogan yapsam mı diye de düşünüyorum içim temizlensin

o kısmını bilmiyorum cnm doktoruna bi sor istersen ben çırtmamışım:)

valla ben 3 ay korundum...ama 3yıl da korundum :44::44::44::44: boşuna korunmuşum yaaaavvv

Hemen olacak ya bebek,o yuzden yaptirmamistim bende bilseydim 3yil beklicem,asiyi dr verince olurdum..napiim kismet buymus,ha bu ay ha onumuzdeki ay diye diye vakit gecti...

MERHABAAAAA canımcımmmm...

hakkında hayırlısı olsun cnm.bencede tüp dene

arkadasslar 14 gün kan degerim 477 nasıl sizce

harika..

bu testleri üniversite hastanelerinde yaptır cnm tedavi gördüğünü söyle çok bastırınca yapıyorlar..:))
evet çok sıcak markete zor gittimki bizim orası inanılmaz esen bir yer olduğu halde..
yumoşlar için incir kürü 20 gün falan yapılıyor çok yaparsan yan etkileri oluyor..
ben yapmıyorum artık incir kürü cnm direk arı sütü bal polen propolise günde üç defa aç karnına ağırlık verdim.. daha etkili.. 2 ay kullansam kesin etki eder..

Hemen olacak ya bebek,o yuzden yaptirmamistim bende bilseydim 3yil beklicem,asiyi dr verince olurdum..napiim kismet buymus,ha bu ay ha onumuzdeki ay diye diye vakit gecti...

olsun sen bizden birkaç adım ilerdesin canım,kalp atışını da duydunmu Allah kerim...inşallah bu kez bri aksilik çıkmaz

hımm ben kendim istek yazdırıcam da inşallah halledebilrm bu işi
dr umun bişey istediği yok herşeyi kendi kafamdan yaptırmaya kalkıyorum işte:26:
2. deneme içinde aynı yere gidip gitmeme konusu ztn belli değil
o zaman üniv. hast gideyim bu hafta içi hem adet de olursam ona göre hormonlarada baktırırım
hem bunu da konuşurum kadın dogumcuyla tşk ederim.
eşimede yaptırmak lazım dimi ya ?

Eve kedi atiyo hii? cok komik,benim esimde cok sever kedileri..eve almak istiyo o da ama ben diyorum ki,kedi ile paspasta uyumak istiyorsan sen bilirsin

İnan ben resmen kedileri kıskanıyorum ben desem çarşıya inmez onlar için alış verişe iner, diyelim inemedi beni arar telefonuda canım hayatım diye açar bana aldıracak çünkü mamayı başka zaman olsa demez, yemekler pişirir, yemeğinden arttırır verir. Annesine şikayet ettim ben desem gidip ekmek almaz kediler için her yere gidiyor, ya sabah gözünü açıyor kedileri besliyor bir keçe bir kalktı ne oluyor dedim yorgunum zaten koştur koştur indi bahçeye mama çıkardı döndüğünde iyi misin sen dedim saat kaç haberin var mı efendim o o kadar erken olduğunu fark etmemiş töbe töbeee neyse anneside der ki bana, çocuğu yok ya onla oyalanıyor napsın, e benimde yok ben niye sarmıyorum kediye hatta tüyü müyü yutucam hiç olmayacak işte o zaman düşünüm dedim. Kedi baştan aşağı perdemi bile yırttı eşimde tülün önüne geçmiş ben görmiyim diye.

beraber başlayacağız ozaman opuya el ele girerizeylül adetiyle on görüşmeye gidicem ay şimdiden heyecan bastı sanki ilk denemem incir kurune ne zaman basliyim sence ekime kadar yumilerimi hazirliyacagim

İncir kürü 2 aylık bir kür bence sen şimdi incirin sadece kendisini ye günde mesela 4-5 tane son iki ay kala yani Ağustos başı veya ortası başla küre canım. Adetliysen hormon testi yaptır bakalım fsh kaç çıkacak

yok yok izin verdi galiba

ben de kedileri çok severim ama böyle apartman dairesinde bilemiyorum, köyde bahçemizde gayet özgür takılan bi kedim benim de var, bebekliğimden itibaren olmuştur. benimle yatan, yalayıp uyandıran kedilerim aman şimdi sakın tüyünü yutmuşundur ondan çocuk olmuyo deme senin koca abartı ama o konuda katılıyorum.... benim kocam da bursaspor için gecenin bey vakti totosunu yerinden kaldırır hiç üşenmez ama bazen su bile almaya üşenir kendine.... düşün benim için bile değil, kendi susuzluğunu gidermez.... aa başkan geliyomuş diyip koşar adım gecenin bey vakti karşılama komitesinde yerini alır....

Ayy bana yapıldı mı ki bu test yaaa? Hatırladığım kadarıyla yapılmadı. Ben kabakulak dışında çocuk hastalığı da geçirmedim. Hayırlı olsun napıcam şimdi??? :18::18::18::18:

Hepimizin başına aynı şeyler geliyor canım bizler burada birbirimize destek olacağız ve bu günleride atlatacağız.

Ayy bana yapıldı mı ki bu test yaaa? Hatırladığım kadarıyla yapılmadı. Ben kabakulak dışında çocuk hastalığı da geçirmedim. Hayırlı olsun napıcam şimdi??? :18::18::18::18:

Ben bildigim halde asi olmadim bosver gene cocuk ve cocugu olanlarla opusup koklasmamak hatta ayni ortamda bulunmamak gerekiyo..cocuklar cok tasiyici oldugundan..yani gene benim dr dedigine geliyoruz,kimseyle opusme..

Phalacım hayvan seven adam iyi yürekli olur, merhametli, şefkatli olur, iyi adam olur be :) Ne güzel böyle bir eşin var, aynı duyguları paylaşmasan bile azıcık hoşgörü göster kız adama
Bu arada benim eşim de evde hayvan istemiyor, onu razı edebilsem evi kediyle köpekle doldururum...

Kız o sadece bir ihtimal hamileyken yakalanırsan diye, yani o kadar hamile yaptırıyormu be canım, çocuklardan uzak durmaya çalış özellikle o hastalığı taşıyanlardan... sıkıntı yapma bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…