Kızlar ben kaçtım sonra gene görüşürüz
Evet canım doktor ikimiz içinde istemişti, bencede yaptır aklında soru işareti kalmadan başla tedaviye
kızlar be geldimmmmm KADERDŞİMİN KESESİNİ GÖRMEYE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜKİNŞŞŞ 15 GÜN SONRA KALP ATIŞINA ÇAĞIRDI DR
inşallah tabii de taşıyabileceğim kadarını versin rabbim demek istiyorum daha çok
Kızlar hepınıze coooook teşekkür ederim tabı kı takdir boyle amaz çaresiz olmakta kötü,benım bütün en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle ben hergün onlarla vakti gecırıyorum üzülmüyorum ama bende heveslendım olacak dıye beraber cocuklarımızı buyuturuz dedım hayal kurdum ama kısmetımde yokmuş.......
arkadasslar 14 gün kan degerim 477 nasıl sizce
kızlar yaa az önce tuvalette kahverengi jel geldi peçeteye...anında doktorumu aradım...kahverengi kandan korkmayın parlak kırmızı ve ağrılı olursa korkun kese büyürken hafif kanamalara sebep olabilir ya da kullandığınız jel vajen girişinde tahrişe sebep olmuş olabilir dedi.çok tırstım evde kv var misafirliğe geldi odamda yatıyorum(( sizden de bişey duymaya ihtiyacım var ((((( acile gideyim mi?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görüşürüz tatlım
Hadi git bakalım evde yumurtalı pide bekliyor seni
Tamam canım ozaman öyle yaparız madem ikimz de gideriz bu işler böyle hep bi test bi bişey offf
Nerlerdesinnnn canım senHoşgeldin
allah ım kardeşine sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin darısı sana olsun inşallah canımmm
bu arada diğer topik açıldıAma açılışta sen yoktun gözlerim seni aradı o smileylarınla ama yoktun
kızlar hepınıze coooook teşekkür ederim tabı kı takdir boyle amaz çaresiz olmakta kötü,benım bütün en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle ben hergün onlarla vakti gecırıyorum üzülmüyorum ama bende heveslendım olacak dıye beraber cocuklarımızı buyuturuz dedım hayal kurdum ama kısmetımde yokmuş.......
canım güzel dilekelrin için teşekürederim amin inşşşş yaaaaaaaaaaa son bir kaç gündür nettim yoktu o yüzden gelemedim ben
demek ondan yoktun neyse benm dansçı kızlarla idare ettik
ben inanıyorum sen 3 taneyi rahat rahat taşırsınnn
taşırım tabii ikisi göbüşe sığar 3.cü nereye yerleştirir totosunu bilemiyorum yerim dar
kız onlar bulr yerinideeeeeeee sen örümcek gibi olursun karın kocaman kollar bacaklar incecikkk
kızlar aranıza yeni katıldım transferden sonra 5. günüm ilk 3 gün belimin ağrısı dışında şuan hiçbir belirtim yok
sonrada sırtında taşıyacaksın Eki Görüntüle 1170936 bende çok mutlu olacağımmm seni öle görünce 3 bebişle
çok klişe olacak ama yazmak istiyorum belirtisiz gebe kalanları var canım lütfen belirti olacak diye bekleme..
aminnnnnnn EVET YAAA ÇITAYI ÇOK YÜKSELTİK BİZdirek bel fıtığı
sağol gönlü bol arkadaşım...
inşallah çifter çifter bebeklerimizin olduğu günleri görecez..
kıdemli tüpçüler olarakk çok hakettik yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?