2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yaa az önce tuvalette kahverengi jel geldi peçeteye...Anında doktorumu aradım...Kahverengi kandan korkmayın parlak kırmızı ve ağrılı olursa korkun kese büyürken hafif kanamalara sebep olabilir ya da kullandığınız jel vajen girişinde tahrişe sebep olmuş olabilir dedi.Çok tırstım evde kv var misafirliğe geldi odamda yatıyorum (( sizden de bişey duymaya ihtiyacım var ((((( acile gideyim mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben kaçtım sonra gene görüşürüz

görüşürüz tatlım
hadi git bakalım evde yumurtalı pide bekliyor seni

Evet canım doktor ikimiz içinde istemişti, bencede yaptır aklında soru işareti kalmadan başla tedaviye

tamam canım ozaman öyle yaparız madem ikimz de gideriz bu işler böyle hep bi test bi bişey offf

kızlar be geldimmmmm KADERDŞİMİN KESESİNİ GÖRMEYE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜKİNŞŞŞ 15 GÜN SONRA KALP ATIŞINA ÇAĞIRDI DR

nerlerdesinnnn canım sen hoşgeldin
Allah ım kardeşine sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin darısı sana olsun inşallah canımmm
bu arada diğer topik açıldı ama açılışta sen yoktun gözlerim seni aradı o smileylarınla ama yoktun

hepimiz yaşadık aynı şeyleri yaşıyoruz da birileri sevinir ken birileri üzülüyo bu sefer olmadı ama inan negatif i görmüş ken çok üzüldüm ama Rabbim gerçekten doğru zamanı bekliyormuş dedim inan senin içinde doğru zaman gelecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dr söylediği gibi korkma ama için rahat etmeyeceksede git jel kahve şekilde geliyor

canım güzel dilekelrin için teşekürederim amin inşşşş yaaaaaaaaaaa son bir kaç gündür nettim yoktu o yüzden gelemedim ben

diyecek bir şey bulamıyorum çok üzüldüm

taşırım tabii ikisi göbüşe sığar 3.cü nereye yerleştirir totosunu bilemiyorum yerim dar

kız onlar bulr yerinideeeeeeee sen örümcek gibi olursun karın kocaman kollar bacaklar incecikkk

direk bel fıtığı
sağol gönlü bol arkadaşım...
inşallah çifter çifter bebeklerimizin olduğu günleri görecez..
kıdemli tüpçüler olarakk çok hakettik yaw
aminnnnnnn EVET YAAA ÇITAYI ÇOK YÜKSELTİK BİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…