bende boya yapıcaktım vazgeçtim kendi rengi kalsın saçımın dedim eevttt 9 ay değil lohusalığıda koy gel bunu bi sene yapalım biztüp bebek sürecinden sonra boyamamıştım canım diplerim baya uzamıştı
renk konusunda karar veremeyince de baya ertelemiş oldum aslında
umarım akacak kadar bi 9 ay boyamam
herşeyin sonunuda buna bağlamasam olmaz ama dimi
Maşallah maşallah cok sevindim...kizin yola cikti geliyor annesi bak gör:))yarim saat once niyetlendim daha yataga girmedim kendime dua etmedim de senin mesajini okudum bu gece ilk dua senin ve kuzucugun kismetiymiss allahim bu sefer evlatcigini nasip etsin sana insallahh bu mubarek ayda guzel hayirli haberler alalim..cok guzel seyler doğuyor içime kafundercimm..tevekkulu elden birakma insallah bu sefer seninle bebisincanım oldu çok şükür :) biz iyiyyiz(tam yazarken kızım ve ben yazacaktım sonra biz dedim) :) 1 tane transfer oldu blast :) kalan 4 tane donduruldu :)
1 hafta sonra senden 12 gün sonra benden güzel haberler alacağız inşallah :)
Gelmis gecmis olsun insallah rabbim daha beter acilardan sakinsin..sabirlar versin sana ve eşineÂmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş
Geçmiş olsun arkadasim. Valla anlamadim ne oldugunu ama cok mutsuz ve halsiz hissediyorum. Umarim cabuk biter bu durum. Bu arada bu tedavi sırasında anti deprasan kullanilabiliyor mu?Merhaba canım, inşallah şifa olur ilaçların. Ben prolaktini düşürmek için parlodel ve yanı sıra kisti küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım ve 2 haftanın sonunda psikiyatristte aldım soluğu yeşil reçeteli ilaç yazdı bana anksiyete bozukluğu teşhisiyle tedavi öncesi hayatımın en kötü dönemiydi psikolojik olarak. Bundan sonra düzelmem ben diye çok korktum ama ilaçları bırakınca normale döndüm
Bu ilaçlar hormon vs böyle psikolojik durumu bozabiliyor bırakınca düzelirsin inşallah. Bir de nefes egzersizini öneririm çok işe yarıyor.
Ne kadarlık oldun canım benim hesaplarıma göre 5+3'üm ben
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaklasik bir aydir gelip de iki kelam edemedim..bi misafirim vardi da surekli ilgi bekleyen:))kayinpederimin koyde yaptigi ev icin israrlarim sonucu bi kopecik evlat edindik "satin almadik" bi tanidigin akbaş cinsi kopeginin yavrularindan biri artik bizim oglusumuz Dost Efe:))yaklasik on gun kadar surekli bendeydo balkonumda gul gibi gecinip gidiyorduk bi aylik olmasina ragmen tuvaletini haber veriyordu inip disariya yapip gelioduk ama maalesef simdi annemin bahcesinde çünkü rahatina pek duskun cevre sakinlerimiz benim bebikimin sesinden rahatsiz oldular surekli aglayan bi kopek olmamasina ragmen(valhasilll hem efeyle ilgilen hem sultan papaganim ilk gozagrim evlatcim Paşa yla hem ev isi ustune bi de kutahyada dugun yaptik geldik bi de ramazan temizliği ohooooo bi baktim haftalar olmua gorusmeyeli..yeni yeni hamislerimisss varr ne cok sevindimmm massallahh rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin..bu güzel mubarek ayda tedavisi devam edenler var bu ayin ve peygamber efendimiz (sav) in hurmetinee rabbimm bebislerini onlara bagislasinn kocamann güzel betahcgleri olsunn sonra daa gumbur gumbur kalp atislariii ve sonunda kucaklarinda sevdirsim guzel mevlam...hepinizi kocaman kocamannn öpüyorum..yeni topigimizi de fatkettimm geyik meyikk muhabbet guzel olur en yakin zamanda ordasa gorusmek uzere..hayırlı ramazanlar olsunn kaderdaşlarimm mevlam tuttugumuz oruçlari ettigimiz duaları kabul etsinn bizler icin en hayırlı vakitte saglikla kavuştursun insallahh bebislerimize..
Günaydın canım2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakitbakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir
Günaydın canım
Ben adetliyim tutamıyorum adetim geçince de nasıl tutarım bilmiyorum, tutmuyorken bile yerlerde sürünüyorum çok korkuyorum
Kızlarrr yardımmm,
Bugün sabah sadece tuvalet kağıdına bulaşan böyle nokta nokta kuru kan gibi bişey geldi. Çok koyu kahve. Daha testime iki gün var. crinone jel böyle bişey yapıyordu diye hatırlıyorum ama daha önce bunu yaşayan oldumu aranızda. Bir an reglim başlıyor zannettim. Yarım saatte bir kontrol ediyorum ama aynı şekilde devam ediyor. Yardım edin nolur....
canımm transferden sonra kaçıncı günün? belkı yerleşme kanamasıdır dicem de..
şu lekeleri hiç sevmiyorum
bitanem evdeyken cok rahat oldu varya.
rabbım ınan yardım edıyor yoksa mumkun mu aç kalmak o kadar saat..
ama bugunum nasıl geçicek bılmıyorumm saat daha 9
sen bi niyet et gerisi gelir korkma...baktın gordun iş yerındeyken kötü oldun tutmazsın
cnm gunaydınnn...gebeliğin ınsaallah sorunsuz gecer ve bebişlerini kucagına saglıkla alırsın..naptın keseleri gördun mu..merak ettım senı..kaç gundur yazısamadık...cnm senın doktorun kımdı bahcecı de...benım kı mustfa bey ama ramazan da yok transferı mı erbil bey yapıcak sanırım...bi de senın de donmus embrıyo ıdı kacıncı gun dondurup kacıncı gun sana transfer yaptılar...bana galıba 4.gun yapıcaklar:44::44::44:..cvbın ıcın sımdıden coook tesekkurler tatlımm
Migrenimde var ya o yüzden korkuyorum ama deneyeceğim. Bir kere bir tuttu migrenim Word sayfası gibi bembeyaz kesildim, titreme başladı 1 saat kala ağzıma ekmek attım 2 hap yuttum maalesef orucumu bozdum.
Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......
Migrenimde var ya o yüzden korkuyorum ama deneyeceğim. Bir kere bir tuttu migrenim Word sayfası gibi bembeyaz kesildim, titreme başladı 1 saat kala ağzıma ekmek attım 2 hap yuttum maalesef orucumu bozdum.
Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?