2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende boya yapıcaktım vazgeçtim kendi rengi kalsın saçımın dedim eevttt 9 ay değil lohusalığıda koy gel bunu bi sene yapalım biz
iyi yapmışsın cnm bazen değişiklik iyi oluyor..

Yaklasik bir aydir gelip de iki kelam edemedim..bi misafirim vardi da surekli ilgi bekleyen:))kayinpederimin koyde yaptigi ev icin israrlarim sonucu bi kopecik evlat edindik "satin almadik" bi tanidigin akbaş cinsi kopeginin yavrularindan biri artik bizim oglusumuz Dost Efe:))yaklasik on gun kadar surekli bendeydo balkonumda gul gibi gecinip gidiyorduk bi aylik olmasina ragmen tuvaletini haber veriyordu inip disariya yapip gelioduk ama maalesef simdi annemin bahcesinde çünkü rahatina pek duskun cevre sakinlerimiz benim bebikimin sesinden rahatsiz oldular surekli aglayan bi kopek olmamasina ragmen(valhasilll hem efeyle ilgilen hem sultan papaganim ilk gozagrim evlatcim Paşa yla hem ev isi ustune bi de kutahyada dugun yaptik geldik bi de ramazan temizliği ohooooo bi baktim haftalar olmua gorusmeyeli..yeni yeni hamislerimisss varr ne cok sevindimmm massallahh rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin..bu güzel mubarek ayda tedavisi devam edenler var bu ayin ve peygamber efendimiz (sav) in hurmetinee rabbimm bebislerini onlara bagislasinn kocamann güzel betahcgleri olsunn sonra daa gumbur gumbur kalp atislariii ve sonunda kucaklarinda sevdirsim guzel mevlam...hepinizi kocaman kocamannn öpüyorum..yeni topigimizi de fatkettimm geyik meyikk muhabbet guzel olur en yakin zamanda ordasa gorusmek uzere..hayırlı ramazanlar olsunn kaderdaşlarimm mevlam tuttugumuz oruçlari ettigimiz duaları kabul etsinn bizler icin en hayırlı vakitte saglikla kavuştursun insallahh bebislerimize..

Maşallah maşallah cok sevindim...kizin yola cikti geliyor annesi bak gör:))yarim saat once niyetlendim daha yataga girmedim kendime dua etmedim de senin mesajini okudum bu gece ilk dua senin ve kuzucugun kismetiymiss allahim bu sefer evlatcigini nasip etsin sana insallahh bu mubarek ayda guzel hayirli haberler alalim..cok guzel seyler doğuyor içime kafundercimm..tevekkulu elden birakma insallah bu sefer seninle bebisin

Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş
Gelmis gecmis olsun insallah rabbim daha beter acilardan sakinsin..sabirlar versin sana ve eşine(insallah tez vakittee sağlıkla gelecek bebislerin olsun

Geçmiş olsun arkadasim. Valla anlamadim ne oldugunu ama cok mutsuz ve halsiz hissediyorum. Umarim cabuk biter bu durum. Bu arada bu tedavi sırasında anti deprasan kullanilabiliyor mu?

Canım sabah sabah içimi ferahlattın, ne güzel yazı ne güzel sözler öyle. Duaların inşallah kabul olur canım arkadaşım çok öpüyorum seni

2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakit bakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir

2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakit bakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir
Günaydın canım
Ben adetliyim tutamıyorum adetim geçince de nasıl tutarım bilmiyorum, tutmuyorken bile yerlerde sürünüyorum çok korkuyorum

Günaydın canım
Ben adetliyim tutamıyorum adetim geçince de nasıl tutarım bilmiyorum, tutmuyorken bile yerlerde sürünüyorum çok korkuyorum

bitanem evdeyken cok rahat oldu varya.
rabbım ınan yardım edıyor yoksa mumkun mu aç kalmak o kadar saat..
ama bugunum nasıl geçicek bılmıyorumm saat daha 9
sen bi niyet et gerisi gelir korkma...baktın gordun iş yerındeyken kötü oldun tutmazsın

Kızlarrr yardımmm,
Bugün sabah sadece tuvalet kağıdına bulaşan böyle nokta nokta kuru kan gibi bişey geldi. Çok koyu kahve. Daha testime iki gün var. crinone jel böyle bişey yapıyordu diye hatırlıyorum ama daha önce bunu yaşayan oldumu aranızda. Bir an reglim başlıyor zannettim. Yarım saatte bir kontrol ediyorum ama aynı şekilde devam ediyor. Yardım edin nolur....

canımm transferden sonra kaçıncı günün? belkı yerleşme kanamasıdır dicem de..
şu lekeleri hiç sevmiyorum

Migrenimde var ya o yüzden korkuyorum ama deneyeceğim. Bir kere bir tuttu migrenim Word sayfası gibi bembeyaz kesildim, titreme başladı 1 saat kala ağzıma ekmek attım 2 hap yuttum maalesef orucumu bozdum.

Günaydın canımmm çok teşekkür ederim.
Doktor randevum çarşamba akşamı. Hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umuyorum. Çok heyecanlıyım.
Doktorum Aytun Hanım, çoook tatlı biri. Erbil Bey'den de herkes çok memnun hep duyuyorum.
Benim embriyolarımdan sadece 2 tanesi dondurulmuştu, onlar da 6. güne gelenlerdi. Sabah çözdürüp öğleden sonra transfer ettiler.
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım yüzünü güldürsün.

Migrenimde var ya o yüzden korkuyorum ama deneyeceğim. Bir kere bir tuttu migrenim Word sayfası gibi bembeyaz kesildim, titreme başladı 1 saat kala ağzıma ekmek attım 2 hap yuttum maalesef orucumu bozdum.

dayanamadıktan sonra sağlını etkiliyorsa tutmak zorunda değilsin zaten benim annem de şeker hastası oda tutamıyor ikindiden sonra her tutuğunda acilik oldu doktor artık yeter eziyet böyle oruçta kabul olmaz tutma dedi oda tutmuyor

Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......

Çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Allah sabır versin, yeniden deneme gücü versin. Benim ilk denemem de kürtajla sonuçlanmıştı. Zor günler biliyorum ama bunu da atlatacaksınız.

bugün 3. günüm allah kabul eder inşallah çok rahatım ama uykusuzluk mahvediyor gece kalkma olayı olmasa bide hatim için kurana gidiyorum 2 civarı geliyorum günlük yasin ve 2 cüz okuyoruz allah inşallah kabul eder

hımm anladım cnm.
sağlığını etkiliyorsa tutma tabıkı

Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş

neden 1 ay sonra kontrole çağırdıki doktorun ben 2 haftada br gidiyorum hayret birşey ya nasıl iş yapıyo bunlar.kan sulandırıcı falan kullandın mı sen.uf bende ne dicemi şaşırdım kusura bakma (( üzme kendini dicemde ne dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…