Dün rüyamda 8 tane yunus gördüm denizde hepsi yan yana durup bellerine kadar dışardaydılar, bir ara rüyamda da göğüslerimden süt geliyordu hayırlısı inşallah
Dün rüyamda 8 tane yunus gördüm denizde hepsi yan yana durup bellerine kadar dışardaydılar, bir ara rüyamda da göğüslerimden süt geliyordu hayırlısı inşallah
Kizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣
Kizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣
biz tabi tatil çalışma farketmiyor 8 de ayaktayızondan vakit geçmiyor.dogru cnm 6 da çok erken .ne biliyim biz tatile cuma girdik ama şimdiden cnm sıkılıyor
hayırlara çıksın rüyan canımmmmmkizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣
canım inşallah :) keseyi de kalp atışını da sağlıkla görürsün
canım kuru kansa pek sıkıntı olmuyor ama sen drunu ara tatlım belki testi bugün yapar ona göre iğne verir :)
canım ben de bir ara çok kötü idim tüp drum pasiflorayı kullanabilirsin bitkisel ilaç bizi etkilem
kızlar mutluluğumu ve üzüntülerimi paylaşabiliyorum sizlerle :) benimle mutlu olup benimle üzülüyorsunuz :) iyiki hepiniz varsınız :) rabbim hepimize mutlulukların en büyüğünü yaşatır ve minik kuzularımızı kucaklarımızda severiz :)
ahh canım ya oyle rüyalar bende goruyorumm..
umarım bırgun gerçek olacak..
kuzucumm smdı evde çocuk falan yok ya uyuyoruz bizde rahat rahat.normalde oruçlu olmasam da h.sonu o kadar geç kalkmam ama oruçlu olunca sahurda da gec yatınca uyudum yanı.
sen sımdı sıkılma bakalım taze anne.hamışliğin keyfını çıkar
ayy ne güzel bır rüya canımm ya.
hem yunus görmek hem göğsünden süt gelmesi....bunların anlamları çok güzel
hayırlara çıksın rüyan canımmmmm
Ben benimkine baktım canım bolluk, şans, uğur, rızık ve zenginlikmişkızlar yorumlarına bakıp yazsanıza :) bende merak ettim :)
yunus ve erkek çocuğu iyi diye biliyorum :)
HAYIRLARA ÇIKSIN RÜYAN CANIMMM güzel HABERLERİN HABERCİSİ OLSUN İNŞ
canım inşallah :) keseyi de kalp atışını da sağlıkla görürsün
canım kuru kansa pek sıkıntı olmuyor ama sen drunu ara tatlım belki testi bugün yapar ona göre iğne verir :)
canım ben de bir ara çok kötü idim tüp drum pasiflorayı kullanabilirsin bitkisel ilaç bizi etkilemez dedi :)
kızlar mutluluğumu ve üzüntülerimi paylaşabiliyorum sizlerle :) benimle mutlu olup benimle üzülüyorsunuz :) iyiki hepiniz varsınız :) rabbim hepimize mutlulukların en büyüğünü yaşatır ve minik kuzularımızı kucaklarımızda severiz :)
Canm sen de bahceciye mi gidiyordun karistirdim mi?Canim kan verdim geldim ,sonuç belli olduğundan beklemedim bile hastanede onlar arayacaklar 1.5 saate..zaten drumda almanya ya kongreye gitmiş.ilaclarida bugün kestim icmiyorum,davul ettiler zaten beni
tesekkur ederim insaallah oldugu gibi gercek olur
Allah kimseye evlat hasreti ve evlat acısı göstermesin. Inşallah herkes bi an önce hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun. 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?