2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dün rüyamda 8 tane yunus gördüm denizde hepsi yan yana durup bellerine kadar dışardaydılar, bir ara rüyamda da göğüslerimden süt geliyordu hayırlısı inşallah

Dün rüyamda 8 tane yunus gördüm denizde hepsi yan yana durup bellerine kadar dışardaydılar, bir ara rüyamda da göğüslerimden süt geliyordu hayırlısı inşallah

Kizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣

kızlar yorumlarına bakıp yazsanıza :) bende merak ettim :)
yunus ve erkek çocuğu iyi diye biliyorum :)

HAYIRLARA ÇIKSIN RÜYAN CANIMMM güzel HABERLERİN HABERCİSİ OLSUN İNŞ

Kizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣

ahh canım ya oyle rüyalar bende goruyorumm..
umarım bırgun gerçek olacak..

biz tabi tatil çalışma farketmiyor 8 de ayaktayız ondan vakit geçmiyor.dogru cnm 6 da çok erken .ne biliyim biz tatile cuma girdik ama şimdiden cnm sıkılıyor

kuzucumm smdı evde çocuk falan yok ya uyuyoruz bizde rahat rahat.normalde oruçlu olmasam da h.sonu o kadar geç kalkmam ama oruçlu olunca sahurda da gec yatınca uyudum yanı.
sen sımdı sıkılma bakalım taze anne.hamışliğin keyfını çıkar

ayy ne güzel bır rüya canımm ya.
hem yunus görmek hem göğsünden süt gelmesi....bunların anlamları çok güzel

Erkek cocuk guzel haber diye biliyorum ben ama benim ki cok dusunmekyen gorulen bilinc alti ruyasi 😄 yani sanirim oyledir

AMİNNNNNNNN HAYATIMIZDAN HAMİŞ BEBİŞ EKSİ OLMASIN İNŞŞŞŞŞ HEPİMİZ ANNE OLALAIM TEYZE OLALIM İNŞŞŞ

Amin canm benim cumlemize nasip olsun

Amin canim ,bu tedavilerimiz son olur insallah

Allah kimseye evlat hasreti ve evlat acısı göstermesin. Inşallah herkes bi an önce hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun. 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…