2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım transferin hayırlı olsun, tüm kalbimle bu sefer bebişine sağlıkla ve zamanında kavuşmanı diliyorum. Heyecanla bekleyeceğim test gününü ben de seninle.

Arkadaşlar bişi soracağım 8. Gün hcg 41.3 çıkmıştı 10. Gün 38.6. Sizce bebeklerimi kayıp mı ettim 😞

İnsallah sonuna kadar hep saglikli guzel haberler alirsin tatlim

Hayırlı olsun bebişin hiç ayrılmayın 9 ay boyunca...kızmı istiyorsun...allah gönlüne göre versin.

Canım transferin hayırlı olsun, tüm kalbimle bu sefer bebişine sağlıkla ve zamanında kavuşmanı diliyorum. Heyecanla bekleyeceğim test gününü ben de seninle.

kızlar tesekkür ederim :) rabbim hepimize minik mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

doğru, sağlımızı tehlikeye atmamalıyız. Ben bir deneyeceğim adetim bitince çok sarsılırsam başım ağrırsa tutmam

İnşallah yarın güzel bir şey olurda şaşırırsın

Canim kan verdim geldim ,sonuç belli olduğundan beklemedim bile hastanede onlar arayacaklar 1.5 saate..zaten drumda almanya ya kongreye gitmiş.ilaclarida bugün kestim icmiyorum,davul ettiler zaten beni

2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakit bakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir

alıştığın yer aşırı sıcak değilse bence daha iyi.tüm gün evde vakit bile geçmiyor...

alıştığın yer aşırı sıcak değilse bence daha iyi.tüm gün evde vakit bile geçmiyor...

kuzucumm yok be klimalı serin amaaaa güne 6da başlıyorum
2 gundur evdeydim 11 e kadar uyudum sonra evı toparla hadi öğlen namazı sonra kuran flan okudum sonra ıkındı sonra da yemek telaşı sonra yıne uzandım öyle vakit geçti ne güzel

Kizlar bugun ruyamda bir oglum vardi iki uc yaslarinda rlini tutmustum bit yere gidiyorduk uyandigim icin sinirlendim 😣

biz tabi tatil çalışma farketmiyor 8 de ayaktayız ondan vakit geçmiyor.dogru cnm 6 da çok erken .ne biliyim biz tatile cuma girdik ama şimdiden cnm sıkılıyor

canım inşallah :) keseyi de kalp atışını da sağlıkla görürsün

canım kuru kansa pek sıkıntı olmuyor ama sen drunu ara tatlım belki testi bugün yapar ona göre iğne verir :)

Geçmiş olsun arkadasim. Valla anlamadim ne oldugunu ama cok mutsuz ve halsiz hissediyorum. Umarim cabuk biter bu durum. Bu arada bu tedavi sırasında anti deprasan kullanilabiliyor mu?

canım ben de bir ara çok kötü idim tüp drum pasiflorayı kullanabilirsin bitkisel ilaç bizi etkilemez dedi :)

canım benim transferin hayırlı olsun.. bebişine sıkıca sarıll, heyecanla test tarihini bekleyeceğim inan..
Allahım hep güzel haberlerini getirtsin...

HAYIRLI OLSUN KIZIN KUZUN MUCİZEN

canım benim çok şükür sorunsuz oldu bitti hep diyorum sen kesin gebesin bu kez ve herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..İçime öyle doğuyor..

Oy maşallah kuzucuklara insallah sana sımsıkı tutunur minigin de diğer mimikler kardeşi olur

Hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun masallah herşey okadar güzel gelistiki insallah sonuca çok güzel olacak,dualarimdasin canim

kızlar mutluluğumu ve üzüntülerimi paylaşabiliyorum sizlerle :) benimle mutlu olup benimle üzülüyorsunuz :) iyiki hepiniz varsınız :) rabbim hepimize mutlulukların en büyüğünü yaşatır ve minik kuzularımızı kucaklarımızda severiz :)

Canim kan verdim geldim ,sonuç belli olduğundan beklemedim bile hastanede onlar arayacaklar 1.5 saate..zaten drumda almanya ya kongreye gitmiş.ilaclarida bugün kestim icmiyorum,davul ettiler zaten beni

e sen sormadın mı birine değerim bu çıktı ilaçları kesiyim mi diye, neyseee ya sonuç çıksın da kendin karar verirsin ortada doktor yok yani hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…