bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
Canım bugün 10. gün. 3. gün transferiydi benimki
Maşallah maşallah cok sevindim...kizin yola cikti geliyor annesi bak gör:))yarim saat once niyetlendim daha yataga girmedim kendime dua etmedim de senin mesajini okudum bu gece ilk dua senin ve kuzucugun kismetiymiss allahim bu sefer evlatcigini nasip etsin sana insallahh bu mubarek ayda guzel hayirli haberler alalim..cok guzel seyler doğuyor içime kafundercimm..tevekkulu elden birakma insallah bu sefer seninle bebisin
İnsallah sonuna kadar hep saglikli guzel haberler alirsin tatlim
Hayırlı olsun bebişin hiç ayrılmayın 9 ay boyunca...kızmı istiyorsun...allah gönlüne göre versin.
canım hayırlı olsun benimde prş di transfer ama o günden beri bebişimle konuşup duruyorum kızım günaydın kızım şöyle böyle yapalım rabbim bizi ve tüm isteyenleri kavuştursun inşallah benimde 7 temmuz test günüm
Canım transferin hayırlı olsun, tüm kalbimle bu sefer bebişine sağlıkla ve zamanında kavuşmanı diliyorum. Heyecanla bekleyeceğim test gününü ben de seninle.
Arkadaşlar bişi soracağım 8. Gün hcg 41.3 çıkmıştı 10. Gün 38.6. Sizce bebeklerimi kayıp mı ettim 😞
günaydın canım :)günaydınlar canlar
Arkadaşlar bişi soracağım 8. Gün hcg 41.3 çıkmıştı 10. Gün 38.6. Sizce bebeklerimi kayıp mı ettim 😞
kızlar tesekkür ederim :) rabbim hepimize minik mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
günaydın canım :)
canım drunla konuştun mu o ne dedi? normalde katlanması gerekli
Doktor ilaçları keselim dedi kanamam olmadı henüz akşam bi daha baktırsam mı sizce?
dayanamadıktan sonra sağlını etkiliyorsa tutmak zorunda değilsin zaten benim annem de şeker hastası oda tutamıyor ikindiden sonra her tutuğunda acilik oldu doktor artık yeter eziyet böyle oruçta kabul olmaz tutma dedi oda tutmuyor
günaydın canım :)
canım drunla konuştun mu o ne dedi? normalde katlanması gerekli kanaman falan oldu mu?
İnşallah yarın güzel bir şey olurda şaşırırsın
2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakitbakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir
alıştığın yer aşırı sıcak değilse bence daha iyi.tüm gün evde vakit bile geçmiyor...
kuzucumm yok be klimalı serin amaaaa güne 6da başlıyorum
2 gundur evdeydim 11 e kadar uyudum sonra evı toparla hadi öğlen namazı sonra kuran flan okudum sonra ıkındı sonra da yemek telaşı sonra yıne uzandım öyle vakit geçti ne güzel
Günaydın canımmm çok teşekkür ederim.
Doktor randevum çarşamba akşamı. Hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umuyorum. Çok heyecanlıyım.
Doktorum Aytun Hanım, çoook tatlı biri. Erbil Bey'den de herkes çok memnun hep duyuyorum.
Benim embriyolarımdan sadece 2 tanesi dondurulmuştu, onlar da 6. güne gelenlerdi. Sabah çözdürüp öğleden sonra transfer ettiler.
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım yüzünü güldürsün.
Kızlarrr yardımmm,
Bugün sabah sadece tuvalet kağıdına bulaşan böyle nokta nokta kuru kan gibi bişey geldi. Çok koyu kahve. Daha testime iki gün var. crinone jel böyle bişey yapıyordu diye hatırlıyorum ama daha önce bunu yaşayan oldumu aranızda. Bir an reglim başlıyor zannettim. Yarım saatte bir kontrol ediyorum ama aynı şekilde devam ediyor. Yardım edin nolur....
Geçmiş olsun arkadasim. Valla anlamadim ne oldugunu ama cok mutsuz ve halsiz hissediyorum. Umarim cabuk biter bu durum. Bu arada bu tedavi sırasında anti deprasan kullanilabiliyor mu?
canım benim transferin hayırlı olsun.. bebişine sıkıca sarıll, heyecanla test tarihini bekleyeceğim inan..
Allahım hep güzel haberlerini getirtsin...
HAYIRLI OLSUN KIZIN KUZUN MUCİZEN
canım benim çok şükür sorunsuz oldu bitti hep diyorum sen kesin gebesin bu kez ve herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..İçime öyle doğuyor..
saç boyası aldım kendime
regl olunca boyucam yani yarın diyebilirm
canım benim çok güzel haberler vermişsinMaşallah 5.gün embriyosu bide
Rabbim sizi korusun inşallah bu sefer olucak canım
11 temmuz senin günün olsun inşallah
Oy maşallah kuzucuklara insallah sana sımsıkı tutunur minigin de diğer mimikler kardeşi olur
Hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun masallah herşey okadar güzel gelistiki insallah sonuca çok güzel olacak,dualarimdasin canim
Canim kan verdim geldim ,sonuç belli olduğundan beklemedim bile hastanede onlar arayacaklar 1.5 saate..zaten drumda almanya ya kongreye gitmiş.ilaclarida bugün kestim icmiyorum,davul ettiler zaten beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?