2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın kese görmeye gidicem çok stres yaptım yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim insallah göreceksin yarın melegini hiç stres yapma ne kadar rahat olursan okadar iyi olur senin ve bebeğin için...allaha emanet olsun güzelim insallah sağlıkla sihhatle,çocuğunu kucağına alırsın.

SEN YAT KALK O KARNINDaki bebeğe dua et yoksa seni Eki Görüntüle 1172708 YA İNSAN BUKADAR KENDİNİ ÜZERMİ YIPRATIRMI YAAA BİR SEN BİRDE KIZ KARDEŞİM ABLAAA MİDEM BULANMIYOR ABLA KARNIMDA BİR DEĞİŞKLİK YOK ABLA YİNE KÖTÜ BİR ŞEY İ OLACAK YOK DİYORUM ALLAHIN İZİNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞŞŞ AMA 2DK TEL ÇALIYOR KARDEŞİM ABLAAAAA ABLLAAA GELELİM SANA GİDİP YARIN KESEYİ GÖRÜP GELECEKSİN ALLAHIN İZNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK 9 AY SONRA KUCAĞINA ALACAKSIN BAŞAKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ TAMAMMI

Son düzenleme:

canım benim transferin hayırlı olsun.. bebişine sıkıca sarıll, heyecanla test tarihini bekleyeceğim inan..
Allahım hep güzel haberlerini getirtsin...

Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş

(((
çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm.. gerçekten çok üzücüü bi durum ne diyeceğimi bilemiyorum..
tüp bebeğin her süreci çok sıkıntılı hamile kaldıktan sonrasıda çok zor.. Allah yardımcımız olsun..

HAYIRLI OLSUN KIZIN KUZUN MUCİZEN

Canim insallah göreceksin yarın melegini hiç stres yapma ne kadar rahat olursan okadar iyi olur senin ve bebeğin için...allaha emanet olsun güzelim insallah sağlıkla sihhatle,çocuğunu kucağına alırsın.

İnşallah canım benim saol :)

Kardeşin aynı ben :)) bende de belirti yok ondan diyorum inşallah iyi olacak canım eşim yok gelemiyor ben tek gidicem ondan bu stresim

Canim yarın gidecem dra sonuç belli ama bide laporoskopi için ne zaman gitmem gerek onu ogrenecem....
Siparislerimi gidip aldım,ne demeisler tirnagin varsa basini kaşı

İnşallah yarın güzel bir şey olurda şaşırırsın

Canim benim transferin hayırlı olsun 11 temmuz bayramın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

canım hayırlı olsun benimde prş di transfer ama o günden beri bebişimle konuşup duruyorum kızım günaydın kızım şöyle böyle yapalım rabbim bizi ve tüm isteyenleri kavuştursun inşallah benimde 7 temmuz test günüm

kardeşin aynı ben :)) bende de belirti yok ondan diyorum inşallah iyi olacak canım eşim yok gelemiyor ben tek gidicem ondan bu stresim

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben geleyim mi yanında:26::26::26::26: Büyük bir keyifle eşlik ederim sana

GEÇEN GÜN KIZ KARDEŞİM BEN BIDIK CİMCİME SOKAĞA İNDİK GELİN NE YAPIYORSUN DEDİ KIZ KARDEŞİMİN EV SAHİBİ (gelin diye hitap ediyor kardeşime ) KARDEŞİMDE AİLE BOYU PARKA DEDİ BENDE SESLENDİM ÇOCUKLAR (Cimme ve bıdıkı gösterdim )ANNELERİ (kardeşimi gösterdim ) VE BABALARI (kendimi gösterdim ) EV SAHİBİ EEEEEEEEEEEEE AHMET NE OLUYOR DİYE SORDU (damatı soruyor) BENDE O ÇALIŞMA BAKANI O ÇALIŞACAK BİZ AİLECEK YİYECEĞİZ DEDİM

RABBİM BU GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE ÖNCE GÖBÜŞLERİNİZİ SONRADA KUCAKLARINIZI DOLDURSUN CANLARIM

Canım niye stres yapiyorsun heyecanli olman gerekiyo ama sunu unutma zor elde ettigimiz icin dogana kadar endiselerin hic bitmeyecek keseyi gorursun kalp atisini dert edersin kalp atışını duyarsin devam ediyormu acab diye e diselenirsin mesela ben simdi erken dogumdan korkuyorum bizim merkezde tedavi olan bir arkadas 16--17. Haftalarinda kesesi patladigi icin erken dogm yapti ve oglusunu kaybetti bu aralar erken dogum hikayelerini o kadar cok duyuyorum ki ama tevekkül edip Rabbim nasip ettiyse kucagima alacagim demekten baska care yok

hep aynı canım kuruyunca bi çizgi beliriyor o da pembe değil dediğim gibi tamamen ikinci çizginin yeri kuruyunca gölge gibi oluyor gri gebelikten değil yani..tabii regl olana dek testlere devam

o gri pek yakında pembe sonrada kırmızı olacak inşallah
bende regl olmak için cebelleşiyorum kendi içimde

Canim benim transferin hayırlı olsun 11 temmuz bayramın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

napıon kuzum nasılsın pek görünmüyorsun

Hayırlı olsun bebişin hiç ayrılmayın 9 ay boyunca...kızmı istiyorsun...allah gönlüne göre versin.

İnsallah sonuna kadar hep saglikli guzel haberler alirsin tatlim

canım kaç embrıyo koymuşlardı sana.. belki ıkız olabılır o zman :) hayırlısı olsun canım.. ne kadarlık şimdi senın? benım de aynı bulantım az yemek yıyınce geçiyor..sıcak bı yandan,halsızlık var ara ara uykum gelıyor. fazla ayakta duramıyorm..ara ara kasık ağrım var.. benımde doktora gıtmeme çok var temmuz 16 sında gıdıcem ama çok merak edıyorum.. inş bir sorun yoktur. inş. bebişlerimizin kalpleri atıyordur.. korkuyorum bı duysaydım hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…