tşk ettim canım
ayyy tek olsunda bebiş biz buluruz her türlü
Kızlar yarın kese görmeye gidicem çok stres yaptım yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım oldu çok şükür :) biz iyiyyiz(tam yazarken kızım ve ben yazacaktım sonra biz dedim) :) 1 tane transfer oldu blast :) kalan 4 tane donduruldu :)
1 hafta sonra senden 12 gün sonra benden güzel haberler alacağız inşallah :)
Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş
canım oldu çok şükür :) biz iyiyyiz(tam yazarken kızım ve ben yazacaktım sonra biz dedim) :) 1 tane transfer oldu blast :) kalan 4 tane donduruldu :)
Canim insallah göreceksin yarın melegini hiç stres yapma ne kadar rahat olursan okadar iyi olur senin ve bebeğin için...allaha emanet olsun güzelim insallah sağlıkla sihhatle,çocuğunu kucağına alırsın.
SEN YAT KALK O KARNINDaki bebeğe dua et yoksa seni Eki Görüntüle 1172708 YA İNSAN BUKADAR KENDİNİ ÜZERMİ YIPRATIRMI YAAA BİR SEN BİRDE KIZ KARDEŞİM ABLAAA MİDEM BULANMIYOR ABLA KARNIMDA BİR DEĞİŞKLİK YOK ABLA YİNE KÖTÜ BİR ŞEYMİ OLACAK YOK DİYORUM ALLAHIN ZİNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞŞŞ AMA 2DK TEL ÇALIYOR KARDEŞİM ABLAAAAA ABLLAAAGELELİM SANA GİDİP YARIN KESEYİ GÖRÜP GELECEKSİN ALLAHIN İZNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK 9 AY SONRA KUCAĞINA ALACAKSIN BAŞAKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ TAMAMMI
Canim yarın gidecem dra sonuç belli ama bide laporoskopi için ne zaman gitmem gerek onu ogrenecem....
Siparislerimi gidip aldım,ne demeisler tirnagin varsa basini kaşı
Canim benim transferin hayırlı olsun 11 temmuz bayramın olsun güzel haberlerini bekliyoruzbugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
kardeşin aynı ben :)) bende de belirti yok ondan diyorum inşallah iyi olacak canım eşim yok gelemiyor ben tek gidicem ondan bu stresim
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
RABBİM BU GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE ÖNCE GÖBÜŞLERİNİZİcanım hayırlı olsun benimde prş di transfer ama o günden beri bebişimle konuşup duruyorum kızım günaydın kızım şöyle böyle yapalım rabbim bizi ve tüm isteyenleri kavuştursun inşallah benimde 7 temmuz test günüm
hep aynı canım kuruyunca bi çizgi beliriyor o da pembe değil dediğim gibi tamamen ikinci çizginin yeri kuruyunca gölge gibi oluyor gri gebelikten değil yani..tabii regl olana dek testlere devam
Canim benim transferin hayırlı olsun 11 temmuz bayramın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
ben geleyim mi yanında:26::26::26::26: Büyük bir keyifle eşlik ederim sana
İyi gibiyim canım sürekli uyukluyorum hep yorgunum işe gitmek çok zor bulantı da çok az var ama yemek yiyince geçiyor. Kendi doktoruma yarın gidicem dün bebeği görmeye diğer doktora kontrole gittim normal falan dedi küçük bi kese daha var dedi kafam karıştı endişeliyim yarın sağlıklı bilgiyi alıcam inşallah.
Sen nasılsın? Var mı değişiklikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?