2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım beni çok iyi anladığını düşünüyorum şu an ...İnsan kendi başına gelecek diye düşünüyo...O kadar kötü hikayeler duydum ki Yarabbi bana kucağıma almayı nasip etsin herkese etsin inşallah!!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksamlar herkese .ben bu ay ilk tup bebek denememi yapicam arkadaslar .ramazana denk gelicek herkes bana oruc tutma diyor ramazanda adet duzenim degisiyor .sizin aranizda hic ramazanda tup vebek deneyen varmi doktorlar oruc tutma demiyor ama bunca emek verip bosa gitmesinide istemiyorum beni bilgilendirebilirmisiniz :)

2 embriyo konmuştu muhtemelen ikiz ama yarın kesinleşir sadece kese vardı ve küçüktü eğer kaybolmazsa ikiz. 6+3 oldu benim valla kalp atışını duyunca da geçmiyor tedirginlik merak edecek başka bişey buluyoruz biliyosun :) dün gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten. İnşallah her şey yolundadır içimizi ferah tutalım.
Benim de yorgunluk çok hep nefes nefese kalıyorum. Biz ne günler bekledik 16 gün de geçer canım inşallah güzel haberler duyarsın :)

bende ramazanda tüp bebek denemiştim ama zaten iğne vuruluyorsun orucun bozuluyor, düzensizliği hiç aklıma gelmedi zaten ben adetimde başlamıştım.

arkadaşlar tüp bebekte devlet desteği 3 çıktı mı ? yani yasallaştı mı bilginiz var mı???

Bugün transferimin 4. Günü hafif bir akıntı olmaya başladı ve dünden beri rahimde batma gibi ara ara ağrı oluyor kızlar bunlar iyi bişeymi.:18::18::18:

Birde opudan beri hala davul gibiyim ya nefes alamıyorumne zaman geçicek...........?

Kizlar sizinle bir dua paylasmak istiyorum enbiya suresi 89. Ayet haz zekeriyya'nin cocuk icin yalavarisidir. Sonrasinda hz ibrahim'e kavusmus. Sohbet hocam soyledi gunde iki yuz defa soylenecek abdestle olursa daha iyi cunku ayet
Enbiya suresi 89
وَزَكَرِيَّا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنٖى فَرْدًا وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثٖينَ

ve zekerriya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.amin

bu dua değilmi canım ben başladım bile transferimin 4. günü inşallah sımsıkı tutunuyordur.allah razı olsun

evet haklısın canım.. bu tedırgınlık bitmez bızde.. :) herşey yolundadır merak etme.. rabbım sağlıklı bir şekılde kucağımıza almayı nasip etsın. inş sağlıklı bir şekılde de karnımızda gelişimini sağlar.. benmde 7 hafta oldu tam.. inş herşey güzel gider..

Evet canm bu dua insaallah tutunuyordur
Ferden degil de ferdev ve ente diye oku tatlim 😘
Saglikla melegin kucagina gelsin insaallah

ve zekerriya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.amin

bu dua değilmi canım ben başladım bile transferimin 4. günü inşallah sımsıkı tutunuyordur.allah razı olsun

Evet canim hu dua insaallah tutunuyordur saglikla melegini kucaklarsin.
Ferden ve ente degil de ferdev ve ente diye oku yararini gorursun ve cumletem goruruz insaallah 😘

oooo süslü hatun saçına da bakarmış güle güle akıt boyaları saçından emi
Kızlar yarın kese görmeye gidicem çok stres yaptım yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım strees tapma kız ne güzel dua et şükret devamı hep güzel gelsin sevin be gerisini tevekkül et ki rahat edesin

oooo süslü hatun saçına da bakarmış güle güle akıt boyaları saçından emi

tüp bebek sürecinden sonra boyamamıştım canım diplerim baya uzamıştı
renk konusunda karar veremeyince de baya ertelemiş oldum aslında
umarım akacak kadar bi 9 ay boyamam
herşeyin sonunuda buna bağlamasam olmaz ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…