Canım niye stres yapiyorsun heyecanli olman gerekiyo ama sunu unutma zor elde ettigimiz icin dogana kadar endiselerin hic bitmeyecek keseyi gorursun kalp atisini dert edersin kalp atışını duyarsin devam ediyormu acab diye e diselenirsin mesela ben simdi erken dogumdan korkuyorum bizim merkezde tedavi olan bir arkadas 16--17. Haftalarinda kesesi patladigi icin erken dogm yapti ve oglusunu kaybetti bu aralar erken dogum hikayelerini o kadar cok duyuyorum ki ama tevekkül edip Rabbim nasip ettiyse kucagima alacagim demekten baska care yok
Ne güzel işte bebişinle tanışacaksın.dr bana perşembe ye randevu verdi görünürmü anlamadım
RABBİM BU GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE ÖNCE GÖBÜŞLERİNİZİSONRADA KUCAKLARINIZI DOLDURSUN CANLARIM
canım kaç embrıyo koymuşlardı sana.. belki ıkız olabılır o zman :) hayırlısı olsun canım.. ne kadarlık şimdi senın? benım de aynı bulantım az yemek yıyınce geçiyor..sıcak bı yandan,halsızlık var ara ara uykum gelıyor. fazla ayakta duramıyorm..ara ara kasık ağrım var.. benımde doktora gıtmeme çok vartemmuz 16 sında gıdıcem ama çok merak edıyorum.. inş bir sorun yoktur. inş. bebişlerimizin kalpleri atıyordur.. korkuyorum bı duysaydım hayırlısıyla..
ay canım benim çok isterim :)
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım allah razı olsun bütün isteyenlere inşallah
Iyi aksamlar herkese .ben bu ay ilk tup bebek denememi yapicam arkadaslar .ramazana denk gelicek herkes bana oruc tutma diyor ramazanda adet duzenim degisiyor .sizin aranizda hic ramazanda tup vebek deneyen varmi doktorlar oruc tutma demiyor ama bunca emek verip bosa gitmesinide istemiyorum beni bilgilendirebilirmisiniz :)
arkadaşlar tüp bebekte devlet desteği 3 çıktı mı ? Yani yasallaştı mı bilginiz var mı???
bende ramazanda tüp bebek denemiştim ama zaten iğne vuruluyorsun orucun bozuluyor, düzensizliği hiç aklıma gelmedi zaten ben adetimde başlamıştım.
Kizlar sizinle bir dua paylasmak istiyorum enbiya suresi 89. Ayet haz zekeriyya'nin cocuk icin yalavarisidir. Sonrasinda hz ibrahim'e kavusmus. Sohbet hocam soyledi gunde iki yuz defa soylenecek abdestle olursa daha iyi cunku ayet
Enbiya suresi 89
وَزَكَرِيَّا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنٖى فَرْدًا وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثٖينَ
2 embriyo konmuştu muhtemelen ikiz ama yarın kesinleşir sadece kese vardı ve küçüktü eğer kaybolmazsa ikiz. 6+3 oldu benim valla kalp atışını duyunca da geçmiyor tedirginlik merak edecek başka bişey buluyoruz biliyosun :) dün gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten. İnşallah her şey yolundadır içimizi ferah tutalım.
Benim de yorgunluk çok hep nefes nefese kalıyorum. Biz ne günler bekledik 16 gün de geçer canım inşallah güzel haberler duyarsın :)
ve zekerriya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.amin
bu dua değilmi canım ben başladım bile transferimin 4. günü inşallah sımsıkı tutunuyordur.allah razı olsun
Evet canim hu dua insaallah tutunuyordur saglikla melegini kucaklarsin.
Ferden ve ente degil de ferdev ve ente diye oku yararini gorursun ve cumletem goruruz insaallah 😘
oooo süslü hatun saçına da bakarmış güle güle akıt boyaları saçından emisaç boyası aldım kendime
regl olunca boyucam yani yarın diyebilirm
canım benim çok güzel haberler vermişsinMaşallah 5.gün embriyosu bide
Rabbim sizi korusun inşallah bu sefer olucak canım
11 temmuz senin günün olsun inşallah
tatlım strees tapma kız ne güzel dua et şükret devamı hep güzel gelsin sevin be gerisini tevekkül et ki rahat edesinKızlar yarın kese görmeye gidicem çok stres yaptım yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oooo süslü hatun saçına da bakarmış güle güle akıt boyaları saçından emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?