2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende şöyle tesbih çekmiştim "rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua" bu da Hz. Zekeriya'nın Allah'a yalvarışı ben bunu tesbih gibi çekmiştim merkeze kontrole giderken transfere giderken her zaman dilimden düşürmedim sonucum pozitif oldu çok şükür anlamı da çok güzel bak orjinali bu
Zekeriyya Aleyhisselâm'ın duası

(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)

"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)

herkese yeni haftadan vee orucun 3.cü gününden merhaba
oruçlarımız kabul olsun inşlh..

Evet anlami da cok guzelmis Bunu da ezberleyeyim Allah razi olsun canm

Canım tebrik ederim dualarım seninle inşallah bu kez mucizen seni hiiiiç bırakmaz

Canım senin doktorun Sami bey değilmiydi?

allah razı olsun bıtanem bende çekeyim bunu saol..

herkese yeni haftadan vee orucun 3.cü gününden merhaba
oruçlarımız kabul olsun inşlh..

amın canım rabbım cumlemızın orucunu ve dualarını kabul etsin inşallah

Kızar benimsonucum negatif merak etmeyin üzülmesin çünkü zaten cuma günü üzülmüştüm..şimdi hemsireyede söyledim bende çocuk hiç tutmuyor yani o beta hcg 2_3 bile olmuyor hep 0.kromozom.testi felan yapsam.dedim olur dedi,sizce başka hangi testleri yaptiirsam

Canim çok güzel bi rüya gormussun...hayır olsun inşallah..bu arada hemşire aradı tabiki negatif ilaçları kes dedi.
merhaba cnm olsun bi daha ki, sefere pozitif olucak inşlh yola devam şekerim o bebiş anneciğine gelecek....

Canım tebrik ederim dualarım seninle inşallah bu kez mucizen seni hiiiiç bırakmaz

Canım senin doktorun Sami bey değilmiydi?

canım inşallah :)hepimizin mucizeleri hep yaımızda olur :)

canım ben genetik test yaptırmıştım ayrıca histeroskopi (rahim iç dokusu ve tüpler için ) bu senin son negatifin olur inşallah :)

Canim benim en kisa zamanda guzel haberler almani dilerim. İnsaallah karsina sana cok dogru yollar gosterecek bir dr bir hemsire cikar ve sen de problemi asarsin hemencecik. Bir daha da bunu asla yasamazsin bundan sonra hep guzel haberler alirsin insaallah

merhaba cnm olsun bi daha ki, sefere pozitif olucak inşlh yola devam şekerim o bebiş anneciğine gelecek....

Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.

Son düzenleme:
Ben ramazandan sonra baslayacagim icin simdilik buradakilere dua ediyorum yazilarim bundan ibaret sutekli dua eden yasli teyzelere benzedim😊
Duacıı geldiiiii hanimmmm cocuk isteyene mutsuz olana dua edilir mutlu olana devami icin iyi dilekler sunulur gel anlat sen de duacıı geldiiii 😄😄

Canim benim ya esin de uzgundur senden cikarmis sanirim biz bu konularda fazla hassasiz zaten ama onlar pek anlayamiyorlar yaratilislari boyle bir de ustumuze geliyorlar iste onlarin da uzgun olma tarzi bu aglama lutfen seninki sadece elinden geleni yapmak cozume ulasmak icin neler yapilabilecegini gormek eminim pisman olmustur bile aksam geldiginde gonlunu alacaktir

canım kromozom pıhtılaşma belki birde histereskopi yapıla bilir amh baktır eşinde durumlar nedir bilmiyorum onun içinde yapılabilecek testler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…