Tünaydın kızlaaarrrr
Allah kimseye evlat hasreti ve evlat acısı göstermesin. Inşallah herkes bi an önce hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun. 😔
Kizlar sizinle bir dua paylasmak istiyorum enbiya suresi 89. Ayet haz zekeriyya'nin cocuk icin yalavarisidir. Sonrasinda hz ibrahim'e kavusmus. Sohbet hocam soyledi gunde iki yuz defa soylenecek abdestle olursa daha iyi cunku ayet
Enbiya suresi 89
وَزَكَرِيَّا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنٖى فَرْدًا وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثٖينَ
gölünden geçen her ne ise seni bulsun inşşşş
bende şöyle tesbih çekmiştim "rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua" bu da Hz. Zekeriya'nın Allah'a yalvarışı ben bunu tesbih gibi çekmiştim merkeze kontrole giderken transfere giderken her zaman dilimden düşürmedim sonucum pozitif oldu çok şükür anlamı da çok güzel bak orjinali bu
Zekeriyya Aleyhisselâm'ın duası
(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
herkese yeni haftadan vee orucun 3.cü gününden merhaba
oruçlarımız kabul olsun inşlh..
Canım tebrik ederim dualarım seninle inşallah bu kez mucizen seni hiiiiç bırakmazbugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
Evet sanırım rahim ağzı açılsın diye dün konuşurlarken öyle bir şeyler duyduğumu hatırlıyorum. Çünkü bebeğimin öldüğünü duyunca dünya başıma yıkıldı sanki. Sadece bir an önce oradan ayrılıp eve gelmek istedim.......
amin tatlım bütün dualarımız kabul olsun....Merhaba amin orucumuzda dualarimiz da kabul olsun
bende şöyle tesbih çekmiştim "rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua" bu da Hz. Zekeriya'nın Allah'a yalvarışı ben bunu tesbih gibi çekmiştim merkeze kontrole giderken transfere giderken her zaman dilimden düşürmedim sonucum pozitif oldu çok şükür anlamı da çok güzel bak orjinali bu
Zekeriyya Aleyhisselâm'ın duası
(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
herkese yeni haftadan vee orucun 3.cü gününden merhaba
oruçlarımız kabul olsun inşlh..
Amin canım benim
merhaba cnm olsun bi daha ki, sefere pozitif olucak inşlh yola devam şekerim o bebiş anneciğine gelecek....Canim çok güzel bi rüya gormussun...hayır olsun inşallah..bu arada hemşire aradı tabiki negatif ilaçları kes dedi.
Senden de canım yer gök dua ile der annem hepEvet anlami da cok guzelmis Bunu da ezberleyeyim Allah razi olsun canm
allah razı olsun bıtanem bende çekeyim bunu saol..
Senden de canım yer gök dua ile der annem hep
Senden de razı olsun canım birbirimize dua edelim inşallah Rabbim kabul eder
Canım tebrik ederim dualarım seninle inşallah bu kez mucizen seni hiiiiç bırakmaz
Canım senin doktorun Sami bey değilmiydi?
Kızar benimsonucum negatif merak etmeyin üzülmesin çünkü zaten cuma günü üzülmüştüm..şimdi hemsireyede söyledim bende çocuk hiç tutmuyor yani o beta hcg 2_3 bile olmuyor hep 0.kromozom.testi felan yapsam.dedim olur dedi,sizce başka hangi testleri yaptiirsam
Kızar benimsonucum negatif merak etmeyin üzülmesin çünkü zaten cuma günü üzülmüştüm..şimdi hemsireyede söyledim bende çocuk hiç tutmuyor yani o beta hcg 2_3 bile olmuyor hep 0.kromozom.testi felan yapsam.dedim olur dedi,sizce başka hangi testleri yaptiirsam
merhaba cnm olsun bi daha ki, sefere pozitif olucak inşlh yola devam şekerim o bebiş anneciğine gelecek....
Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
kızar benimsonucum negatif merak etmeyin üzülmesin çünkü zaten cuma günü üzülmüştüm..şimdi hemsireyede söyledim bende çocuk hiç tutmuyor yani o beta hcg 2_3 bile olmuyor hep 0.kromozom.testi felan yapsam.dedim olur dedi,sizce başka hangi testleri yaptiirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?