Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
cnm ya sakin ol yapma böyle uff şuan ikinizde gerginsiniz kolay değilki yaşadığınız eşin de sen üzülüyorsun kendine stres apıyorsun diye demiştir o lafları olsun bu günlerde geçecek inşlh kolay degil cnm :26:Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
aynen cnm bende ramazandan sonra deneme ypıcam bende girip dua edip hamişleir tebrik edip negatifleride sabır dileyip yazıp bakıyorumBen ramazandan sonra baslayacagim icin simdilik buradakilere dua ediyorum yazilarim bundan ibaret sutekli dua eden yasli teyzelere benzedim😊
Duacıı geldiiiii hanimmmm cocuk isteyene mutsuz olana dua edilir mutlu olana devami icin iyi dilekler sunulur gel anlat sen de duacıı geldiiii 😄😄
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
Canımcığım sinirlerin bozuk senin bak ben de iki defa üst üste bir temmuzda birde ekimde negatif yaşadım ve doktorum aralıkta gel hem histeroskopi yapalım hem genetik tahlil yapalım dedi seninde böyle düşünmen çok normal histeroskopi yapıldı rahime çizik atıldı ve genetik tahlilde bende pıhtılaşma faktörü çıktı arkasından ocak denemesinde hamile kaldım sen bence yaptı ama şimdi öfkeyle yemeyin birnirinizi
cnm ya sakin ol yapma böyle uff şuan ikinizde gerginsiniz kolay değilki yaşadığınız eşin de sen üzülüyorsun kendine stres apıyorsun diye demiştir o lafları olsun bu günlerde geçecek inşlh kolay degil cnm :26:
aynen cnm bende ramazandan sonra deneme ypıcam bende girip dua edip hamişleir tebrik edip negatifleride sabır dileyip yazıp bakıyoruminşlh bizde yazarız tedavilerimziiz sonucumuzu
Kızar benimsonucum negatif merak etmeyin üzülmesin çünkü zaten cuma günü üzülmüştüm..şimdi hemsireyede söyledim bende çocuk hiç tutmuyor yani o beta hcg 2_3 bile olmuyor hep 0.kromozom.testi felan yapsam.dedim olur dedi,sizce başka hangi testleri yaptiirsam
cnm ne güzel yazmışsın normal bişey gibi ya kız alalh seni
hadi hayırlısıyla inşlh değerin artar sorun olmaz bebeğin seni bırakmaz...
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
Üzme kendini. Bende bizim adamla çok kavga ettim. Ama artık sallamıyorum. Tahammül sınırımız düşük. O kadar hormon aldık. Hatta şimdi bile hamile olduğumu inanamıyor. Doğmasını beklicekmiş sevinmek için
Tek kese
Yok artık ya bu erkekler ne kadar hazıra konmayı seviyor bu kadar muayene iğne ilaç opu transfer sonrasında yatma kalkma eğilme bükülme psikolojini bozma aman bebeğe birşey olmasın derken bizlerin beklediği sadece biraz ilgi ve şefkat sana sarılıp nihayet başardık demesi gerekirken doğana kadar bekleyecek olması ilginç ama merak etme bu odunlardan bende de var birtane yanlız değilsin canım
aynen ben de varım
Tek kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?