2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ŞİMDİ ÇIKIYORUM KIZLAR BIDIKIM OKUL KAYDI VAR BU GÜNN ANNEMİZ OARAYA GİDECEK BIDIKLA BERABER BENDE CİMCİMEMELE VAKİT GEÇİRECEĞİM YARIN YADA DİĞER GÜN KÖYE GİDECEĞİZ (uzun kalırız bir kaç ay )O YÜZDEN BU GÜN YEĞEN CANLARLA BİRAZ FAZLA VAKİT GEÇİRMEK İSTYORUM

Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.
Şimdi derin bir nefes alıp biraz sakinleş lütfen. Sakin kafayla düşünüp birlikte bir yol çizersiniz, hemen şimdi olmak zorunda değil. Güvendiğin, aklına yatan bir doktora kendini emanet edip o hangi testi gerekli görürse yaptırmanı öneririm. Bu testler tabii ki çok önemli ama senin durumunda gereksizse boşuna maddi manevi yıpranmanı istemez doktorlar. Bir bilene danışmak en iyisi. Ama şimdi biraz kafa dinle, vücudunu ve zihnini rahatlatmaya bak lütfen. Dilerim son negatifin olur.

Canımcığım sinirlerin bozuk senin bak ben de iki defa üst üste bir temmuzda birde ekimde negatif yaşadım ve doktorum aralıkta gel hem histeroskopi yapalım hem genetik tahlil yapalım dedi seninde böyle düşünmen çok normal histeroskopi yapıldı rahime çizik atıldı ve genetik tahlilde bende pıhtılaşma faktörü çıktı arkasından ocak denemesinde hamile kaldım sen bence yaptı ama şimdi öfkeyle yemeyin birnirinizi

Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgi Koştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.

Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım da Söylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...

cnm ya sakin ol yapma böyle uff şuan ikinizde gerginsiniz kolay değilki yaşadığınız eşin de sen üzülüyorsun kendine stres apıyorsun diye demiştir o lafları olsun bu günlerde geçecek inşlh kolay degil cnm :26:
aynen cnm bende ramazandan sonra deneme ypıcam bende girip dua edip hamişleir tebrik edip negatifleride sabır dileyip yazıp bakıyoruminşlh bizde yazarız tedavilerimziiz sonucumuzu

cnm ne güzel yazmışsın normal bişey gibi ya kız alalh seni
hadi hayırlısıyla inşlh değerin artar sorun olmaz bebeğin seni bırakmaz...

Üzme kendini. Bende bizim adamla çok kavga ettim. Ama artık sallamıyorum. Tahammül sınırımız düşük. O kadar hormon aldık. Hatta şimdi bile hamile olduğumu inanamıyor. Doğmasını beklicekmiş sevinmek için

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yumurta morfolojisi bozuk dediler bu yüzden döllenme olmadı dediler ne demek bu anlamadım internettede araştırdım ama bulamadım

İnsaallah guzel sonuclar yazariz arkadasim

Eğer yaptırma şansın varsa embriyoya pdg testi yaptırsan, tabi sende eşinde kanda kromozom testi yaptırmanız gerek. bende doktor şunları istedi
trombafili paneli
MTHFR 677
MTHFR 1298
FV LEIDEN
PROTROMBIN genleri

Senin adina cok sevindim insaallah dusuk filan yasamazsin ne guzel yazmissin buradaki herkesin umuda ihtiyaci var zaten benim de cikolatalrim var 😣 cikokata yemek bile istemiyorum artik ya boyle bir sey olabilir mi

Yok artık ya bu erkekler ne kadar hazıra konmayı seviyor bu kadar muayene iğne ilaç opu transfer sonrasında yatma kalkma eğilme bükülme psikolojini bozma aman bebeğe birşey olmasın derken bizlerin beklediği sadece biraz ilgi ve şefkat sana sarılıp nihayet başardık demesi gerekirken doğana kadar bekleyecek olması ilginç ama merak etme bu odunlardan bende de var birtane yanlız değilsin canım

aynen ben de varım

Üzme tatlı canını, onca bekleyiş, umut ve heyecandan sonra olumsuzu görmek kolay şeyler değil... duygularımızla oyun oynuyoruz, bastırıyoruz yok sayıyoruz güçlü durmaya çalışıyoruz ve patlıyoruz.. Hepimiz yaşıyoruz inanki bunları... biz nasıl etkileniyorsak eşlerimizde kötü oluyor ama sadece bizim gibi belli edemiyorlar... Sakinleşince git sarıl eşine. Bu bebek mevzusu yarası ancak eş sevgisiyle sarılıyor. Şu da var erkekler bizim kadar araştırmadıkları için bilmiyorlar kafamıza göre iş yaptığımızı düşünmeleri normal bazı şeyleri hiç söylemene bile gerek yok anlatmak o kadar zorrr ki anlıyorum seniii... Doktorla bi araya geldiğinde her şeyi söyle bende bu kez yapılması gereken ne varsa bakılmasını isteyeceğim.

aynen ben de varım

Valla kendileri bilir. Ben hcg de değil 106yı 2.00 bile görememiştim. Çift çizgi zaten bir hayaldi. İlk ovulasyon testinde sevindirik olmuştum. Bundan sonrası Rabbimin bileceği iş. Devam eder ya da etmez. Ama ben yine de mutluyum. Buna da şükür. Allah herkese nasip etsin yaşayan bilir. Dost düşman herkese dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…