2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eğer yaptırma şansın varsa embriyoya pdg testi yaptırsan, tabi sende eşinde kanda kromozom testi yaptırmanız gerek. bende doktor şunları istedi
trombafili paneli
MTHFR 677
MTHFR 1298
FV LEIDEN
PROTROMBIN genleri

Gerçekten bu insanlar şerefsiz şükür ki durumuz varda özel hastanelere gidiyoz.üniversite hastanesi geldim,tezleri istesin diye bende önce kadın var2 defa boş gebelik yapamis bi tanesinde olmuş ama düşmüş kadın tabi nedenini soruyor bi tedavi bişey varmı diyor adam yok sen zatennormal gebe kkalıyorsun folicasit iç dedi ve yolladi.benimde salak sandı ama ağzının payını aldı.başka bi kadında dış gebelik yaşamış daha halen çocuk tipti be kanaması olmamış biz burda bakmiyoz diyor hangi dr yonlendirditse oraya gidin dedi

Ayni anda birine uzulup digerine seviniyorum hatta kendine uzulen digerine aeciniyor kendine sevinen oburune uzuluyor. ne farkli yer burasi iyi ki uye olmusum. Kizlar bu inis cikislarla evvelAllah bizim psikolojimize bir sey olmaz her gun egzersiz yapiyoruz idmanliyiz

sizin sorun neydi... Normal yollardan hamile kalmış olmak bana mucizenin taa kendisi gibi gelir oldu. Rabbim yaşatmış ne güzel hayırlı ugurlu olsun maşallahhh
bekleyen herkese yaşatsın bu duyguları. Merak ettiğim özel bi kür falan uyguluyor muydunuz :26:

Baslarindan saviyorlar iste pislikler benimki de dun devlette yaptiralim tup bebegi dedi tabi ki kardi ciktim

Ben bir yıl taksit ödemeyi göze alıp özele gittim. Önceleri üniversite hastanesine gidiyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın. Aşılama olcaktı. Klomeni yüklendim. Çatlatma iğnesi vuruldum. Cumartesi günü eşimle gittik. Sperm verildi. Bir saat sonra gelin dediler. Yıkancaktı güya. Asistan yapmam diye ayak diredi. Sebep cumartesi olmasıymış. Ağlayarak eve döndüm. Yediğim hormonlar yanıma kaldı. İkinci sefer yine aynı asistan suratını astı söylene söylene yaptı. Üç gün kanamayı durduramadık. Rahimi parçalamış.

yuhhhh Ben olsam dava eder manevi tazminat isterdim hastaneden...Afedersiniz o gerzek asistanı da işinden edip arkasından bi güzel göbek atardım

Tüp bebeğe kadar bilinen tüm kürleri uyguladım. Bana mısın demedi. Tüp bebek sonrası dibe vurdum. Herşeyi bıraktım. Yumurtlama falan da takip etmedim. Ama kafamdan çıkarmıştım. Seneye deneriz dedim. Ve mucize geldi. Hiç kafanızı takmayın. Ben ayın ortasında kalp krizi geçiriyorum sandım. Dedim bu kadar stresi vücudum kaldırmadı. Acile gittim. Film ekg çekildi. Bişey çıkmadı. Meğer gebelik başlıyormuş. İnşallah devam eder. Beni bırakmaz. Bi ara boşanmayı bile düşündüm. Bari o baba olsun dedim. Paylaştığımda kızdı. Şimdi hala bu duruma alışamadı.

yuhhhh Ben olsam dava eder manevi tazminat isterdim hastaneden...Afedersiniz o gerzek asistanı da işinden edip arkasından bi güzel göbek atardım

Anacım uğraşacak halmi vardı bende. Hergün ağlayıp eve kapanıyordum. Kimseyle görüşmez olmuştum. Soracaklar diye ödüm kopuyordu. Ben onu Allah'a havale ettim. Yarına bırakır yanına bırakmaz elbet...

seni hatırlıyorum normal yolla gebe kalmışsın harika bir haber bu çok sevindim

Çok tebrik ederim tatlım kızların alıntılarından anladım kendiliğinden gebe kalmışsın darısı başıma inşallah
Sağlıkla keyifle kucağına aldığın günleride gör inşallah..
Ailecek gözünüzaydın

güldenim senin su test ne canım..
yoksa sende benm gibi testlerin acizliğine mi ugradın gerçi senin kuruduktan sonraymıs benmki daha yasken belli olmustu..
hadi bakalım yinede inşallah öyle değildirde hayırlı haberler verirsin

canımcım kızlarada dediğim gibi kuruduktan sonra çıkan gölge ikinci çizgin yerine ait gölge pembemsi çıksa tamam ama belliki testle ilgili bişi bu...Her zaman yaptığım test biliyorsun topluca alıyorum ya indirimli işte onlardan böyle olmazdı hiç demek bu ara değişik işiyorum o çizgi gerçek olsa 2 gün geçti üstünden bir gelişme olurdu...daha adetime iyi ihtimalle 5 gün var...

Sagolasin egünal. Rabbim sana da nasip etsin. Ben hissediyorum senin mutlu haberi almana az vakit kaldı.

hayırlısı olsun canım yaa dediğin gibi kuruyunca öyle olması gebelikten sayılmaz biliyoruz ama benmki bildiğin yasken cıkmıstı
ama sonrasında markayı değiştirince hep tekti..
senin o aldıklarından kullanıyordum bende uzun zamandır bi problem yoktu ama bi müddet yine baska marka alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…