2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım ne güzel moral vermıssın yaa cok saol.
rabbım mucızenı gondermıs çok sevındım.umarım bundan sonra hersey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.
eşini de kafana hiç takma ..

Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda

Tek kese

maşallah canımmm

yaşken çıkması cidden testin azizliği benim ki öyle çıkmadı neyseki sükutu hayale uğramak çök kötü oluyor o kadar beklediğimiz bir an ki yalandan umutlanmak ve gerçekle rüyadan uyanmak fenaaa...
bende de testler eskiden kalmış son kullanma tarihlerine epey var onlar bitmeden başka marka almayacam

evet işte benm belkide 3veya4 kez basıma öyle geldi yasken cıktı ilkinde nasıl sevinmişim sonuc negatif 1inde kimyasal geçirdim 1veya 2 taneden sonrada kan testi yaptırmadım idrarla takip ettim negatifti

evet işte benm belkide 3veya4 kez basıma öyle geldi yasken cıktı ilkinde nasıl sevinmişim sonuc negatif 1inde kimyasal geçirdim 1veya 2 taneden sonrada kan testi yaptırmadım idrarla takip ettim negatifti

idrar testi bu sonuçta hep demiyormuyuz asıl olan kan testidir diye..
idrar bir fikir veriyor bize..
üst üste ikinci çizgi çıkıyorsa vardır bişiler ama bi çıkıyo bi çıkmıyo ya da çizgiler bi garipse umutlanmamakk lazım..
gerçek çift çizgilere en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle esen kalın

nafiyem nasılsın
iyyim canımmm seni sormalı sen nasılsın taze gebiş

işte canım benmki bi çıkıp bi çıkmadıgı için umutlanmıyorum...
açift çizgilerle ilgili dileğinede kocaman bi aminnn diyorum csnım

canım keseyi görünce kalp atışını duyunca inanır yaa..o kadar da değil

Biz tup bebekte cok ümitlenmiştik. 19 yumurta toplandı. 2 blast kondu. Doktor da umutlu konusunca tamam bu is oldu dedik. Hatta sevince yenik dusup bebe kıyafeti baktık. Mutluluktan bulutların üstündeydik sanki. 0 gorunce yıkıldık adeta. O korkmaya devam ediyor. Ben Allah'a sığınıyorum. Buna da şükür deyip seviniyorum.

hımm anladım canım adam da haklı kendince ne yapsın..
neşe o sonra dan sevınsın biz sevındık bılem

işe döndüm işte nasıl olayımmm aynııı

kolya gelsın taze annecik..
kız ne çabuk işe döndün...

hımm anladım canım adam da haklı kendince ne yapsın..
neşe o sonra dan sevınsın biz sevındık bılem

kolya gelsın taze annecik..
kız ne çabuk işe döndün...

nebileyim taaaaaaaaa 10 temmuza verdi randevu evde ol samda vakit geçmezdi herkez oruçlü kimseye gidemiom

Kızlaarr birazdan yumoşların takibi için Dr kontrolüne gidecez E2 tahlilde istedi sonucu 1341 çıktı böyle değeri çıkan var mı bu aşamada içime korku saldı ters giden bişi varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…