Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
Sagolasin egünal. Rabbim sana da nasip etsin. Ben hissediyorum senin mutlu haberi almana az vakit kaldı.
hayırlısı olsun canım yaa dediğin gibi kuruyunca öyle olması gebelikten sayılmaz biliyoruz ama benmki bildiğin yasken cıkmıstı
ama sonrasında markayı değiştirince hep tekti..
senin o aldıklarından kullanıyordum bende uzun zamandır bi problem yoktu ama bi müddet yine baska marka alıcam bende
Bende kayış koptu zaten hiç takmıyorum. O doğumu bekleyedursun sevinmek için.canım ne güzel moral vermıssın yaa cok saol.
rabbım mucızenı gondermıs çok sevındım.umarım bundan sonra hersey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.
eşini de kafana hiç takma ..
maşallah canımmm
evet işte benm belkide 3veya4 kez basıma öyle geldi yasken cıktı ilkinde nasıl sevinmişim sonuc negatif 1inde kimyasal geçirdim 1veya 2 taneden sonrada kan testi yaptırmadım idrarla takip ettim negatiftiyaşken çıkması cidden testin azizliği benim ki öyle çıkmadı neyseki sükutu hayale uğramak çök kötü oluyor o kadar beklediğimiz bir an ki yalandan umutlanmak ve gerçekle rüyadan uyanmak fenaaa...
bende de testler eskiden kalmış son kullanma tarihlerine epey var onlar bitmeden başka marka almayacam
Bende kayış koptu zaten hiç takmıyorum. O doğumu bekleyedursun sevinmek için.
evet işte benm belkide 3veya4 kez basıma öyle geldi yasken cıktı ilkinde nasıl sevinmişim sonuc negatif 1inde kimyasal geçirdim 1veya 2 taneden sonrada kan testi yaptırmadım idrarla takip ettim negatifti
evet işte benm belkide 3veya4 kez basıma öyle geldi yasken cıktı ilkinde nasıl sevinmişim sonuc negatif 1inde kimyasal geçirdim 1veya 2 taneden sonrada kan testi yaptırmadım idrarla takip ettim negatifti
iyyim canımmm seni sormalı sen nasılsın taze gebişnafiyem nasılsın
işte canım benmki bi çıkıp bi çıkmadıgı için umutlanmıyorum...idrar testi bu sonuçta hep demiyormuyuz asıl olan kan testidir diye..
idrar bir fikir veriyor bize..
üst üste ikinci çizgi çıkıyorsa vardır bişiler ama bi çıkıyo bi çıkmıyo ya da çizgiler bi garipse umutlanmamakk lazım..
gerçek çift çizgilere en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle esen kalın
canım keseyi görünce kalp atışını duyunca inanır yaa..o kadar da değil
iyyim canımmm seni sormalı sen nasılsın taze gebiş
işte canım benmki bi çıkıp bi çıkmadıgı için umutlanmıyorum...
açift çizgilerle ilgili dileğinede kocaman bi aminnn diyorum csnım
iyi ol inşallah canım bizlerede dua etişe döndüm işte nasıl olayımmm aynııı
iyi ol inşallah canım bizlerede dua et
Biz tup bebekte cok ümitlenmiştik. 19 yumurta toplandı. 2 blast kondu. Doktor da umutlu konusunca tamam bu is oldu dedik. Hatta sevince yenik dusup bebe kıyafeti baktık. Mutluluktan bulutların üstündeydik sanki. 0 gorunce yıkıldık adeta. O korkmaya devam ediyor. Ben Allah'a sığınıyorum. Buna da şükür deyip seviniyorum.
işe döndüm işte nasıl olayımmm aynııı
hımm anladım canım adam da haklı kendince ne yapsın..
neşe o sonra dan sevınsın biz sevındık bılem
kolya gelsın taze annecik..
kız ne çabuk işe döndün...
nasıl acaba ? ne zamandır görmedim onu sankim..
nebileyim taaaaaaaaa 10 temmuza verdi randevu evde ol samda vakit geçmezdi herkez oruçlü kimseye gidemiom
Bir süre aramızda olmayacak kafasını dinleyecek..
Listeden de sildirdi ismini...
Belki ziyaretçi olarak takip ediyordur bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?