2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlaarr birazdan yumoşların takibi için Dr kontrolüne gidecez E2 tahlilde istedi sonucu 1341 çıktı böyle değeri çıkan var mı bu aşamada içime korku saldı ters giden bişi varsa diye

Değeri 5000 leri aşmış biri olarak yazıyorum
Korkma canım yumi sayısı ve büyüklüğü önemli değerin yüksek ama yumiler küçükse o zaman sorun olabilir..
Yumurtalar toplanır döllenme olur embriyolar dondurulur bir daha ki transfer olur..
İğnelerin kaçıncı günündesin..

Üniversitelerden, devlet hastanelerinden hepimizi Allah korusun

Nasıl yani iğnelerde 7. Günüm gonal f .. Hafta Sonu cetrotide diye iki iğne daha oldum .. Cuma günü 8+7 yumiş vardı 8mm 10 mm ilk ... Yumurta hemen mi toplanır yani hemen transfer edilmez mi bana

biliyorum bitanem yaa haklı tabi..
ben negatif aldığımda bıle nasıl üzülmüştüm.onun durumu daha da zor daha da buyuk acı tabi

Aynen canım bulupta kaybetmek en zoru...
Yani bu halimizden daha kötüsü var..
Ayyy ne ezikledim kendimizi bu halimiz diyerek acıdım birden

Üniversitelerden, devlet hastanelerinden hepimizi Allah korusun

valla kişiden kişiye göre bu durum değişebilir cnm
bende üniv. hastanesınde deneme yaptım bılıosun benle beraber 4 kısının aynı gun transferi vardı 2 kışı hamıle kaldı 2 kısının olmadı maalesef..
bana sorarsan da pek memnun deılm ama bursa da rapor geçen tek yer orası maalesef..
rabbım buyuk

Aynen canım bulupta kaybetmek en zoru...
Yani bu halimizden daha kötüsü var..
Ayyy ne ezikledim kendimizi bu halimiz diyerek acıdım birden

kuzucum tabıkı bızden daha zor durumda olanlar var ama herkesın acısı herkesın durumu kendıne zor..
bizim halimizde pek iç açıcı sayılmaz

Nasıl yani iğnelerde 7. Günüm gonal f .. Hafta Sonu cetrotide diye iki iğne daha oldum .. Cuma günü 8+7 yumiş vardı 8mm 10 mm ilk ... Yumurta hemen mi toplanır yani hemen transfer edilmez mi bana

e2 değerinin sınırı 5000...
bu değere yakınlaşır ya da toplamadan sonra ultrasonda sıvı birikimi saptanırsa o zaman transferi erteliyorlar..
ohss denen aşırı yumurtalık uyarılması oluşuyor yani iğnelerin yan etkisi..
transfer olur da gebelik oluşursa ohss şiddetle devam eder..
şu an böyle bir durumun yok canım...
değerin sınırda değil Allahın izniylede makul oranda artacak...
doktoruna sorabilirsin bunu ohss riskim nedir diyebilirsin...

Hamile kalmak kalamamak değil mesele, mesela hijyen, ilgi, alaka, güler yüz o yüzden dedim canımın içi

canım biz de gerginiz eşlerimiz de :) malesef bu aramızda sıkıntılar yaratıyor :) biz nedenini araştırmak istiyoruz bu durumu bir daha yaşamamak için ama eşlerimiz gerekli olsa dr söylerdi diye düşünüyor :) daha yeni negatifi aldınız o da üzgündür bir süre kafanızı dinleyin sonra sakin kafa ile konuşursunuz :) üzme kendini ne olur :)

canım hayırlı olsun :) inşallah Allahım minik mucizeni kucağında sevdirsin :)

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yumurta morfolojisi bozuk dediler bu yüzden döllenme olmadı dediler ne demek bu anlamadım internettede araştırdım ama bulamadım

canım yumurta kalitesini artıracak ilaçlar sor :) ben biosteron kullandım iyi gibi geldi bana :) druna sor ama :)

Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda

Tek kese

canım hayırlı olsun darısı pıt pıtlara :) rabbim kucağında sevdirsin inşallah :)

Hamile kalmak kalamamak değil mesele, mesela hijyen, ilgi, alaka, güler yüz o yüzden dedim canımın içi

he anladım kuzucum yaa pardon ben başarıdan bahsedıldı sandım.
ama su var fakülte hastanesınde kı çalışanlardan ben memnun kaldım hele birde Seher hemşire var çok tatlı bayan çok ılgılendı benle

Teşekkür ederim saol ya içime su serptin .. Bi an dedim ertelenme riski olabilir mi diye .. gelince kontrolden yazarım gelişmelerimi :)

Canım bugün 10. gün. 3. gün transferiydi benimki

Canim akintin kahve oldugu surece normal deniyor.benim gecen denememde 9.gun baslamisti boyle.sonuc pozitif de olmustu.yani ilaclarini sakin kesme ve gununde test yaptir.test gunu dr soylemistim,progeston igneye baslamistik..dinlen,ayaklarini uzatip otur,hatta yat..gecen hafta bende de kanama oldu,igne kullandim,allaha sukur gecti..stres yapma ama dikkat et kendine

2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakit bakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir
Allah yardimciniz olsunn..hem sicaklar hem gunlerin uzunluğu bide üstüne is stresi cok zor..rabbim kat kat yazsin sevabini dualariniz oruclariniz kabul olsun inşallah benim kocimde niyetli bugun bi de satinalma sorumlusu butun isi konuşmak yani nasil geçiyor hic bilmiyorum..inan bide benimle konusmak zorunda kalmasin diye aramadim bile

Canım yaa çok sevindim... Umarım devamı gelir bebeğine kavuşursun. Çok da güzel umut dolu bir hikayen olmuş olur...

anammmmmm 10 gun var daha he..
aman ya zamanda geçmez şimdi ama ben senın yerınde olsam evde yatar dururdum
ben çok tembelim sanırım ya

bende tembelim ama mayısın 29 dan beri işe 1 gün geldim su istimalde etmemek lazım bide sadece 15 gün rapor aldım gerisini idare ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…