Kızlaarr birazdan yumoşların takibi için Dr kontrolüne gidecez E2 tahlilde istedi sonucu 1341 çıktı böyle değeri çıkan var mı bu aşamada içime korku saldı ters giden bişi varsa diye
anladım canım ya cok saol.
baktım dun sisteme girmiş ama buraya yazmamış
Gerçekten bu insanlar şerefsiz şükür ki durumuz varda özel hastanelere gidiyoz.üniversite hastanesi geldim,tezleri istesin diye bende önce kadın var2 defa boş gebelik yapamis bi tanesinde olmuş ama düşmüş kadın tabi nedenini soruyor bi tedavi bişey varmı diyor adam yok sen zatennormal gebe kkalıyorsun folicasit iç dedi ve yolladi.benimde salak sandı ama ağzının payını aldı.başka bi kadında dış gebelik yaşamış daha halen çocuk tipti be kanaması olmamış biz burda bakmiyoz diyor hangi dr yonlendirditse oraya gidin dedi
Kendini tüp bebekten konuşacak kadar iyi hissettmiyor sanırım..
Biliyorsun gebeliği sonlandı..
Değeri 5000 leri aşmış biri olarak yazıyorum
Korkma canım yumi sayısı ve büyüklüğü önemli değerin yüksek ama yumiler küçükse o zaman sorun olabilir..
Yumurtalar toplanır döllenme olur embriyolar dondurulur bir daha ki transfer olur..
İğnelerin kaçıncı günündesin..
biliyorum bitanem yaa haklı tabi..
ben negatif aldığımda bıle nasıl üzülmüştüm.onun durumu daha da zor daha da buyuk acı tabi
Üniversitelerden, devlet hastanelerinden hepimizi Allah korusun
Aynen canım bulupta kaybetmek en zoru...
Yani bu halimizden daha kötüsü var..
Ayyy ne ezikledim kendimizi bu halimiz diyerek acıdım birden
Nasıl yani iğnelerde 7. Günüm gonal f .. Hafta Sonu cetrotide diye iki iğne daha oldum .. Cuma günü 8+7 yumiş vardı 8mm 10 mm ilk ... Yumurta hemen mi toplanır yani hemen transfer edilmez mi bana
valla kişiden kişiye göre bu durum değişebilir cnm
bende üniv. hastanesınde deneme yaptım bılıosun benle beraber 4 kısının aynı gun transferi vardı 2 kışı hamıle kaldı 2 kısının olmadı maalesef..
bana sorarsan da pek memnun deılm ama bursa da rapor geçen tek yer orası maalesef..
rabbım buyuk
Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yumurta morfolojisi bozuk dediler bu yüzden döllenme olmadı dediler ne demek bu anlamadım internettede araştırdım ama bulamadım
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
Hamile kalmak kalamamak değil mesele, mesela hijyen, ilgi, alaka, güler yüz o yüzden dedim canımın içi
e2 değerinin sınırı 5000...
bu değere yakınlaşır ya da toplamadan sonra ultrasonda sıvı birikimi saptanırsa o zaman transferi erteliyorlar..
ohss denen aşırı yumurtalık uyarılması oluşuyor yani iğnelerin yan etkisi..
transfer olur da gebelik oluşursa ohss şiddetle devam eder..
şu an böyle bir durumun yok canım...
değerin sınırda değil Allahın izniylede makul oranda artacak...
doktoruna sorabilirsin bunu ohss riskim nedir diyebilirsin...
Canım bugün 10. gün. 3. gün transferiydi benimki
Allah yardimciniz olsunn..hem sicaklar hem gunlerin uzunluğu bide üstüne is stresi cok zor..rabbim kat kat yazsin sevabini dualariniz oruclariniz kabul olsun inşallah benim kocimde niyetli bugun bi de satinalma sorumlusu butun isi konuşmak yani nasil geçiyor hic bilmiyorum..inan bide benimle konusmak zorunda kalmasin diye aramadim bile2 gün evde rahat rahat tuttum orucumu yattım kalktım geçti vakitbakalım bugünüm nasıl geçecek
umarım herkes iyidir
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
Tebrikleeeeer yaşasınnnnnn
anammmmmm 10 gun var daha he..
aman ya zamanda geçmez şimdiama ben senın yerınde olsam evde yatar dururdum
ben çok tembelim sanırım ya
Yok canım kalp atışı haftaya ama tek kese deyince kocam bir sevindi görmeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?