2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen canım ya benım de ısım telefon ıle hep
bende yonetıcı asıstanıyım sıcakla ısım yok benım Allahtan klimalı çalıştığım yer ama günler uzun işte.Allahım kabul etsin yeter kı biz tutmaya razıyız

bende tembelim ama mayısın 29 dan beri işe 1 gün geldim su istimalde etmemek lazım bide sadece 15 gün rapor aldım gerisini idare ettiler

hee anladım canım sen bayadır gitmiyormuşsun
iyi idare etmişler.ben tedaviye başlasam bile nasıl izin alcam die derdi tutuyor.
nese onu bunu bosverr sen bebişe odaklan annesi

Hanii 1 kadin 1 erkek de zeynep ozana hep diodu yaa "ruhöküzüm" diye hehh iste aynen oyleler bizimkiler..napalimm ya herkese ruhikizini bulmak nasip olmii istee..allah eksikliklerini gostermesin okuz mokuz idare edeceukkkkk:))

bunları düşündüğün halde eşin sana cahil diyorsa ne deyim ben cnm ya.yaptır cnm testlerini pıhtılaşma testi histereskopi
elimizden geleni yapalım biz gerisi allaha kalmış.

bak benim gayet doğal yoldan bir çocuğum olduğu halde 2.olmadı ilk tüp negatifinden sonra hem dr hem ben istedim histereskopiyi ve pıhtılaşma testini .2 polip alındı ve pıhtılaşma çıktı.tamam bu testlerde ekstra ücret ama negatifi görmekten iyidir.

Ayy ben severimm mucize bebissslerii:))her pozitife sevinioruz ama boyle surprizli olunca ne de guzel oluyo...valla bi pesinn pesin seviniozz kocan derdine yansinn baba olan o ama keyfini bizz cikariyoruz ohhh mis:)tebrik ederim cankm rabbim saglikli guzel rahat bi gebelik nasip etsin kucagina almak nasip olsun inşallah

Hanii 1 kadin 1 erkek de zeynep ozana hep diodu yaa "ruhöküzüm" diye hehh iste aynen oyleler bizimkiler..napalimm ya herkese ruhikizini bulmak nasip olmii istee..allah eksikliklerini gostermesin okuz mokuz idare edeceukkkkk:))

Aynen öyle canım ben hep diyorum eşime "Rabbim bir bilene bir ruhsuz yazarmış bizim gibiler olmasa sizin gibi bakıma muhtaçlar ortada kalır" napacan yazgı bu

Canım nasılsın ilk kontrol ne zaman sende benim gibi ikinci için uğraşdın rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım nasılsın ilk kontrol ne zaman sende benim gibi ikinci için uğraşdın rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

iyiyiz cnm hamilelik fikrine alışmaya çalışıyoruz.perşembeye çağırdı dr. bakalım ne görcez .amin inşallah kucağımıza almak da nasip olur

Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar

Bana yardım edin lütfen. Benim transferimin 9. Günü bügün 5. Gün embriyosu. Dün gece pembe renkte lekelenme oldu . Belimde ve karnımda adet sancıları oldu . Bu Sabah'ta hafiften vardı . Sonra kahve rengi oldu az . Şimdi hiç birşey yok. Neden böyle oldu . Aynı şeyleri yaşayan varmı

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

erken sevinmiş ikizlerde biri geriden gelir genelde..
ikinci ce e yapabilir onu hasretle bekleyen babasına

Tam da böyle bi durum araştırıyorum. Bugün kendi doktoruma gittim 2 gün önce başka bi doktora gittiğimde bi küçük kese daha var 9mm ikiz gebelik dedi ama bugün kendi doktorum biri gelişememiş boş kese o kendiliğinden gider dedi. Özellikle sordum mutlaka gider mi diye gider dedi. Diğerinin kalp atışını duyduk çok şükür. Acaba boş olan kesede de bebek oluşabilir mi sonradan? Bi dahaki randevum 3 hafta sonra. Çok meraktayım tek olması iyi yoksa bir sürü risk olabilir dedi. Gelişecek olsa söylerdi diyorum. Bi yandan da sonradan olur mu acaba diyorum. Sizce?

Kızlar devlet memuru değilim özel sektörde çalışıyorum.ama ssk nın her şartlarına uyuyorlar sağolsunlar...bilenlere bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar.sabah 09:30 akşam 19:00 arası çalışıyorum..ve birde ramazan geldi her ne kadar oruç tutmasamda eşime sahur iftar hazırlıyorum sonuçta..ve işyerinde santral görevlisiyim ben ama özel kalemde benim sekreterde hizmetçide....her işe koşuyorum.ve çokyoruluyorum zaten bulantı baş dönmesi halsizlik yaşıyorum.paraya ihtiyacım olduğu için 7 aylık olana kdar çalışmak zorundayım.peki bu halde hiçbir hakkım yokmu sgk böyle gebelere bir düzenleme getirmedimi kızlar ya ???

Bu arada eşim muayeneye gelmedi. Opu ve transfer harici hiç gelmedi. Çalışıyomuş. Ölüyorum sinirden. Herkes çift çift muayenehanede ben tek. Sanki o kocalar çalışmıyo. Sonra da tek başına mı yaptın çocuğu benle ilgilenmiyosun der evde. Ay çok sinirliyim ya! Dr eşinizi çağırın o da görsün dedi bakakaldım gelmedi dedim cılız bi sesle. ayıp di mi?

Hayırlı olsun transferinn..insallah güzel sonuclar alirsin..yaniltmak istemem ama bu tür kanamalar icin yerlesme kanamasi diyorlar hatta ben test günümde gittigimde hemsirem ilk onu sormustu..kanama yogun ve kirmizi olmadigi surece sorun yok diye biliyorum insallah bebisin sana tutunuyordur da bunlarda ona işarettir

Canım seninkinde durum biraz farklı bir kese de kalp atımı duyulmuş diğerinde de en azından bebek görülmesi lazımdı kalp atışı duyulmasada...Sanırım boş kese...
yoksada kese kendiliğinden kaybolur..
İkiz gebelikler her zaman risklidir her gebelik riskli iki tane birden taşıyınca haliyle kanama ve erken doğum riskleri oluyor..

daha baba olduğu fikrine alışamadı demek..
boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..

Canım inşallah gebelik vardır ve yerleşme kanamasıdır ilk gebeliğimde 8. gün sabah kahverengi leke gelmişti adet sancılarım çok fazlayda zaten transferden beri hep adet sancısı çekmiştim o sabah lekelenmeyi görünce dünya başıma yıkıldı herşey bitti dedim ve hastaneye koşup kan verdim sonucum 37,2 çıktı hamileymişim şimdi oğluşum 3 yaşında inşallah senin hikayenin sonu da böyle olur bence gidip kan vermelisin eğer bebek varsa belki düşük iğnesi filan verirler yoksa adet oluyorsun demektir

Baba olmaktan daha onemli is mi olurmus ayolll aliverseymis ya bi saat izin sanirsinn calistigi yeri uzerine yapicaklarr bu nedir yahutam sopalikmiss enistee..bi de tup bebis yaniii hanii herif ceketi üstüme atsa hamileyim gibi bi durum olsa bi nebze..sen bi guzel trip att hamiş insaniii gorsun bakalim kocin nasil oluyomuss yanliz birakmak

daha baba olduğu fikrine alışamadı demek..
boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..

Ama o kadar canım sıkıldı ki tahmin edersin. Düşünsene beni 5 tane çiftin içinde tek başıma dr da gayet emin bi şekilde eşinizi çağırın o da duysun falan dedi kendisinin pek umrunda değil demek geçti içimden. İnsan üzülüyor bunca emek etti ağladı senelerce bekledi kadın ben 2 saat izin alıp da yanında oluvereyim derdim ben olsam. Hiç baba olmasam da dış kapının mandalı da olsam derdim. Neyse bunlar hep insanın gönlüne yük aklında iz ömürlük.

Sağol canım bilgilendirmen için. İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Muhtemelen gidecek ama ne yapalım. Allahım bana nasip etmediyse de sana (istiyosan tabi) ve diğer bekleyip isteyenlere nasip etsin ikiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…