Allah yardimciniz olsunn..hem sicaklar hem gunlerin uzunluğu bide üstüne is stresi cok zor..rabbim kat kat yazsin sevabini dualariniz oruclariniz kabul olsun inşallah benim kocimde niyetli bugun bi de satinalma sorumlusu butun isi konuşmak yani nasil geçiyor hic bilmiyorum..inan bide benimle konusmak zorunda kalmasin diye aramadim bile
Hayırlı olsunnn rabbim tamamina erdirsin insallahh..mislerrrr gibii gule oynaya bi hamislik geçir bebisinin sagligi senin annelik keyfinn hic eksilmesinnKızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
bende tembelim ama mayısın 29 dan beri işe 1 gün geldim su istimalde etmemek lazım bide sadece 15 gün rapor aldım gerisini idare ettiler
Yok artık ya bu erkekler ne kadar hazıra konmayı seviyor bu kadar muayene iğne ilaç opu transfer sonrasında yatma kalkma eğilme bükülme psikolojini bozma aman bebeğe birşey olmasın derken bizlerin beklediği sadece biraz ilgi ve şefkat sana sarılıp nihayet başardık demesi gerekirken doğana kadar bekleyecek olması ilginç ama merak etme bu odunlardan bende de var birtane yanlız değilsin canım
Canim çok sikilda eşimle kavga ettim hep kendi aklına göre iş yapıyorsun diyor kromozomla kanda pihtilasmaya baktiracam gerek olsa dr isterdi diyor,ben dra kuzenimde kanda pihtilasma vardı bende test yapım mi diyorum oldu komşunun kızında suda var onuda yapalım mi diye cevap veriyor...benim esimde bana cahilsin diyor okuduğum herşeye inanıp yapıyorsun diyor.tedbirli ilmi istiyorum iki defa denedim ve hiç tutunmadi asilamalari da saymiyorum.arabayla hastaneye gidiyorduk yolda açtım kapiyı indim.şimdide otobüste ağlıyorum.
Ayy ben severimm mucize bebissslerii:))her pozitife sevinioruz ama boyle surprizli olunca ne de guzel oluyo...valla bi pesinn pesin seviniozz kocan derdine yansinn baba olan o ama keyfini bizz cikariyoruz ohhh mis:)tebrik ederim cankm rabbim saglikli guzel rahat bi gebelik nasip etsin kucagina almak nasip olsun inşallahValla kendileri bilir. Ben hcg de değil 106yı 2.00 bile görememiştim. Çift çizgi zaten bir hayaldi. İlk ovulasyon testinde sevindirik olmuştum. Bundan sonrası Rabbimin bileceği iş. Devam eder ya da etmez. Ama ben yine de mutluyum. Buna da şükür. Allah herkese nasip etsin yaşayan bilir. Dost düşman herkese dua ediyorum.
Hanii 1 kadin 1 erkek de zeynep ozana hep diodu yaa "ruhöküzüm" diye hehh iste aynen oyleler bizimkiler..napalimm ya herkese ruhikizini bulmak nasip olmii istee..allah eksikliklerini gostermesin okuz mokuz idare edeceukkkkk:))
bunları düşündüğün halde eşin sana cahil diyorsa ne deyim ben cnm ya.yaptır cnm testlerini pıhtılaşma testi histereskopi
elimizden geleni yapalım biz gerisi allaha kalmış.
bak benim gayet doğal yoldan bir çocuğum olduğu halde 2.olmadı ilk tüp negatifinden sonra hem dr hem ben istedim histereskopiyi ve pıhtılaşma testini .2 polip alındı ve pıhtılaşma çıktı.tamam bu testlerde ekstra ücret ama negatifi görmekten iyidir.
Canım nasılsın ilk kontrol ne zaman sende benim gibi ikinci için uğraşdın rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
erken sevinmiş ikizlerde biri geriden gelir genelde..
ikinci ce e yapabilir onu hasretle bekleyen babasına
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Bana yardım edin lütfen. Benim transferimin 9. Günü bügün 5. Gün embriyosu. Dün gece pembe renkte lekelenme oldu . Belimde ve karnımda adet sancıları oldu . Bu Sabah'ta hafiften vardı . Sonra kahve rengi oldu az . Şimdi hiç birşey yok. Neden böyle oldu . Aynı şeyleri yaşayan varmı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Tam da böyle bi durum araştırıyorum. Bugün kendi doktoruma gittim 2 gün önce başka bi doktora gittiğimde bi küçük kese daha var 9mm ikiz gebelik dedi ama bugün kendi doktorum biri gelişememiş boş kese o kendiliğinden gider dedi. Özellikle sordum mutlaka gider mi diye gider dedi. Diğerinin kalp atışını duyduk çok şükür. Acaba boş olan kesede de bebek oluşabilir mi sonradan? Bi dahaki randevum 3 hafta sonra. Çok meraktayımtek olması iyi yoksa bir sürü risk olabilir dedi. Gelişecek olsa söylerdi diyorum. Bi yandan da sonradan olur mu acaba diyorum. Sizce?
Bu arada eşim muayeneye gelmedi. Opu ve transfer harici hiç gelmedi. Çalışıyomuş. Ölüyorum sinirden. Herkes çift çift muayenehanede ben tek. Sanki o kocalar çalışmıyo. Sonra da tek başına mı yaptın çocuğu benle ilgilenmiyosun der evde. Ay çok sinirliyim ya! Dr eşinizi çağırın o da görsün dedi bakakaldım gelmedi dedim cılız bi sesle.ayıp di mi?
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Bana yardım edin lütfen. Benim transferimin 9. Günü bügün 5. Gün embriyosu. Dün gece pembe renkte lekelenme oldu . Belimde ve karnımda adet sancıları oldu . Bu Sabah'ta hafiften vardı . Sonra kahve rengi oldu az . Şimdi hiç birşey yok. Neden böyle oldu . Aynı şeyleri yaşayan varmı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Baba olmaktan daha onemli is mi olurmus ayolll aliverseymis ya bi saat izin sanirsinn calistigi yeri uzerine yapicaklarr bu nedir yahuBu arada eşim muayeneye gelmedi. Opu ve transfer harici hiç gelmedi. Çalışıyomuş. Ölüyorum sinirden. Herkes çift çift muayenehanede ben tek. Sanki o kocalar çalışmıyo. Sonra da tek başına mı yaptın çocuğu benle ilgilenmiyosun der evde. Ay çok sinirliyim ya! Dr eşinizi çağırın o da görsün dedi bakakaldım gelmedi dedim cılız bi sesle.ayıp di mi?
daha baba olduğu fikrine alışamadı demek..
boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..
Canım seninkinde durum biraz farklı bir kese de kalp atımı duyulmuş diğerinde de en azından bebek görülmesi lazımdı kalp atışı duyulmasada...Sanırım boş kese...
yoksada kese kendiliğinden kaybolur..
İkiz gebelikler her zaman risklidir her gebelik riskli iki tane birden taşıyınca haliyle kanama ve erken doğum riskleri oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?