Bana cevabı şu; mecbur olmadıkça ben gelmiyim. Dedim ki doğuma da gelme o zaman babası yoksa doğurtamayız mecbur gelcek diye bişey yok sonuçta. Mantığını yediğim.
Neyse sizi de daraltmıyım ben :) çok teşekkürler desteğin için. :)
Evet canım fransadayımYok canim degilim nisan ayinda bi tup bebek denemem olmustu ama olmadi..hemşiremde zaten kanamam olmadi dedigimde tuhh yaa der gibi bakmisti..sanirim genellikle iyiye yoruyorlar bu tur kanamalari.insallah senin yasadiginda yerleşme kanamasidir..bu arada sen fransada mi yasiyorsun turkiyede değilsin sanirim??
Yok canim degilim nisan ayinda bi tup bebek denemem olmustu ama olmadi..hemşiremde zaten kanamam olmadi dedigimde tuhh yaa der gibi bakmisti..sanirim genellikle iyiye yoruyorlar bu tur kanamalari.insallah senin yasadiginda yerleşme kanamasidir..bu arada sen fransada mi yasiyorsun turkiyede değilsin sanirim??
Bak esin ne güzel soylemiss rabbim yeterki nasip edecek olsun o ol deyince oluverir..sen sakin ol moralini yuksek tut inşallah güzel olacak sonucun.bizide haberdar et ama emi negatif de olsa pozitifde olsa..Evet canım fransadayım
Dün geceden beri yatıyorum . Transferden sonra normal hayatıma devam ettim yatmadım. Ama gece eşimle sinemadan geldik . Iftar açacaktı . Bende moral sıfır sinir alt üst oldueşim sakin ol Rabbim nasip edecekse olur falan sakinleştirmeye çalışsada işte insan korkuyor. Arastirmalarım sonucunda evet yerleşme kanaması deniyormuş . Lutal faz ) rahimde embriyo yerleşirken kılcal damarlara denk gelirmiş bu yüzden olurmuş. Hayırlısı inş yarına kadar
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
fikrim var...
ya özellikle şimdiki gibi yaz dönemine gelen uzun süre tutulan oruçlarda, günün belli saatinde su içme serbest olsa mesela 12:00 - 13:00 arası... 200 gr kadar.... yani 1 bardak, kandırmalık... olabilemez mi ki????
yemek falan hak getire hiç önemi yok da şu susuzluk var ya;
sularımızın kıymetini bilelim, boşa kullanmayalım.... Allahım kimseyi suya hasret bırakmasınnnn
Iyi yapmışsın sende git azicikk keyfino çıkar bugünlerinn o da otursun evde köskös tek basina..biz yapıyoruz birazda haklisinn herseyi düşünüyoruz herseye yetmeye çalışıyoruz bi yerden sonra bizim herseyi tek basimiza halletmemize o kadar alisiyorlarki her durum normal geliyor onlara "amann nasil olsa halleder,kendi başına yapar sikinti yok"moduna giriyorlar..
Bende şimdi doktorumu aradım. Şiddetli olmadıgı için ağrı acile gitmene gerek yok dedi. Kanamada sabah bitmişti. Ama ağrılar tüm belim ve karın bölgemde var . Tek taraflı nasıl oluyor
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
he anladım kuzucum yaa pardon ben başarıdan bahsedıldı sandım.
ama su var fakülte hastanesınde kı çalışanlardan ben memnun kaldım hele birde Seher hemşire var çok tatlı bayan çok ılgılendı benle
Ay canım ya güldürdün beni kız hepsi aynı bunların zamanla bizi asimile ederek düşünmemeizi ve ruhsuzlaşmamızı sağlıyorlar sonunda bayat balık gibi bön bön bakan biri olup çıkıveriyorsun ben uğraşmıyorum artık bıraktım boşver bebeğinin tadını çıkar bunların hepsi aynı model üretim hatası :)))))
Canim bebisin hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin darisi hepmizin basina olur insallah.burdaki hemen hemen herkese tedavi olduklari merkezi sordum ve sormayada devam ediyorum tatlim.sen hangi merkezde tedavi oldun? Yardimci olursan sevinirim.
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
Kesinlikle haklısın. Biz yapıyoruz. Geçenlerde evli arkadaşı var nerden çıktıysa su muhabbeti çıktı arkadaşı şey dedi nası yani sen damacanayı kendin alıyo musun içeri sucu getirince bizim hanım asla yapamaz falan. Hey gidi dedim ya nerde bende o prenses tavırları. :)
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
Aaaa benim esim de bazen kendine cay aliyor cok duygulaniyorum 😄😄
Allah razı olsun cümlemize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim merkez bahçeci fulya canım. Daha doğrusu doktorumun seçtiği merkez bu. İşlemler orda yapıldı.
Kesinlikle haklısın. Biz yapıyoruz. Geçenlerde evli arkadaşı var nerden çıktıysa su muhabbeti çıktı arkadaşı şey dedi nası yani sen damacanayı kendin alıyo musun içeri sucu getirince bizim hanım asla yapamaz falan. Hey gidi dedim ya nerde bende o prenses tavırları. :)
kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
sonra devamı gelmeyincede orucumuda bozmadım tuttum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
bugünde kesin gelir diye tutmadım boşuna tutmamışım
çünkü wc den sonra peçeteye koyu sarı akıntı geliyor
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
neyse bakalım :26:
Aaaa benim esim de bazen kendine cay aliyor cok duygulaniyorum 😄😄
anaaa sen yemek yemiyosun bu durumda ben bu sonucu çıkardım
kuruyacan iyice zaten zargana gibisun azcık etlen butlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?