2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ay canım ya güldürdün beni kız hepsi aynı bunların zamanla bizi asimile ederek düşünmemeizi ve ruhsuzlaşmamızı sağlıyorlar sonunda bayat balık gibi bön bön bakan biri olup çıkıveriyorsun ben uğraşmıyorum artık bıraktım boşver bebeğinin tadını çıkar bunların hepsi aynı model üretim hatası :)))))

Evet canım fransadayım
Dün geceden beri yatıyorum . Transferden sonra normal hayatıma devam ettim yatmadım. Ama gece eşimle sinemadan geldik . Iftar açacaktı . Bende moral sıfır sinir alt üst oldu eşim sakin ol Rabbim nasip edecekse olur falan sakinleştirmeye çalışsada işte insan korkuyor. Arastirmalarım sonucunda evet yerleşme kanaması deniyormuş . Lutal faz ) rahimde embriyo yerleşirken kılcal damarlara denk gelirmiş bu yüzden olurmuş. Hayırlısı inş yarına kadar

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Rabbim yazmışsa oluyor canım biz elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim gününü ve zamanını biliyor. İnş bidahaki sefere olur .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bak esin ne güzel soylemiss rabbim yeterki nasip edecek olsun o ol deyince oluverir..sen sakin ol moralini yuksek tut inşallah güzel olacak sonucun.bizide haberdar et ama emi negatif de olsa pozitifde olsa..

Kıyamaaaammmmm... Allah sabır versin, misliyle kabul etsin hepinizin orucunu.

Kesinlikle haklısın. Biz yapıyoruz. Geçenlerde evli arkadaşı var nerden çıktıysa su muhabbeti çıktı arkadaşı şey dedi nası yani sen damacanayı kendin alıyo musun içeri sucu getirince bizim hanım asla yapamaz falan. Hey gidi dedim ya nerde bende o prenses tavırları. :)

Yani sadece sağ tarafta ağrı varsa ya da sadece sol tarafta çok ağrı varsa gel demişti bana. Sonradan baktım da kimyasal gebelikte öyle olurmuş. Senin ağrılar normal canım. Doktorun da demiş zaten.

Bende son defa özele başlayacağım eğer o da tutmazsa raporla üniversitede başlayacağım inşallah senin kadar şanslı olabilirimde benimle ilgilenen ilgili bir doktor çıkar. Gerçi ilk özel hastanede başlamıştım tedaviye doktorumla bir 5 dk görüştüm onun dışında kendisini görmedim bile. Ama ikinci hastanemden çok çok memnun kaldım.

:)) bari eğlenelim napalım başka türlüsü bize zarar. Ben çok sakin sakin derdimi anlatırım melek zanneder ama böyle yapmaya devam ederse dünyayı dar edebilirim. Hayırlısı bakalım. :)

Canim bebisin hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin darisi hepmizin basina olur insallah.burdaki hemen hemen herkese tedavi olduklari merkezi sordum ve sormayada devam ediyorum tatlim.sen hangi merkezde tedavi oldun? Yardimci olursan sevinirim.

Allah razı olsun cümlemize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim merkez bahçeci fulya canım. Daha doğrusu doktorumun seçtiği merkez bu. İşlemler orda yapıldı.

Aaaa benim esim de bazen kendine cay aliyor cok duygulaniyorum 😄😄

musadenle ben bu habere halay çekerim
böyle mucizelere çok seviniyorum
canım Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder ve bebeğini kucagına alırsın
çok çok çok tebrikler canım. darısı başımıza inşallah
bende geçen ay tüp bebek deneyip negatifi aldım
bu ay regl olmasam hani ne güzel olur dedim kendimce bakalım bekliyorum belki bir mucize

Aaaa benim esim de bazen kendine cay aliyor cok duygulaniyorum 😄😄

benim öyle duygulancak anlarım bile yok ben napimmm :)))))))
içerdeyken bazen seslenirrrr gelirim efendim derim
ne dese beğenirsin şu bilgisayarın fişini takarmısın
fiş dolabın arkasında azcık oraya egilip takmak zor geliyo beyefendiyee
bende gelmişken takıyorum napim

Allah razı olsun cümlemize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim merkez bahçeci fulya canım. Daha doğrusu doktorumun seçtiği merkez bu. İşlemler orda yapıldı.

Canim oncelikle cevap verdigin icin tskr ederim.ben yurtdisinda yasiyorum burda bi arkadas bana memoriali tavsiye etti ama bilmiyorum kafam cok karisik eylule kadar bi karar vermek zorundayim.canim sizdeki sorun neydi acaba?ilk denemenmiydi?

kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
sonra devamı gelmeyincede orucumuda bozmadım tuttum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
bugünde kesin gelir diye tutmadım boşuna tutmamışım
çünkü wc den sonra peçeteye koyu sarı akıntı geliyor
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
neyse bakalım :26:

hep diyorum bi hamile kalayım ben sana soracam diye eşime
valla intikam çanları ozaman çalacak ÇAN ÇANN ÇANNNN

Hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…