2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda

Tek kese
Gozunaydin tatlim ohh artik rahatlamissindir .darisi kalp atisina..

Kizz bende nasil heyecanla okudum...hadi inslh guzel haber verirsin bekliyorum heyecanla

gözün aydın cnm keseyi görmüşsün.kan değerlerin kaçtıki varmıydı ikiz ihtimali

Canım teşekkürler...Değerlerim 12.gün 213 14.gün 484 tü.Doktorum ikiz olabilir demişti ama ilk ultrasonda tek kese görüldü darısı pıtpıtlara

Hayırlı olsunnn rabbim tamamina erdirsin insallahh..mislerrrr gibii gule oynaya bi hamislik geçir bebisinin sagligi senin annelik keyfinn hic eksilmesinn

Aminnnn çok teşekkürler

Maşallah
canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

çok teşekkürler

ben sana ne dedim diiiiiiiii YEDİN BİTİRİDİN KENDİNİ HADİ HAYIRLI OLSUNNNN KUCAĞINI DOLDURSUN MUCİZEN

Evet canım söyledin çok teşekkür ederim

12. Gün 60 civarlarında çıkardı ve buda düşük bir değer olmazdı

haklı çıkmak ne kadar güzel bir duygu

Canım hiç merak etme ondan bir tane de bende var ama yapacak bişey yok benimkinin işi dolayısıyla ayarlaması mümkün değil o yüzden artık kızmıyorum...Kalp atışlarına gelicem diyo ama bakalım

BENİM İLK TEDVAİMDE EŞİM HİÇ GELMEMEİŞTİ (opu hariç )ÜSTELİK O ZAMAN KENDİ İŞİYDİ İZİN VS SIKINTISIDA YOKTU BEN ÇOK AĞLADIM ÜZÜLDÜM HERKES EŞİYLE GEİYOR BEN NEDEN TEK GİDİYORUM DİYE SONRAKİ TEDVİERİMDE YALNIZ GİTMEYE ALIŞTIM EN SON TEDAVİMDE EŞİM HEP YANIMDA GELME DİYORUM GELİYOR YALNIZ BIRAKMIYOR BENİİ OYSA BEN YALNIZ TEDVİYİ KANIKSAMIŞTIM

Kuzummm mucize mi gelcek yoksa:))

Gozunaydin tatlim ohh artik rahatlamissindir .darisi kalp atisina..

Kizz bende nasil heyecanla okudum...hadi inslh guzel haber verirsin bekliyorum heyecanla

Kuzummm mucize mi gelcek yoksa:))

ya siz böyle diyince bende umutlanıyorum ama yaaa
Allah ım nasip ettiyse olur kızlar olmadıysa da vakti gelmemiştir
alıştım artık heveslenip üzülmeye merak işte illa belli edecek kendini

çok korkuyorum değerim katlanmayacak diye bir kere kimsayal gebelik yaşadım değerlerim yavaş yavaş 500'e kadar yükselmişti ama ve hızlı bir şekilde düştü,

anaaaa geciktin mi kız sennnnn hehehehe hadi inşalllahhhhhh

Canım zaten Allah onu erkenden almış. Doktor 2 hafta sonra gel deseydi de bebeğimiz kalp atışını gösterdikten bir kaç gün sonra melek olmuş evet canım kan sulandırıcı kullanıyordum çünkü zaten daha önce bacağıma pıhtı atmıştı benim. Üzmemeli elde değil bugün bebeğimi içimden aldılar. Onu genetik laboratuvarına götürdük. Orada neyi olduğuna bakacaklar. Bakalım hayırlısı demekten başka bir çaremiz yok ki.......Allah bundan sonra ne bana ne de bir başkasına böyle bir acı yaşatmasın inş. Öyle kötü öyle kötü bir durummuş ki....

Canım bana gecen yaz hıstereskopı yapıldı,eşimin derdı para degıl çok uğraştığımı aklıma taktığımı gereksiz seyler yaptığımı düşünüyor.bırde bu siteye gırmeme hoşnut degıl herhal.bende okullar tatılken bıran önce olsun ıstıyorum

Hadı bakalım Allah söyletıyor olsunda hamılesındır inşallah

maşallah canım allahım sağlıkla devamını getirsin.artık stresde yapma yaaaaaa bak bende sendekı stresten etkileniyorum kocamla kavga edıyorum

Üniversitelerden, devlet hastanelerinden hepimizi Allah korusun

Canım hastane hastane olmalı parası olana ıyı hızmet olmayana size bişey yok olmamalı.turkıyede kı ınsanlarını gelir duzeylerı bellı kımse oyle yüksek maaşlar almıyor,gücün yetmıyordur devlet hastanesıne gıdersın ama ınsan gıbı davranmıyorlar ya bugün şahıt oldum,drlar ıcın hep derım Allah ayaklarını taşa degırmesın başımızdan eksık etmesın dıye ama bunun aldığı para haram canım ya...

Aman bız mutlaka haftada bır birbirimizi yemelıyız yoksa rahatlıyamıyoruz

Dogru söylüyorsun aslında kismet boyleymis rabbim sabrini versin sana.ve tez zamanda hayırlı evlatlar versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…