Gozunaydin tatlim ohh artik rahatlamissindir .darisi kalp atisina..Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
sonra devamı gelmeyincede orucumuda bozmadım tuttum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
bugünde kesin gelir diye tutmadım boşuna tutmamışım
çünkü wc den sonra peçeteye koyu sarı akıntı geliyor
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
neyse bakalım :26:
gözün aydın cnm keseyi görmüşsün.kan değerlerin kaçtıki varmıydı ikiz ihtimali
Hayırlı olsunnn rabbim tamamina erdirsin insallahh..mislerrrr gibii gule oynaya bi hamislik geçir bebisinin sagligi senin annelik keyfinn hic eksilmesinn
Maşallah
canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
ben sana ne dedim diiiiiiiiiYEDİN BİTİRİDİN KENDİNİ HADİ HAYIRLI OLSUNNNN KUCAĞINI DOLDURSUN MUCİZEN
8.gün 15 çıktıysa 12.gün ne çıkardı bilemiyorum ama sanırım bebiş tutunmaya başlamış canım
Umarım 12.gün güzel haberler alırsın rabbim melegini korusunSıkı sıkı tutunsun inşallah
haklı çıkmak ne kadar güzel bir duygucanım teşekkürler...değerlerim 12.gün 213 14.gün 484 tü.doktorum ikiz olabilir demişti ama ilk ultrasonda tek kese görüldü darısı pıtpıtlara
Aminnnn çok teşekkürler
çok teşekkürler
Evet canım söyledinçok teşekkür ederim
kızlar bugün transferimin 8. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 15 çıktı değer düşük gibi geldi bana
Bu arada eşim muayeneye gelmedi. Opu ve transfer harici hiç gelmedi. Çalışıyomuş. Ölüyorum sinirden. Herkes çift çift muayenehanede ben tek. Sanki o kocalar çalışmıyo. Sonra da tek başına mı yaptın çocuğu benle ilgilenmiyosun der evde. Ay çok sinirliyim ya! Dr eşinizi çağırın o da görsün dedi bakakaldım gelmedi dedim cılız bi sesle.ayıp di mi?
Bu arada eşim muayeneye gelmedi. Opu ve transfer harici hiç gelmedi. Çalışıyomuş. Ölüyorum sinirden. Herkes çift çift muayenehanede ben tek. Sanki o kocalar çalışmıyo. Sonra da tek başına mı yaptın çocuğu benle ilgilenmiyosun der evde. Ay çok sinirliyim ya! Dr eşinizi çağırın o da görsün dedi bakakaldım gelmedi dedim cılız bi sesle.ayıp di mi?
aynen süpriz olur çokda güzel olur
lakin ben bu akıntıları tanıyorum bu kandırmacaları biliyorum
daha önce çok kez yanılıp test yapıp tek çizgi gördüm
sadece zaman geçsin en azından 1 hafta kadar ozaman şüphelenirim işte:18:
melindam kuzum normalde benimde kahve leke olur 2 gün falan anca 3.gün normal adet olur
bu sefer böyle oldu da ondan merak ettim sadece canım
demekki aynı zamanlarda regl olcazozaman ekime de beraber başlayabilirz bi kaç gün arayla
Gozunaydin tatlim ohh artik rahatlamissindir .darisi kalp atisina..
Kizz bende nasil heyecanla okudum...hadi inslh guzel haber verirsin bekliyorum heyecanla
Kuzummm mucize mi gelcek yoksa:))
8.gün 15 çıktıysa 12.gün ne çıkardı bilemiyorum ama sanırım bebiş tutunmaya başlamış canım
Umarım 12.gün güzel haberler alırsın Rabbim melegini korusunsıkı sıkı tutunsun inşallah
anaaaa geciktin mi kız sennnnnaynen süpriz olur çokda güzel olur
melindam kuzum normalde benimde kahve leke olur 2 gün falan anca 3.gün normal adet olur
demekki aynı zamanlarda regl olcazozaman ekime de beraber başlayabilirz bi kaç gün arayla
neden 1 ay sonra kontrole çağırdıki doktorun ben 2 haftada br gidiyorum hayret birşey ya nasıl iş yapıyo bunlar.kan sulandırıcı falan kullandın mı sen.uf bende ne dicemi şaşırdım kusura bakma(( üzme kendini dicemde ne dim
Canım senin doktorun Sami bey değilmiydi?
1 gün geçmiş o da gecikme sayılmaz şaşırmış diyelim biz ona :)))anaaaa geciktin mi kız sennnnnhehehehe hadi inşalllahhhhhh
bunları düşündüğün halde eşin sana cahil diyorsa ne deyim ben cnm ya.yaptır cnm testlerini pıhtılaşma testi histereskopi
elimizden geleni yapalım biz gerisi allaha kalmış.
bak benim gayet doğal yoldan bir çocuğum olduğu halde 2.olmadı ilk tüp negatifinden sonra hem dr hem ben istedim histereskopiyi ve pıhtılaşma testini .2 polip alındı ve pıhtılaşma çıktı.tamam bu testlerde ekstra ücret ama negatifi görmekten iyidir.
aynen süpriz olur çokda güzel olur
Canım teşekkürler...Değerlerim 12.gün 213 14.gün 484 tü.Doktorum ikiz olabilir demişti ama ilk ultrasonda tek kese görüldü darısı pıtpıtlara
Aminnnn çok teşekkürler
çok teşekkürler
Evet canım söyledinçok teşekkür ederim
valla kişiden kişiye göre bu durum değişebilir cnm
bende üniv. hastanesınde deneme yaptım bılıosun benle beraber 4 kısının aynı gun transferi vardı 2 kışı hamıle kaldı 2 kısının olmadı maalesef..
bana sorarsan da pek memnun deılm ama bursa da rapor geçen tek yer orası maalesef..
rabbım buyuk
Üniversitelerden, devlet hastanelerinden hepimizi Allah korusun
canım biz de gerginiz eşlerimiz de :) malesef bu aramızda sıkıntılar yaratıyor :) biz nedenini araştırmak istiyoruz bu durumu bir daha yaşamamak için ama eşlerimiz gerekli olsa dr söylerdi diye düşünüyor :) daha yeni negatifi aldınız o da üzgündür bir süre kafanızı dinleyin sonra sakin kafa ile konuşursunuz :) üzme kendini ne olur :)
canım hayırlı olsun :)inşallah Allahım minik mucizeni kucağında sevdirsin :)
canım yumurta kalitesini artıracak ilaçlar sor :) ben biosteron kullandım iyi gibi geldi bana :) druna sor ama :)
canım hayırlı olsun darısı pıt pıtlara :) rabbim kucağında sevdirsin inşallah :)
Canım zaten Allah onu erkenden almış. Doktor 2 hafta sonra gel deseydi de bebeğimiz kalp atışını gösterdikten bir kaç gün sonra melek olmuşevet canım kan sulandırıcı kullanıyordum çünkü zaten daha önce bacağıma pıhtı atmıştı benim. Üzmemeli elde değil bugün bebeğimi içimden aldılar. Onu genetik laboratuvarına götürdük. Orada neyi olduğuna bakacaklar. Bakalım hayırlısı demekten başka bir çaremiz yok ki.......Allah bundan sonra ne bana ne de bir başkasına böyle bir acı yaşatmasın inş. Öyle kötü öyle kötü bir durummuş ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?