Canim oncelikle cevap verdigin icin tskr ederim.ben yurtdisinda yasiyorum burda bi arkadas bana memoriali tavsiye etti ama bilmiyorum kafam cok karisik eylule kadar bi karar vermek zorundayim.canim sizdeki sorun neydi acaba?ilk denemenmiydi?
hep diyorum bi hamile kalayım ben sana soracam diye eşime
valla intikam çanları ozaman çalacak ÇAN ÇANN ÇANNNN
yok kıgızz nerdeeeeeeeeHadi hayırlısı bakalım
benim öyle duygulancak anlarım bile yok ben napimmm :)))))))
içerdeyken bazen seslenirrrr gelirim efendim derim
ne dese beğenirsinşu bilgisayarın fişini takarmısın
fiş dolabın arkasında azcık oraya egilip takmak zor geliyo beyefendiyee
bende gelmişken takıyorum napim
Yap bebeğim tıpkı bir prenses gibi davran. :) Benimki üstüne bana kapris yapıyor benimle neden ilgilenmiyosun eskisi gibi diye. Benim demem gereken şeyleri o söylüyo.
Hahahhaha :):) zahmet etmeseydi yazık ya. Hemen dinlenseydi bi kaç gün çayı aldıktan sonra.
Ramazan ayı hürmetine, tutulan oruçlar hürmetine, okunan ezanlar hürmetine Allahım hamile kalmak isteyenlere ve hamile arkadaşlarımıza sağlıklı, bereketli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin.
AminnnnnnnnnnnnnnnnnRamazan ayı hürmetine, tutulan oruçlar hürmetine, okunan ezanlar hürmetine Allahım hamile kalmak isteyenlere ve hamile arkadaşlarımıza sağlıklı, bereketli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin.
Canm merhaba ben de ilk denememi bahceci de yaptiracagim aysin gibi cok aradtirdim iyi bir yer oldugunu duydum insaallah da ilk ve son okur ikinciye kalmadan gebe oluruzCanim oncelikle cevap verdigin icin tskr ederim.ben yurtdisinda yasiyorum burda bi arkadas bana memoriali tavsiye etti ama bilmiyorum kafam cok karisik eylule kadar bi karar vermek zorundayim.canim sizdeki sorun neydi acaba?ilk denemenmiydi?
kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
sonra devamı gelmeyincede orucumuda bozmadım tuttum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
bugünde kesin gelir diye tutmadım boşuna tutmamışım
çünkü wc den sonra peçeteye koyu sarı akıntı geliyor
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
neyse bakalım :26:
Ne demek canım yardımcı olmaya çalışırım. Bendeki sorun çikolata kisti endometriyozis ve prolaktin yüksekliği eşimde de morfoloji %5 gibi pek iç acıcı değildi. Tüp bebekte ilk denemeydi öncesinde 2 seneye yakın klomen çatlatma iğnesi ve diğer çabalar oldu ama tutmadı hiç. Merkezi tavsiye ederim tabi veren Allah ama başarılı bi merkez olduğu biliniyor genelde. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ramazan ayı hürmetine, tutulan oruçlar hürmetine, okunan ezanlar hürmetine Allahım hamile kalmak isteyenlere ve hamile arkadaşlarımıza sağlıklı, bereketli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin.
Kuzum inşallah hamilesindirkızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
Kızlar kesemizi gördük ve herşey yolunda
Tek kese
kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
kız benim eşim oruç tutmuyo, ben de yalnız yalnız yemem diye sahura kalkmıyorum. Iftar oluyo benim şöööyyyleeee kooocamaaaannnn su bardağım var, normal bardaklardan 2,5 bardak su alıyo; onla 2 bardak götürüyorum...e tabi sonrasında da ne yemek ne bişiii.... Biraz bekleyip bişeyler yemek için zorluyorum kendimi veeeee kafamı bulduğum ilk yere dayıyorum. Az kendime gelince biraz meyve yiyorum sonra zaten saat 12:00 oluyo ve ben yatmadan evvel bi bardak daha su içip yatıyorum. Tabi meyveden önce ve sonra da su içiyorum. Sabahları da tabi hele bugün varyaaa, ne konuştum ne konuştum gelen giden bitmedi dilim damağım kurudu resmenEnteresan fikirlerim geliyo ama caiz değil diyosun, yapcak bi şey yok editorum cancağızımmmm
Kuzum inşallah hamilesindirsenle satimiz aynı bugün geldi benim kirmizilar ayin 28 inden beri surundurdu bugün sokuldu
HAHAYTTTTTTTTTTTT SÜPİZ BEBEK OLURVE ÇOK GÜZEL OLUR İNŞŞŞŞŞ BEBİŞTENDİR
Ayyy hadi insaallah hamilesindir bak ezan okuyir bunu yazarken Rabbim duamizi kabul etsin
kızlar bugün transferimin 8. günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 15 çıktı değer düşük gibi geldi bana
Herkese günaydın kızlar. Görüyorum hem mutlu hem hüzünlü olanlarımız var. Tüp bebek negatif olanlar hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Bana iki tane blast embriyo konmasına rağmen koca bir 0 yedim. Tası tarağı topladım tatile gidiyorum dedim. Gittik tatil alışverişi yaptık. Güncel yol haritamızı aldık. Valizlerimizi de toplamıştık. Baktım adet olmuyorum. Söylene söylene test aldım. Verdikleri hormonlar adet dengemi de bozdu kist mi ne var dedim. Söktürücü yazsın da rahatlayım dedim. Ne göreyim çift çizgiKoştur koştur kan testine gittim. Sonuç 23:44::44: Doktora gösterdim düşük riski var iki gün sonra tekrarlayalım istedi. İki gün sonra da test yaptım 106 çıktı. :44::44: Bu da fazla yüksek dedim. Az önce doktoruma kontrole gittim. İlk sıralar düzensiz artışlar olabilir dedi. Tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Nasip ettiyse olur inşallah. Düşecekse zaten şimdi bir önlem yok.
Hiç moralinizi bozmayın. Olmasa benim olmazdı. Başta tek olan çikolata kistim tedavi sonrası üçe çıkmıştı. 4 kilo almıştım 2 ayda. Zayıflıcam diye koştur koştur spora gidiyordum. Evi falan da bi güzel kırkladım. Yetmedi akciğer filmim bile çekilmişti. Göğsümdeki ağrıyı kalp krizi sanmıştım daSöylemesi ayıp ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. Bu nedenle gün sayamadım. Hadi silkelenin umuda kurşun işlemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?