2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim oncelikle cevap verdigin icin tskr ederim.ben yurtdisinda yasiyorum burda bi arkadas bana memoriali tavsiye etti ama bilmiyorum kafam cok karisik eylule kadar bi karar vermek zorundayim.canim sizdeki sorun neydi acaba?ilk denemenmiydi?

Ne demek canım yardımcı olmaya çalışırım. Bendeki sorun çikolata kisti endometriyozis ve prolaktin yüksekliği eşimde de morfoloji %5 gibi pek iç acıcı değildi. Tüp bebekte ilk denemeydi öncesinde 2 seneye yakın klomen çatlatma iğnesi ve diğer çabalar oldu ama tutmadı hiç. Merkezi tavsiye ederim tabi veren Allah ama başarılı bi merkez olduğu biliniyor genelde. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

hep diyorum bi hamile kalayım ben sana soracam diye eşime
valla intikam çanları ozaman çalacak ÇAN ÇANN ÇANNNN

Yap bebeğim tıpkı bir prenses gibi davran. :) Benimki üstüne bana kapris yapıyor benimle neden ilgilenmiyosun eskisi gibi diye. Benim demem gereken şeyleri o söylüyo.

Ramazan ayı hürmetine, tutulan oruçlar hürmetine, okunan ezanlar hürmetine Allahım hamile kalmak isteyenlere ve hamile arkadaşlarımıza sağlıklı, bereketli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin.

Yap bebeğim tıpkı bir prenses gibi davran. :) Benimki üstüne bana kapris yapıyor benimle neden ilgilenmiyosun eskisi gibi diye. Benim demem gereken şeyleri o söylüyo.

vallahi yapıcam ya diyorum zaten kendisine de ben sana neler yapıcam ozaman diye
baksana yukarda yazmıştım ne kdr miskin oldugunu

Ramazan ayı hürmetine, tutulan oruçlar hürmetine, okunan ezanlar hürmetine Allahım hamile kalmak isteyenlere ve hamile arkadaşlarımıza sağlıklı, bereketli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin.

Aminn canım Amin

Canim oncelikle cevap verdigin icin tskr ederim.ben yurtdisinda yasiyorum burda bi arkadas bana memoriali tavsiye etti ama bilmiyorum kafam cok karisik eylule kadar bi karar vermek zorundayim.canim sizdeki sorun neydi acaba?ilk denemenmiydi?
Canm merhaba ben de ilk denememi bahceci de yaptiracagim aysin gibi cok aradtirdim iyi bir yer oldugunu duydum insaallah da ilk ve son okur ikinciye kalmadan gebe oluruz

Ayyy hadi insaallah hamilesindir bak ezan okuyir bunu yazarken Rabbim duamizi kabul etsin

Aysin sana da cikolata kistlerinden dolayi ameliyati secenek olarak sunmuslar miydi

Kuzum inşallah hamilesindirsenle satimiz aynı bugün geldi benim kirmizilarayin 28 inden beri surundurdu bugün sokuldu

HAHAYTTTTTTTTTTTT SÜPİZ BEBEK OLUR VE ÇOK GÜZEL OLUR İNŞŞŞŞŞ BEBİŞTENDİR

aynı ben hiç sahur yemedim yemeyide düşünmüyorumm önce iftar gecede bir bardak suuu hooppp yatağa

Kuzum inşallah hamilesindirsenle satimiz aynı bugün geldi benim kirmizilarayin 28 inden beri surundurdu bugün sokuldu

HAHAYTTTTTTTTTTTT SÜPİZ BEBEK OLUR VE ÇOK GÜZEL OLUR İNŞŞŞŞŞ BEBİŞTENDİR

Ayyy hadi insaallah hamilesindir bak ezan okuyir bunu yazarken Rabbim duamizi kabul etsin

aynen süpriz olur çokda güzel olur
lakin ben bu akıntıları tanıyorum bu kandırmacaları biliyorum
daha önce çok kez yanılıp test yapıp tek çizgi gördüm
sadece zaman geçsin en azından 1 hafta kadar ozaman şüphelenirim işte:18:
melindam kuzum normalde benimde kahve leke olur 2 gün falan anca 3.gün normal adet olur
bu sefer böyle oldu da ondan merak ettim sadece canım
demekki aynı zamanlarda regl olcaz ozaman ekime de beraber başlayabilirz bi kaç gün arayla

kızlar bugün transferimin 8. günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 15 çıktı değer düşük gibi geldi bana

8.gün 15 çıktıysa 12.gün ne çıkardı bilemiyorum ama sanırım bebiş tutunmaya başlamış canım
Umarım 12.gün güzel haberler alırsın Rabbim melegini korusun sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…