2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canm merhaba ben de ilk denememi bahceci de yaptiracagim aysin gibi cok aradtirdim iyi bir yer oldugunu duydum insaallah da ilk ve son okur ikinciye kalmadan gebe oluruz

Amin canim insallah hersey istedigin gibi olur simdiden hayirli olsun.bilmiyorun ya gercekten kafam cok karisik bende iki merkez arasinda gidip geliyorum ( memorial ve bahceci ) cok stresliyim esimin hic umrunda deil kafayi yiycem herseyi bana birakmis (((

Ay evet kuzumphalaninda aynı ekimde beraber denk gelicez

Pozitifi gören arkadaşlarım rabbim sağlıcakla kuçağımıza almayı nasip etsin...tebrik ederim hepinizi...sizlere bir sorum olucak opu da önceki e2 degerlerinizi bana yazarbilir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar kızlaaarrr....
İftardan sonra bir ağırlık çöküyor üzerime çok yiyemiyorum zaten ama neden böyle oluyor..
Sanki hamileymişimde şişmişim gibi

Sohbet etmişler ben gelince gitmişler teessüf ederim ben Ramazanda anca gece açılıyorum

Zatende idrar testlerim hep bi garip çıkıyor bu markadan şikayetçiyim dava edicem beni gebe göstermiyor testler hep tek çizgioysaki gebeyim ben en az ikize gebeyim hem de ama göstermiyor testler

e2 değerinde sorun mu var canım...
ben kendiminkileri söylersem yanıltırım hep yüksek ve ohss riski dolu idi...
3000 civarı olması sakıncasız en fazla..
5000 ni bulmaması lazım...
senin ki kaç..

Canim benim erkekler oyle biraz ben de illa profesorle gorusecegim sunu yapacagim bunu yapacagim demesem hic gidelim demez yani dedigin gibi her seyi ben arastirdim randevumu aldim ona gel bile demedim ben su tarihte gidiyorum istersen gel dedim eh sagolsun geldi o da son ana kadar gelip gelmeyecegi bile belli degildi. Sana sunu soyleyeyim koyulmus bir teshisin varsa burada yani bahcecide ucretsiz ilk gorusme oluyormus bir ara ogren iki hastaneyle de gorus hangisi icine sinerse ona karar ver

bende zarganamıyım acaba :26:

sen 90 60 90 etine dolgunsun

ooooo bu mesajı yeni gördüm..
benden mi esinlendin bakiim
benim idrar garip çıkar sende regl bi garip olur...
idrar testi yokmu bi yapaydın hiç mi canın çekmedi benden

İyi akşamlar kızlaaarrr....
İftardan sonra bir ağırlık çöküyor üzerime çok yiyemiyorum zaten ama neden böyle oluyor..
Sanki hamileymişimde şişmişim gibi

hoşgeldin canımm
bende sanki hamileymişimde ondan bi gün gecikmişim gibi
yaa haberin yok dimi senin bu arada :))
kızlara adetim 1 gün geçti telaşlanıyorum dedim kendim için
cumartesi sabahından beri koyu sarı akıntı oluyor wc sonrası
karın agrım vs de yok ama test yapmam için en az 1 hafta geçmesi gerekiyor
hiçbi güç beni test yaptırmaya mecbur kılamaz regl geçmesi dışında

Zatende idrar testlerim hep bi garip çıkıyor bu markadan şikayetçiyim dava edicem beni gebe göstermiyor testler hep tek çizgioysaki gebeyim ben en az ikize gebeyim hem de ama göstermiyor testler

Canım yazdım ama görmedin bugün transferin 8.günü beta hcg testi yaptırdım sonuç 15,5 çıktı sencede değerim düşük değil mi

sen 90 60 90 etine dolgunsun

ooooo bu mesajı yeni gördüm..
benden mi esinlendin bakiim
benim idrar garip çıkar sende regl bi garip olur...
idrar testi yokmu bi yapaydın hiç mi canın çekmedi benden

hahhahahyyyyttttt bende sana onu yazıyordum canım
bugün niyet bile etmedim kesin gelcek diye valla pişman oldum
yarın içn artık niyet ederim diyorum bilmiyorum ya
bu reglinin gelmesi bi dert gelmemesi bi dert ne olcak bu halimiz yaaa
canım çekmedi valla çok tek çizgi gördüm artık tek çizgi görünce midem bulanıyor:120:
dikkatini çekerim çift çizgide midem bulanmıyor çünkü hiç çift çizgi mide bulantısını yaşamadım

hep testlerin yüzünden zaten yoksa biz hamileyiz kiiiiiiii

okudum az önce olup biteni..
ben regline en az 1 hafta varken test yapmaya başlamış bir hatunum sende bir hafta geçmesi lazım diyen diğer bir hatunsun
nasıl duruyorsun...
cidden değişik bir haldesin sıcaklardan da olabilir sene içinde bir iki ay da böyle garip regl olabiliyormuş gecikme erken olma az olma vs..acaba öylemi yoksa cidden teyzemi oluyorum beennn

Canım yazdım ama görmedin bugün transferin 8.günü beta hcg testi yaptırdım sonuç 15,5 çıktı sencede değerim düşük değil mi

görmedim canım...
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
gebesin şu an 3.gün embriyosu ise süper olur asıl test günün 12.gündür..
bu da asıl sonucunun 70 ve üzeri olduğu anlamına gelir gayet iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…