Canm merhaba ben de ilk denememi bahceci de yaptiracagim aysin gibi cok aradtirdim iyi bir yer oldugunu duydum insaallah da ilk ve son okur ikinciye kalmadan gebe oluruz
aynen süpriz olur çokda güzel olur
lakin ben bu akıntıları tanıyorum bu kandırmacaları biliyorum
daha önce çok kez yanılıp test yapıp tek çizgi gördüm
sadece zaman geçsin en azından 1 hafta kadar ozaman şüphelenirim işte:18:
melindam kuzum normalde benimde kahve leke olur 2 gün falan anca 3.gün normal adet olur
bu sefer böyle oldu da ondan merak ettim sadece canım
demekki aynı zamanlarda regl olcazozaman ekime de beraber başlayabilirz bi kaç gün arayla
Ay evet kuzumphalaninda aynı ekimde beraber denk gelicez
Pozitifi gören arkadaşlarım rabbim sağlıcakla kuçağımıza almayı nasip etsin...tebrik ederim hepinizi...sizlere bir sorum olucak opu da önceki e2 degerlerinizi bana yazarbilir misiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim insallah hersey istedigin gibi olur simdiden hayirli olsun.bilmiyorun ya gercekten kafam cok karisik bende iki merkez arasinda gidip geliyorum ( memorial ve bahceci ) cok stresliyim esimin hic umrunda deil kafayi yiycem herseyi bana birakmis(((
bende zarganamıyım acaba :26:
kızlar ya 28 haziran sabahı uyandıgımda çamaşırımda koyu sarı leke vardı heh dedim ramazanın il günü regl oluyorum
sonra devamı gelmeyincede orucumuda bozmadım tuttum
29 haziranda da tutsam tutmasam diye kararsızdım dedim tutayım gelirse bozarım 29 unda da yok gelmedi
bugünde kesin gelir diye tutmadım boşuna tutmamışım
çünkü wc den sonra peçeteye koyu sarı akıntı geliyor
başlıktaki hamilemiyim yazısını da ölesine yazdımda hani merak içinde beklemedeyim:18:
3 hazirandı sat bat da bugün yarın aslında lekelenmenin tamda adet zamanı gelmesi gebiş olmadıgımın garantiside
neyse bakalım :26:
İyi akşamlar kızlaaarrr....
İftardan sonra bir ağırlık çöküyor üzerime çok yiyemiyorum zaten ama neden böyle oluyor..
Sanki hamileymişimde şişmişim gibi
Zatende idrar testlerim hep bi garip çıkıyor bu markadan şikayetçiyim dava edicem beni gebe göstermiyor testler hep tek çizgioysaki gebeyim ben en az ikize gebeyim hem de ama göstermiyor testler
sen 90 60 90 etine dolgunsun
ooooo bu mesajı yeni gördüm..
benden mi esinlendin bakiim
benim idrar garip çıkar sende regl bi garip olur...
idrar testi yokmu bi yapaydın hiç mi canın çekmedi benden
Zatende idrar testlerim hep bi garip çıkıyor bu markadan şikayetçiyim dava edicem beni gebe göstermiyor testler hep tek çizgioysaki gebeyim ben en az ikize gebeyim hem de ama göstermiyor testler
hoşgeldin canımm
bende sanki hamileymişimde ondan bi gün gecikmişim gibi
yaa haberin yok dimi senin bu arada :))
kızlara adetim 1 gün geçti telaşlanıyorum dedim kendim için
cumartesi sabahından beri koyu sarı akıntı oluyor wc sonrası
karın agrım vs de yok ama test yapmam için en az 1 hafta geçmesi gerekiyor
hiçbi güç beni test yaptırmaya mecbur kılamaz regl geçmesi dışında
Canım yazdım ama görmedin bugün transferin 8.günü beta hcg testi yaptırdım sonuç 15,5 çıktı sencede değerim düşük değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?