e2 değerinde sorun mu var canım...
ben kendiminkileri söylersem yanıltırım hep yüksek ve ohss riski dolu idi...
3000 civarı olması sakıncasız en fazla..
5000 ni bulmaması lazım...
senin ki kaç..
okudum az önce olup biteni..
ben regline en az 1 hafta varken test yapmaya başlamış bir hatunum sende bir hafta geçmesi lazım diyen diğer bir hatunsun
nasıl duruyorsun...
cidden değişik bir haldesin sıcaklardan da olabilir sene içinde bir iki ay da böyle garip regl olabiliyormuş gecikme erken olma az olma vs..acaba öylemi yoksa cidden teyzemi oluyorum beennn
görmedim canım...
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
gebesin şu an 3.gün embriyosu ise süper olur asıl test günün 12.gündür..
bu da asıl sonucunun 70 ve üzeri olduğu anlamına gelir gayet iyi..
İyi akşamlar kızlaaarrr....
İftardan sonra bir ağırlık çöküyor üzerime çok yiyemiyorum zaten ama neden böyle oluyor..
Sanki hamileymişimde şişmişim gibi
ya siz böyle diyince bende umutlanıyorum ama yaaa
Allah ım nasip ettiyse olur kızlar olmadıysa da vakti gelmemiştir
alıştım artık heveslenip üzülmeye merak işte illa belli edecek kendini
hahhahahyyyyttttt bende sana onu yazıyordum canım
bugün niyet bile etmedim kesin gelcek diye valla pişman oldum
yarın içn artık niyet ederim diyorum bilmiyorum ya
bu reglinin gelmesi bi dert gelmemesi bi dert ne olcak bu halimiz yaaa
canım çekmedi valla çok tek çizgi gördüm artık tek çizgi görünce midem bulanıyor:120:
dikkatini çekerim çift çizgide midem bulanmıyor çünkü hiç çift çizgi mide bulantısını yaşamadım
hep testlerin yüzünden zatenyoksa biz hamileyiz kiiiiiiii
iyi akşamlar canım.valla bende senin gibiyim 3,5 aylık gibi karnım var transferimin 5. günü bilmiyorum inşallah öyleyizdir
görmedim canım...
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
gebesin şu an 3.gün embriyosu ise süper olur asıl test günün 12.gündür..
bu da asıl sonucunun 70 ve üzeri olduğu anlamına gelir gayet iyi..
Evet 3.gün embriyosu ama bende kimyasal gebelik yaşadım o yüzden çok korkuyorum
reglimize göre yaşıyoruz resmen yok yumurtlama günü yok adet gecikti gecikmedi herşey ona bağlı anne olmaya çalışıyoruz yıllardır ahhh ah efkar bastı
bu sabah kalkmışım göğüslerimde nasıl ağrı var hemen gebeliğe yoruyorum halbuki ne alaka regl yaklaşıncada bu tür belirtiler oluyor ama yok efenim ya gebeysem diye dikkat ederim ilaç içmem iş güç yaparken dikkat ederim hiç bıkmadım yani bu şekilde davranmaktan...
9 yıl böyle geçti nasıl zor bir psikoloji evlat için yaşamak nedir hayatına ona göre şekil vermek nedir anne olanlar asla anlayamaz bu yollardan geçmeyen kimse bilemez..
nerden girdim ben bu konuya şimdi
az önce öğrendim psikolojik gebelerde idrar testi negatif çıkıyormuş
aynen biz buna gecikme değil günü şaşırma diyoruz
illaki kapımı çalacak o kırmızılar belki yarın belki yarından da yakın
ben ne testler yaptım bi bilsen geçmişte heyyy gidi koca hayat
bir zamanlar ben ile şimdiki ben arasında fark var artık reglim 1 hafta geçmeden test yapmıyorum birinci fark bu
ikincisi ise hamile olma ihtimalime inancım yok niyeyse
evet istiyorum çok istiyorum ama en ufak bi gecikmede hamilemiyim diyemiyorum malesef
daha öncede demiştim foruma ilk kaydım erken hamilelik belirtilerine merakımla başladı
o zamanlarki yazdıklarımı şimdi yazsam sanırım çok gülerizzzz
nasip canım valla nasip varsa zaten öğrenirim elbet yoksada aynı şekilde
canım benim şu mubarek günde bende bugün öğrendim bende tüp bebekle hamiş olduğumu hiç tanımıyorum seni ve diğerlerini rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah lütfen ümidini asla kesme tüm kalbimle duamla yanınızdayım4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
önceleri mide bulantısı baş dönmesiydi gebelik belirtisi filmlerden öyle görmüştük bi de adet geçtiyse tamamdır..
biraz zaman geçti araştırmalar sonunda bebek için önemli günler olduğunu öğrendik ve ona göre ekşınlar yaşadık..
tabii bugünleri nasıl tespit edebilirdik onu da araştırdık ateş ölçme yöntemi vardı,akıntının uzaması ve kıvamı vardı,olmadı ovulasyon testleri vardı öğrendik uyguladık...
biraz daha zaman geçti bi doktora görünsekmiler başladı..
testler tahliller kimimizde vardı bişeyler kimimizde yoktu ama hepimizde bebekte yoktu..
neden bizi buldu neden anne baba olamıyoruz psikolojisine alışma süreci...
ve yine zaman geçti tedavilerle öğrendik anne baba nasıl olunuyormuş tıbben..
her detayını yaşadık öğrendik...
taaaa en başa dönelim mide bulantısı ve baş dönmesinden ibaret olsaydı keşke anne olmak zaman ilerlemeseydi keşke ve biz tüm bunları öğrenmeseydik...............
üzerine ekleme yapmıyorum uzar gider hepimiz aynıyız o yüzden biraradayız..4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
canım benim şu mubarek günde bende bugün öğrendim bende tüp bebekle hamiş olduğumu hiç tanımıyorum seni ve diğerlerini rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah lütfen ümidini asla kesme tüm kalbimle duamla yanınızdayım
keşke keşkeee keşkeeeeeeeeee...
çok duygulandım
Zatende idrar testlerim hep bi garip çıkıyor bu markadan şikayetçiyim dava edicem beni gebe göstermiyor testler hep tek çizgioysaki gebeyim ben en az ikize gebeyim hem de ama göstermiyor testler
canım benim şu mubarek günde bende bugün öğrendim bende tüp bebekle hamiş olduğumu hiç tanımıyorum seni ve diğerlerini rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah lütfen ümidini asla kesme tüm kalbimle duamla yanınızdayım
hoşgeldin canımm
bende sanki hamileymişimde ondan bi gün gecikmişim gibi
yaa haberin yok dimi senin bu arada :))
kızlara adetim 1 gün geçti telaşlanıyorum dedim kendim için
cumartesi sabahından beri koyu sarı akıntı oluyor wc sonrası
karın agrım vs de yok ama test yapmam için en az 1 hafta geçmesi gerekiyor
hiçbi güç beni test yaptırmaya mecbur kılamaz regl geçmesi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?